Hovedsiden

Liten annonse
  Golftourene slår seg sammen – enighet mellom PGA-touren, europatouren og LIV

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 27 minutter gammel - (tirsdag 6. juni 2023 KL:16.16)
  borgerkrigen i golfverden er over. pga-touren, europatouren og den utskjelte liv-touren er blitt enige om å slå seg sammen, opplyses det i en pressemelding. partene har signert en avtale som slår sammen det saudiarabiske investeringsfondets (pifs) golfinteresser (liv-touren) med pga-touren og dp world tour (europatouren) i et felles eid selskap som skal gi de beste golfspillerne en felles arena å konkurrere på. pif vil ifølge meldingen på pga-tourens nettsted gjøre en investering i det nye selskapet for å hjelpe det å vokse. et navn på det nye selskapet skal bestemmes senere. (ntb)

  VG: Datatilsynet setter ned foten for strømming av barneidrett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:09.05)
  med dagens løsning, og basert på hvordan vi ser det i dag, så vil det i de fleste tilfeller være vanskelig, sier direktør i datatilsynet, line coll, til vg. debatten om strømming av barneidrett har rast en god stund, men nå setter datatilsynet ned foten. grepet de tar gjør det i praksis umulig å strømme barneidrett i norge. idretter der flere barn eller unge filmes samtidig kan som hovedregel ikke gjennomføres lovlig etter personregelverket. det kommer frem i en ny veiledning publisert tirsdag. – dersom idrettslag eller tjenester strømmer lagidrett for barn, utover toppidrettsarrangementer med allmenn interesse, så er det etter vår vurdering stor risiko for å behandle personopplysninger ulovlig, sier coll. unntaket er toppidrett eller idrett med «allmenn interesse».

  Britisk avis: Ødegaard får ny kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:12.39)
  den britiske avisen evening standard skriver at martin ødegaard blir tilbudt en ny arsenal-kontrakt i løpet av kort tid. arsenal-kapteinen har hatt en strålende sesong med «the gunners» og scoret 15 mål og serverte syv målgivende pasninger. arsenal endte på 2. plass i premier league. det har vært noen rykter om at den franske storklubben psg skal ha vært interessert i ødegaard, men arsenal-manager mikel arteta skal ifølge sky sports ha ingen planer om å selge nordmannen. istedet kan det altså være en ny avtale på trappene. ødegaards nåværende kontrakt strekker seg til 2025 med en opsjon på ytterligere ett år.

  Kostbar Deila-flytting – får kritikk for «pokerfjes»-uttalelser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.38)
  club brugge skal ha betalt 25 millioner kroner til standard liège for å hente ronny deila som trener. det skriver flere belgiske aviser. het laatste nieuws er et av mediene som melder dette. deila sluttet på dagen i liège. han hadde da ikke avsluttet sesong én i en treårskontrakt. laget hans tapte tre kamper og spilte to uavgjort rett i forkant av deila-avhoppet. standard-ledelsen sier at club brugge opptrådte korrekt i forhandlingene om deila. 25 millioner kroner kommer inn på konto, men standard må ut på ny trenerjakt. deila får noe kritikk i flere aviser fordi han så sent som lørdag på det sterkeste tilbakeviste at han var på vei til club brugge og at det foregikk forhandlinger. – det som står skrevet i avisene, er ikke sant. jeg har ikke noen avtale med club brugge. det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene, sa deila blant annet lørdag. sportsdirektør fergal harkin sa torsdag at deila hadde informert ham for noen uker siden om interessen fra og samtalene med club brugge. (ntb)  En Ford Ranger med 500 hk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.00)
  hennessey har nå kastet seg over en «europeisk» modell, nemlig ford ranger. resultatet er som vanlig spektakulært. her hjemme kunne ford norge for ikke så altfor lenge siden rapportere om stor interesse rundt både den nye ranger-generasjonen og topputgaven ranger raptor, en bil som også blir tilgjengelig her i norge. videre kunne de melde om […] innlegget en ford ranger med 500 hk dukket først opp på bil24.no.


  Flere av kvinnenes mesterligakamper bak betalingsmur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.15)
  fra og med neste sesong havner 42 av 61 kamper i mesterligaen for kvinner i fotball bak betalingsmur. finalen er blant kampene som fortsatt vil vises gratis. dazn, som eier rettighetene til å vise mesterligaen for kvinner, har til nå strømmet alle kampene i gruppespillet og sluttspillet gratis på sin youtube-kanal, som har over 600.000 abonnementer. men fra neste sesong vil bare 19 kamper vises gratis der – inkludert finalen, alle kvartfinalene, semifinalene og tolv kamper fra gruppespillet, skriver the guardian. resten vil strømmes på dazns abonnementstjeneste, som koster 149 kroner i måneden. ifølge markedssjef i dazn, veronica diquattro, er dette et avgjørende skritt for å sørge for økonomisk levedyktighet i kvinnefotballen. – vi har økt synligheten til mesterligaen for kvinner takket være vårt samarbeid med youtube. men nå er tiden inne for å gjøre synligheten om til levedyktighet og verdi, slik at rettighetene forblir bærekraftige på sikt. å drive den kommersielle verdien opp sikrer framtidige investeringer, og det er også i klubbenes og uefas interesse, sier hun. (ntb)


  Xhakas Arsenal-framtid avgjøres etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:13.05)
  arsenal-manager mikel arteta sier han ikke vil diskutere framtiden til midtbanekjempen granit xhaka (30) før sesongen er omme. xhaka er en av artetas mest betrodde menn, men det hersker spekulasjoner rundt sveitserens framtid ettersom han bare har ett år igjen av kontrakten sin når denne sesongen er ferdigspilt. midtbanemannen har hatt sine opp- og nedturer i arsenal. leverkusen skal være interessert i å hente xhaka tilbake til tyskland, der han spilte for borussia mönchengladbach i fire år. arteta sier på sin side at han vil prøve å avslutte så godt som mulig i sesongens to siste kamper før han retter blikket mot en rekke mulige kontraktsforhandlinger. – han (xhaka) er en spiller som har spilt omtrent hvert minutt siden jeg ble manager. han er en utrolig respektert person i klubben, og han har oppnådd flotte ting her selv om han har gått gjennom tunge perioder. hva som skjer videre, skal vi diskutere, men helt klart ikke nå, sa arsenal-manageren på sin pressekonferanse foran lørdagens bortekamp mot nottingham. arsenal avslutter sesongen hjemme mot wolverhampton neste helg.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »