Hovedsiden

Liten annonse

  duplantis innfridde i diamond league-premieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. mai 2022 KL:19.47)
  Armand Duplantis gjorde seg fortjent til favorittstempelet og vant årets første stavkonkurranse i Diamond League i Doha med et hopp på 6,02 meter. Konkurransen skulle opprinnelig vært avholdt fredag, men sterk vind gjorde at den heller ble flyttet innendørs til dagen etter. Der leverte Duplantis da han tok seg over 6,02 på første forsøk. Før det hadde han greid både 5,71 og 5,81 uten problemer. Hoppet på 6,02 holdt langt på vei til seier. 22-åringen har verdensrekorden i stav på 6,20. Det var han langt unna å klare lørdag. Han forsøkte seg på 6,12, men kom ikke over. (NTB)


  City knuste Newcastle – har solid fordel i tittelkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:19.27)
  manchester city innfridde med 5-0-seier mot newcastle og har med det en luke på tre poeng ned til tabelltoer liverpool i kampen om tittelen i premier league. raheem sterling (2), aymeric laporte, rodri og phil foden scoret målene som ga city-jubel mot newcastle. liverpool spilte uavgjort mot tottenham lørdag, hvilket betyr at city med seier kunne skaffe seg en luke på tre poeng. luken har tidligere vært på kun ett poeng, men city har nå råd til å avgi poeng i en av sine siste tre kamper, og til og med tape en av dem så lenge de beholder forspranget i målforskjell. skulle det ende likt på poeng, er det målforskjellen som teller. – det endrer ingenting for oss. vi må fortsatt vinne kampene våre, sa city-manager pep guardiola til sky sports før kampen. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »