Hovedsiden

Liten annonse


  Verdenscupseier Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.56)
  skytteren jeanette hegg duestad var i en egen klasse da hun mandag vant matchøvelsen under verdenscupen i skyting i rio de janeiro. etter fjerdeplass både på 10 meter individuelt og blandet lag under verdenscupstevnet i brasil, traff hegg duestad for alvor blink mandag. den norske skytterprofilen var suveren i matchfinalen og vant foran indiske nischal nischal og danske stephanie grundsøe. etter koronapandemien har hegg duestad vært på pallen i verdenscupen på 50 meter match i alle sine seks konkurranser. mandagens seier var hennes tredje i karrieren på ol-øvelsen. 14 ganger har hun vært på seierspallen i verdenscupen. tidligere i år gjorde hun rent bord i em og vant tre gull på 10 meter luftrifle. hegg duestad vant også vm-gull for lag på 300 meter og flere andre medaljer. hun er nå topprangert på 50 meter i verden med god margin. (ntb)

  Hattrick for Ram og Salisbury i US Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:23.47)
  rajeev ram og joe salisbury skrev tennishistorie med sin seier i doublefinalen i us open. de er alene om å ha vunnet tittelen tre år på rad. den 39-årige amerikaneren ram og den 31-årige briten salisbury har fire grand slam-titler totalt, men tre av dem har altså kommet i new york de tre siste årene. i finalen slo de indiske rohan bopanna og australske matthew ebden 2-6, 6-3, 6-4. – dette samarbeidet er spesielt. vi har spilt sammen i fem år og kjenner hverandre veldig godt. vi vet begge at den andre kommer til å gi alt helt til slutt, sa salisbury. – vi er veldig stolte av det vi gjorde i dag. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »