Hovedsiden

Liten annonse
  Polestar 2 inn i 600 km-klubben

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:19.20)
  naf måler som kjent den praktiske rekkevidden til alle elbilene, og flere av disse har bikket 600 kilometer. det siste medlemmet i den klubben er polestar 2. det vanligste spørsmålet når det kommer til nye elbiler er hvor lang rekkevidden er, og det er både enkelt og vanskelig å svare på. det enkle er det […] innlegget polestar 2 inn i 600 km-klubben dukket først opp på bil24.no.

  Porsche vurderer å sette denne elbilen i produksjon

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:13.32)
  en bil laget for å kjøre raskest mulig rundt nordschleife som også kan kjøres på vanlige veier? det kan bli en realitet med det helelektriske konseptet porsche mission x. 8. juni 1948 er en spesiell dato for porsche. for ur-porschen, 356-modellen, ble nemlig godkjent for bruk på veiene den dagen, og resten er som kjent […] innlegget porsche vurderer å sette denne elbilen i produksjon dukket først opp på bil24.no.

  Elbiltest: Disse overgikk seg selv mest

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:10.30)
  i nafs ferske rekkeviddetest overgikk flere biler sin egen wltp-rekkevidde, og det gjelder ikke minst de to xpeng-modellene som ble testet. i årets sommerutgave av el prix testet naf og motor 32 nye elbiler på det norske markedet, og det var aldri tvil om hvem som skulle bli testens rekkeviddekonge. en tesla model s rullet […] innlegget elbiltest: disse overgikk seg selv mest dukket først opp på bil24.no.

  Voyah Free på Norges-turné

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:07.00)
  store deler av den sørlige delen av norge får nå besøk av voyah, et av de ferskeste bilmerkene her i norge. og det lokkes også med en stor premie. voyah er et premiummerke signert den store kinesiske produsenten dongfeng, og gruppen har globale ambisjoner. og disse skal de nå ved hjelp av norge. for første […] innlegget voyah free på norges-turné dukket først opp på bil24.no.

  Xpeng G9 satte laderekord

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:19.11)
  det går lynraskt unna med ladingen av en xpeng g9, noe nafs store ladetest dokumenterte. to ganger i året arrangerer naf og magasinet motor en rekkeviddetest av alle nye elbiler på markedet som er kalt el prix, og her kjører de rett og slett bilene helt tomme for strøm for å se rekkevidden under praktisk […] innlegget xpeng g9 satte laderekord dukket først opp på bil24.no.

  Hauger og Lund Svindal varmer opp Le Mans

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:13.30)
  for et eventyr! to av våre største idrettsprofiler, dennis hauger og aksel lund svindal, skal varme opp det kravstore le mans-publikummet under porsche carrera cup lørdag. le mans er sammen med formel 1-løpet i monaco og indy 500 ansett som de tre største enkeltløpene i motorsporten, og årets 24-timersløp blir det mest spesielle siden det […] innlegget hauger og lund svindal varmer opp le mans dukket først opp på bil24.no.

  Volvo EX30 med overraskende startpris

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:09.06)
  det skal ikke stå på pris når volvo lansere den neste rene elbilen ‒ den kompakte suv-modellen volvo ex30. se bilder. volvo har gått proft til verks når de har lansert ex30, lillesøsteren til ex90. for som en oppvarming til selve premieren har de kommet med flere drypp som har holdt temperaturen oppe, og avslørt […] innlegget volvo ex30 med overraskende startpris dukket først opp på bil24.no.

  Den dødsfarlige uoppmerksomheten

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:07.00)
  distraksjoner har blitt en av de farligste tingene i trafikken, for både mobiler og store innvendige skjermer stjeler nå mye av oppmerksomheten til sjåføren. statens vegvesen følger en vedtatt plan om ingen dødsulykker i trafikken, men det virker som at veien dit blir ganske lang. for nå går antall dødsulykker opp, og mye av grunnen […] innlegget den dødsfarlige uoppmerksomheten dukket først opp på bil24.no.

  Denne legenden har en hovedrolle i nye «Transformers»

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:19.33)
  autoboten mirage er intet mindre enn en porsche 911 carrera rs 3.8 i den nye «transformers: rise of the beasts». som «fast & furious»-serien er også «transformers»-serien laget med biler i sentrum, dog på en litt annen måte. for selv om det er også her er ville biljakter og kule biler, har disse også en […] innlegget denne legenden har en hovedrolle i nye «transformers» dukket først opp på bil24.no.

  Prisen for Peugeot E-308 er klar

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:13.54)
  ni måneder etter at peugeot meldte at det skulle komme en helelektrisk 308 nærmer en gt-utgave seg forhandlerne. de europeiske merkene i den store stellantis-gruppen har tatt en litt annerledes vei når det kommer til elbiler enn mange av konkurrentene, og det bør kundene bokstavelig talt sette pris på. et merke som peugeot er en […] innlegget prisen for peugeot e-308 er klar dukket først opp på bil24.no.

  Ny rekkevidde-rekord i NAF-test

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:10.40)
  el prix er gjennomført, og 32 nye elbiler har blitt kjørt helt de gikk tom for strøm. og en av bilene kom lengere enn noensinne. hvert år gjennomfører naf og magasinet motor to rekkeviddetester med nye elbiler som har kommet på det norske markedet, en på vinteren og en på sommeren. målet er å gi […] innlegget ny rekkevidde-rekord i naf-test dukket først opp på bil24.no.

  Sjekk den svevende skjermen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:07.00)
  metamorfose. det er ordet peugeot bruker på den neste i-cockpit-utgaven som finner veien til den helt nye og helelektriske e-3008 som skal vises i september. ok, hva i alle dager er metamorfose? jo, ifølge bokmålsordboka kommer dette fra det greske språket, og er en sammenslåing av meta og morphe ‒ sistnevnte betyr noe i form […] innlegget sjekk den svevende skjermen dukket først opp på bil24.no.

  Elbil-ferie trenger mer planlegging

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:19.33)
  mange mener at en bilferie med elbilen trenger mer planlegging enn en med bensinbil. her er tipsene for en god elbilferie. – vi har ikke kommet dit ennå at elbil er like enkelt som fossilbil, sier christina bu. generalsekretæren i norsk elbilforening sikter til tallene fra undersøkelsen elbilisten 2023, hvor over halvparten mener at det […] innlegget elbil-ferie trenger mer planlegging dukket først opp på bil24.no.

  Sjekk hva Jaguar har laget!

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:13.50)
  aiaiai, jaguar har laget seg sju par med racing-inspirerte e-type. jepp, bilene kommer i par med en med og en uten et fast tak. vi elsker retro-trenden, for her tar bilmerkene tak i gamle og ikoniske modeller og gir de et nytt liv. og jaguar har som kjent nok av klassikere å velge mellom, men […] innlegget sjekk hva jaguar har laget! dukket først opp på bil24.no.

  Manglende service gir problemer på ferieturen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:10.40)
  mange banker gasspedalen i bånn på autobahnen, og i verste fall ender det med motorhavari. her er tipsene for å få bilen ferieklar. vi skriver juni og har dermed offisielt entret sommeren, og mange gjør seg klar seg til en bilferie som tar de langt utenfor norges grenser. om bilen ikke svikter. for ifølge if […] innlegget manglende service gir problemer på ferieturen dukket først opp på bil24.no.

  Bolide gjennom ekstremtester

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:07.00)
  denne chiron-utgaven er for vill for vanlige veier. se video. bugatti lager som kjent noe av de mest ekstreme bilene som ferdes på veiene, men når bilene skal ferdes i vanlig trafikk må de også temmes en smule. det store spørsmålet er selvsagt hva de kunne laget uten å måtte tenke på dette, og det […] innlegget bolide gjennom ekstremtester dukket først opp på bil24.no.

  Ny billigutgave av Ioniq 6

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:19.15)
  de to viktigste tingene nordmenn ser på når de skal kjøpe seg en ny elbil er pris og rekkevidde, og begge disse haker en ny utgave av hyundai ioniq 6 helt klart ut. støvskyen har knapt nok lagt seg etter at hyundai lanserte den nye ioniq 5 advanced, før en tilsvarende utgave blir meldt inn […] innlegget ny billigutgave av ioniq 6 dukket først opp på bil24.no.

  Lexus med ny kompakt SUV

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:14.30)
  med en lengde på under 4,2 meter er den nye lexus lbx designet spesielt for det europeiske by-markedet. dagens minste suv over hos lexus er den populære ux-modellen som er 4,50 meter i lengden, mens nx-utgaven strekker seg 4,66 meter i lengden. elbilen rz er på sin side litt over 4,8 meter, mens storesøster i […] innlegget lexus med ny kompakt suv dukket først opp på bil24.no.

  Elbilene har i snitt 130 kilometer bedre rekkevidde

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:10.40)
  utviklingen av elbilene går heldigvis raskt, og på tre år som naf har testet rekkevidden på nye biler har snittet økt med solide 130 kilometer. denne uka er det klart for sommerens el prix. dette er et billøp litt utenom det vanlige, for her konkurrer bilene mot seg selv. mer eksakt mot sin egen rekkevidde. […] innlegget elbilene har i snitt 130 kilometer bedre rekkevidde dukket først opp på bil24.no.

  Dårlig veier medvirker til 30 dødsulykker i året

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:07.00)
  riksrevisjonen med knusende dom over veistandarden, og gir både statens vegvesen og samferdselsdepartementet skarp kritikk. riksrevisjonen har undersøkt de 56.000 kilometerne med riks- og fylkesveier, og bakgrunnen er å se hva veisektoren får igjen for alle midlene som pøses inn. målet er å få mest mulig vei for pengene, og vegvesenet har en lang vei […] innlegget dårlig veier medvirker til 30 dødsulykker i året dukket først opp på bil24.no.


  Vi har sjekket ut Kia EV9

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:10.31)
  vi ble med til frankfurt for å se produksjonsmodellen av kia ev9, en romslig elbil på rett over 5 meter som kan ha 6 eller 7 seter. kia ev9 er 5,01 meter lang, eller 5,015 om du velger gt line som har noe mer stylingdetaljer enn baseline har. med takrails som du ser på bildet […] innlegget vi har sjekket ut kia ev9 dukket først opp på bil24.no.

  Nattversjon av det mest eksklusive

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:10.51)
  på jakt etter det beste av det beste? da går ferden muligens til mercedes-maybach, og de kan nå lokke med noe enda mer spesielt. dagens mercedes-benz er ikke bare resultatet av karl benz oppfinnelse kalt automobil tilbake i 1886, men det tyske premiummerket har flere å takke for at de ble det bilmerket de er […] innlegget nattversjon av det mest eksklusive dukket først opp på bil24.no.

  Ny Porsche-logo

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:19.33)
  finn en «feil» på bildet over! den første utgaven av porsches nå berømte emblem ble laget i 1952, og minner svært mye om dagens skjold som finner veien inn i alle porsche-bilene. ferry porsche, sønn av grunnlegger ferdinand og porsche-sjef på den tiden, ville ha noe som symboliserte det bilene sto for, og resultatet var […] innlegget ny porsche-logo dukket først opp på bil24.no.

  Sjekk ut verdens første kvinnelige krasjdukke

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:14.30)
  svenskene bare skal lede an når det kommer til trafikksikkerhet, og nå har de også laget verdens første kvinnelige krasjdukke. se video. ok, det er fredag når dette skrives, så hvorfor ikke starte helgen med en liten quiz. hvem sto bak på de moderne sikkerhetsbeltene, og når skjedde det? ja, en quiz er morsommere når […] innlegget sjekk ut verdens første kvinnelige krasjdukke dukket først opp på bil24.no.

  Her er 7-seters Volkswagen ID. Buzz

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:10.37)
  volkswagen viser nå en nærmere 5 meter lang id. buzz, og det betyr en versjon med plass til hele sju seter. at ikke alt handler om helelektriske personbiler er id. buzz et eksempel på. for det var en voldsom buzz rundt denne før den ble lansert, og mange ventet spent på hva tyskerne hadde fått […] innlegget her er 7-seters volkswagen id. buzz dukket først opp på bil24.no.

  Volvo og Polestar med mer støtte til CarPlay

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:07.00)
  gode nyheter for alle som kjører en moderne volvo eller polestar, og ikke minst for de som også har en iphone-telefon. svenskene ruller nemlig ut en stor programvare-oppdatering. ota gjør livet lettere for bilprodusentene ‒ og bedre for de som kjører bilene deres. for dette står nemlig for «over the air», og åpner for muligheten […] innlegget volvo og polestar med mer støtte til carplay dukket først opp på bil24.no.


  Rekkevidde-angsten lever i beste velgående

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:19.33)
  selv om nye elbiler nå til og med strekker ut rekkevidden til over 600 kilometer, er det fortsatt mange som er skeptiske. og spesielt blant de som ikke kjører en elbil. vi skal ikke så veldig mange år tilbake før den vanlige rekkevidde-grensen til elbilene lå på 400 kilometer. denne befinner seg nå på 500 […] innlegget rekkevidde-angsten lever i beste velgående dukket først opp på bil24.no.

  Bilsalget tok seg opp

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:12.51)
  kom mai, du skjønne. nybilsalget blomstret i siste måned før sommeren, men fortsatt er salget bak fjorårets. det har vært noen tunge måneder for nybilsalget, for både i januar, februar og april var det en nedgang sammenlignet med samme periode i fjor. mars var dog et lyspunkt, men det takket være en voldsom registrering av […] innlegget bilsalget tok seg opp dukket først opp på bil24.no.

  Dødsulykker: En gruppe skiller seg positivt ut

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:10.40)
  i en periode hvor antall dødsulykker stiger er det et lyspunkt, nemlig de på sykkel og moped. i mai måtte 13 mennesker bøte med livet i den norske trafikken, noe som var seks færre enn i mai i fjor. men dødstallene for de fem første månedene ligger fortsatt over de fra samme periode i fjor. […] innlegget dødsulykker: en gruppe skiller seg positivt ut dukket først opp på bil24.no.

  Den sterkeste Range Rover Sport noensinne

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.00)
  det er en ny sjef i ranger rover sport-familien, nemlig en sv-utgave. sport-utgaven til range rover har vært her siden 2005, og kom i 3. generasjonen så sent som i fjor og byr på et enda litt mer sportsligere utseende. og mens vi venter på den rene elbilversjonen som er meldt inn til neste år, […] innlegget den sterkeste range rover sport noensinne dukket først opp på bil24.no.


  En sniktitt på innsiden av Volvo EX30

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:19.33)
  ikke bare får elbilmodellen volvo ex30 en senterskjerm med det meste av info, men også noe så spesielt som en lydplanke. og ja, et skandinavisk design. volvo kommer med stadige drypp rundt sin nye potensielle storselger, nemlig den helelektriske suv-modellen ex30 ‒ lillesøsteren til det kommende flaggskipet ex90. elbilen skal vises fram offentlig 7. juni, […] innlegget en sniktitt på innsiden av volvo ex30 dukket først opp på bil24.no.

  Elbil? Nei, takk!

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:14.30)
  1 av 10 er fast bestemt på at de aldri skal ha elbil, og det hjelper heller ikke at regjeringen kommer med «distriktsfiendtlige» avgifter. norge har kommet lengst i verden når det gjelder overgangen til elbil, og i løpet av årets fire første måneder er 84 prosent av alle nybilene som er registrert nullutslippsbiler. det […] innlegget elbil? nei, takk! dukket først opp på bil24.no.

  Toyota Yaris får flere krefter

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:10.40)
  5. generasjon hybrid gir den lille favoritten toyota yaris enda bedre ytelser, men det er ikke alt. den får også bedre førerassistenter, blir enda mer digital og hakket mer stylet. når det kommer til nybilsalget er det elbiler som gjelder, og inne på topplisten er det utelukkende elbiler. foruten de fra toyota. nå er riktignok […] innlegget toyota yaris får flere krefter dukket først opp på bil24.no.

  Bugatti bygger seg en skyskraper

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.00)
  bugatti kan ikke være dårligere enn aston martin og bentley, og byr på en 46 etasjers luksuskompleks som skal minne om rivieraen. det er åpenbart en ny trend at de luksuriøse bilmerkene setter sitt navn på nye boligkomplekser, og både aston martin og bentley har på slike på gang i selveste miami. astons bygning skal […] innlegget bugatti bygger seg en skyskraper dukket først opp på bil24.no.

  Forsikringsbeviset som bør ligge i hanskerommet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:19.33)
  om bilferien tar deg til det store utlandet er det smart å ha et forsikringsbevis liggende i hanskerommet. mange gjør seg nå klar til årets ferie, og mange hopper også i bilen og setter kurs for det store utlandet. i 2023 er det heller ingen utfordringer med å få ladet elbilen nedover europa, for utbyggingen […] innlegget forsikringsbeviset som bør ligge i hanskerommet dukket først opp på bil24.no.

  Til topps for 12. gang ‒ på rad!

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:14.25)
  det er ingen over og ingen ved siden når det gjelder autoindex, for her lexus helt suveren. autoindex tar tempen på skandinavisk bilhold, og mer spesifikt spør loyalty-gruppen mange tusen bileiere om hvor forøyd de er med kundeforholdet. dette er også viktig for bilimportørene, og ifølge loyalty-gruppen bruker 26 skandinaviske bilimportører autoindex for å måle […] innlegget til topps for 12. gang ‒ på rad! dukket først opp på bil24.no.

  Kia EV9 lansert i Europa

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.50)
  den fem meter lange bilen nærmer seg stadig forhandlerne. se bilder av produksjonsmodellen. i slutten av mars kunne kia endelig lette på sløret rundt den neste ev-modellen, og dette er også storesøsteren i serien som til nå består av kia ev6. den bilen ble like godt kåret til årets bil her i europa, så kia […] innlegget kia ev9 lansert i europa dukket først opp på bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »