Hovedsiden

Liten annonse
  Lund med sterk 2.-plass i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:12.47)
  maia emilie lund tok 2.-plassen i a-finalen i sterkt selskap da roerne innledet verdenscupsesongen i italienske varese. lund ror singlesculler og hadde kvalifisert seg direkte for a-finalen med 2.-plass i innledende heat. i finalen var hun drøye tre sekunder bak olivia bates, men innsatsen holdt i massevis til 2.-plass. nederlandske tosca kettler ble nummer tre, og hun ble slått med over fire sekunder av lund. tidligere lørdag kvalifiserte ytterligere tre norske båter seg for a-finaler. det ble dramatikk i en ren norsk duell i herrenes oppsamlingsheat i dobbeltsculler. jonas juel og erik solbakken var sterkest av de to norske parene og tok seg til a-finale i heatet som ble vunnet av tysklands jonas gelsen/marc weber. oscar helvig og kristoffer brun måtte gi tapt til sine norske konkurrenter med sju tidels sekund. 3.-plassen gjør at de skal ro b-finale. a-finale blir det derimot på inger seim kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. lars benske og ask tjøm skal dessuten ro a-finale i lettvekt dobbeltsculler. de tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. kjetil borch vant d-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. den norske dobbeltfireren med mathias foyner wie, erling øyasæter, ole amund storlien og martin helseth endte sist i sitt oppsamlingsheat og havner i b-finale. (©ntb)

  Frisk med overtidsseier borte mot Storhamar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:22.47)
  frisk asker overrasket og slo storhamar 2-1 borte etter forlengning i det tredje semifinaleoppgjøret i nm-sluttspillet i ishockey onsdag kveld. storhamar satt gjestene under et voldsomt trykk i forlegningen, men keeper mitch gillam sto imot. michael haga utnyttet muligheten og ble den store helten da han satt inn 2-1. – det var veldig deilig. vi var slitne der, så det trengte vi. nå skal vi ta seieren på fredag, sa matchvinneren til tv 2. gillam ble syndebukken i mandagens kamp, men leverte en strålende prestasjon onsdag. – vi ble belønnet for innsatsen i de forrige kampene. det var en stor seier, sa gillam. dermed står det 2-1 sammenlagt i favør storhamar.


  Rekorddeltakelse for langrenn og ski-NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:08.51)
  rundt 1100 deltakere er påmeldt til nm del 2 i langrenn i lillehammer. aldri har det vært med flere i et nm på ski. del 1 av årets nm i langrenn ble arrangert på beitostølen tidligere i vinter. del to starter med lagsprint torsdag og avsluttes med femmil for menn og tremil for kvinner lørdag. fredag er det 10 kilometer klassisk for menn og 5 kilometer klassisk for kvinner på programmet. therese johaug er blant dem som har meldt seg til innsats på lørdagens tremil. – dette er fantastisk. vi setter rekord under nm-dagene i lillehammer denne uka, og dette viser at langrennssporten står utrolig sterkt i ski-norge, forteller daglig leder i langrenn i norges skiforbund, cathrine instebø i en pressemelding. det er påmeldt rundt 950 løpere (senior og junior) til fredagens renn. rundt 400 løpere er påmeldt til tremil og femmil. begge disse tallene er rekordstore. den tidligere rekorden for en nm-konkurranse på ski ble satt på lygna i 2019. da var det 719 startende løpere på 5- og 10 kilometer.  Superomgang av de norske alpinkvinnene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:09.50)
  norge preger verdenscupavslutningen i storslalåm med tre kvinner blant de fem beste etter 1.-omgangen i saalbach. den sterke laginnsatsen gjør at norge har gode pallmuligheter. thea stjernesund var nest raskest i den østerrikske traseen og er 48/100 sekund bak ledende federica brignone fra italia. to hakk bak følger mina fürst holtmann. bærum-alpinisten ble nummer to i lørdagens slalåmfinale, og hun øyner nok en topplassering etter å ha lagt seg inn på 4.-plassen. det skiller 98 hundredeler til toppen. ragnhild mowinckel henger også med i karrierens siste verdenscuprenn i storslalåm. moldenseren tapte mye fra første til andre mellomtid, men hevet seg inn mot mål. hun er nummer fem og bak med 1,31 sekunder. finaleomgangen starter klokken 12. (ntb)


  Valnes vant prologen - duellen mellom Klæbo og Amundsen lever videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:13.03)
  mye handler om kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen denne helga. harald østberg amundsen leder foran johannes høsflot klæbo, og i sprintprologen i falun klarte førstenevnte å forsvare det meste av ledelsen sin. der ble klæbo nummer to, noen sekunder foran amundsen på fjerdeplass. prologen ble vunnet av erik valnes. en enorm norsk laginnsats, men ikke alle lykkes like godt. ansgar evensen fikk trøbbel i en nedoverbakke, og gikk i bakken. dermed ble det håpløst for han å gå videre.  Serie A-trener skallet ned motstander - fikk sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:10.32)
  etter at lecce gikk på et 0-1-tap for hellas verona i serie a søndag, kokte det over for lecce-trener roberto d`aversa. han skallet ned en motstander - og har nå fått sparken. det bekrefter lecce i en pressemelding mandag. – etter hendelsene som oppsto etter kampen mellom lecce og verona, bekrefter lecce at trener d`aversa er fratatt oppgavene sine, skriver serie a-klubben, og takker d`aversa for innsatsen. lecce, som kjemper i bunnen av den italienske toppdivisjonen, gikk søndag på sesongens 13. tap, og da kokte det over for roberto d`aversa. etter kampen gikk han bort til verona-spissen thomas henry og skallet ham ned. henry gikk i bakken og d`aversa bare snudde seg og gikk derfra. nå har han mistet jobben. den italienske treneren hevder han ble provosert av henry i forkant. den franske spissen fikk selv et rødt kort etter kampen. d`aversa tok over lecce i fjor sommer. han har tidligere trent lag som sampdoria og parma, men det spørs hvor enkelt det blir å finne seg en ny trenerjobb nå. aller først venter trolig en lang utestengelse fra italiensk fotball.  Magne Haga vant Engadin Skimarathon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:10.14)
  langrennsprofilen magne haga fulgte opp den sterke nm-innsatsen og vant søndag langløpet engadin skimarathon i sveits. åsen-løper haga reiste nylig fra nm på beitostølen med individuelt sølv og gull i stafett. søndag beviste han at formen fortsatt sitter i. i det 40 kilometer lange langløpet fra maloja til s-chanf i engadin-dalen i sveits var han helt i egen klasse. med rundt fem kilometer til mål rykket haga fra den sveitsiske legenden dario cologna og resten av tetfeltet. derfra og inn ble det en parademarsj for haga. han vant foran landsmannen thomas bucher-johannessen. skiskytteren filip fjeld andersen gikk inn til tredjeplass. han tok den siste pallplassen knepent foran cologna. (ntb)

  Avdøde Teddy Moen tildelt Kniksens hederspris: – En ydmyk gigant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:01.02)
  den mangeårige trenertoppen teddy moen døde i mai i fjor. lørdag ble han tildelt den høythengende kniksens hederpris på fotballtinget. moen hadde vært generalsekretær i norsk trenerforening i 25 år da han gikk bort etter lengre tids kamp mot kreftsykdom. han ble bare 58 år gammel. moen ble i mars i fjor tildelt norges fotballforbunds gullmerke av fotballpresident lise klaveness. lørdag kveld fikk den avdøde sørlendingen en ny høythengende hedersbevisning. kniksens hederspris er den største fotballutmerkelsen i norge. den tildeles en person, eller et lag, som i et enkelt år eller over tid har gjort en særlig fortjenestefull innsats for norsk fotball. norsk toppfotball står bak. – teddy moen var en ydmyk gigant, selve nestoren blant norske fotballtrenere. gjennom 25 år ledet han norsk fotballtrenerforening, og i løpet av de årene bygget han opp det som i dag er kanskje europas mest solide fotballtrenerforening, med over 3000 medlemmer, sier styreleder cato haug på vegne av juryen. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »