Hovedsiden

Liten annonse

  Mowi fristet kommunepolitikere med lakseskatt

  Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:21.55)
  på jakt etter nye lokaliteter, dro laksegiganten mowi frem lakseskatten som en inntektskilde for politikerne i sula kommune. ordføreren mener inntektene fra skatten både er «viktig og vektig» når beslutningen skal tas.


  Formel 1-stjerne auksjonerer bort kjøredress til inntekt for flomofre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:10.14)
  ferrari-fører charles leclercs kjøredress fra monacos grand prix skal neste uke auksjoneres bort. inntektene går til ofrene for flommen i nord-italia. flommen i italia gjorde det umulig for arrangøren å gjennomføre emilia romagna grand prix 21. mai, som er ferraris hjemmeløp. laget har sine fasiliteter ikke langt unna imola-banen. foran helgens grand prix-løp i spania opplyser leclerc i en twitter-melding at både hjelm, kjøredress, hansker og sko som stjernen brukte i monaco i helgen, skal auksjoneres bort til inntekt for ofrene. det er det anerkjente auksjonshuset sotheby`s som skal stå for auksjonen som avsluttes 6. juni. – etter de nylige flommene i emila romagna har jeg bestemt meg for å auksjonere bort alt av kjøreutstyr fra monaco-helgen. jeg håper vi kan samle inn så mye penger som mulig for å hjelpe folk som er i denne vanskelige situasjonen, sa leclerc i en video. kjøredressen ble både våt og skitten som følge av regn i monaco, men aksjonærene tror det hjelper med å gjøre den mer autentisk. leclerc ble nummer seks i løpet på hjemmebane. spanias grand prix kjøres i barcelona til helgen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »