Hovedsiden

Liten annonse


  Turnstjerne raser mot netthets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 21. mai 2024 KL:07.57)
  den amerikanske turnprofilen simone biles har sett seg lei av all kritikken hun og ektemannen jonathan owens har fått i sosiale medier. kommentarene kommer som følge at av nfl-spiller owens uttalte i en podkast i desember at han ikke viste hvem biles var før de møttes for første gang. – jeg skal adressere dette raskt, spøken var aldri en spøk! dere er veldig respektløse overfor forholdet mitt til mannen min, skrev biles i en instagram-story mandag og fortsatte: – så jeg sier dette bare en gang. med all respekt, dra til helvete. hvis dere fortsetter å kommentere eller tvitre til meg, kommer jeg bare til å blokkere dere. så enkelt er det. biles avsluttet meldingen med å takke alle sine støttespillere. innlegget kom etter at biles vant et turnstevne søndag og la ut et bilde der hun kysset owens og skrev «hjertet mitt. den beste supporteren, jeg kunne ikke bedt om en bedre ektemann». til tross for flere støttende kommentarer, gjorde flere kommentarer narr av kontroversen og owens. (ntb)
  Fifa droppet avstemning om Israel-sanksjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:11.05)
  fifa droppet avstemning over forslaget fra palestinas fotballforbund (pfa) om sanksjoner mot israels fotballforbund. torsdag gikk norges fotballforbund med lise klaveness i spissen ut og sa at de ville støtte pfas forslag om sanksjoner mot israel. representanter for pfa argumenterte for sitt forslag fra talerstolen på fifa-kongressen i bangkok fredag. palestinerne beskylder israel blant annet for brudd på menneskerettighetene, diskriminering og rasisme i sin nasjonale liga og brudd på fifas statutter. det palestinske forbundet oppfordret fifa til å presse israels fotballforbund (ifa) på dette og det at israel inkluderer lag fra de okkuperte palestinske områdene i sin egen liga. i forslaget ble fifa bedt om å ta i bruk artikkel 4 i sine egne vedtekter, som strengt forbyr «enhver form for diskriminering mot et land … eller en folkegruppe». palestinerne hevdet at ethvert brudd på disse forpliktelsene kan straffes med «suspensjon eller utelukkelse». – fifa har ikke råd til å være likegyldig til disse overtredelsene eller det pågående folkemordet i palestina, sa pfa-president jibril rajoub på talerstolen, ifølge nyhetsbyrået ritzau. fifas president gianni infantino slo fast, etter å ha hørt innleggene fra palestina og israel, at politikk ikke skal blandes inn, og droppet avstemming over det palestinske forslaget. han sa at fifa ikke ønsker splittelse blant medlemmene og varslet at fifa i stedet skal søke juridisk råd for å se hvordan saken kan følges opp. fifa skal holde en ekstraordinær konferanse før 20. juli for å gå gjennom den juridiske analysen, sa infantino. fifa besluttet i februar 2022 å utelukke alle russiske lag fra sine turneringer. det ble gjort i kjølvannet av russlands fullskalainvasjon av ukraina. ifølge danske ekstra bladet, gjengitt av tv 2 , skal flere av delegatene ha forlatt salen i protest da israels fotballpresident shino moshe zuares kalte pfas forslag «kynisk». – nok en gang står vi overfor et kynisk, politisk og fiendtlig forsøk på å skade israelsk fotball. ifa har aldri brutt noen regler som fifa eller uefa har satt, og det kommer heller ikke til å skje i framtiden, sa zuares. (©ntb)
  Graham Hansen med scoring og assist for Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:20.27)
  caroline graham hansen var igjen sentral for barcelona da de vant 4-0 borte mot eibar tirsdag kveld. graham hansen serverte salma paralluelo med et lavt innlegg til barcelonas første mål og scoret selv barcelonas tredje mål med et velplassert skudd. 29-åringen ble byttet ut like etter at timen var spilt. ingrid syrstad engen spilte 71 minutter av tirsdagens kamp. barcelona har to runder igjen av ligasesongen, men har allerede vunnet serien med klar margin etter imponerende 27 seirer (og én uavgjort) på 28 kamper.


  Norske scoringer bidro til Malmö-luke på tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:21.07)
  erik botheim og lasse berg johnsen scoret hvert sitt mål da malmö slo ifk göteborg 3-0 i svensk fotball mandag. seieren betyr at malmö har skaffet seg fem poengs luke på toppen av tabellen etter åtte seriekamper i allsvenskan. djurgården følger nærmest. en drøy halvtime var spilt da erik botheim var frampå i mandagens bortekamp i göteborg. et innlegg fra peruanske sergio peña endte på bakerste stolpe, der den norske måltyven kom stormende og satte inn sin femte ligascoring for sesongen. deretter doblet danske søren rieks ledelsen. rett før full tid åpnet lasse berg johnsen målkontoen i allsvenskan denne sesongen og fastsatte resultatet til 3-0. ifk göteborg har fått en tung start på sesongen. sju poeng på åtte kamper betyr at storklubben kun har kalmar og västerås bak seg på tabellen. (ntb)  Toppscorer Bjørlos corner og frispark gikk rett i mål: – Beckham-klasse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:18.58)
  morten bjørlos høyrefot fortsetter å gi fredrikstad praktmål i eliteserien. han gjorde to nye i 4-1-seieren over kfum oslo. rogalendingen ga ffk en pangstart på ekeberg. først gikk hjørnesparket hans rett i nota etter tre minutter, og kort tid etter doblet han ledelsen på frispark. med det tok bjørlo seg opp i fem mål i eliteserien denne sesongen. det gjør ham til delt toppscorer med ole sæter (rosenborg). jeppe kjær fikk også en måldobbel før pause. det var i kampens sjuende minutt at bjørlo slo til med en ny frekkis. da vertene trodde det skulle komme et innlegg, bøyde midtbanemannen i stedet ballen i nærmeste hjørne. ødegaard rakk ikke bort. – david beckham-nivå på den høyrefoten, utbrøt mathisen. hjemmelaget fikk inn en redusering fra krittmerket etter en time. fredrikstad kontrollerte inn seieren og tok seg opp i sterke 14 poeng på sju kamper. det er bare bodø/glimt (19) som har plukket flere. (ntb)


  Salah tilbake etter Klopp-krangelen - Liverpool vant seksmålsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:19.28)
  mohamed salah var tilbake i liverpools startellever og leverte målpoeng fra start da liverpool kjørte over tottenham med 4-2 på hjemmebane. krangelen på sidelinjen mellom jürgen klopp og stjernespiller salah ble det store samtaleemnet i forrige runde. både liverpool og egypteren har slitt med formen den siste tiden, og salah har tilbrakt uvanlig mye tid på benken. søndag var han tilbake blant de elleve utvalgte og leverte fra start. kvarteret var spilt da cody gakpo svingte inn et innlegg på bakre stolpe. der dukket salah opp og headet hjemmelaget i føringen. før pause kom også 2-0. salah tvang fram en redning fra guglielmo vicario, og på returen doblet andy robertson ledelsen. – hvor har dette liverpool-laget vært? spurte kasper wikestad i viaplays sending underveis. etter hvilen tok kampen fullstendig fyr og fire baller til havnet i nettet. jürgen klopp er inne i sin siste sesong som liverpool-manager. en rekke svake resultater har imidlertid kastet en skygge over tyskerens kommende avskjed med liverpool. (ntb)
  Rosenborg senket av egen spiller – Aga sendte Fredrikstad videre i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:16.34)
  oscar aga (23) ble matchvinner på overtid da fredrikstad vant 1-0 over rosenborg i cupens tredje runde. aga er utlånt fra rosenborg til fredrikstad og gjorde livet svært surt for trønderne onsdag. han dukket opp på bakerste stolpe og banket ballen i mål. 23-åringen la ingenting mellom i feiringen av målet mot gamle lagkamerater. innlegget kom fra ludvig begby. rbk presset på for utligning de siste minuttene, men de fikk ikke ballen i mål. helt på tampen headet ole sæter i tverrliggeren for trønderne. aga ble hentet til rosenborg fra svenske elfsborg for et drøyt år siden. han ble i fjor sommer utlånt til fredrikstad på en avtale ut året og returnerte til østfold foran inneværende sesong. rosenborg har sammen med odd flest cuptitler med tolv. trønderne ble sist mester i 2018. fredrikstad står med elleve der den siste triumfen kom i 2006. (ntb)

  Astrid Uhrenholdt Jacobsen venter sitt første barn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:11.54)
  astrid uhrenholdt jacobsen (37) avslører på instagram at hun er gravid. på flere bilder viser hun synlig fram babymagen. «vi utvider flokken», skriver den tidligere langrennsstjernen i innlegget. hun har lagt ved flere bilder der hun er ute på tur med kjæresten ingeborg djupnes. på det ene peker samboeren mot jacobsens voksende mage. under innlegget strømmer gratulasjonene inn. den tidligere golfstjernen suzann pettersen er blant dem som har sendt sine lykkønskninger. jacobsen slo gjennom for fullt med vm-gullet i sprint i sapporo i 2007. bare uker tidligere hadde hun tatt sin første pallplass i verdenscupen. det skjedde i sprint i otepää i estland. hennes siste verdenscuprenn ble på hjemmebane i holmenkollen i mars 2020. i 2018 var hun med på det norske laget som tok ol-gull i stafett i pyeongchang. to stafettgull har det også blitt i vm-sammenheng. individuelt har hun to vm-sølv og fem vm-bronser på merittlisten. jacobsen har også vært på pallen i verdenscupen 56 ganger. etter den aktive karrieren har jacobsen vært langrennsekspert for nrk og sittet som leder av utøverkomiteen i norges idrettsforbund. (ntb)

  Norsk lag tok VM-tittelen i cheerleading

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:08.29)
  norske viqueens cheerleaders kunne i natt slippe jubelen løs etter å ha blitt verdensmestre for klubblag i orlando. viqueens konkurrerte i international open level 7 og vant foran amerikanske gymtyme all-stars og gothenburg cheer one fra sverige. det norske cheerleading-laget har lagt ut en rekke innlegg på historiefunksjonen til instagram, der de feirer verdensmestertittelen.

  superstjerne mistet sønnen – delte hjerteskjærende innlegg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:06.36)
  kameruneren francis ngannou har vært en stor stjerne innenfor kampsporten i lang tid. nå mottar ngannou støtte fra en hel idrettsverden etter at det ble kjent at han har mistet sin 18 måneder gamle sønn. – jeg ropte navnet hans igjen og igjen, men han responderte ikke, skriver han i et innlegg på x. – hvordan håndterer man en slik ting? hvordan kan du leve med det? vær så snill å hjelp meg om du har noen ideer – for jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal håndtere dette, fortsetter han. det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til sønnens bortgang. ngannou er tidligere ufc-mester i tungvektsklassen. han byttet senere til boksing. nylig møtte han anthony joshua i ringen.  Nytt Botheim-show i Allsvenskan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:16.01)
  erik botheim var i praktslag og leverte både scoring og en perleassist da malmö moste aik 5-0 og tok sin sjette strake seier i allsvenskan. dermed fortsetter den solide målvåren for botheim og hans spissmakker isaac kiese thelin. de to ligger øverst på toppscorerlisten i ligaen med henholdsvis fire og seks fulltreffere, og tillegg bøttet de inn mål i cupen. henning bergs aik var ubeseiret før bortekampen i malmö, men skulle fort få en realitetssjekk. botheim lå godt plassert i feltet og stanget inn 1-0 på jens stryger larsens presise innlegg etter 14 minutter. spillehumøret var på topp hos oslo-gutten, og etter drøye halvtimen viste han seg fram igjen. botheim spilte vegg med thelin før han elegant vippet lagkameraten igjennom slik at han kunne sette 2-0-målet. – jeg sa til isaac etter at jeg scoret at «nå skal du få den». så jeg holdt det jeg lovet, sa botheim til discovery i pausen.

  Vålerenga serieledere etter derby-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:18.39)
  vålerenga har hatt en knallsterk start på sesongen og fortsatte den gode formen da de slo byrival lyn 3-1 på hjemmebane lørdag. dermed er vålerenga à poeng med rosenborg på toppen av tabellen i toppserien. – det er klasse. derbyseier og vi viser hvem som er kongen, sier vålerenga-kaptein janni thomsen til nrk etter kampen. hjemmelaget styrte kampen fra start og tok ledelsen etter 36 minutter, da michaela kovacs satte en retur enkelt i mål. seks minutter sener doblet tilde lindwall ledelsen etter et innlegg fra thea bjelde. – det er flott spill. der går det fort og lyn er sjanseløse, rett og slett, sa nrks kommentator patrick steen rowlands om vålerengas 2-0-scoring. like etter pause reduserte lyn-spiller selma hernes til 2-1. vålerenga holdt likevel unna og økte ledelsen på ny ved ronja arnesen etter 69 minutter. – det var ekstrem gøy. det var et etterlengtet mål, så det var deilig, sier arnesen til nrk etter å ha scoret sitt første mål i toppserien. lyn hadde lite å komme med etter vålerengas 3-1 scoring. i stedet skaffet arnesen straffe for hjemmelaget, men den satte karina sævik langt over. likevel holdt vålerenga unna og de tre poengene ble værende på valle.


  City herjet mot Brigthon - Foden hylles etter måldobbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:22.57)
  phil foden storspilte og stjal showet da manchester city vant 4-0 borte mot brighton i premier league. etter storseieren uten erling braut haaland skiller det bare ett poeng opp til serieleder arsenal, som har én kamp mer spilt. søndag gjester pep guardiolas menn nottingham forest. oscar bobb ble sittende på benken hele kampen. city fikk en fantastisk start på kampen da kevin de bruyne stanget et innlegg fra kyle walker rett i krysset etter bare 17 minutter. ni minutter senere doblet phil foden gjestenes ledelse da han slo et frispark via muren og i mål. briten var imidlertid ikke ferdig der. med ti minutter igjen av omgangen satte han inn sitt andre etter at brighton rotet det til i forsvar. bernardo silva snappet opp ballen og spilte den til city-juvelen, som banket inn 3-0-målet. det var fodens 50. premier league-scoring, som fikk en legende til å logge seg på: – er phil foden årets spiller? spurte tidenes toppscorer i premier league, alan shearer, på x. etter hvilen fortsatt city målfesten da julian alvarez banket inn returen på et skudd fra walker. – dette er ordentlig stygt for brighton, men for et signal til resten av verden og premier league, utbrøt viaplay-kommentator eivind bisgaard sundet. i forkant av målet ropte også vertene på straffe etter at pascal gross gikk i bakken i en duell med rodri. dommeren vinket imidlertid spillet videre. – jo, dommer. og jo, var. det er klar og tydelig straffe til brighton, skrev viaplay-ekspert lars tjærnås på x. det ble også det nærmeste brighton kom et mål, og de må dermed se seg fornøyd med 11.-plass på tabellen. (ntb)


  Glimt gikk på sesongens første poengtap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. april 2024 KL:21.12)
  glimt fikk en drømmestart i toppkampen mot molde da nino zugelj stanget inn 1–0 etter kun syv minutter. men molde kjempet seg tilbake i oppgjøret. ti minutter ut i andre omgang rev kristoffer haugen seg fri på bakerste stang, og pirket et innlegg fra kristian eriksen over målstreken. dermed gikk bodø/glimt på sitt første poengtap for sesongen, mens molde unngikk å gå på sitt andre strake tap. de to deler tabelltoppen med brann, alle på ti poeng. men glimt har en kamp mindre spilt enn rivalene.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »