Hovedsiden

Liten annonse

  Nice-spiller pågrepet av politiet etter deling av antisemittisk budskap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.02)
  nice-spilleren youcef atal (27) er pågrepet av fransk politi og mistenkt for rettferdiggjøring av terrorisme på grunn av et innlegg om krigen på gazastripen. forsvarsspilleren fra algerie ble i oktober utestengt i sju kamper etter å ha publisert en antisemittisk video i sosiale medier. atal slettet innlegget raskt og har beklaget det, men han ble likevel etterforsket av fransk politi på oppfordring fra lokale myndigheter i nice. påtalemyndigheten uttaler at de etterforsker atal for å ha «rettferdiggjort terrorisme». videoen han publiserte inneholdt angivelig et budskap som tok parti med hamas i krigen mot israel. (©ntb)


  Uholdbart!

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:15.39)
  norsk hoppsport går med dundrende underskudd mens rekrutteringen svikter, skrev dagbladets kommentator, esten o. sæther. i dette innlegget tar lederen av foreningen skigrasrota, audun høisæther, til motmæle.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »