Hovedsiden

Liten annonse    Laber interesse for Jordan-kampen – under 10.000 solgte billetter
    inhabilitet | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: huitfeldt: nekter å lage oversikt over egen inhabilitet | Skrevet av E24'>
    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:13.57)
    det er solgt 9400 billetter til privatlandskampen mot jordan på ullevaal stadion torsdag. assistent brede hangeland ønsker seg flere på kamp. medieansvarlig morten morisbak skjønsberg opplyser om tilskuertallet til ntb. det er definitivt i det lavere sjiktet om man ser på tallene for de siste hjemmekampene som ikke har vært utsatt for koronarestriksjoner. det er foreløpig usikkert om erling braut haaland blir å se i kampen. det blir avgjort senere onsdag, opplyste assistenttrener brede hangeland. på oppfordring fra ntb hadde han følgende melding til dem som sitter på gjerdet: – hva annet skal du gjøre en torsdag kveld enn å komme og se på landslaget? jeg er selvfølgelig dundrende inhabil i de vurderingene der, men i en storby som oslo vil jeg oppfordre folk til å komme og støtte våre beste menn og se veldig, veldig gode fotballspillere. mandag var salget oppe i omkring 7500 billetter. kampen mot georgia vil trolig ha mer enn dobbelt så mange tilskuere. der er det foreløpig solgt 19.300 billetter. oppgjøret mot spania i oslo i november ble utsolgt i løpet av noen få minutter. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »