Hovedsiden

Liten annonse
  Kjapp test av Xpeng P7 High Performance

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:10.24)
  vi har tatt en førproduksjonsmodell av xpeng p7 awd high performance på en kjapp en prøvetur. sander (blomgren) har sett på xpeng p7 i facelifted utgave før, men denne gangen skulle vi få være med på en liten prøvetur i områdene nær lørenskog. vi hadde akkurat fått prøve en tur med en førproduksjonsmodell av suv’en […] innlegget kjapp test av xpeng p7 high performance dukket først opp på bil24.no.

  Reiten med mål og assist da Chelsea vant superliga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:17.56)
  guro reiten og maren mjeldes chelsea vant den engelske superligaen i fotball for kvinner søndag. seriegullet ble sikret etter 3-0-seieren mot reading lørdag. de blåkledde har også vunnet serien de tre foregående sesongene. laget vant 19 av 22 kamper i serien denne sesongen og avsluttet med 58 poeng. i forkant av siste runde ledet chelsea ligaen med to poeng ned til manchester united, og trengte dermed bare seier i bortekampen mot tabelljumbo reading for å sikre tittelen. etter drøyt tjue minutter svingte reiten inn et innlegg i feltet, som sam kerr stanget i mål. reiten tegnet seg på scoringslisten tre minutter før hvilen da hun doblet ledelsen for gjestene. kantspilleren løp opp en stikker i bakrommet og plasserte ballen mellom beina på keeper og i mål. kerr noterte seg for sin andre scoring med noen få minutter igjen av kampen. både reiten og mjelde spilte hele kampen for chelsea, mens amalie eikeland gjorde det samme for reading. (ntb)

  Verdens første «Super Tourer»

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:10.29)
  vi kjenner til uttrykket gt, grand tourer, men hva med st? vel, det står for super tourer, som den nye aston martin db12 blir kalt. ok, vi vet at forkortelser kan ha flere betydninger. selv gt er ikke gitt, for det kan også vise til gran turismo, den italienske benevnelsen. og det finnes allerede st […] innlegget verdens første «super tourer» dukket først opp på bil24.no.

  Sniktitt på framtidens helelektriske Seven

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:19.33)
  det kommer en elektrisk caterham seven, og på veien dit viser merket nå en prototype som de har laget. ‒ enhver fremtidig ev-modell (elbil) vi produserer må være tro mot dnaet til caterham ‒ lettvekt, moro å kjøre og førerfokusert. hovedmålet for dette prosjektet er å utvikle et kjøretøy med et vektdelta på ikke mer […] innlegget sniktitt på framtidens helelektriske seven dukket først opp på bil24.no.

  Legendarisk Bentley solgt for 40 millioner

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:14.00)
  i år er det 100 år siden det første le mans ble kjørt. og på startstreken sto det blant annet en bentley, og denne lever fortsatt i beste velgående. se bilder. le mans er et av verdens største racerløp, og utgjør sammen med monaco grand prix og indy 500 den såkalte trippelkronen i motorsporten. den […] innlegget legendarisk bentley solgt for 40 millioner dukket først opp på bil24.no.


  Klopp etter stjernens beskjed: – Vi må ikke gjøre det større enn det er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.03)
  liverpool-manager jürgen klopp forstår mohamed salahs frustrasjon over den svake sesongen, men avviser at det er splittelse og dårlig stemning i klubben. manchester uniteds 4-1-seier over chelsea torsdag bekreftet det liverpool-fansen har fryktet lenge: det blir ikke mesterligaspill på anfield neste sesong. umiddelbart etter torsdagens kamp publiserte mohamed salah et innlegg i sosiale medier der han satte ord på nedturen han kjente på. manager klopp forstår frustrasjonen, men var ikke helt på samme sted. – for meg var det klart at de (united) kom til å få det poenget de trengte. jeg er en optimistisk person, men i dette øyeblikket klarte jeg ikke være det, sa tyskeren på en pressekonferanse fredag. han hevder salah også ristet av seg skuffelsen raskt. – det var en normal beskrivelse av følelsene hans og situasjonen. rett etter kampen var det ikke tid for å sende en optimistisk beskjed, men jeg så han i kantinen nå, og han smilte. han var ikke i dårlig humør, sa klopp. (ntb/nrk)

  Verdens første kvinnelige krasjdukke

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:10.30)
  svenske astrid linder har blitt kåret til årets kvinne i bilindustrien. og det er vel fortjent, for hun står bak verdens første kvinnelige krasjdukke i normal størrelse. ok, dette kan høres litt snodig ut. verdens første bekreftede bilulykke med et fatalt utfall skjedde nemlig 17 år før karl benz fikk patent på den første automobilen […] innlegget verdens første kvinnelige krasjdukke dukket først opp på bil24.no.

  Åpner for at tollerne tester for ruskjøring

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.10)
  tirsdag stemte stortinget på et forslag om tolletaten skal få lov til å teste bilister for ruskjøring, og forslaget ble enstemmig vedtatt. i forbindelse med at det ble framsatt et forslag som åpner for at tolletaten kan teste bilister for ruspåvirket kjøring i statsråd i mars, understreket samferdselsminister jon-ivar nygård at regjeringen ønsket mer kontroller […] innlegget åpner for at tollerne tester for ruskjøring dukket først opp på bil24.no.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. – målet for denne sesongen var helt klart å komme dit. med måten vi startet, så var det trolig ingen som forventet det, sier united-manager erik ten hag til viaplay. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet dere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Volvos lastebiler med nye sikkerhetsassistenter

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:19.36)
  volvo trucks vil ikke være dårligere enn volvo cars, og introduserer nå assistenter som tar høyde for myke trafikanter. som vi vet skal volvo lede an når det kommer til sikkerhet rundt biler, og den kommende elbilen ex30 blir utstyrt med en rekke funksjoner som skal gjøre det mer sikkert for medtrafikanter som gjør alt […] innlegget volvos lastebiler med nye sikkerhetsassistenter dukket først opp på bil24.no.

  Her er nye Opel Corsa Electric

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:14.20)
  opels lille favoritt er oppdatert, og det gjelder også den helelektriske versjonen som blir tilgjengelig med en større batteripakke. opel corsa har rukket å bli 41 år, og er inne i sin 6. generasjon som ble lansert i 2019. og den inkluderte også etter hvert en helelektrisk utgave. corsa-e som nå altså heter corsa electric […] innlegget her er nye opel corsa electric dukket først opp på bil24.no.

  Rekkevidde, ytelse og pris for BMW i5

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.40)
  kommende bmw i5 sedan lanseres i to versjoner, og rekkevidder, krefter og priser er nå offentliggjort. bmw jager videre i et heseblesende tempo, og tiden er nå kommet til den berømte 5-serien. denne kom allerede i 1972, og har siden vært en av grunnmodellene til det tyske merket. det viser salgstallene. for gjennom sju generasjoner […] innlegget rekkevidde, ytelse og pris for bmw i5 dukket først opp på bil24.no.

  En Ford Ranger med 500 hk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.00)
  hennessey har nå kastet seg over en «europeisk» modell, nemlig ford ranger. resultatet er som vanlig spektakulært. her hjemme kunne ford norge for ikke så altfor lenge siden rapportere om stor interesse rundt både den nye ranger-generasjonen og topputgaven ranger raptor, en bil som også blir tilgjengelig her i norge. videre kunne de melde om […] innlegget en ford ranger med 500 hk dukket først opp på bil24.no.


  Volvo EX30 med rekordlavt karbonavtrykk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:19.33)
  den kommende suv-modellen volvo ex30 skal ikke bare være en lokal miljøvennlig elbil, men også fra krybbe til grav. det har vært mye snakk om hvor miljøvennlig elbilene egentlig er, for tar man med produksjonen og etterlivet går det faktisk ganske mye co2 ut i luften. dette er svenskene veldig opptatt av, og polestar kommer […] innlegget volvo ex30 med rekordlavt karbonavtrykk dukket først opp på bil24.no.

  Mercedes eCitan endelig klar for Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:13.23)
  det har snart gått to år siden mercedes presenterte 2. generasjon citan, og endelig er den med en e i navnet klar til å innta norge. ja, vi snakker om den helelektriske utgaven. da mercedes kunne presentere den nye citan basert på 3. generasjons renault kangoo i august 2021 lovte de også en helelektrisk versjon, […] innlegget mercedes ecitan endelig klar for norge dukket først opp på bil24.no.

  Havets Polestar er her

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:10.40)
  svenske candela har nå klar en polestar-utgave av elbåten c-8. da candela gjorde seg klare til å ta det siste steget i utviklingen av elektriske båter, c-8, tilbake i 2021, kalte de den for en iphone på vannet. ikke fordi den så ut som en, men de mente at dette var et like viktig øyeblikk […] innlegget havets polestar er her dukket først opp på bil24.no.

  Nye utslippskrav kan føre til mye dyrere biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:07.03)
  på jakt etter å kutte utslippene fra bilparken ytterligere har eu-kommisjonen kommet med euro 7-forslag med svært strenge utslippskrav, men møter motbør. i påvente av at alle nye biler har lokalt nullutslipp fra 2035, er eu-politikerne svært hissige på å ta ned utslippene for alle nye bensin- og dieselbiler, varebiler, lastebiler og busser. det har […] innlegget nye utslippskrav kan føre til mye dyrere biler dukket først opp på bil24.no.

  Barcelona fikk juling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:06.06)
  valladolid tok seg over nedrykksstreken i spansk la liga med 3-1-seier over barcelona. den spanske seriemesteren kunne tapt mye mer. allerede etter 80 sekunder stupheadet barcelona-stopper andreas christensen et innlegg fra darwin machis i eget nett. cyle larin doblet ledelsen fra straffemerket, før gonzalo plata satte inn 3-0-målet i det 73. minutt. valladolid hadde også to stolpetreff. robert lewandowski scoret et trøstemål for seriemesteren i det 84. minutt, men barcelona var ikke i nærheten av poeng. (ntb)


  Hyundais N Vision 74 kan bli en realitet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:19.33)
  det koreanske merket hinter om en produksjonsutgave av det flotte hydrogenkonseptet n vision 74. til neste år runder et svært viktig prosjekt for hyundai 50 år, for konseptet pony coupé ble nemlig laget i 1974. bilen var forløperen til hyundai pony som kom året etter, og dette er intet mindre enn den aller første koreanske […] innlegget hyundais n vision 74 kan bli en realitet dukket først opp på bil24.no.


  Nye toppversjoner av Skoda Enyaq

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:14.10)
  skoda enyaq l&k byr både på flere elegante detaljer, mer krefter og ikke minst en rekkevidde som er strekt enda mer ut. det var riktignok emil skoda som grunnlag selskapet som nå har gitt navn til bilmerket, men der startet det med en våpenfabrikk tilbake i 1859. for å finne den egentlige opprinnelsen til skoda […] innlegget nye toppversjoner av skoda enyaq dukket først opp på bil24.no.


  Ingen kutt i drivstoffavgiftene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:10.40)
  regjeringen har fått en ny mulighet til å holde løfte om avgiftskutt for bensin og diesel, men det virker ikke som de tar den. i 2021 skjøt pumpeprisen for drivstoff i været, og har holdt seg skyhøy siden. og uansett hvilke kilder man sjekker har norge en av verdens aller høyeste bensinpriser, og hos for […] innlegget ingen kutt i drivstoffavgiftene dukket først opp på bil24.no.

  Munro med en elektrisk pickup

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:07.00)
  det skotske merket banker til med sin neste helelektriske modell, og denne gang handler det om en pickup. er det en ting munro iallfall ikke mangler så er det selvtillit. da det unge skotske merket etablert så sent som i 2019 kunne vise sin aller første bil kalt mk_1 slo de like godt fast at […] innlegget munro med en elektrisk pickup dukket først opp på bil24.no.

  Ny helelektrisk klassisk 911

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:19.33)
  everrati viser fram en elbil inspirert av selveste porsche 911 st. på jakt etter en av de mest sjeldne klassiske 911-utgavene? vel, da er 911 st et meget godt alternativ, for det ble kun laget noen titalls slike utgaver i 1970 og 1971. så ja, dette er en ultrasjelden utgave. kort fortalt ville porsche utnytte […] innlegget ny helelektrisk klassisk 911 dukket først opp på bil24.no.

  Prisene for Lucid Air Pure og Touring er klare

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:13.08)
  det amerikanske elbilmerket har offentliggjort de norske prisene for lucid air pure awd og air touring, og leveringene skal etter planen starte allerede i år. lucid motors har allerede tatt sine først steg her i europa, og både air dream edition og air grand touring ruller rundt på veiene i tyskland og nederland. dessverre har […] innlegget prisene for lucid air pure og touring er klare dukket først opp på bil24.no.

  BMW med lekkert håndbygget konsept

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.40)
  en 2-seters shooting brake stasjonsvogn? ja, hvorfor ikke ‒ hilsen bmw. det nye konseptet til bmw, kun laget i ett eksemplar, er en tidløs bil. for her har nemlig designerne tegnet en moderne bil ut fra en ganske så umoderne en, nemlig en førkrigs-bil. inspirasjonen er en bmw 328 touring coupé som vant det viktige […] innlegget bmw med lekkert håndbygget konsept dukket først opp på bil24.no.

  Første rallycross-team har blitt karbonnøytrale

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:07.00)
  vi liker som kjent ikke å bli slått av svenskene, men denne gang gjør det ikke så veldig mye. for hansen motorsport er nemlig det første rallycross-laget som er karbonnøytrale. den svenske hansen-familien har skapt trøbbel for norske rallycrossførere i en årrekke. det begynte med kenneth hansen, selv sønn av en rallycrossfører, som år etter […] innlegget første rallycross-team har blitt karbonnøytrale dukket først opp på bil24.no.

  Skodas 90 år lange Superb historie

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:10.30)
  det er duket for en ny skoda superb, så da er det på sin plass å sjekke den ut ‒ og ta et tilbakeblikk på de gamle. skoda har som flere andre store bilmerker en historie som går mye lengre tilbake enn bilene, og emil skoda etablerte skoda works som raskt vokste til en gigant […] innlegget skodas 90 år lange superb historie dukket først opp på bil24.no.

  Blakstad skjøt Häcken til serieledelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:21.00)
  manchester city-utleide julie blakstad scoret häckens andre mål i 3-0-seieren over linköping fredag. laget topper den svenske toppdivisjonen i fotball. drøyt ti minutter etter hvilen kom blakstad seg løs i feltet og prikket inn et lavt innlegg i mål. det var hennes første scoring for den svenske klubben. noen minutter senere økte häcken til 3-0. det ble også sluttresultatet. häcken ligger øverst i damallsvenskan med 22 poeng etter ni runder. piteå kan imidlertid overta tabelltoppen med seier i sin kamp søndag. blakstad er på et låneopphold i sverige fram til vm-sluttspillet i sommer. det mesterskapet er norge en del av. (ntb)

  Alpine har laget seg et bakke-monster

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:19.33)
  det nærmer seg årets pikes peak, og som vanlig dukker det opp noe spesielt fra bilmerkene. alpine har nå en stor nyhet på lur ‒ nemlig a110 pikes peak. pikes peak er verdens mest berømte bakkeløp, noe som altså betyr at løpet går opp en bakke. og ikke hvilken som helst. «løpet mot skyene» inneholder […] innlegget alpine har laget seg et bakke-monster dukket først opp på bil24.no.

  Pininfarina har designet en hydrogen-SUV

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:14.22)
  namx vil revolusjonere hydrogenmarkedet med byttbare tankkapsler ‒ og det skal de gjøre med en pininfarina-designet suv. eller huv om du vil. nå er ikke vi noen eksperter på bildesign, men vi kan likevel slå fast med så ganske grei sikkerhet at en bil ikke normalt blir designet bakfra og deretter fremover. men det har […] innlegget pininfarina har designet en hydrogen-suv dukket først opp på bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »