Hovedsiden

Liten annonse

  Rekordmegleren

  Kilde: E24 | Publisert: Idag. - (lørdag 2. desember 2023 KL:09.00)
  75 år gammel solgte tom elliot johnsen norgeshistoriens dyreste eiendom. i 46 år har han jobbet for suksessen – også på bryllupsdagen.
  Sverige utslått i kampen om vinter-OL i 2030

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:18.42)
  den internasjonale olympiske komité (ioc) vraket sverige som arrangør av vinter-ol i 2030 og bekrefter at 2030-kandidaten blir de franske alper. – det svenske prosjektet la fram en imponerende visjon om å arrangere de mest bærekraftige lekene i historien. prosjektet var teknisk utmerket, men kommisjonen føler det må jobbes mer med å få større støtte fra både myndighetene og næringslivet. kommisjonen har også sine tvil om deres foreslåtte finansieringsstrategi, sa lederen for iocs kommisjon for framtidige olympiske leker karl stoss på en pressekonferanse onsdag. i frankrike planlegges det for ol i alpene, mens det er salt lake city som søker på vegne av usa i 2034. hvem som skal arrangere ol i 2030 og 2034 blir først endelig bestemt neste sommer. salt lake city var eneste søker for vinter-ol i 2034. (ntb)


  LeBron James med ny NBA-rekord i sviende tap: – Betyr ikke mye for meg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:08.49)
  los angeles lakers` kamp mot philadelphia 76ers bød på både et topp- og bunnpunkt for superstjernen lebron james. han satte minuttrekord i nba, men gikk på sitt største tap. james passerte mandag kareem abdul-jabbar på listen over de med flest spilte minutter i nba-historien. abdul-jabbar spilte i alt 66.297 gjennom sin karriere. james står nå med 66.319. – det betyr ikke mye for meg, sa superstjernen om rekorden. lakers tapte 94-138, noe som ifølge espn er james` største tap i nba noensinne. – hva trenger å endre seg for at ikke dette skal skje igjen? mye, sa james etter kampen. i februar ble lakers-stjernen mestscorende i nba-historien da han passerte abdul-jabbars 38.387 poeng. den rekorden hadde stått i 39 år. james er inne i sin sjette sesong med lakers. 38-åringen har vunnet fire nba-mesterskap, der to har kommet med miami heat, ett med cleveland cavaliers og ett med lakers. det hittil siste kom i 2020. han har også tatt to ol-gull og én bronse med usa. i september ytret james et ønske om å sette sammen et amerikansk «dream team» til ol i paris neste år. (©ntb)
  Hånet etter galskap

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.20)
  goodison park hadde knapt rukket å sette seg: da scoret alejandro garnacho (19) et av premier league-historiens flotteste mål. manchester united-fansen fulgte opp med håne everton: «city i forkledning.»

  Alpinprofil får endelig debuten som parautøver

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:15.25)
  thomas daae har i flere år kjempet for å bli kvalifisert som parautøverer. kortvokste har fått lov til å konkurrere i flere sommeridretter, men altså ikke vinteridrett – før nå. – i morgen står han for første gang på start som en del av rennet og ikke som prøvekjører. gratulerer, thomas!, skriver det norske alpinlandslaget på instagram. les historien om thomas daae her.

  Jon-Hermann Hegg vant sin første medalje i en World Cup-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:12.45)
  jon-hermann hegg har vunnet sin aller første medalje i en world cup-finale. fredag ble han nummer tre på ol-øvelsen 50 meter match i doha i qatar. – jeg håpet på medalje. jeg vet at teknikken min er god nok, og jeg hadde en god plan for denne verdenscupen, sier hegg til ntb. – når det ikke er så mye press, går det bra på stående. står det mye på spill, blir det mye spenning i beina. det er vanskelig å kontrollere, men i dag gikk det ganske bra, la han til. med 590 poeng i kvalifiseringen ble han nummer fire og tok ett steg opp på resultatlisten i finalen. hegg skjøt gnistrende på knestående i finalen og lå foran skjema til verdensrekord med 157,0 poeng på sine 15 skudd. så slet han litt mer på liggende og falt ned til 3. plass før de avgjørende skuddene i stående. der fikk han en trang start med to niere og var helt nede på delt 6. plass før han tok fart og skjøt seg oppover listene til en 3. plass. franske lucas kryzs vant foran kinesiske yukun liu. jon-hermann hegg er tredje norske skytter i historien til å klatre opp på pallen på 50 meter match i en world cup-finale. ole-kristian bryhn vant vår forrige medalje i denne øvelsen for ni år siden. (ntb/nrk)


  Aftonbladet: Sverige skal i møte med Høgmo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:20.56)
  ifølge svenske aftonbladet skal det svenske fotballforbundet i møter med per mathias høgmo om den ledige landslagsjobben. nordmannen skal være en av flere kandidater som er aktuell til å overta etter janne andersson. han takket for seg under forrige landslagssamling etter flere år i sjefsstolen. høgmo har hatt formidabel suksess med häcken etter at han overtok treneransvaret sommeren 2021. året etter ledet han klubbens til historiens første ligagull. fra 2013 til 2016 var høgmo norsk landslagssjef, men mislykkes som flere av sine forfølgere og alle sine etterfølgere å ta norge til mesterskap. aftonbladet melder at det svenske forbundet allerede har hatt møter med tony gustavsson. jimmy thelin skal også være én av tre kandidater til jobben, ifølge avisen.  Aldri skjedd tidligere

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:07.22)
  patrick berg (25) sier det blir feil at det nåværende landslaget må bære 23 års mesterskapstørke på skuldrene. han mener det er første gang i historien at norge reiser rundt og spiller ut motstandere.

  Reagerer: - Første gang

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:07.22)
  patrick berg (25) sier det blir feil at det nåværende landslaget må bære 23 års mesterskapstørke på skuldrene. han mener det er første gang i historien at norge reiser rundt og spiller ut motstandere.

  Har gitt beskjed

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:09.16)
  ståle solbakken (55) sier egil drillo olsen (81) tilhører en egen liga i den norske fotballhistorien. - han ringer meg av og til og sier at «du må spille ballen framover».


  Må gjøre vondt

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:21.31)
  jeg er kjempeskuffa over de som valgte å stå på feil side av historien, sier rødt-leder marie sneve martinussen etter avstemningen om anerkjennelse av palestina i stortinget i dag.

  Historisk Norse-fly landet på Sydpolen

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:18.13)
  natt til torsdag gjennomførte flyselskapet det de omtaler som en «banebrytende milepæl i luftfartshistorien» med den første landingen av en boeing 787 dreamliner på blåis på sydpolen.

  Premier League-legende hentes inn som nødløsning hos regjerende mester i britisk ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:08.29)
  den tidligere chelsea- og arsenal-målvakten petr cech skal vokte buret til ishockeylaget belfast giants. laget er regjerende mester i den britiske ligaen. tsjekkeren hentes inn som en nødløsning på keeperplass, skriver klubben i sine mediekanaler. cech spiller til daglig i oxford city stars. – vi setter pris på hjelpen fra petr. han er en stor idrettsutøver som vet hva som kreves for å prestere på et høyt nivå, så hans rolle i denne perioden vil være uvurderlig, sier hovedtrener adam keefe i belfast giants. cech har skrevet under på en lånekontrakt, men klubben oppgir ikke hvor lenge tsjekkeren skal være en del av laget. 41-åringen regnes som én av premier league-historiens beste målvakter, og i løpet av karrieren i england vant han fire premier league-titler. i tillegg vant han fa-cupen fem ganger og champions league én gang. cech spilte 124 kamper for det tsjekkiske landslaget, og han var med i både vm (2006) og em (2008 og 2012). (©ntb)

  Kohli skrev crickethistorie da India stormet til VM-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:20.00)
  superstjernen virat kohli spilte hovedrollen da vertsnasjonen india tok seg til vm-finalen i cricket med en poengfest i semifinalen mot new zealand. kohli scoret 117 poeng på 113 kast da india henrykket hjemmepublikum i mumbai med 397 poeng, det høyeste poengtallet i en utslagskamp i cricket-vm-historien. han er den første som har oppnådd tresifret poengtall 50 ganger i endagslandskamper. india har dominert vm på hjemmebane og vant alle ni kamper i grunnspillet. den cricketglade nasjonen jager sin første vm-tittel siden 2011, da tendulkar var den store spilleren. (ntb)
  Simeone forlenget med Atlético Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:19.58)
  suksesstreneren diego simeone (53) har skrevet under på en kontrakt som binder ham til den spanske fotballklubben atlético madrid fram til sommeren 2027. det bekrefter klubben selv på sine nettsider torsdag kveld. argentineren tok over ansvaret i atlético i desember 2011, og klubben har hatt lite grunn til å se etter andre trenere siden. 53-åringen har sikret hovedstadsklubben to ligatitler (2013/14 og 2020/21), én copa del rey-triumf (2012/13), to europaligatriumfer (2011/12 og 2017/18), to europeiske supercuper (2012 og 2018) og én spansk supercup (2014) i løpet av sine år i klubben. ifølge klubben selv har simeone ledet laget i 642 kamper per dags dato, noe som gjør ham til klubbens lengstsittende trener i historien. (©ntb)


  NHL: Endelig kom seieren for San Jose Sharks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:07.57)
  det måtte elleve tap til før san jose sharks kunne juble for sesongens første seier da laget slo philadelphia flyers 2-1 i nhl. svenske william eklund satte det avgjørende målet for sharks da han gjorde 2-0 i midtperioden. san jose har hatt en mildt sagt svak innledning på sesong. foran tirsdagens møte med flyers hadde laget bare klart å ta ett poeng. tapsrekken var den tredje verste i nhl-historien. laget hadde også elleve strake tap i 1992-93 sesongen under den ikke ukjente canadiske treneren george kingston (84). den beste spilleren på banen var san jose-målvakten mackenzie blackwood. han stoppet 38 skudd. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »