Hovedsiden

Liten annonse
  Verdenslaget vant Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 24. september 2023 KL:23.19)
  verdenslaget fullførte utklassingen av europa i laver cup i tennis med seier i doublekampen som innledet søndagen. ben shelton og frances tiafoe slo hubert kurkacz og andrej rublev 7-6 (74), 7-6 (7-5). dermed kan ikke de tre gjenstående singlekampene berge europa-laget fra tap. usa har vunnet åtte av de ni første oppgjørene i prestisjeduellen. casper ruuds seier over tommy paul lørdag er eneste lyspunkt for de europeiske tennisspillerne. det gis ett poeng for seier første dag, to annen dag og tre tredje dag. med 13-2 til verdenslaget etter søndagens doublekamp vil tre europeiske seirer bare gi ni poeng til. casper ruud er satt opp mot taylor fritz i den første singlekampen søndag. (ntb)


  Nedtur for Baldauf i kvartfinalen i bryte-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:15.49)
  felix baldauf ble et nummer for liten i kvartfinalen mot iranske mohammadhadi a. saravi i 97-kilosklassen i bryte-vm i beograd fredag. det norske håpet røk 1-4 i møtet med saravi og må nå håpe på en ny medaljemulighet gjennom systemet med rekvalifisering. dersom baldauf skal komme inn i bronsekampen igjen, må saravi vinne sin semifinale og sikre seg finaleplass. baldauf innledet mesterskapet med å slå georgieren giorgi melia 3-1 etter en tett og jevn kamp. deretter fikk nordmannen det atskillig enklere mot svenske aleksandar georgije stjepanetic. den duellen gikk baldauf seirende ut av med hele 9-0. kampen var avgjort allerede før pause. oppgjøret ble stanset som følge av at baldauf var i egen klasse poengmessig. så kom tapet for saravi. (ntb)

  Baldauf gjorde kort prosess mot svenske – klar for VM-kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:14.17)
  felix baldauf skal ut i kvartfinale i 97-kilosklassen i bryte-vm i beograd etter to strake seirer fredag. baldauf innledet mesterskapet med å slå georgieren giorgi melia 3-1 etter en tett og jevn kamp. deretter fikk nordmannen det atskillig enklere mot svenske aleksandar georgije stjepanetic. den duellen gikk baldauf seirende ut av med hele 9-0. kampen var avgjort allerede før pause. oppgjøret ble stanset som følge av at baldauf var i egen klasse poengmessig. (ntb)

  Frustrert Jørgensen tapte i bryte-VM – må håpe på rekvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:14.04)
  håvard jørgensen tapte sin andre kamp i bryte-vm i beograd fredag. dermed må han håpe på en bronsemulighet via rekvalifisering i 72-kilosklassen. jørgensen møtte akit gulia fra india i første kamp og vant enkelt 4-0. i kamp nummer to ble det verre. jørgensen innledet riktignok friskt mot aserbajdsjanske ulvi ganizade og tok ledelsen 3-0. motstanderen utlignet deretter til 3-3, og dermed var presset over på nordmannen i og med at siste poeng i kampen vinner ved poenglikhet. i stedet for å slå tilbake havnet jørgensen under med 3-4 og tapte kampen. nordmannen slo hånden i brytematta flere ganger i frustrasjon etter at utfallet var klart. nå må han håpe på en ekstra medaljemulighet i rekvalifisering. det forutsetter at ganizade tar seg fram til finale. bedre gikk det for felix baldauf i 97-kilosklassen. han vant sin første kamp mot georgieren giorgi melia 3-1. (ntb)

  Krisestart for Tutta og Europa i Solheim Cup: – Hun har fått noe å tenke på

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:12.58)
  suzann «tutta» pettersen måtte se elevene sine få den verst tenkelige starten på den prestisjetunge solheim cup-duellen mot usa fredag. europa ligger under 0-4. den gjeve golfturneringen ble innledet med foursomekamper fredag formiddag. der slår spillerne annenhver gang på samme ball. europa-kaptein pettersen måtte se laget sitt slite allerede i åpningen, og de fire duellene utviklet seg etter hvert til å bli det reneste marerittet. da fasiten var skrevet, hadde amerikanerne tatt alle de fire poengene. – tutta har fått noe ekstra å tenke på. det var ikke planen å være fire poeng ned, sa discovery-kommentator andreas torp. særlig overraskende var det at britiske charley hull og danske emily kristine pedersen fikk kjempetrøbbel mot amerikanerne ally ewing og cheyenne knight. hull og pedersen fikk aldri spillet til å stemme, og duellen var avgjort i amerikansk favør allerede etter 14 hull. – en fryktelig svak prestasjon av charlie hull og emily pedersen. det er ingen tvil om at én av dem, kanskje begge to, skal settes på benken til ettermiddagens runde, sa torp under discoverys sending. fredag ettermiddag fortsetter duellen i spania med fire fourballkamper. der slår de fire spillerne i hver kamp på hver sin ball, og den beste ballen fra hvert av kontinentet er tellende på de 18 hullene. (ntb)

  Østigard kom inn og vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:23.09)
  landslagsstopper leo skiri østigård startet – som vanlig – da napoli innledet mesterligaen borte mot sporting braga onsdag kveld. men allerede etter 13 minutter estattet han en skadet amir rrahmani. med nordmannen på banen vant de italienske seriemestrene 2-1. giovanni di lorenzo satte inn det første målet på overtid i første omgang. seks minutter før full tid utlignet bruma for vertene, men det skulle likevel bli italiensk seier etter et braga-selvmål i det det 88. minutt. fredrik aursnes spilte hele kampen for et benfica-lag som fikk det tøft etter å ha fått midtstopper antónio silva utvist allerde etter 13 minutter mot red bull salzburg. østerrikerne vant 2-0 i lisboa.

  Lei skadesmell for Tottenham – midtbaneprofil røk korsbåndet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:14.35)
  tottenham må klare seg uten den kroatiske profilen ivan perisic i lang tid. han har fått påvist en alvorlig kneskade. premier league-klubben opplyser på sine nettsider onsdag at veteranen har røket korsbåndet i høyre kne. skaden skal ha oppstått i en treningssituasjon der han ikke var i kontakt med andre spillere. perisic skal nå opereres. deretter venter en svært lang periode med opptrening. tottenham har innledet årets sesong kruttsterkt under lagets nye manager ange postecoglou. 13 poeng på fem kamper gjør london-klubben ubeseiret så langt. kun erling braut haaland og manchester city har flere poeng med 15. (ntb)

  Newcastle slapp unna Milan-kanonade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:20.41)
  ac milan var det klart beste laget hjemme på san siro da de innledet årets mesterliga mot newcastle tirsdag kveld. særlig i førte omgang skapte italienerne mye. den offisielle kampstatistikken viser 25-6 i avslutninger og 8-1 i avslutninger på mål. newcastles eneste skudd på mål kom først fire minutter på overtid. men nick pope i newcastle-målet hadde en meget bra kveld på jobben, og dermed endte kampen 0-0. det betyr at samuel chukwueze (bildet) og hans medpspilelre måtte rive seg i håret av frustrasjon, mens newcastle fikk med seg et viktig bortepoeng i det som er omtalt som «dødens gruppe». de to øvrige lagene i gruppe f er nemlig paris saint-germaine og borussia dortmund.


  Vardy scoret etter 21 sekunder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:09.22)
  jamie vardy brukte bare 21 sekunder på å score da leicester rundspilte southampton og viste at det ligger alvor bak ambisjonene om en retur til premier league. fredagens toppkamp i den engelske mesterskapsserien endte 4-1 til et formsterkt leicester-mannskap. borteseieren var av det uhyre sterke slaget. både leicester og southampton rykket ned fra premier league sist sesong. begge har innledet inneværende sesong sterkt og jager en snarlig retur til den engelske toppdivisjonen. i fredagens storkamp var det aldri tvil om hvor seieren ville ende. veteranspissen jamie vardy brukte kun 21 sekunder på å sende gjestene i ledelsen etter svakt forsvarsspill av hjemmelaget. scoringen var leicester-profilens første for sesongen. (ntb)

  Luis Rubiales skal forklare seg for domstolen om VM-kysset fredag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:13.39)
  den avtroppende spanske fotballpresidenten luis rubiales skal kommende fredag avgi sin forklaring om kysseskandalen for en domstol i spania. det franske nyhetsbyrået afp og spanske la sexta melder tirsdag begge om høringen den utskjelte fotballtoppen er innkalt til. det er dommeren francisco de jorge som har ansvaret for etterforskningen som så sent som mandag ble innledet av en nasjonal domstol i spania. dommeren skal også ha anmodet om å få tilsendt tv-bildene som viser seansen der rubiales kysser landslagsstjernen jennifer hermoso på munnen etter vm-finalen. det er derimot ikke kjent når hermoso skal avgi sin forklaring i saken. det er ventet at vm-vinneren gjør dette digitalt, all den tid hun har tilhold i mexicansk fotball. påtalemyndigheten i spania ønsker rubiales straffeforfulgt for seksuelt overgrep og tvang. i henhold til en ny lov om seksuelle lovbrudd som ble vedtatt i fjor, kan rubiales straffes med alt fra bøter til fengsel i opptil fire år dersom han blir dømt. (ntb)

  Hermoso hyllet av egen klubb etter VM-triumfen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:07.02)
  den spanske fotballstjernen jennifer hermoso (33) fikk en mektig mottakelse da hun spilte sin første kamp for mexicanske pachuca etter vm-gullet i sommer. store deler av den ene kortsiden på lagets hjemmebane var dekket av et stort banner til ære for hermoso. 33-åringen signerte for klubben i fjor sommer. den spanske profilen havnet ufrivillig i søkelyset da landets tidligere fotballpresident luis rubiales kysset henne på munnen etter finaleseieren mot england. hermoso anmeldte onsdag rubiales etter at spansk påtalemyndighet innledet en etterforskning av hendelsen. søndag kveld bekreftet rubiales overfor journalisten piers morgan at han trekker seg som spanias fotballpresident. (ntb)

  Rubiales sier opp som fotballpresident

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:21.56)
  luis rubiales sier opp som fotballpresident. det bekrefter han selv i et intervju med piers morgan. rubiales har lenge vært i hardt vær etter at han kysset jennifer hermoso på munnen under utdelingen av gullmedaljen i vm-finalen i fotball. fratredelsen skjer etter at det onsdag ble kjent at jennifer hermoso har anmeldt rubiales. hermoso leverte anmeldelsen etter at spansk påtalemyndighet nylig innledet en etterforskning av hendelsen.

  Johannessen ute av tetsjiktet i Irish Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:19.20)
  kristian krogh johannessen greide ikke å følge opp torsdagens kjemperunde og falt på listene med en 74-runde i irish open i golf fredag. nordmannen var på delt andreplass etter å ha gått åpningsrunden på 66 slag. sju birdier og en eneste bogey var fasiten første dag. fredag innledet han i samme spor med birdie på tre av de fire første hullene, men resten av veien gikk det trått. det ble fem bogeyer og en runde to slag over par. dermed falt han til delt 32.-plass, men han greide cuten uten problemer og får spille videre i helgen. jordan smith fra england og shubhankar sharma fra india er i delt ledelse. de er begge 13 slag under par halvveis i turneringen, ni slag foran johannessen. (ntb)

  Vipers slet i en omgang, men vant greit over Gjerpen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:21.39)
  de regjerende mesterne vipers hadde en vond omgang hvor gjerpen yppet seg, men laget fra kristiansand skjerpet seg etter hvilen og vant 31-21. vipers slet med å rykke skikkelig fra gjestende gjerpen og ledet bare 10-9 ved pause. etter hvilen sa de tidlig takk for følget med tre kjappe mål uten på at gjerpen klarte å svare. skienslaget har nå innledet med tre tap, mens vipers har like mange seire. sunniva amalie næs andersen og jana knedlikova ble lagets toppscorer med fem mål. hos gjerpen stoppet annika skrettingland og fride lunne mastad med fire mål. storhamar tok imot oppsal, og også der ble det klasseforskjell på de to lagene og hamar-laget vant med komfortable 34-23. det var storhamars annen seier for sesongen, mens oppsal nå har tapt sine to første seriekamper. anniken obaidli ble toppscorer med sju mål for storhamar, mens guro lundtveit svennevig scoret fire for oppsal. tertnes fikk det tøft hjemme mot follo og røk 23-30. follo kom fra tap i første serierunde. rikke midtfjell og fanny skindlo scoret fire mål hver for tertnes, mens mirela gjikokaj var solid for follo med 13 fulltreffere. (ntb)

  Sørloths sjef ferdig i klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:12.30)
  quique setiens tid som trener for alexander sørloth og de øvrige spillerne i den spanske fotballklubben villarreal er over. la liga-klubben opplyser om beslutningen i sine mediekanaler tirsdag. «villarreal kan bekrefte at hovedtreneren quique setien forlater klubben», heter det i en uttalelse. videre takker klubben treneren og hans team for innsatsen de har lagt ned siden ansettelsen «under kompliserte omstendigheter» forrige sesong. fotballdirektør miguel angel tena stepper inn som midlertidig trener i påvente av at en setien-erstatter skal utpekes og komme på plass. sørloth og lagkameratene har innledet sesongen med tre tap og én seier. det gir 15.-plass på tabellen i spansk fotball. sørloth er for tiden skadd. (ntb)

  Orientering: Første kongepokaler til Dæhli og Olaussen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 31. august 2023 KL:20.07)
  begge kongepokalene gikk til østfold da nm i orientering ble innledet med langdistanser i tungt terreng på vatnestrøm i iveland. haldens veteran magne dæhli vant foran ntnui-løperne sander arntzen og anders vestøl, mens marie olaussen fra fredrikstad vant kvinneklassen foran marianne andersen fra arrangørklubben kristiansand og nydalens anne margrethe hausken nordberg.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »