Hovedsiden

Liten annonse
  Franske medier: PSG-trener Galtier sparkes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:14.35)
  christophe galtier (56) er ferdig som hovedtrener i paris saint-germain, melder flere franske medier. franskmannen fikk lede hovedstadslaget i én sesong. både storavisen le parisien og radiokanalen rmc hevder tirsdag å ha kilder på at galtier har fått sparken. sportsavisen l`équipe meldte for flere dager siden at galtier er ferdig etter sesongen. galtier tok over som psg-trener etter mauricio pochettino for ett år siden. han ledet klubben til seriegull i det som etter alle solemerker ble hans eneste sesong i hovedstaden. (ntb)

  Benzema tok farvel med Real Madrid: - Det gjør virkelig vondt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:12.59)
  karim benzema takket tirsdag ettermiddag for seg i real madrid etter 14 år i den spanske hovedstaden. - det gjør virkelig vondt, og det er ikke enkelt. jeg ville veldig gjerne legge opp her, men noen ganger endrer veien seg, sa benzema ifølge den spanske avisen marca. franskmannen vant ballon d`or i fjor og har vunnet mesterligaen fem ganger, og la liga fire ganger. han endte til slutt med 353 mål for den spanske storklubben. tirsdag formiddag skriver flere aviser at benzema har signert en toårskontrakt med den saudi-arabiske klubben al-ittihad.  bodø/glimt med knusende seier i hovedstaden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:19.10)
  Bodø/Glimt fortsatte storformen da de tok sin femte strake seier da de vant 3–1 over Vålerenga på bortebane i Eliteserien søndag. Faris Pemi ble kveldens matchvinner med to nettkjenninger. – Det er en fantastisk følelse. Jeg hjalp laget med å skaffe tre poeng, og vi fortsetter framover. Vi er veldig fornøyde, sa tomålsscorer Faris Pemi til TV 2. Eliteseriens toppscorer Amahl Pellegrino noterte seg også for et vakkert mål. Gjestene styrte kampen, men i siste ordinære spilleminutt satte Jones El-Abdellaoui et trøstemål for VIF. Glimt har med det åtte poeng ned til tabelltoer Brann, etter at bergenserne slo tabelljumbo Aalesund.

  «Grand Slam-seier» for Verstappen – Opptur for Mercedes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:16.35)
  red bull-fører max verstappen utklasset konkurrentene i søndagens formel 1 løp i den katalanske hovedstaden. det er tredje gang verstappen tar en «grand slam-seier». det vil si at han startet i beste startspor, ledet alle rundene, satte beste rundetid og vant løpet. ingen kunne gjøre noe med verstappen, men lewis hamilton (mercedes) kjørte seg opp til en andreplass, 25-sekunder bak vinneren. george russell sørget for en gledens dag for mercedes og sikret laget to pallplasser. like bak kom verstappens lagkamerat sergio pérez.


  Ruud kan få sin revansj mot chilener i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:15.25)
  casper ruud møter chilenske nicolas jarry i den andre kampen på philippe-chatrier-banen i roland-garros mandag. nordmannen tok seg forbi kinesiske zhang zhizhen i tredje runde lørdag. mandag står jarry, som nylig slo ruud i atp-turneringen i genève, på motsatt side. det blir andre kampen til ruud på philippe-chatrier-banen denne turneringen. trolig går ruud på banen mellom 13.30 og 14.00. skulle han ta seg videre til kvartfinalen står enten danske holger rune eller argentinske francisco cerundolo på motsatt side. ruud slo rune i kvartfinalen sist utgave av grand slam-turneringen på rødgrusen i den franske hovedstaden. (©ntb)


  Eden Hazard ferdig i Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:20.35)
  eden hazard (32) og real madrid er blitt enige om å terminere kontrakten til spilleren ett år før tiden. det bekrefter klubben på sine nettsider lørdag. – real madrid ønsker å uttrykke sin hengivenhet til eden hazard og ønsker han og hans familie alt vel i fremtiden, skriver klubben. kontrakten hans utløp i utgangspunktet ved slutten av neste sesong. belgieren forlot chelsea til fordel for «los blancos» i 2019. klubben betalte rundt en milliard kroner for å få vingen til den spanske hovedstaden. ifølge the athletic vurderer hazard å legge skoene på hylla, men det er foreløpig ikke klart hva belgieren gjør videre. (ntb/nrk).
  Leão skrev ny femårskontrakt med Milan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:16.14)
  den portugisiske fotballstjernen rafael leão (23) har skrevet under på en ny kontrakt med ac milan som binder han til klubben fram til sommeren 2028. det bekrefter klubben på sin nettside. «ac milan er glade for å kunngjøre at rafael alexandre da conceição leão har fornyet kontrakten sin med klubben til 30. juni 2028», heter det i pressemeldingen. portugiseren kom til klubben i 2019 og har siden notert seg med 41 mål og 29 assist på 162 kamper for storklubben fra den italienske motehovedstaden. 23-åringen var også en viktig brikke i milan-laget som sikret den italienske ligatittelen forrige sesong. det var deres første serie a-trofé siden 2011. leão ble også kåret til årets spiller i serie a da de sikret tittelen. angrepsspilleren kom fra lille og har også tidligere spilt for sporting. leão har scoret tre mål og servert fire assist på 18 a-landskamper for portugal. (©ntb)

  PSG-treneren bekrefter: Messi forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:13.35)
  psg-trener christophe galtier bekrefter torsdag ettermiddag at lionel messi forlater psg når sesongen er over. det er en bekreftelse på det som har vært en dårlig bevart hemmelighet. det har allerede i flere uker blitt rapportert fra flere holdt at messi forlater den franske hovedstaden etter sesongen. – jeg har hatt privilegiet av å trene den beste spilleren i fotballens historie. men kampen mot clermont på parc des princes blir hans siste, sier galtier. messi forlater klubben gratis ettersom kontrakten hans utløper 30. juni. nøyaktig hvor messi ender opp er foreløpig ikke kjent. en overgang til david beckham-eide inter miami har blitt nevnt og det samme har en retur til barcelona, men det er angivelig en overgang til saudiarabiske a-hiilal som er mest aktuelt. messi har fra før bånd til landet ettersom han er ambassadør for reiselivet i saudi-arabia. bare én serierunde gjenstår for psg, og kampen mot clermont spilles på lørdag. de har allerede sikret seriegullet i ligue 1 og messi har vært en viktig brikke, til tross for all kritikken han har fått. argentineren, som også vant vm i qatar i fjor, står med 21 mål og 20 målgivende pasninger for psg denne sesongen.  Xavi røper Messi-samtaler: – Han passer perfekt inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:08.27)
  barcelona-trener xavi innrømmer at han er i samtaler med lionel messi om en mulig retur til den katalanske storklubben, men sier at alt er opp til argentineren. – jeg sa til klubbpresidenten at messis retur er fornuftig. det er det ingen tvil om i det hele tatt, han passer perfekt inn i systemet vårt. jeg har den taktiske planen i tankene med leo, sa xavi til sport, ifølge fabrizio romano. det har i en stund vært tydelig at messi ønsker seg bort fra den franske hovedstaden og paris saint-germain. argentineren har imidlertid vært kraftig linket til den saudiarabiske klubben al-hilal.

  Stort droneangrep mot Moskva

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.52)
  flere titalls droner angrep i dag tidlig den russiske hovedstaden moskva. et angrep rettet mot sivile for å provosere sier president putin, etter at hans residens kan ha vært et av målene for angrepet.

  Stort droneangrep mot Moskva

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.52)
  flere titalls droner angrep i dag tidlig den russiske hovedstaden moskva. et terrorangrep fra ukraina sier president putin, etter at hans residens kan ha vært et av målene for angrepet.

  Stort droneangrep mot Moskva

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.52)
  flere titalls droner skal i morgentimene tirsdag ha kommet inn mot den russiske hovedstaden moskva. to mennesker er lettere skadet, og residensen til president putin kan ha vært et av målene for angrepet..

  Stort droneangrep mot Moskva

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.52)
  mange droner skal i morgentimene tirsdag ha kommet inn mot den russiske hovedstaden. flere av dem har ført til eksplosjoner. russiske myndigheter sier det er et ukrainsk angrep.  Solbakken flytter hjem til Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:10.50)
  landslagssjef ståle solbakken forlater danmark og bosetter seg på norsk jord i løpet av få måneder. solbakken bekrefter flyttingen overfor den danske avisen bt tirsdag. landslagssjefen har i mange år hatt base i københavn, som følge av at han var ansatt som trener i hovedstadsklubben fck. nå vender 55-åringen og kona anniken hjem til norge. – det er riktig at vi planlegger å flytte hjem til norge i løpet av noen måneder, sier solbakken til bt. datteren ida blir imidlertid værende i københavn. – så vi vil fortsette å ha et bein i københavn med min «danske datter», sier solbakken. landslagssjefen har i flere år pendlet mellom den danske hovedstaden og familiens hus på hamar. (ntb)

  Minst tolv døde etter fotballkaos i El Salvador

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.16)
  tolv tilskuere er døde og flere titalls skadd på et fotballstadion i el salvador. det oppsto panikk før mange mennesker ble tråkket ned, opplyser politiet. flere titalls tilskuere ble sendt til sykehus, to av dem med kritiske skader, opplyser politiet på twitter. ifølge avisen diario la huella måtte 500 personer ha tilsyn. 100 av dem ble sendt til sykehus og legevakt, skriver avisen. hendelsen skjedde under kvartfinalen i en ligakamp mellom alianza og fas på cuscatlan-stadionet i hovedstaden san salvador lørdag kveld lokal tid. ifølge foreløpige opplysninger skyldtes ulykken at mange fotballtilhengere forsøkte å ta seg inn på anlegget, opplyser politiet. – det var et skred av fans som stormet porten. noen av dem lå fortsatt under metallet i tunnelen. andre klarte å ta seg fram til tribunene og banen, men ble kvalt, sier en ikke navngitt frivillig i en førstehjelpsgruppe på stedet (ntb)

  Begravelse

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:17.57)
  bergen inntok oslo. farget hovedstaden rød og vant cupgull for første gang på 19 år. for lillestrøm blir det en skuffende togtur hjem.

  Tysk bruddseier i Giroen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:18.00)
  den tyske bora-hansgrohe-rytteren nico denz var raskest på den tolvte etappen av giro d`italia. andreas leknessund beholder 4.-plassen i sammendraget. denz vant foran duoen toms skujins (trek-segafredo) og sebastian berwick (israel-premier tech). det var den andre strake seieren til en tysker. landsmann pascal ackermann (uae) vant den 11. etappen. den tolvte etappen var en etappe på 185 kilometer fra bra til rivoli. det gjenstår ni etapper av det prestisjetunge rittet i italia. den siste etappen avsluttes i hovedstaden roma. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »