Hovedsiden

Liten annonse
  Viking-kapteinen hardt ut etter "årsverste": – Blir fullstendig ydmyket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:18.50)
  molde herjet på hjemmebane i kveld da de sikret 4-0-seier over viking, som gikk på sin første ligatap på fire måneder. – vi stilte opp i dag og leverte på et nivå som var langt, langt unna det vi pleier. og så synes jeg molde er et godt lag. de straffer oss hardt, sier viking-trener bjarte lunde aarsheim til nrk. – det er en kamp hvor vi blir fullstendig ydmyket. vi får juling, supplerer viking-kaptein zlatko tripic. viking tapte på dramatisk vis 3-4 på hjemmebane mot molde 4. juni. fra å ligge midt på tabellen har de spilt seg helt opp til tabelltopp etter tolv seirer og én uavgjort på de neste 13 kampene i eliteserien, men søndag var det igjen molde som var motstander. der var de regelrett sjanseløse og molde vant 4-0 på hjemmebane. vondt ble også verre etter en halvtime i den første omgangen da midtstopperkjempen david brekalo måtte ut etter å ha fått seg en smell. molde satte det første målet allerede etter 10 minutter spilt. kort tid senere doblet kristian eriksen ledelsen. i andre omgang kom målene som perler på en snor, da kristoffer haugen økte ledelsen ytterligere og magnus wolff eikrem til slutt puttet på til 4-0. – jeg synes det er en veldig god kamp av oss, hvor vi får vist oss frem slik som vi ønsker. i dag er jeg veldig godt fornøyd med guttene.vi spiller god fotball, sier molde-trener erling moe. med syv runder igjen ligger molde syv poeng bak viking. bodø/glimt, som møter strømsgodset senere søndag, kan ta over tabelltoppen med seier.

  Marerittkveld for Viking - første ligatap på fire måneder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:18.50)
  molde herjet på hjemmebane i kveld da de sikret 4-0-seier over viking. viking tapte på dramatisk vis 3-4 på hjemmebane mot molde 4. juni. fra å ligge midt på tabellen har de spilt seg helt opp til tabelltopp etter tolv seirer og én uavgjort på de neste 13 kampene i eliteserien, men søndag var det igjen molde som var motstander. der var de regelrett sjanseløse og molde vant 4-0 på hjemmebane. vondt ble også verre etter en halvtime i den første omgangen da midtstopperkjempen david brekalo måtte ut etter å ha fått seg en smell. molde satte det første målet allerede etter 10 minutter spilt. kort tid senere doblet kristian eriksen ledelsen. i andre omgang kom målene som perler på en snor, da kristoffer haugen økte ledelsen ytterligere og magnus wolff eikrem til slutt puttet på til 4-0. med syv runder igjen ligger molde syv poeng bak viking. bodø/glimt, som møter strømsgodset senere søndag, kan ta over tabelltoppen med seier.


  Fortsatt ingen Messi-retur for Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:08.19)
  lionel messi glimret fortsatt med sitt fravær på banen da inter miami lørdag spilte 1-1 mot gjestene new york city fc på hjemmebane i fort lauderdale. messi pådro seg en bein-skade i kampen mot toronto fc forrige onsdag. han måtte gå av banen etter bare 37 minutter. lørdag ble det først 45 minutter før kampstart annonsert at argentineren ikke var i miami-troppen. i hans skadefravær klarte miami uavgjort lørdag etter at argentineren tomas aviles scoret sitt første mål for klubben da han fem minutter på overtid utlignet til 1-1. (ntb)


  Spansk landslagssjef tror hun får fortsette tross kaos

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:07.44)
  montse tome føler seg trygg på at hun får beholde stillingen som trener for spanias kvinnelandslag i fotball. til tross for en mektig forsuret stemning og trusler om boikott av landslaget har de spanske vm-vinnerne imponert på banen etter vm-gullet i sommer. i de to spilte kampene i nasjonsligaen ble det først 3-2-seier borte over sverige, og tirsdag trillet de inn til 5–0 over sveits på hjemmebane i cordoba. det har ikke vært noen selvfølge at det skulle bli slik. før sverige-kampen var det en lang rekke spillere som signaliserte at de ikke ville spille for landslaget før det kom endringer i spanias fotballforbund. det skjedde i etterkant av at den nå avgåtte fotballpresidenten luis rubiales kysset spilleren jennifer hermoso på munnen da pokalene ble delt ut etter at vm-gullet var sikret i sommer. monte tome tok mange av boikottspillerne på sengen da hun likevel tok ut mange av dem til den nevnte kampen mot sverige. spillerboikotten ble avblåst fra de aller fleste av spillerne da spanias fotballforbund (rfef) sa at det ville komme umiddelbare og dyptgående endringer i strukturen til forbundet. etter kampen mot sveits beskrev hun den siste uken som «atypisk». – spillerne har vært 100 prosent profesjonelle. nå skal vi nyte denne seieren og møte sterke opp til den neste samlingen, sa tome på spørsmålet på om hun følte at hun hadde spillernes tillit. (ntb)

  Svenskene kåret Volvo til det peneste bilmerket

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:07.01)
  volvo er kjent som sikre og gode biler, men kanskje ikke for designet. men på hjemmebane er folket ikke i tvil ‒ dette er det peneste bilmerket. i gamle dager hadde bilene litt mer smekre og forførende linjer enn dagens langt mer aerodynamiske modeller. eller for å si det på en annen måte ‒ de […] innlegget svenskene kåret volvo til det peneste bilmerket dukket først opp på bil24.no.

  Klar beskjed: - Aldri

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:21.30)
  brann er for alvor inne i medaljekampen i eliteserien etter 2-1-seier over tredjeplasserte tromsø på hjemmebane søndag. tidligere toppdommer svein erik edvartsen (44) reagerer etter en dommeravgjørelse.

  brann med i bronsekampen - slo tromsø på hjemmebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:21.14)
  brann er for alvor inne i medaljekampen i eliteserien etter 2-1-seier over tredjeplasserte tromsø på hjemmebane søndag. frederik børsting sendte vertene i føringen, før bård finne scoret sitt 14. seriemål for sesongen like før pause. på overtid reduserte vegard erlien på straffespark, men nærmere kom ikke gjestene poeng. det sørget for at brann kunne juble for sin femte strake ligaseier. det skiller nå bare tre poeng opp til tromsø på den siste medaljeplassen. med søndagens nederlag har tromsø tapt to av sine fire siste kamper og har fire poeng opp til bodø/glimt på annenplass. det skiller seks poeng til serieleder viking.

  Sjokktap for Kolstad i eliteserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:20.58)
  storsatsende kolstad gikk på et sjokktap i eliteserien håndball da bunnlaget runar sandefjord vant 36-30 på hjemmebane. runar hadde tatt bare ett poeng på sine tre første kamper og er i tillegg utslått av cupen. likevel satte laget sander sagosen og hans lagkamerater på plass hjemme fullsatte runarhallen. tord lea knutsen scoret sju mål for hjemmelaget, kasper syversen og tobias rivesjö seks hver. sagosen var kolstads og kampens toppscorer med ni mål, men det hjalp lite. (ntb)
  Sørloth-scoring i fjerde kamp på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:18.14)
  alexander sørloth har virkelig funnet målformen for villarreal. søndag scoret han i 1-1-kampen mot rayo vallecano. sørloth sendte gjestene i føringen etter 15 minutter. álex baena kom fri på kanten og slo ballen inn foran mål. der ventet sørloth og satte den kontant i nettet. jubelen skulle imidlertid stilne fort, for bare minuttet senere utlignet kike perez. villarreal fikk tøffere arbeidsforhold da alberto moreno ble utvist med et kvarter igjen, men det ble ikke flere mål i kampen. sørloth har scoret i alle de fire siste seriekampene. de har endt i én seier, én uavgjort og to tap. han scoret sitt første villarreal-mål mot barcelona i august. trønderen spilte hele kampen for de gulkledde søndag. villarreal er nummer ti i la liga etter seks kamper. neste kamp venter girona på hjemmebane. villarreal spiller også i europaligaen i høst. der åpnet de med 0-2-tap for greske panathinaikos tidligere i uken. sørloth og co. skal også møte rennes og maccabi haifa i puljespillet. (ntb)

  Ny nedtur for Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:17.19)
  chelseas stjernegalleri sliter med å score mål. søndag ble det 0-1-tap for aston villa på hjemmebane i premier league. chelsea har slitt denne sesongen og står med bare én seier på de seks første kampene. london-klubben har scoret fem mål. bare luton (3) og burnley (4) har scoret færre. mot aston villa var chelsea lenge med i kampen om alle poengene, men et rødt kort til malo gusto i 2. omgang ga villa fordelen de trengte. ollie watkins ble matchvinner etter 73 minutter. gusto taklet lucas digne stygt og ble sendt i garderoben etter en var-sjekk. 15 minutter senere kriget watkins seg inn i 16-meteren og fikk to sjanser før han skjøt i mål via stolpen.


  Kane med hattrick

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:18.53)
  harry kane scoret sitt første hattrick i bayern münchen da laget rundspilte bochum og vant 7-0 på hjemmebane i bundesliga lørdag. dermed fortsetter de tyske mesterne på toppen av tabellen med fire seire og én uavgjort etter fem serierunder. stuttgart, leipzig og hoffenheim følger ett poeng bak. kane scoret vertenes andre, femte og sjuende mål, men la også opp til leroy sané på 4-0-målet og mathys tel da han sendte bayern opp i 6-0. eric maxim choupo-moting og matthijs de ligt scoret også for bayern. kane har fått en drømmestart på bayern-karrieren med sju mål på fem seriekamper, men han er likevel ikke toppscorer i bundesliga. stuttgarts serhou guirassy topper den listen med ti nettkjenninger. (ntb)

  Julian Nagelsmann ansatt som tysk landslagssjef i fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:11.39)
  julian nagelsmann erstatter hansi flick som sjef for det tyske herrelandslaget i fotball, bekrefter det tyske fotballforbundet. 36-åringen skal lede laget fram mot em-sluttspillet i 2024. – vi går mot et em i vårt eget land. det blir noe helt spesielt, noe som skjer med noen tiårs mellomrom. jeg har et stort ønske om å ta denne utfordringen, sier nagelsmann i en uttalelse. nagelsmann ledet bayern münchen fra sommeren 2021 og fram til han fikk sparken i mars i år. i den tyske storklubben var han blant annet med på å vinne den tyske serien i 2021/22-sesongen. tidligere har han også trent hoffenheim og leipzig. hansi flick mistet nylig jobben som landslagssjef for tyskland etter 1-4-nederlaget for japan på hjemmebane. sparkingen skjedde bare ett år før em på hjemmebane. flick ble landslagssjef i 2021 og fikk 25 kamper i lederstolen. han tok over ansvaret for «die mannschaft» etter at han i 2019/2020-sesongen ledet bayern münchen til klubbens andre mestertrippel da laget vant både bundesliga, den tyske cupen og mesterligaen. (ntb)  Bild: Julian Nagelsmann blir ny tysk landslagssjef i fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:11.51)
  julian nagelsmann erstatter hansi flick som sjef for det tyske herrelandslaget i fotball, melder storavisen bild. bild hevder å ha kilder på at det tyske fotballforbundet har besluttet at nagelsmann er rett mann for jobben. han skal lede laget fram mot em-sluttspillet i 2024. bare de siste detaljene gjenstår å avklare, skriver bild. månedslønnen skal angivelig ligge på rundt 400.000 euro, tilsvarende mer enn fire millioner kroner. nagelsmann ledet bayern münchen fram til mars i år. han har siden hatt etterlønn fra storklubben. nå er avtalen avsluttet. nagelsmann har tidligere også trent hoffenheim og leipzig. hansi flick mistet jobben som landslagssjef for tyskland etter 1-4-nederlaget for japan nylig. sparkingen skjedde bare ett år før em på hjemmebane. flick ble landslagssjef i 2021 og fikk 25 kamper i lederstolen. han tok over ansvaret for «die mannschaft» etter at han i 2019/2020-sesongen ledet bayern münchen til klubbens andre mestertrippel da laget vant både bundesliga, den tyske cupen og mesterligaen. (ntb)


  Ilic-dobbel og Hagen-perle sikret viktig Vålerenga-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:21.13)
  vålerenga kunne endelig slippe jubelen løs igjen på hjemmebane da aalesund ble slått 3-1 i eliteserien søndag. dermed sikret oslo-klubben sin første seier på eget gress i ligaen siden 3-0-triumfen over hamkam 16. mai. de neste sju kampene i hovedstaden endte i fem tap og to uavgjort. søndagens trepoenger tar også vålerenga opp på trygg grunn på eliteserietabellen. blåtrøyene klatrer til 12.-plass med 21 poeng etter like mange serierunder. vålerenga fikk imidlertid en marerittstat på kampen da aalesunds isaac atanga snappet opp ballen fra eneo bitri, og sendte den rett til isaac atanga, som enkelt kunne tuppe den i mål. gjestene fikk riktignok bare følt på ledelsen i fire minutter før andrej ilic headet inn utligningen på et innlegg fra mohamed ofkir. det var serberens første mål for hovedstadsklubben. etter hvilen løsnet det virkelig for vålerenga da elias hagen fikk fulltreff fra om lag 25 meter og sendte vertene opp i ledelsen. – dette er av den viktige sorten. når vålerenga trenger det som mest, tar han saken i egne hender. det er et prosjektil, kommenterte endre olav osnes på tv 2. og bare fire minutter senere ble vondt til verre for aalesund, da ilic nikket inn sitt andre mål for dagen på et nydelig innlegg fra magnus riisnæs.

  Christiansen-dobbel senket LSK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.59)
  sarpsborg tok en overbevisende 3-1-seier på hjemmebane mot lillestrøm i eliteserien søndag. sander christiansen scoret to av målene. like etter halvtimen sendte christiansen et skudd fra utsiden av 16-meteren ned i hjørnet. 22-åringen scoret dermed sitt første eliteseriemål og bruke bare åtte minutter på å gjøre nummer to. da satte han inn en volleyscoring i nettmaskene. lillestrøms reduserte tjue minutter etter hvilen etter massivt klabb og babb i feltet. thomas lehne olsen klarte til slutt å sette ballen i mål. et kvarter før slutt hamret serge-junior ngouali inn 3-1 for sarpingene etter en corner. (ntb)

  Fredrikstad-seier sikret luke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:17.28)
  fredrikstad suser videre på toppen av 1. divisjon og har sju poengs luke til kfum etter å ha vendt til seier mot sogndal på hjemmebane søndag. de to øverste plassene gir opprykk til eliteserien, og kfum inntok 2.-plassen med seier over sandnes ulf lørdag. kongsvinger klarte bare 1-1 hjemme mot kristiansund og gikk på sitt femte strake poengtap i 1. divisjon fotball. dermed er laget nede på kvalifiseringsplass. (ntb)


  Merkelig selvmål avgjorde for Sandefjord mot Godset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:19.55)
  sandefjord tok tre kjærkomne poeng i eliteserien med 2-0-seier over strømsgodset på hjemmebane. det skjedde i en ganske tam og sjansefattig kamp der en merkelig og smått kontroversiell situasjon etter en snau times spill ga det første målet. en høy ball falt ned i godset-feltet, og stopper bent sørmo ville bruke brystkassa til å kontrollere den inn til keeper viljar myhra. da han forsøkte det, ble han dyttet i ryggen av aleksander nilsson, og dermed mistet sørmo kontroll. han falt over ballen, som også gikk under myhra og inn i nettet. var-dommerne valgte ikke å se nærmere på situasjonen som førte til scoringen, og dermed tok sandefjord ledelsen 1–0. hjemmelaget skapte de største sjansene etter scoringen, og mot slutten skulle de trygge ledelsen. filip ottosson hamret til på frispark, og ballen gikk via muren slik at myhra var utspilt. seieren gjør at sandefjord ligger tre poeng over kvalifiseringsplassen før søndagens kamper. (©ntb)


  sverige ydmyket på hjemmebane - em-håpet nesten ute

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:22.39)
  Sverige har fått en svak start på EM-kvalifiseringen og på tirsdag ble det nok en nedtur. Hjemme mot Østerrike var det 0-0 til pause, men i andre omgang herjet bortelaget. Michael Gregoritsch og Marko Arnautovic scoret to mål i løpet av tre minutter tidlig i omgangen og Arnautovic økte ledelsen til 3-0 på et straffespark midtveis i omgangen. Etter Østerrikes tredje mål var det store mengder svenske tilskuere som dro fra arenaen. Emil Holm reduserte på overtid, men det ble aldri spenning igjen og Østerrike vant 3-1. Dermed er det svenske EM-håpet nesten over, selv med tre kamper igjen av gruppespillet. Sverige er nå syv poeng bak både Belgia og Østerrike og trenger dermed et lite mirakel om de skal bli blant de to beste som går videre til EM-sluttspillet. Sverige har etter alle solemerker heller ingen mulighet til å komme til en playoff gjennom Nasjonsligaen. Sist Sverige ikke var i et fotball-EM for herrer var i 1996. Totalt 24 lag kvalifiserer seg til neste års fotball-EM.

  Arnstad med hattrick i ny 7-0-seier for U21-landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:19.51)
  kristian malt arnstad ble nøkkelmann da norges u21-gutter slo latvia 7-0 på hjemmebane i em-kvalifiseringen. seieren gjør at norge står med full pott etter to kamper. målforskjellen er solide 14-0 etter at san marino ble slått 7-0 på bortegress før helgen. arnstad glitret i sin ganske frie midtbanerolle mot latvia og fikk vist fram et spekter av scoringsferdigheter. 1-0 kom på et frispark som han bøyde opp i vinkelen fra omtrent 20 meters hold. samme mann var frampå og trygget den norske ledelsen inn mot pause. isak hansen-aarøen slo et flott innlegg fra venstre, og arnstad headet ballen i mål via hendene på latvia-keeper janis beks og stolpen. – jeg vil si at jeg er litt undervurdert der (i hodespillet). jeg er kanskje ikke så høy, men jeg kan vinne noen hodedueller, sa arnstad til tv 2 i pausen. det var liten tvil om hvem som skulle ta straffesparket da arnstad ble felt i latvia-boksen fem minutter etter hvilen. anderlecht-proffen var kald fra elleve meter og vippet ballen i mål med en «panenka». deretter feiret han med en baklengs salto. norge styrte hele oppgjøret i drammen, og etter en times spill tegnet også friske oscar bobb seg på scoringslisten. han satte inn en retur til 4-0 etter at arnstad hadde truffet stolpen. norges frontrekke med bobb, hansen-aarøen og andreas schjelderup fortsatte å plage latvias forsvar, og sistnevnte scoret etter 66 minutters spill. schjelderup ble tredd gjennom av christos zafeiris og avsluttet smart i nærmeste hjørne. tobias gulliksen kom inn etter 78 minutter, og fire minutter senere gjorde han 6-0 fra spiss vinkel etter pent norsk spill. en annen innbytter, joel mvuka, økte til 7-0 med en flott avslutning like før slutt. (ntb)

  Seieren glapp for Dennis Hauger

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:10.40)
  den norske formel 2-stjernen var nær sin første seier i porsche carrera cup, men måtte til slutt se seg slått på hjemmebane på rudskogen motorsenter. porsche feiret seg selv på rudskogen, og i tillegg til en masse flotte biler og et alltid morsomt kjendisløp var det duket for den norske runde i porsche carrera cup […] innlegget seieren glapp for dennis hauger dukket først opp på bil24.no.

  Hermoso hyllet av egen klubb etter VM-triumfen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:07.02)
  den spanske fotballstjernen jennifer hermoso (33) fikk en mektig mottakelse da hun spilte sin første kamp for mexicanske pachuca etter vm-gullet i sommer. store deler av den ene kortsiden på lagets hjemmebane var dekket av et stort banner til ære for hermoso. 33-åringen signerte for klubben i fjor sommer. den spanske profilen havnet ufrivillig i søkelyset da landets tidligere fotballpresident luis rubiales kysset henne på munnen etter finaleseieren mot england. hermoso anmeldte onsdag rubiales etter at spansk påtalemyndighet innledet en etterforskning av hendelsen. søndag kveld bekreftet rubiales overfor journalisten piers morgan at han trekker seg som spanias fotballpresident. (ntb)
  Hansi Flick sparket som Tysklands landslagssjef i fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:16.27)
  hansi flick (58) mister jobben som landslagssjef for tyskland etter lørdagens 1-4-nederlag for japan. sparkingen skjer bare ett år før em på hjemmebane. flick ble landslagssjef i 2021 og fikk 25 kamper i lederstolen. – jeg er den rette treneren, men jeg er likevel klar over hvordan ting kan endre seg i fotballen, innrømmet flick ifølge bbc etter kjempetapet for japan. det tyske fotballforbundet har likevel besluttet å kvitte seg med 58-åringen. avisen bild skrev tidligere søndag at sparkingen av flick var nært forestående. flick tok over ansvaret for «die mannschaft» etter at han i 2019/2020-sesongen ledet bayern münchen til klubbens andre mestertrippel da laget vant både bundesligaen, den tyske cupen og mesterligaen. (ntb)
  Tyskland-sjefen hardt presset: – Jeg er den rette treneren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:10.53)
  den tyske herrelandslagssjefen hansi flick får gjennomgå etter lørdagens 1-4-nederlag mot japan. selv mener 58-åringen at han er riktig mann for jobben. – jeg er den rette treneren, men jeg er likevel klar over hvordan ting kan endre seg i fotballen, innrømmet flick ifølge bbc. fjorårets vm-sluttspill i qatar endte med exit allerede i gruppespillet. før neste års em på hjemmebane stormer det rundt flick etter flere svake resultater. – jeg er litt sjokkert. vi hører rett og slett ikke hjemme blant de beste lenger, slo en kritisk rudi völler fast overfor rtl. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »