Hovedsiden

Liten annonse  Sky Sports: Red Bull-sjef Horner kjenner ikke utfallet av intern etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.18)
  red bulls teamsjef christian horner skal være på vei til formel 1-åpningen i bahrain. han vet angivelig ikke hva de interne undersøkelsene mot ham vil ende med. det er sky sports som hevder å vite at horner ikke har fått noen informasjon om hvordan red bull-sjefene ser på og konkluderer rundt anklagene som er rettet mot ham. det er ventet at horner lander i bahrain senere onsdag. formel 1-sesongen innledes med trening torsdag. horner har den siste tiden vært under etterforskning internt i red bull-systemet. bakgrunnen er anklager om upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt. tidligere denne måneden skal han ha deltatt i en åtte timer lang høring på et hemmelig sted i london. red bull-toppen har hele tiden avvist anklagene. – etter nylig å ha blitt gjort oppmerksom på visse anklager, har selskapet startet en uavhengig etterforskning, opplyste red bull da horner-saken ble kjent for offentligheten. – denne prosessen, som allerede er i gang, utføres av en ekstern advokat. selskapet ser svært alvorlig på disse forholdene, og etterforskningen vil bli avsluttet så snart det er praktisk mulig, het det videre. under red bulls offentliggjøring av årets bil for en tid tilbake var horner klar på at han kom til å være ringside under sesongåpningen i bahrain. 50-åringen har vært red bulls teamsjef siden 2005. privat er han gift med tidligere spice girls-medlem geri halliwell. formel 1-sesongen starter kommende helg. anført av suverene max verstappen har red bull dominert sirkuset de siste sesongene. i fjor gikk teamet til topps i 21 av 22 grand prix-løp. (ntb)

  Midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:09.38)
  den danske fotballklubben midtjylland gir verken publikum eller medier tilgang til onsdagens trening. årsaken er situasjonen rundt kristoffer olsson, som ligger i respirator. midtjylland skriver på x at alle i klubben er sterkt preget av situasjonen med den svenske landslagsspilleren. han mistet bevisstheten hjemme hos seg selv 20. februar. – alle i fc midtjylland er preget av kristoffers situasjon, derfor er dagens trening stengt for media og tilskuere, heter det i en uttalelse. olsson er rammet av en akutt sykdom relatert til hjernen. sykdommen skyldes ikke selvskading eller ytre faktorer, opplyste klubben hans tirsdag. et team av medisinske eksperter jobber på høygir for å stille en diagnose, slik at riktig behandling kan settes i gang. svensken har vært omringet av sin nærmeste familie siden sykehusinnleggelsen, og deler av superligaklubbens stab har også besøkt fotballspilleren. midtjylland har vært tydelige på at de ikke har flere kommentarer i sakens anledning, men at den vil melde ut eventuell ny informasjon i saken. (ntb)

  Den svenske landslagsspilleren Kristoffer Olsson lagt i respirator

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:09.18)
  midtjylland-spiller kristoffer olsson er innlagt på sykehus i respirator etter en akutt sykdom hvor han mistet bevisstheten i sitt hjem sist uke. det er midtjylland, hvor også norske ola brynhildsen spiller, som opplyser om olssons tilstand. klubben skriver at 28 år gamle olsson er rammet av det som trolig er en «akutt sykdom knyttet til hjernen». olsson har hatt familien sin rundt seg i tillegg til deler av klubbens medisinske team den siste tiden. midtjylland opplyser at informasjonen kommer ut på grunn av ryktene om olssons fravær den siste tiden. – alle i midtjylland er selvsagt dypt preget av kristoffers plutselige sykdom, og våre tanker og fulle støtte går til kristoffer og hans familie. olsson står oppført med 47 landskamper for sverige. olsson var i arsenal som unggutt. siden har han hatt opphold i aik, krasnodar og anderlecht. (ntb)


  Grainger til NRK: Hegerberg usikker til Kroatia-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:18.14)
  to dager før norges nasjonsliga-skjebne skal besegles forteller landslagstrener gemma grainger at ada hegerberg er usikker til kampen. hun deltok ikke på søndagens treningsøkt. det gjorde heller ikke caroline graham hansen eller landslagskaptein maren mjelde. – jeg håper å ha både ada og maren klare til tirsdag. de hadde en hviledag i dag, men vi tar en ny vurdering mandag. da vet vi nok mer, sier grainger til nrk. årsaken til usikkerheten rundt hegerberg er en tøff takling hun ble utsatt for i den første kampen mot kroatia. det norske landslaget knuste kroatia 3-0 i den første av to kamper som skal bestemme norges fremtid i nasjonsligaen. det gode resultatet til tross; det ble et par skår i gleden for grainger, ettersom landslagets to store stjerner pådro seg skader. hegerberg klarte å fortsette etter taklingen, men foten hennes må vurderes på nytt før kroatia-kampen. caroline graham hansen ble på sin side byttet ut rett etter sin scoring. for hennes del var det hamstringen som trøblet. på spørsmål om hun blir klar til tirsdagen, svarer grainger: – det er ikke mulig å si noe om ståa nå, det medisinske støtteapparatet kan ikke gi et svar før de har all informasjonen de trenger, og det tar tid. vi håper å ha et svar mandag. norges kamp mot kroatia spilles i stavanger tirsdag klokken 18.00. kampen kan du se på nrk 1.
  Medier: Liverpool-stjerne mister ligacupfinalen med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:16.45)
  liverpool må klare seg uten trent alexander-arnold i ligacupfinalen mot chelsea senere i februar, melder britiske the times og the telegraph onsdag. alexander-arnold ble byttet ut i pausen i kampen mot burnley nylig. i etterkant opplyste manager jürgen klopp at det dreier seg om en kjenning i kneet. onsdag hevder the times å sitte på informasjon om at høyrebacken mister flere uker med fotball og dermed går glipp av finalen i ligacupen 25. februar. the telegraph melder det samme. alexander-arnold hadde i januar knetrøbbel før han kom tilbake og spilte tre kamper før han igjen fikk problemer. liverpool har så langt ikke bekreftet hvor lenge alexander-arnold er ute av spill. (ntb)

  Hockeyforbundets underskudd forverret: «Fant» ti millioner feilførte kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:16.06)
  norges ishockeyforbund (nihf) måtte i august sette a-landslaget på pause grunnet økonomiske problemer. i informasjon fra et ledermøte 12. februar kom det frem at inntektssvikt og forbruket har forverret underskuddet for 2023 med om lag 15 millioner kroner. hoveddelen av det er «et resultat av manglende forståelse av inngåtte avtaler mellom nihf, elitehockey og tv 2», skrev forbundet tidligere denne uken. til tv 2 bekrefter hockeypresident tage pettersen situasjonen. – jeg har lyst og behov for å si at det selvfølgelig er en skikkelig kjip situasjon, som vi gjerne skulle vært foruten, sier pettersen. til kanalen opplyser han at det er ti millioner som de siste tre årene har blitt ført feil i budsjettene, og som nå legges inn i regnskapet for 2023. – det har over tid åpenbart vært manglende kunnskap om avtaleverk som har vært inngått mellom ishockeyforbundet, elitehockey og rettighetshaver. over flere år har det blitt ført inntekter som ikke skulle vært ført til forbundet, men som heller skulle vært vært ført videre, forklarer pettersen.

  Vålerenga advarer mot falsk pengeinnsamling til Palestina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:15.48)
  fotballklubben vålerenga sier den har fått meldinger om svindlere som hevder de samler inn penger til palestina på vegne av vif. vålerenga rykker ut mot den falske pengeinnsamlingen i egne kanaler tirsdag. «vi har de siste ukene mottatt henvendelser fra personer i våre nærområder som har hatt besøk på døra av barn og unge. de hevder de driver en innsamling til inntekt for palestina i regi av vålerenga fotball, noe som ikke stemmer», skriver klubben. vålerenga skriver at den anser innsamlingen for svindel og ber folk ta kontakt med politiet. klubben vil også ha hjelp til å innhente informasjon som kan bidra til å løse saken. (ntb)

  Tidligere eliteserie-profil Mounir Hamoud er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:15.17)
  mounir hamoud er død, 39 år gammel. det bekrefter strømsgodset på sine hjemmesider mandag ettermiddag. hamoud døde brått mandag morgen av hjertestans. strømsgodset og norges fotballforbund skriver at de deler informasjonen i samråd med de nærmeste pårørende. – dette er et brutalt og sjokkerende budskap å få – det berører oss alle i strømsgodset, det berører drammen og hele fotballfamilien. våre tanker går først og fremst til mounirs familie og etterlatte i en svært vanskelig situasjon. de har mistet en pappa, ektemann, bror, sønn og kjært familiemedlem, skriver klubben på sin hjemmeside. – mounir var virkelig en god lagspiller med høy faglig kompetanse. han var opptatt av at alle skulle ha like muligheter, brant for fotballen og var en familiekjær mann. mounir er en person som har gjort inntrykk på så mange. han vil bli dypt savnet i fotballen, og våre varmeste tanker går til hans kone, barn og øvrige familie, sier generalsekretær karl-petter løken i norges fotballforbund. hamoud spilte flere aldersbestemte landskamper for norge og ble tatt ut i a-landslagstroppen til comeback-kampen til egil «drillo» olsen mot tyskland i 2009. tidligere i år ble hamoud ansatt som toppspillerutvikler i strømsgodset. han spilte for strømsgodset fra 2012 til 2019, og har 147 kamper for klubben. i 2013 vant han seriegull med strømsgodset, samt seriesølv i 2012 og 2015. hamoud startet seniorkarrieren i lyn før han signerte for bodø/glimt i 2006. der spilte han frem til 2011.

  Medier: Gransker OL-sjefens lønnsutbetalinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:10.06)
  sjefen for organisasjonskomiteen til ol i paris 2024, tony estanguet, er nå under gransking fra fransk økokrim. det melder blant annet nyhetsbyrået afp, som skal ha fått tilgang til informasjonen fra en anonym kilde. vg omtalte saken først i norge. etterforskningen skal ha startet forrige uke. ifølge afp tjener estanguet om lag tre millioner kroner før skatt, i tillegg kan han få bonuser på opp mot 20 prosent. den tidligere ol-mesteren i padling bruker sitt eget selskap til å fakturere arrangørkomiteen for lønn, og kan på den måten omgå regler som tilsier at personer tilknyttet organisasjoner med samme status som ol-komiteen ikke kan tjene mer enn en viss sum per år. i oktober 2023 ble det kjent at fransk økokrim gjennomførte en razzia mot kontorene til ol-arrangørene. ol i paris går av stabelen 26. juli.

  Stenger VM-anlegget to dager før mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:12.43)
  stadion der vm i skiskyting skal foregå i nove mesto, tsjekkia, har blitt stengt ned for treninger og testing. det bekrefter borut nunar i det internasjonale skiskytingforbundet (ibu). begrunnelsen er det dårlige været som herjer over vertskapsbyen. i meldingen sendt ut informeres det om at alle løypene er stengt, selve anlegget er lukket og at treninger ikke vil være tillatt. det er meldt kraftig regn utover mandagen i nove mesto. ibu skriver at de vil komme tilbake med oppdatert informasjon om de neste dagene innen de neste timene.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »