Hovedsiden

Liten annonse

  Syk Rashford kan miste ny United-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:13.18)
  manchester united kan måtte klare seg uten marcus rashford også i lørdagens viktige bortekamp mot bournemouth. stjernespissen var nylig tilbake i trening etter et kort skadeopphold, men fredag rapporterte united-manager erik ten hag at rashford er syk. – han har trent bra hele uken, men i dag meldte han fra om at han er syk. vi må se hvordan det utvikler seg gjennom dagen og ta en vurdering i morgen, sa nederlenderen. han kunne også bekrefte at raphaël varane er spilleklar, og at scott mctominay har trent med laget denne uken. united trenger to seirer på sine tre siste seriekamper for å sikre 4.-plass og dermed champions league-spill neste sesong. etter bournemouth venter hjemmekamper mot chelsea og fulham. (©ntb)

  Strømsgodset endte marerittrekken: – Helt nydelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.38)
  sondre fosnæss hanssen sikret strømsgodset-seier da han headet inn 1-0-målet hjemme mot sandefjord i eliteserien tirsdag kveld. dermed sikret godset sin første seier siden 1-0 over aalesund i lagenes utsatte seriestart. drammenserne fikk også revansjert det forsmedelige 0-5-tapet fra hjemmekampen mot sandefjord på marienlyst forrige sesong. – vi burde scoret flere i dag, men det var en fin festdag på marienlyst. dette er bare starten på litt poengsanking for vår del etter et par tøffe bortekamper, sa godset-trener jørgen isnes til tv 2. 43-åringen kom til godset i sommer, men har fått en tøff start på trenerkarrieren på det høyeste nivået i norge. – det har vært noen tøffe uker, men jeg er fra groruddalen og er tøff i hodet. jeg tåler både press og trøkk, og det regnet jeg med at det skulle være. jeg regnet også med at det ville komme noen tøffe perioder, men jeg nyter stundene på marienlyst, sa den tidligere kfum-treneren. fortjent seier det var heller ikke på noen måte ufortjent at det var vertene som fikk de tre poengene. en knapp halvtime inn i kampen banket herman stengel en kanonkule i tverrliggeren, før jonatan braut brunes fikk stang-ut. det var derfor ekstra godt for godset-unionen å kunne slippe jubelen løs etter at sondre fosnæss hanssen headet godset i ledelsen med sitt første eliteseriemål. scoringen kom etter et nydelig innlegg fra lars-christopher vilsvik mot bakre stolpe. – det er en helt syk følelse å score, men jobben er ikke over ennå, sa hanssen til tv 2 i pausen. – helt nydelig

  Guardiola foran skjebnekampen: – Vil ikke ha flaks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:15.21)
  manchester city må levere en like god hjemmekamp som i fjor om det skal bli seier over real madrid finaleplass i årets mesterliga, sier manager pep guardiola. city fikk med seg 1-1 fra bortemøtet sist uke og har dermed en fordel foran onsdagens returkamp i manchester. – jeg hadde tatt den hjemmekampen vi leverte i fjor nå, men jeg tror ikke det vil skje. spillet forandrer seg. det er mange ting man ikke kan kontrollere i denne turneringen. vi har en plan, sa guardiola. city har aldri vunnet mesterligaen før. de tapte finalen i 2021 for chelsea. real madrid har vunnet europas gjeveste klubbturnering rekordmange ganger (14). – jeg vil ikke ha flaks i morgen. jeg håper at laget som fortjener å gå videre, vinner. vi må være bedre enn i bortekampen for å nå finalen, fortsatte guardiola. city er bare én seier unna sin femte premier league-tittel på de siste seks sesongene. tittlen kan bli sikret med seier over chelsea på hjemmebane til helgen.

  Flere 16. mai-kamper utsolgt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:11.14)
  eliteserien-klubbene ligger an til 100 000 solgte billetter. tallet har ikke vært så høyt på en 16. mai-runde siden 2009. blant annet er hjemmekampene til tromsø, viking og brann utsolgt. – vi merker at det er stor etterspørsel etter billetter inn mot 16 mai-runden, og tromsø, viking og brann vil spille for fulle tribuner, sier pål breen, kommersiell leder i norsk toppfotball. ti kamper har vært utsolgt siden seriestarten, og billettsalget er opp med rundt 28,5 prosent sammenlignet med fjoråret.

  Gullkampen lever: Dortmund svarte Bayern

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:20.24)
  bayern münchen sendte et ordentlig skremmeskudd da de smadret schalke 04 med 6-0. noen timer senere svarte imidlertid borussia dortmund med 5-2-seier over borussia mönchengladbach. dermed skiller det fortsatt bare ett poeng mellom dem idet to serierunder gjenstår av sesongen. i neste serierunde venter en tøff hjemmekamp mot rb leipzig for bayerns del. de avslutter borte mot köln 27. mai. dortmund møter augsburg og mainz i sine to siste kamper. julian ryerson spilte fra start i lørdagens kamp og var på banen i én time før han ble byttet ut.

  Rashford usikker til viktig United-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:15.19)
  manchester united kan måtte klare seg uten formspissen i lørdagens hjemmekamp mot wolverhampton i premier league. det opplyste united-sjef erik ten hag på en pressekonferanse fredag ettermiddag. han sår sterk tvil rundt muligheten for rashford-spill mot wolves. – rapha varene er tilbake, og rashford er tvilsom. han har et problem, en skade i leggen, så han er et stort spørsmålstegn. men vi er glade for at varane er tilbake, sa nederlenderen. (ntb)

  Liverpool spiller nasjonalsangen for å markere kroningen av kong Charles

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:12.00)
  liverpool har besluttet å samle spillere og dommere rundt midtsirkelen for å markere kroningen av kong charles lørdag. nasjonalsangen blir avspilt. det bekrefter premier league-klubben på sine nettsider fredag. liverpool opplyser at ledelsen i den engelske toppserien har oppfordret samtlige klubber som har hjemmekamp lørdag om å markere den kongelige kroningen. klubbene har mottatt en liste med forslag til hva som kan gjøres. liverpool møter brentford hjemme på anfield lørdag. før kampstart samles spillere og dommere på banen, samtidig som «god save the king» avspilles. mange liverpool-supportere har vist tydelig motstand mot å markere kroningsdagen. i midtukens 1-0-seier over fulham ble det sunget en nedsettende sang om den britiske monarken fra the kop-tribunen på anfield. tidligere har liverpool-fans buet når nasjonalsangen er blitt spilt. lørdagens kamp spilles med start 18.30 norsk tid og blir tv-sendt i storbritannia. ifølge the athletic føler liverpool-ledelsen at de ble satt i en umulig posisjon da premier league «sterkt anbefalte» klubbene å spille «god save the king» før helgens oppgjør. de skulle heller sett at det var et påbud. det er første gang på 70 år at en britisk monark skal krones. kong charles ble konge i samme øyeblikk som hans mor, dronning elizabeth, døde. (©ntb)

  VIFs reservelag tapte 0-11(!)

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:18.58)
  det lugger for vålerenga-herrene på fotballbanen for tiden. klubbens a-lag tapte rivaloppgjøret mot lillestrøm på bittert vis mandag kveld. tirsdag fulgte vif-reservene opp med å tape hele 0-11 borte mot arendal i 2.-divisjon avdeling 1. ingen av klubbens profilerte spillere var med på turen sørover, og det var et svært ungt vif-mannskap som stilte opp til kamp. vålerenga 2 har spilt fire kamper så langt denne sesongen. hjemmekampene har endt med seier (1-0 mot fløy og 5-0 mot træff), mens bortekampene har endt med 0-5-tap mot egersund og 0-11-tap mot arendal. egersund topper foreløpig tabellen foran nettopp arendal.


  Gulljubel for Graham Hansen og Engen – fjerde strake Barcelona-tittel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:18.07)
  barcelona-kvinnene slo huelva 3-0 hjemme og hanket inn nok et spansk ligatrofé. caroline graham hansen har stått igjen som seriemester sju år på rad. laia codina ga barcelona ledelsen på tampen av første omgang, mens jana fernandez doblet den etter litt over en time. i sluttminuttene økte asisat oshoala seiersmarginen. ingrid syrstad engen noterte målgivende pasning på 2-0. trønderen fikk spille fra start og var på banen i 84 minutter. barcelona hvilte svært mange av sine beste spillere får dager etter at klubben tok seg til champions league-finalen. chelsea ble slått 2-1 sammenlagt, og caroline graham hansen scoret i både borte- og hjemmekampen. søndag ble hun ligamester etter å ha sett hele oppgjøret fra benken. graham hansen har vært med på å vinne alle barcelonas fire siste ligatitler. før det tok hun tre strake seriemesterskap med tyske wolfsburg. barcelona har vunnet samtlige 26 kamper i den spanske toppdivisjonen denne sesongen. katalanerne har en målscore på 108-5. det skiller 13 poeng til toer real madrid, og det er en luke som ikke kan tettes.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »