Hovedsiden

Liten annonse

  BMW med lekkert håndbygget konsept

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.40)
  en 2-seters shooting brake stasjonsvogn? ja, hvorfor ikke ‒ hilsen bmw. det nye konseptet til bmw, kun laget i ett eksemplar, er en tidløs bil. for her har nemlig designerne tegnet en moderne bil ut fra en ganske så umoderne en, nemlig en førkrigs-bil. inspirasjonen er en bmw 328 touring coupé som vant det viktige […] innlegget bmw med lekkert håndbygget konsept dukket først opp på bil24.no.
  Storturnering ber om unnskyldning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:14.37)
  sjefen for tennisturneringen madrid open ber om unnskyldning etter at de kvinnelige vinnerne av parturneringen ikke fikk holde seierstale. – vi beklager til alle spillere og fans som forventer mer av madrid open, sier turneringssjef gerard tsobanian i en uttalelse. – å ikke gi finalistene i kvinnenes parfinale muligheten til å snakke til fansen etter kampen var uakseptabelt og vi har bedt om unnskylding direkte til victoria, beattriz, coco og jessica. victoria azarenka og beatriz haddad maia vant over jessica pegula og coco gauff i finalen, men fikk ikke si noe etter kampen. det er vanlig at utøverne i finalen får holde en liten tale etter kampen. azarenka uttrykket sin skuffelse på twitter. – det er vanskelig å forklare for leo (hennes seks år gamle sønn) hvorfor mamma ikke fikk sagt hei under premieutdelingen, skriver hun. vinnerne i herreklassen fikk holde seierstale.


  Idretten fortjener bedre

  Kilde: VG Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:13.51)
  hvem som skal lede norsk idrett er ikke et lite spørsmål. da bør vi kunne forvente at kandidatene har ordentlige svar på hvorfor de er best egnet.

  Gigantsøksmålet påvirker Carlsen-granskning: – Alvorlige bekymringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:06.55)
  fide varslet en avgjørelse i granskningen av magnus carlsen og hans niemann i april. men som nrk tidligere har skrevet, ble offentliggjøringen av rapporten utsatt. «minst til oktober» sier dana reizniece-ozola i fide til new york times om hvor lenge folk må vente på en avgjørelse. hun forklarer utsettelsen med «mulige utviklinger i søksmålet mellom partene». niemann har som kjent saksøkt carlsen, chess.com og andre aktører for 100 million dollar. den amerikanske sjakkspilleren mener at jukseanklagene fra carlsen har ødelagt sjakkarrieren hans. – at fide plutselig nekter å avsløre resultatene av deres granskning, styrker vår tro på at resultatene av den granskningen taler sterkt til fordel for niemann, skriver advokatselskapet oved til new york times. de peker samtidig på at fide har økonomiske avtaler med selskaper knyttet til carlsen, chessable og chess24. – det skaper alvorlige bekymringer om at denne skandalen går enda dypere enn først ansatt, hevder advokatene. overfor new york times svarer ikke fide på hvorfor søksmålet påvirker deres egen etterforskning. den handler om hvorvidt niemann har jukset og om carlsen hadde rett i å anklage ham for det.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »