Hovedsiden

Liten annonse
  Ruud får svensk motstand i French Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:18.59)
  casper ruuds motstander i første runde i french open er nå klar. og for ruud blir det et møte med svenske elias ymer. de to har kun spilt mot hverandre én gang tidligere på atp-touren. det var tilbake i 2019, i en turnering i phoneix. ruud vant da kampen etter tre sett. ruud fikk sitt store gjennombrudd i grand slam-sammenheng i fjor, da han kom seg helt til finalen i french open. nordmannen er før årets utgave av turneringen rangert som nummer fire i verden, mens ymer er nummer 155 i verden og derfor måtte gjennom kvalifiseringsturneringen for å komme til hovedrunden i french open. ymer vant alle de tre kampene i kvalifiseringsturneringen i strake sett. ruud kommer selv fra atp250-turneringen i genève, hvor han ble slått ut i kvartfinalen torsdag kveld. vinneren av kampen mellom ruud og ymer møter vinneren av kampen mellom alexander bublik og giulio zepperi i andre runde.  Ruud tapte i generalprøven før French Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:21.49)
  casper ruud vant atp250-turneringen i genève i både 2021 og 2022. i år sa det imidlertid stopp i kvartfinalen mot nicolas jarry, i det som er ruuds generalprøve før french open. ruud tok seg i fjor til finalen i french open, den eneste av de fire grand slam-turneringene som spilles på grus, favorittunderlaget til ruud. nordmannen vant ganske greit det første settet mot jarry 6-3, mens spillerne fulgte hverandre svært tett i det andre. ingen servebrudd førte til tiebreak, hvor chileneren vartet opp med storspill og vant 7-2. i det tredje settet var det jarry som brøt først, men ruud svarte med å bryte umiddelbart tilbake opp til 4-4. på stillingen 5-5 var det jarry som brøt igjen. dermed kunne han på stillingen 6-5 serve hjem kampen, mens ruud måtte bryte for å ta kampen til et avgjørende tiebreak. det klarte han ikke og derrmed ble det exit i kvartfinalen for ruud.  Influenser stalket Chelsea-stjerne - risikerer fengsel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:16.16)
  influenseren orla melissa sloan sa seg onsdag skyldig i å ha stalket chelseas mason mount. hun skal også ha trakassert en chelsea-spiller. sloan skal ha gitt mount uønsket oppmerksomhet i en periode på fire måneder etter at de to hadde avsluttet kjæresteforholdet. onsdag møtte hun i retten. 21 år gamle sloan sa seg også skyldig i å ha stalket en annen chelsea-spiller, billy gilmour. i tillegg skal hun ha trakassert venstrebacken ben chilwell, vedkjente hun under høringen i en domstol i london. der ble det videre opplyst at mount og sloan skal ha møtt hverandre på en fest hos chilwell i november 2020. i kjølvannet av det skal de ha vært et par i seks måneder, før mount gjorde det slutt. hun skal ha brukt til sammen 21 forskjellige numre skal ha blitt brukt til å kontakte mount. sloan erkjente seg skyldig i anklagene som er rettet mot henne. straffutmålingen er ventet 20. juni. tiltalte risikerer fengselsstraff. (ntb)
  Panthers vant maratonkamp i NHL-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:08.42)
  florida panthers måtte spille nesten 140 minutter med ishockey for å vinne 3-2 og ta føringen i nhl-semifinalen mot carolina hurricanes. først 12,7 sekunder før slutt i fjerde overtidsperiode satt det avgjørende målet fra matthew tkachuk. før det hadde lagene spilt 79 minutter og 47 sekunder med forlengning uten å overliste hverandre. avgjørelsen falt da hurricanes ble presset i egen sone og ikke fikk pucken unna. tkachuk snappet den og scoret til vill jubel hos bortefansen.


  Sverige forlenget seiersrekken – vant rivalkampen mot Finland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:22.09)
  sverige tok sin tredje strake seier med 2-1-triumf over regjerende verdensmester finland etter straffer i tredje kamp av puljespillet i ishockey-vm. lagene fulgte hverandre svært tett gjennom hele kampen og ingenting kunne skille dem etter forlengningen. dermed måtte det straffer til og til slutt var det sverige som trakk det lengste strået og vant for tredje gang av tre mulige hittil i mesterskapet. finland tapte den første kampen mot usa, men slo tyskland i den neste. finland er både regjerende ol- og vm-mester. finnene er en av og om ikke den største favoritten til å kopiere seieren på hjemmebane. de har fire poeng etter tre kamper, men har fått tøff motstand.


  Red Bull-sjefen gir Perez grønt lys til å kjøre mot Verstappen: – Ingen stallordre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:11.18)
  sergio perez og max verstappen konkurrerer i formel 1 på like vilkår og får ingen føringer fra lagledelsen, lover red bull-sjef christian horner. – det skiller seks poeng mellom dem etter fire løp. så ja, de er begge konkurransedyktige førere, sier horner til autosport. hittil i sesongen står de to red bull-førerne med to seirer hver. verstappen leder sammenlagt med 93 poeng, mens perez følger på 87. aston martins fernando alonso er nærmeste konkurrent på 60 poeng. – det er et lite gap ned til resten av feltet, men det er 19 løp igjen og fem sprintløp, påpeker horner. tidligere sesonger har verstappen vært lagets soleklare førstefører, og perez har en rekke ganger fått ordre om å la verstappen passere ham ute på banen. det skal visstnok ikke være tilfelle denne sesongen. – det er ingen stallordre fra red bull-leiren, og det er en rettferdig kamp mellom verstappen og perez, sier horner. på spørsmål om perez vil ha den muligheten ut hele sesongen, svarer horner at de kan kjøre mot hverandre så lenge det er til det beste for laget. (ntb)


  Arsenal-mareritt etter kjempetabbe i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:21.29)
  frida maanum og arsenal er ute av mesterligaen etter semifinaletap mot wolfsburg. lagene spilte 2-2 i tyskland forrige uke, og de fulgte også hverandre tett i london mandag kveld. stina blackstenius sendte vertene i føringen. jill roord utlignet, alexandra popp snudde, før jennifer beattie sørget for at det sto 4-4 sammenlagt. dermed måtte lagene ut i ekstraomganger. det så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse, men i andre ekstraomgangs siste minutt klønet arsenal det fullstendig til. lotte wubben-moy ga bort ballen som bakerste spiller, og pauline bremer sendte wolfsburg til finalen i mesterligaen. der venter barcelona.

  Forferdelig trist

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:15.38)
  fem personer er sendt til sykehus etter at en russebil mandag morgen kjørte av veien i flekkefjord. - pårørende er samlet på skolen for å støtte og ta vare på hverandre, sier russepresident.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »