Hovedsiden

Liten annonse  Verstappens far ut mot Red Bull-sjefen: – Spiller offeret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:10.29)
  jos verstappen, far til regjerende formel 1-verdensmester max, langer ut mot red bulls lagsjef christian horner. verstappen senior mener situasjonen er uholdbar og at horner må gå av. det sier han i et intervju med daily mail, dagen etter at max verstappen sørget for seier i sesongåpningen i bahrain. – det er anspent er mens han forblir i posisjon, sier jos verstappen til daily mail. – laget står i fare for å bli revet i filler. det kan ikke fortsette som det er. det vil eksplodere, fortsetter han. det var tv 2 som omtalte saken først i norge. det har stormet rundt christian horner den siste tiden. han ble anklaget for upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt, men red bull, som undersøkte saken, konkluderte med at horner kunne fortsette i jobben. siden skal en rekke meldinger og bilder, angivelig skrevet av horner, ha blitt lekket. – han spiller offeret, når det er han som forårsaker problemene, sier verstappen. ifølge daily mail hevder horner-siden av saken at verstappen senior kan ha stått bak lekkasjene, noe nederlenderen selv avviser. – det gir ikke mening. hvorfor skulle jeg gjøre det, når max har det så bra her?, spør verstappen. til lørdagens grand prix ankom horner anlegget i bahrain hånd i hånd med kona geri halliwell-horner.

  Lægreids drømmerenn ødela for Bø: – Drittlei skytingen din

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:16.54)
  med 20 treff vant sturla holm lægreid fredagens normaldistanse i holmenkollen, på en dag hvor det har vært stor norsk dominans. mye av grunnen til det var nettopp den feilfrie skytingen til lægreid, der de nærmeste utfordrerne, tarjei bø, vetle sjåstad christiansen og eric perrot alle fikk én bom på siste skyting. – det er ingen som fyller så ofte som sturla gjør. han er så god i de situasjonene der, sa nrks ekspertkommentator synnøve solemdal etter lægreids siste skyting. for tarjei bø var det en grov bom på skudd nummer 20 som ødela. – når det siste skuddet ryker, så blir det veldig symbolsk på at du ikke sto løpet ut, sier bø til nrk. – det var et kjempebra løp og all ære til sturla som klarer å skyte 20, sier han videre. da lægreid kom inn til nrk i intervjusonen etter rennet, klarte ikke stryingen å dy seg. – jeg er så drittlei skytingen din, sa han med et stort glis. en skyting lægreid naturligvis var langt mer fornøyd med. – det er ikke jeg. jeg har vært litt lei, men i dag var det så lett å skyte fullt hus, hvorfor har jeg ikke gjort det tidligere i sesongen? jeg tenkte det var lenge siden jeg har skutt 20 av 20, så det var på tide, sier lægreid. trøsten for bø er at han med fredagens annenplass knapper innpå ledelsen til lillebror johannes thingnes bø, som ble nummer fem fredag, i verdenscupen sammenlagt. det skiller nå 68 poeng mellom brødrene. tidligere fredag ble det også norsk jubel for kvinnene, hvor ingrid landmark tandrevold revansjerte et skuffende vm og vant, mens ida lien tok en overraskende tredjeplass.

  Derfor takket Kilde nei til utvalget
  hvorfor styrtet helikopteret utenfor sotra? her er ekspertenes teorier | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: hvorfor styrtet helikopteret utenfor sotra? her er ekspertenes teorier | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:06.45)
  aleksander aamodt kilde vil ikke være med i utvalget som skal vurdere landslagsmodellen. nå forteller han hvorfor. – med de personene i det utvalget synes jeg at det blir for inhabilt, sier kilde til ntb fra et treningsstudio i innsbruck. alpinstjernen er i opptrening etter fallet i wengen for 38 dager siden. der pådro han seg et stort og dypt kutt i leggen, i tillegg til at han slo skulderen ut av ledd. etter krasjen har kilde brukt mesteparten av tiden på å ta små steg mot et mulig comeback i løypa, men han har også uttalt at det må endringer til i norges skiforbund for at han skal stille i verdenscupen igjen. overfor ntb dysser riktignok kilde ned utspillet og forteller at det ble litt satt på spissen. – men samtidig så føler jeg at det må en modernisering til i toppen. jeg har veldig tro på en god landslagsmodell, og det er det jeg synes er viktigst i denne sammenheng. det må være en modernisering som er med på en utvikling og en forandring. alpinesset refererer til utøvernes bilderettigheter og hvordan utøvernes eiendomsrett til disse påvirker forbundets rettigheter til å inngå sponsoravtaler. i starten av februar ble et utvalg satt sammen for å se på mulige endringer i dagens landslagsavtale. kilde ble invitert til å være med, men valgte å takke nei. – jeg har ikke lyst til å sitte i et system der det er personer jeg har sett komme med utspill jeg er helt imot. da føler jeg at det gir lite å skulle snakke med dem, forklarer han. – jeg har egentlig troen på kommunikasjon, men det må være med folk som er villig til å se på ting på en konstruktiv måte. de som sitter i det utvalget, synes jeg ikke har en habil tilnærming. så jeg føler at det blir unødvendig for meg å sitte i et sånt utvalg. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »