Hovedsiden

Liten annonse
  Astrid Uhrenholdt Jacobsen venter sitt første barn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:11.54)
  astrid uhrenholdt jacobsen (37) avslører på instagram at hun er gravid. på flere bilder viser hun synlig fram babymagen. «vi utvider flokken», skriver den tidligere langrennsstjernen i innlegget. hun har lagt ved flere bilder der hun er ute på tur med kjæresten ingeborg djupnes. på det ene peker samboeren mot jacobsens voksende mage. under innlegget strømmer gratulasjonene inn. den tidligere golfstjernen suzann pettersen er blant dem som har sendt sine lykkønskninger. jacobsen slo gjennom for fullt med vm-gullet i sprint i sapporo i 2007. bare uker tidligere hadde hun tatt sin første pallplass i verdenscupen. det skjedde i sprint i otepää i estland. hennes siste verdenscuprenn ble på hjemmebane i holmenkollen i mars 2020. i 2018 var hun med på det norske laget som tok ol-gull i stafett i pyeongchang. to stafettgull har det også blitt i vm-sammenheng. individuelt har hun to vm-sølv og fem vm-bronser på merittlisten. jacobsen har også vært på pallen i verdenscupen 56 ganger. etter den aktive karrieren har jacobsen vært langrennsekspert for nrk og sittet som leder av utøverkomiteen i norges idrettsforbund. (ntb)

  Halvorsen sikret norsk OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:16.07)
  rifleskytter ole martin halvorsen (24) ble nummer tre i fredagens ol-kvalifisering i brasil, og sikret norges sjette ol-plass i idrettsgrenen. – det føles veldig godt nå, men det var hardt å skyte. det er første gang på pallen individuelt for meg internasjonalt, og det var ikke forventet. men det er veldig gøy, sier halvorsen til ntb. – det betyr at vi har mulighet til å delta i alle øvelser med maks antall skyttere. vi kan blant annet stille to lag i blandet lag. vi står godt rustet foran ol, sier sportssjef tor idar aune i norges skytterforbund til ntb. ol-ilden i paris tennes 26. juli. dagen etter deles første medalje i skyting ut. (nrk/©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »