Hovedsiden

Liten annonse


  nhl-veteran permittert etter hendelse i hjemmet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.37)
  Boston Bruins har midlertidig suspendert Milan Lucic (35) etter en episode i ishockeyspillerens hjem fredag. Det opplyste Boston-klubben i en presseuttalelse lørdag. Det framkommer ingen detaljer om hendelsen, men Bruins gjør det klart at de tar situasjonen på største alvor. – Milan tar permisjon fra laget på ubestemt tid. Organisasjonen tar slike saker veldig alvorlig, og vi vil jobbe med Lucic-familien for å kunne tilby all støtte og assistanse de måtte trenge. Vi har ingen flere kommentarer på nåværende tidspunkt. Politiet i Boston ville lørdag morgen (amerikansk tid) verken bekrefte eller avkrefte om Lucic er blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået AP. Lucic er opprinnelig fra Vancouver i Canada, og han har spilt over 1300 kamper i NHL. Han vant Stanley Cup-tittelen med Boston i 2011, og han er denne sesongen tilbake i laget etter å ha spilt for Los Angeles Kings, Edmonton Oilers og Calgary Flames. 35-åringen har ikke spilt siden 21. oktober på grunn av en skade. (©NTB)

  Norges EM-håp lever videre etter israelsk utligning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:22.45)
  israel klarte 1-1 mot sveits etter en sen innbytterscoring. det gjør at det fortsatt er spenning for norge i håpet om em-spill neste sommer. etter åtte kamper ligger israelerne på tredjeplass. sveits og romania er begge på 16 poeng. norge trenger at israel går direkte til em uten at det skjer på bekostning av sveits. ståle solbakkens landslag ble forrige måned slått ut i den ordinære kvalifiseringen etter hjemmetapet for spania. israelerne må bli blant de to beste i sin kvalifiseringspulje dersom norge skal kunne få en ekstrasjanse til å løse em-billett gjennom et omspill i nasjonsligaen neste år. onsdagens oppgjør ble spilt i ungarske felcsút på grunn av sikkerhetssituasjonen i israel. lørdag kommer romania til samme arena, mens israel avslutter kvalifiseringen borte mot andorra borte 21. november.
  gazzetta: garcia ferdig som napoli-trener etter søndagens hjemmetap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:08.15)
  Rudi Garcia fikk beskjed om at han er ferdig som hovedtrener for Napoli etter at de tapte 0-1 hjemme for Empoli søndag kveld. Det skriver den italienske storavisen Gazzetta dello Sport. Il Corriere Azzurro og overgangsguru Fabrizio Romano skriver også at Garcias avskjedigelse er nært forestående. Ifølge Gazzetta skal klubbpresident Aurelio De Laurentiis ha gått inn i garderoben og tatt over pausepraten fra Garcia da det sto 0-0 etter 45 minutter. (NTB)


  zuccarello om ny kontrakt: – hjemmet mitt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:06.39)
  mats zuccarello har et håp om at minnesota wild skal kjempe om stanley cup i løpet av de tre neste årene. han vet ikke hva som skjer med karrieren etter det. før sesongen skrev zuccarello (36) under på en ny kontrakt som knytter ham til minnesota wild fram til 2026. oslogutten, som har 13 målpoeng på de første 12 kampene av årets nhl-sesong, får en årslønn på over 40 millioner kroner. 36-åringen kunne blitt en såkalt «free agent» etter sesongen og gått i forhandlinger med hvilken som helst nhl-klubb. men han sier han aldri var i tvil om å bli værende i minnesotas hovedstad st. paul. – nå er det her hjemmet mitt. jeg har vært her i fire og et halvt år, snart fem år og trives veldig bra. det er ikke noen vits i å flytte på seg når man trives, sier han til ntb. – tror du at dette er din siste nhl-kontrakt? – ja, det tror jeg. når kontrakten går ut vil zuccarello være 38 år. på spørsmål om han kan se for seg å fortsette karrieren etter det, er han avventende. – det tar jeg der og da. jeg må kjenne på hvordan kroppen kjennes og om jeg føler meg god nok. litt sånne ting, sier han.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »