Hovedsiden

Liten annonse

  Norges curlingherrer vant - semifinalesjansen røk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:18.13)
  de norske curlingherrene klarte ikke å ta seg til semifinale i em. de slo sveits, men fikk ikke hjelpen de trengte fra andre lag. norge vant 6-4 over sveits, men var samtidig avhengig av at finland slo em-verten skottland i sin kamp. der sto det 7-7 etter ti omganger, og oppgjøret måtte avgjøres med ekstraomgang og skotsk sistesten. skottland avgjorde med en perfekt sten fra skip bruce mouat. finnene kjempet for å overleve i a-puljen i em, men etter tapet må de ta steget ned til b-puljen sammen med tyrkia. bak italia (9-0) og skottland (7-2) endte både sveits, sverige og norge med seks seire og tre tap, men norge fikk den sure femteplassen som dårligste lag i såkalt «draw shot challenge». hadde skottland også endt med seks seire og tre tap, ville norge vært videre til semifinale. (ntb)


  Premier League-legende hentes inn som nødløsning hos regjerende mester i britisk ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:08.29)
  den tidligere chelsea- og arsenal-målvakten petr cech skal vokte buret til ishockeylaget belfast giants. laget er regjerende mester i den britiske ligaen. tsjekkeren hentes inn som en nødløsning på keeperplass, skriver klubben i sine mediekanaler. cech spiller til daglig i oxford city stars. – vi setter pris på hjelpen fra petr. han er en stor idrettsutøver som vet hva som kreves for å prestere på et høyt nivå, så hans rolle i denne perioden vil være uvurderlig, sier hovedtrener adam keefe i belfast giants. cech har skrevet under på en lånekontrakt, men klubben oppgir ikke hvor lenge tsjekkeren skal være en del av laget. 41-åringen regnes som én av premier league-historiens beste målvakter, og i løpet av karrieren i england vant han fire premier league-titler. i tillegg vant han fa-cupen fem ganger og champions league én gang. cech spilte 124 kamper for det tsjekkiske landslaget, og han var med i både vm (2006) og em (2008 og 2012). (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »