Hovedsiden

Liten annonse


  Nye skadeforfall for Norge - Bjelde og Nautnes ute

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:19.19)
  søndag kom beskjeden om at caroline graham hansen ble skadet under fredagens kamp mot østerrike og dermed ikke var blant spillerne som reiste sydover for kampen mot portugal tirsdag. mandag ble det også klart at emilie nautnes ikke blir med i tirsdagens kamp. angriperen var ubenyttet reserve under kampen mot østerrike. pressesjef halvor lea opplyser til nrk at nautnes ikke ble med til portugal på grunn av en skade. – hun fikk en smell i ankelen og vi tok beslutningen om at hun ikke ble med rett før vi reiste, sier trener leif gunnar smerud. med til portugal er thea bjelde. forsvarsspilleren startet kampen mot østerrike, men ble byttet ut i pausen etter å ha fått seg en smell. – er hun klar til å starte i morgen? – nei. hun er ute, sier smerud. treneren bekrefter at årsaken er smellen bjelde fikk mot østerrike, etter at landslagsteamet testet hvordan bjelde lå an på mandagens trening. – det er synd for thea og synd for oss. hun gjorde en veldig god figur den omgangen hun spilte mot østerrike, men nå er hun ute. da må vi finne en erstatter.

  Friidrettsstjernenes sjef åpner for å bli Bjervig-erstatter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:18.08)
  friidrettstoppen erlend slokvik sier han vil lytte dersom norges skiforbund skulle ønske ham som espen bjervigs erstatter som langrennssjef. det er adresseavisen som har spurt slokvik hvordan han ville stille seg til en eventuell henvendelse fra skiforbundet. – blir jeg forespurt, vil jeg vurdere det. har foreløpig kontrakt i friidrett fram til paris-ol i 2024, sier friidrettstoppen til avisen. slokvik har vært sportssjef i norges friidrettsforbund siden 2018. (ntb)

  Det haster!

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:13.44)
  klimarisiko er her og nå. mange selskaper har satt seg netto nullmål, og det er bra. men som investor er vi også opptatt av selskapenes overgangsplaner. de som viser hvordan netto null skal nås i praksis.
  Sportsvaskingens død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:08.49)
  få vet bedre hvordan man skal foreta spektakulære henrettelser enn kronprinsen av saudi-arabia. det siste årets merittliste inkluderer rundt 200 undersåtter- og nå også begrepet «sportsvasking».
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »