Hovedsiden

Liten annonse
  Norsk duo på delt sjuendeplass etter første omgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:18.49)
  thea louise stjernesund og mina fürst holtmann ligger på delt sjuendeplass i storslalåmrennet i canadiske tremblant. petra vlhova er i ledelsen. den slovakiske alpinisten er 5 hundredelerforan mikaela shiffrin, men sveitsiske lara gut-behrami holder tredjeplassen. stjernesund og holtmann er 1,28 bak vlhova. ragnhild mowinckel var litt mer beskjeden i sin kjøring. molde-kvinnen er 1,98 sekunder bak lederen på sin 18. plass. kristin lysdahl kjørte ned til 19. plass fra et sent startnummer (58). hun er 2,00 sekunder bak. 2. omgang starter 20.15. (©ntb)

  Stolz satte banerekord på 1500 meter i Stavanger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:15.48)
  jordan stolz slettet sin egen banerekord i sørmarka arena da han vant 1500 meter i verdenscupen. hallgeir engebråten ble best av de norske på 6.-plass. amerikanske stolz vant alt som junior i fjor. søndag gikk han inn til 1.44,67 og forbedret sin egen banerrekord med 22 hundredeler. nederlandske kjeld nuis fulgte nærmest med 1.45,34.

  Topp ti etter sterk finaleomgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:21.09)
  thea louise stjernesund leverte en sterk andreomgang i canadiske tremblant, og kjørte seg opp seks plasser i finaleomgangen til en niendeplass i lørdagens storslalåmrenn. lagvenninnene ragnhild mowinckel og kristin lysdahl ble henholdsvis nummer 19 og 25. mina fürst holtmann kjørte ut i første omgang. italienske federica brignone vant, 19 hundredeler foran slovenske petra vlhova, mens amerikaske mikalea shiffrin ble nummer tre.

  Shiffrin leder slalåmrennet i Vermont

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:16.53)
  den amerikanske alpindronningen mikaela shiffrin er i føringen etter 1. omgang av verdenscupslalåmen i killington. thea stjernesund er hittil beste norske. stjernesund er imidlertid hele 2,34 sekunder bak ledertiden og ligger på en foreløpig 19.-plass. shiffrin har 19/100 sekund ned til tyske lena dürr, mens petra vlhova følger 28 hundredeler bak. kristin lysdahl og bianca bakke westhoff skal også i aksjon i killington. de kjører begge fra sene startnummer. mina fürst holtmann bommet på en av de siste portene og går dermed glipp av finaleomgangen. maria tviberg er normalt også en del av den norske slalåmkontingenten, men bergenseren fikk sesongen avsluttet tidlig med en alvorlig kneskade under storslalåmrennet lørdag. (ntb)

  Norsk skuffelse i storslalåm – newzealender leder i Killington

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:17.02)
  ragnhild mowinckel er så langt beste norske alpinist, men ligger langt bak teten etter 1. omgang av lørdagens storslalåmrenn i amerikanske killington. fire norske har hittil vært ute i traseen i vermont, og ingen har fått det til å stemme. mowinckel er 1,51 sekunder bak på en foreløpig 10.-plass, mens thea stjernesund (1,69) og mina fürst holtmann (1,90) tapte mer til lederen alice robinson fra new zealand. 21-åringen, som står med én verdenscupseier fra 2021, har 6/100 sekund ned til svenske sara hector før finaleomgangen. fire alpinister er innenfor 23 hundredeler. maria therese tviberg hektet midtveis og røk ut. bergenseren holdt seg til kneet i etterkant, men skadegrad er ikke kjent enn så lenge. hun har tidligere slitt stort med kneskader. kristin lysdahl skal i aksjon som en av de siste i 1. omgang. finaleomgangen starter klokken 19. søndag skal det kjøres slalåm i vermont. (ntb)

  McGrath langt bak i skadecomebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:11.31)
  atle lie mcgrath fikk det ikke til å stemme i skadecomebacket. de norske er langt bak teten etter første halvdel av slalåmrennet i østerrikske gurgl lørdag. mcgrath traff greit ned første halvdel av løypa, men ned mot tredje mellomtid fikk han trøbbel og kjørte ut. 23-åringen kom seg tilbake inn i løypa, men havnet naturligvis langt bak de beste tidene i mål. mcgrath har vært ute med skade etter at han falt i super-g-rennet under alpint-vm i frankrike i 9. februar. 1. august var han for første gang tilbake på ski etter fallet i franske courchevel. henrik kristoffersen fikk det heller ikke til å stemme i førsteomgangen lørdag. i finaleomgangen må han ta igjen over halvannet sekund. sebastian foss solevåg er over sekundet bak kristoffersen igjen. timon haugan kjørte åtte hundredeler raskere enn kristoffersen og er på plassen foran. alexander steen olsen var tre tideler raskere enn haugan igjen og er nærmest teten av de norske. i skrivende stund leder østerrikske manuel feller rennet. andreomgangen kjøres kl. 13.45. (ntb)

  Eitrem rett utenfor pallen i Beijing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.41)
  med den nest beste sisterunden (28,13) av samtlige, gikk sander eitrem inn til en fjerdeplass på 1500-meteren i verdenscupen i hurtigløp på skøyter i beijing. eitrem gikk inn til sesongbeste på distansen med tiden 1.45,73 og han var med det 93 hundredeler bak distansevinner kjeld nuis (1.44,80). patrick roest sørget for at det ble dobbelt nederlandsk med tiden 1.45,36, takket være den klart raskeste sisterunden (27,33). zhongyan ning ble nummer tre med tiden 1.45,51. tre andre nordmenn deltok også i løpet. hallgeir engebråten ble nummer seks med tiden 1.46,12, mens 1.46,89 holdt til en tolvteplass for allan dahl johansson. peder kongshaug ble nummer 16, med tiden 1.47,46. for kongshaug ble løpet i stor grad ødelagt etter kluss i vekslingen med japanske seitaro ichinohe. japaneren ble disket som følge av vekslingen. kristian gamme ulekleiv ble nummer tolv i b-gruppa tidligere fredag, med tiden 1.48,80.

  Franskmann raskest på Beitostølen - beste landslagsløper på sjetteplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.31)
  i en svært jevn sprintkvalifisering for herrene på beitostølen, var franske jules chappaz den raskeste. franskmannen tok en knepen seier, fire hundredeler foran kinesiske qiang wang. sivert wiig var raskeste nordmann i den nasjonale åpningen og ble nummer tre, 18 hundredeler bak chappaz. erik valnes var overlegen i finske muonio forrige helg, men hadde ikke helt tempoet til chappaz i kvalifiseringen. til slutt ble han nummer syv, 1,75 sekunder bak chappaz. – det var greit. det var en litt tung start, men det var helt ok, sier valnes til nrk, og legger til at hans ambisjoner for dagen er «å vinne». beste norske landslagsløper var even northug på en sjetteplass, 1,47 bak chappaz. for landslagsløper sindre bjørnestad skar ble det exit i kvalifiseringen, etter at han har slitt med sykdom den siste perioden. skar var over ti sekunder bak chappaz i kvalifiseringen.

  Sesongbeste for Wiklund - utenfor pallen på 1500 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:10.38)
  etter en niendeplass og tiden 1.57,43 i verdenscupstarten i obihiro forrige uke, klokket ragne wiklund inn på 1.57,16 i beijing fredag morgen. det holdt til en femteplass på distansen for den norske 23-åringen, bare 15 hundredeler bak kinesiske qishi li på tredjeplass. miho takagi var for andre uke på rad suveren i kamp om seieren på distansen og vant med tiden 1.55,52. japaneren var 40 hundredeler foran mei han, som de to eneste løperne som gikk under 1.57. wiklund skal gå 1000 meter lørdag og 3000 meter søndag. hun vant 3000-meteren i obihiro forrige uke.

  Sesongbeste for norske sprintere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:07.46)
  martine ripsrud, julie nistad samsonsen og pål myhren kristensen noterte seg for alle for sesongbeste under 500-meteren i b-gruppa i beijing fredag morgen. kristensen ble nummer ni med tiden 35,76, 89 hundredeler bak den suveren vinneren tingyu gao. 35,76 er syv tideler bak kristensens personlige rekord. senere fredag har norge både bjørn magnussen og håvard holmefjord lorentzen i a-gruppa på 500 meter. blant kvinnene ble det henholdsvis femte- og syvendeplass for ripsrud og samsonsen. ripsrud klokket inn på 39,06, mens samsonsen var fem hundredeler bak. spesielt for ripsrud var det et klart løft fra verdenscupstarten i obihiro forrige uke, hvor hun hadde 39,38 som sin beste tid. norge har ingen kvinneløpere i a-gruppa på 500 meter.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »