Hovedsiden

Liten annonse


  VG: Idrettsforbundet pauser OL-planene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norges idrettsforbund legger foreløpig bort planene om å undersøke med regjeringen og stortinget om et framtidig ol i norge. – det handler om hele samfunnssituasjonen. det er ikke tid for å løfte den saken videre nå. all fornuft tilsier det, sier idrettspresident berit kjøll til vg. et utvalg ble satt ned for to år siden for å undersøke hvordan særforbund og kretser stilte seg til et nytt ol. flertallet var da positive. arbeidet med å ta saken inn i politikken er satt på vent. pandemi etterfulgt av høy inflasjon, og at nif ikke har prioritert å jobbe fram et ol-konsept der kostnader og inntekter kommer tydelig fram, oppgis i et referat fra styremøtet i april som årsaken til at saken er lagt på is. norge har arrangert vinter-ol to ganger, i 1994 og 1952. (ntb)

  Leknessund om Uno-X-retur: – Litt trist at disse ryktene kommer nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.40)
  andreas leknessund har imponert stort i årets giro d`italia. etter fem dager i den rosa ledertrøya i den første uka, har han holdt seg godt inne i rittet også i andre uke og er nummer fem etter 15 av 21 etapper. i forrige uke skrev tv 2 at leknessund har signert for det norske profflaget for uno-x for neste sesong, et lag han også kjørte i fra mai 2018 og ut 2020-sesongen. nordmannen sykler nå for team dsm. på en digital pressekonferanse mandag fikk leknessund spørsmål om tv 2s sak. – jeg vil ikke kommentere rundt det. jeg er i giroen nå med dsm. det kan være mitt siste år, men jeg vil ikke si for mye om fremtiden min. jeg vil fokusere på det som skjer her nå. vi har en veldig fin tid her i giroen som et lag, sier han, og fortsetter: – jeg synes det er litt trist at disse ryktene kommer ut nå, når vi er her og har det veldig bra. det er giroen som gjelder nå og jeg vil fokusere på det. jeg er glad for hvordan det har gått her og jeg er takknemlig overfor laget som har gitt meg muligheten jeg har nå. så får vi se på neste år, sier leknessund. giro d`italia avsluttes søndag.  Syk Rashford kan miste ny United-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:13.18)
  manchester united kan måtte klare seg uten marcus rashford også i lørdagens viktige bortekamp mot bournemouth. stjernespissen var nylig tilbake i trening etter et kort skadeopphold, men fredag rapporterte united-manager erik ten hag at rashford er syk. – han har trent bra hele uken, men i dag meldte han fra om at han er syk. vi må se hvordan det utvikler seg gjennom dagen og ta en vurdering i morgen, sa nederlenderen. han kunne også bekrefte at raphaël varane er spilleklar, og at scott mctominay har trent med laget denne uken. united trenger to seirer på sine tre siste seriekamper for å sikre 4.-plass og dermed champions league-spill neste sesong. etter bournemouth venter hjemmekamper mot chelsea og fulham. (©ntb)
  Medier: Qatar-sjeik har økt budet på Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:09.00)
  sjeik jassim bin hamad al-thani har levert et nytt og forbedret bud på manchester united, sier en kilde nær budgiveren til nyhetsbyrået afp. flere britiske medier, som bbc og sky sports , melder også om budet som skal være levert tirsdag. både sjeik jassim og den britiske milliardæren jim ratcliffes selskap ineos leverte bud innen budfristen glazer-familien hadde satt i slutten av april. selv om de amerikanske eierne ikke har uttalt seg offentlig om budene, har flere medier meldt at ineos lå best an i kampen om å overta fotballklubben. nå har sjeik jassim prøvd å endre på det ved å øke sitt bud. det meldes ikke summer eller andre detaljer om hvordan budet er forbedret. det er kjent at jassim vil kjøpe klubben 100 prosent, og at klubbens betydelige gjeld skal slettes. det skal også stilles til rådighet vesentlige summer for investering i klubben og i lokalsamfunnet. budet fra ineos skal derimot være for en prosentandel tilstrekkelig til å gi kontroll over klubben, men der glazer-familien tilbys å beholde en eierandel. glazer-familien er svært upopulære eiere, og united-supporterne har tatt til orde for at salget skal skje raskt. (ntb)
  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Rett og slett helt jævlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. brann er for tiden uten trener, etter at klubben skilte lag med olli harder i starten av mai. – de har en viktig jobb nå med å finne en ny trener, få spillere tilbake friske og raske og så må de bygge det derfra, sier nrks fotballekspert carl-erik torp.

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Veldig utfordrende å stå i

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »