Hovedsiden

Liten annonse  Argentina vant Copa América - Messi i tårer og byttet ut med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:06.18)
  argentina vant søndagens finale i copa américa. lautaro martínez skjøt ballen i mål i andre ekstraomgang. messi ble skadet og måtte tas av banen. martínez` scoring var kampens eneste, og det ble dermed han som sikret seieren for argentina i miami. etter en sen takling i første omgang, måtte seierherrenes stjernespiller lionel messi få legebehandling. han holdt seg for ankelen, men kom seg igjen fort. etter å ha snublet i sine egne bein i andre omgang, ble han byttet ut med nicolas gonzalez. en tydelig preget messi greide ikke å holde tårene tilbake etter at han måtte gå fra banen. det var mange som hadde billett til finalen mellom de to søramerikanske landene. selve kampen startet med en forsinkelse på hele 45 minutter og ble innledet med kaos. den argentinske avisen la nación beskriver gråtende barn, folk som ble dyttet og folk som ikke gadd mer av kaoset ved inngangsporten, og dro hjem. det var ingen ringere enn den colombianske artisten shakira som sto for underholdningen i den noe utvidede pausen. i stedet for det vanlige kvarteret, så varte den i 25 minutter. (ntb)

  Northug-statue avduket i hjembygda: – En hyllest til hele Norges skikonge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:16.57)
  skikongen petter northug har blitt hyllet med en statue av seg selv i sin egen hjembygd, framverran i mosvik. statuen ble avduket lørdag klokken 16. i forkant ble det holdt et minisprintrenn for barn og en egen showsprint der northug selv deltok. statuen er laget av tore bjørn skjølsvik. – statuen er en hyllest til hele norges og hjembygdas skikonge. folkefavoritten som rocket opp langrennssporten med sine fantastiske prestasjoner, mange kommentarer og folkelige nærhet. statuen skal stå i framverran, het det i invitasjonen til avdukingen. det var i fjor høst at det ble kjent at det skulle lages en statue av northug. den tidligere tv 2-profilen og langrennsjournalisten ernst a. lersveen hadde jobbet i kulissene for å sikre finansieringen av statuen, der kostnadsrammen lå på 1 million kroner. northug har en eventyrlig langrennskarriere å se tilbake på. cv-en teller to gull, ett sølv og én bronse i ol, i tillegg til 13 gull og tre sølv i vm. han har også vunnet verdenscupen sammenlagt to ganger og tour de ski i 2014/15-sesongen. og på tross av sine 38 år, har skikongen ennå ikke lagt skiene på hylla. northug er fortsatt aktiv i langløpssirkuset, men vil trolig ikke øke beholdningen sin av seire i verdenscupen fra 38.

  Sarpsborg 08 ydmyket Rosenborg – Henrik Meister med fire mål i 4-1-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:20.59)
  henrik meister noterte seg for fire mål da sarpsborg 08 knuste rosenborg 4-1 på hjemmebane i eliteserien fredag kveld. dermed klatret sarpingene opp til 9.-plass etter å ha ligget på nedrykksplass før kampen. seieren var også christian michelsens andre på tre kamper etter at han tok over som trener etter stefan billborn. michelsen var også nære å ryste serieleder bodø/glimt i debuten, men nordlendingene snudde til slutt til 2-1-seier. fredag sørget meister for at det ikke skjedde igjen da de tok en tidlig ledelse mot rosenborg. – det er deilig, hattrick. jeg har slitt litt med målene, men nå kommer de. i andre omgang kommer det tre, fire, fem til, sa meister til tv 2 i pausen. det ble ikke tre, fire eller fem mål til, men den danske spissen scoret sitt fjerde mål i andre omgang, før ole sæter reduserte for gjestene. i 4-1-seieren økte meister beholdningen sin med eliteseriemål fra ett til fem. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »