Hovedsiden

Liten annonse

  Giroud gir seg på landslaget etter EM: – Skal nyte hvert øyeblikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:07.49)
  37 år gamle olivier giroud spiller sine siste landskamper for frankrike under sommerens em i tyskland. veteranen ønsker å gi plass til yngre spillere. det forteller giroud i et intervju med den franske storavisen l`equipe. – jeg kommer selvsagt til å savne det utrolig mye, men jeg har samtidig vurdert det dit hen at min tid her er over. jeg er nødt til å gi plass slik at unge spillere kan tre fram i rekkene, sier giroud. franskmannen har spilt 57 landskamper siden debuten i 2011 og var med på å ta vm-gull i 2018. – det kommer til å bli mye følelser, og jeg har mange minner her. likevel må jeg legge det bort, slik at jeg kan nyte hvert eneste øyeblikk. følelsene kan ikke ta overhånd. det er fortsatt én turnering igjen som vi er nødt til å vinne, sier giroud, som nylig signerte for mls-klubben los angeles fc.

  Lagsjefen fortsatt usikker på Vingegaard-deltakelse i Tour de France: – Ikke satt noen tidsfrist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:07.37)
  med en drøy måned igjen til tour de france-start i firenze hersker det fortsatt usikkerhet rundt hvorvidt jonas vingegaard deltar i prestisjerittet. den danske dobbeltvinneren fra 2022 og 2023 pådro seg flere ribbeinsbrudd, punktert lunge og betennelse i lungevevet etter skrekkvelten i baskerland rundt i april. 7. mai gjennomførte 27-åringen sin første sykkeltur utendørs. i etterkant var dansken tydelig på at han håper å være klar til å forsvare nok en tour de france-tittel i sommer. sjefen for danskens lag, richard plugge, forteller i et ferskt intervju med cyclingnews at det stadig går framover med vingegaard. – progresjonen er veldig god, og så er vi nødt til å se hvordan det utvikler seg. vi har stor tro på at han blir klar, men vi ønsker samtidig å gi både han og oss selv tid til å ta en god avgjørelse. vi har ikke satt noen tidsfrist. på et eller annet tidspunkt vil vi svar, sier han. plugge antyder videre at vingegaard trolig ikke stiller til start i noen ritt før tour de france-start. 2. juni går startskuddet for oppkjøringsrittet critérium du dauphiné. (ntb)

  Ruud kjempet seg videre - kan møte Djokovic i finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:21.32)
  casper ruud (25) slo sebastian baez (23) 2-1 i sett (6-4, 2-6, 6-4) og er klar for semifinale i atp250-turneringen i genève. – det var en tøff match. baez er en sterk spiller. det var litt opp og ned, men alt i alt var det en velspilt kamp. det viktigste var å spille på seg selvtillit, og jeg er veldig glad for at jeg klarte det, sa ruud i intervjuet etter kampen. ruud og baez hadde møttes to ganger tidligere, og ruud vant begge ganger. det tredje opgjøret endte også med seier til nordmannen, som er ranket som nummer sju i verden. baez er nummer 20. i semifinalen venter italieneren flavio cobolli, som er nummer 56 på rankingen og useedet i turneringen. i en eventuell finale blir motstanderen enten verdensener novak djokovic (serbia) eller tomas machac (tsjekkia). kvartfinalen mot argentineren baez ble både underholdende, velspilt, jevn og innholdsrik, men ruud viste seg igjen som bestemann. nordmannen vant atp250-turneringen i genève i 2021 og 2022.  Premier League-sjefen før VAR-avstemning: – Har forståelse for at det er noe frustrasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:09.16)
  var-debatten har fortsatt å rase i den engelske toppdivisjonen denne sesongen. premier league-sjef richard masters kan forstå hvorfor enkelte er frustrerte. det fortalte ham i et intervju med tnt sports etter søndagens serieavslutning i england. – klubbene har rett til å ta initiativ til en diskusjon, og vi skal diskutere det om ikke lenge. da skal det også være en avstemning, sa masters. videre var han klar på at han forstår enkeltes vrede knyttet til videoverktøyet. – vi har forståelse for at det er noe frustrasjon ved det, men vårt utgangspunkt er at vi ønsker å beholde og forbedre det. vi ønsker å gjøre det mer effektivt og transparent. vi kan dra fordel av at det blir mer nøyaktig, og det blir det mest rettferdige utfallet som overhodet mulig. andelen korrekte utfall av de store avgjørelsene har steget fra 83 til 96 prosent, fortsatte masters. for få dager siden meldte the athletic at wolverhampton har fremmet et forslag om å skrote var fra den engelske toppdivisjonen. det skal stemmes over på årsmøtet 6. juni. det kreves minst 14 ja-stemmer for at forslaget skal vedtas. – fotballen omfavner teknologien, og vi trenger litt mer tid til å få ting rett. var må forbedres, men vi ønsker å beholde det, avsluttet masters. var ble innført i premier league i forkant av 2019/2020-sesongen. (©ntb)

  Skuffet Ødegaard med tale til fansen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:19.39)
  arsenals kaptein martin ødegaard takket fansen etter at det endte med en andreplass i premier league. – vi er nok alle litt skuffet nå. vi har ventet lenge på seieren og er så nære, men jeg er så stolt av laget, alle i klubben, fansen og progresjonen vi har hatt, sier nordmannen i et intervju på stadionmatta. deretter forteller han om forskjellen han opplever det har vært i klubben siden han kom til arsenal i 2021. – vi har endret klubben og jeg tror alle tror på oss nå. for å være ærlig så kan jeg ikke vente med å komme i gang igjen etter pausen, og gjøre alle dere enda gladere. det er det store målet.

  Seiersaktuell Hovland avslører: Vurderte å trekke seg fra PGA-mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:11.48)
  viktor hovland spiller for karrierens første majorseier søndag, men kommer nå med oppsiktsvekkende informasjon. han kunne blitt hjemme og ikke spilt storturneringen i louisville. det er i et intervju gjort med siriusxm pga championship radio etter lørdagens tredjerunde at nordmannen røper at han vurderte å droppe pga-mesterskapet. hovland får spørsmål om hva han hadde sagt dersom han for tre dager siden hadde fått høre at han kom til å kjempe om seieren foran avslutningen. – det hadde jeg tatt uten tvil. jeg vurderte nesten å trekke meg, fordi jeg ikke spilte bra i det hele tatt. når man setter ting i det perspektivet, er dette stort, svarer den norske golfstjernen. han blir så bedt om å forklare hvor nær han var ved å trekke seg. – jeg tenkte bare at ting alt i alt ikke føltes veldig bra. når ting ikke føles veldig bra, hva er det poenget med å spille? da foretrekker jeg heller å jobbe med det, lød svaret. da journalisten fortsetter å grave i bakgrunnen for at hovland vurderte å ikke stille til start, sier nordmannen: – fanken, jeg skulle ikke sagt det der. – sånn blir det når du spiller dårlig og tankene raser av gårde. jeg tok åpenbart ikke den avgjørelsen, men når du spiller dårlig, vil du egentlig bare dra hjem, legger 26-åringen til. med en bogeyfri runde fem slag under par lørdag klatret hovland rett inn i seierskampen før siste runde av pga-mesterskapet. med 13 slag under par er han på delt 4.-plass, to slag bak ledende collin morikawa og xander schauffele. sahith theegala er alene på 3.-plass, ett slag bak tetduoen, ett foran hovland, shane lowry og bryson dechambeau. nordmannen kom til louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. han har gjenopptatt samarbeidet med joe mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor. (©ntb)

  Årsbeste i verden av Rai Benjamin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:21.41)
  rai benjamin viste at ol-formen er i anmars da han stilte til start på 400 meter hekk i los angeles lørdag. amerikaneren tok en soleklar seier med tiden 46,64, som er årsbeste i verden og den fjerde raskeste tiden benjamin har løpt på. – det betyr mye å åpne med denne tiden. jeg visste jeg var i 46-form, sier han i seiersintervjuet vist på vgtv. karsten warholm skal etter planen sesongåpne på bislett om snaue to uker. brasilianske alison dos santos løp på 46,86 i doha forrige fredag.  Ny Olsson-oppdatering: – Det viktigste er at han får et godt liv

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:09.25)
  det er uvisst om kristoffer olsson (28) kommer til å spille fotball igjen, forteller midtjylland-direktør claus steinlein. – han elsker spillet så mye, og det vil være hans største dag om han igjen kan løpe inn på mch arena. men det viktigste er at han får et godt liv. han er i gang med en hard kamp som alle håper lykkes, sier steinlein i et intervju med jyllands-posten. det er snaut tre måneder siden olsson mistet bevisstheten i sitt hjem. han ble rammet av flere blodpropper i hjernen. for en måned siden opplyste midtjylland at svensken har fått tilbake motorisk funksjon og taleevne. han spiser også selv og trener på å gå. – han er en av våre sterkeste spillere. han er hjertet i laget. vi har savnet ham, forteller midtjylland-keeper jonas lössl. olsson har vært en del av midtjylland siden 2022. han står med 124 kamper for klubben. han har spilt 47 a-landskamper for sverige. (ntb)
  Ukrainas idrettsminister: – Russland bruker idretten kun som et PR-verktøy

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:10.35)
  russlands planer om å avholde et «alternativ-ol» beviser at landet bare ønsker å bruke idretten som propaganda, hevder ukrainas fungerende sportsminister matviy bidnyi. russland planlegger i september å arrangere vennskapslekene, et kjempearrangement som skal gå av stabelen i moskva og jekaterinburg etter paris-ol. det har ført til sterke reaksjoner, blant annet fra ioc. ukrainas fungerende idrettsminister bidnyi ser vennskapslekene som et eksempel på at russland prøver å skape uorden også i idretten. – etter at russland, på statlig nivå, bestemte seg for å finansiere de såkalte vennskapslekene og etablerte «international association of friendship» for å organisere dette arrangementet, viste det seg for hele verden at de ignorerer de olympiske prinsippene, sier han i et epost-intervju med afp. – de prøver bare å bruke idretten til propaganda, for å skjule den aggressive krigen som føres bak en fasade av idretts-pr. det store flertallet av russiske og belarusiske idrettsutøvere oppfyller ikke vilkårene som kreves for at de skal kunne konkurrere som nøytrale i paris-ol. vennskapslekene blir således en sjanse til å konkurrere i et stort mesterskap i 2024. fra russisk hold er det samtidig hevdet at arrangementet ikke er tenkt som en konkurrent til ol. (ntb)

  Frida Karlsson har satt sluttdato for skikarrieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:09.14)
  det røper den svenske skiyndlingen i et intervju med avisen expressen. der sier karlsson at planen er å legge opp allerede i 2027. som 27-åring. – ja, det er det jeg har sagt til meg selv. jeg trodde at jeg hadde fortalt det til dere også? sier hun til avisen. når expressens journalist svarer avkreftende på det spørsmålet, fortsetter langrennsstjernen. – greit. men jeg liker å ha deadlines. det er da jeg jobber best. det har alltid vært sånn, helt siden jeg gikk på skolen. det handler litt om egen motivasjon. å føle at det jeg gjør ikke varer evig, og å utnytte det til fulle. at jeg skal gjøre alt jeg kan på disse tre årene, sier karlsson. 24-åringen erkjenner deretter at ingenting er hugget i stein. hun vil ikke bombastisk fastslår at hun er langrennspensjonist om tre år. men det er likevel slik planen ser ut nå. karlsson svarer følgende på expressens spørsmål om hvorfor hun vil gi seg så tidlig. – det er mer i livet. karlsson svarer følgende på expressens spørsmål om hvorfor hun vil gi seg så tidlig.

  Frida Karlsson avslører når hun planlegger å avslutte karrieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:09.14)
  det røper den svenske skiyndlingen i et intervju med avisen expressen. der sier karlsson at planen er å legge opp allerede i 2027. som 27-åring. – ja, det er det jeg har sagt til meg selv. jeg trodde at jeg hadde fortalt det til dere også? sier hun til avisen. når expressens journalist svarer avkreftende på det spørsmålet, fortsetter langrennsstjernen. – greit. men jeg liker å ha deadlines. det er da jeg jobber best. det har alltid vært sånn, helt siden jeg gikk på skolen. det handler litt om egen motivasjon. å føle at det jeg gjør ikke varer evig, og å utnytte det til fulle. at jeg skal gjøre alt jeg kan på disse tre årene, sier karlsson. 24-åringen erkjenner deretter at ingenting er hugget i stein. hun vil ikke bombastisk fastslår at hun er langrennspensjonist om tre år. men det er likevel slik planen ser ut nå. karlsson svarer følgende på expressens spørsmål om hvorfor hun vil gi seg så tidlig. – det er mer i livet. karlsson svarer følgende på expressens spørsmål om hvorfor hun vil gi seg så tidlig.  Tuchel med England-flørt: – Jeg elsket det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:14.41)
  bayern münchen-manager thomas tuchel gjør alt annet enn å avvise at en retur til engelsk fotball kan være aktuelt. tuchel forlater bayern münchen-jobben etter denne sesongen. avgjørelsen ligger tilsynelatende fast selv om klubben skulle ende med å vinne finalen i champions league. en mulig retur til engelsk fotball lokker åpenbart. – jeg vil helst ikke svare på det …, men det er ingen hemmelighet at jeg elsket å være i chelsea. jeg elsket england, og jeg elsket premier league, sier den 50 år gamle tyskeren i et intervju med tnt sports. et klarere england-friere skal det godt gjøres å finne. tuchel tok chelsea til seier i champions league i 2022 før han byttet til bayern münchen. også der hadde han en kontrakt som opprinnelig strakte seg to år lenger fram i tid. tuchel fikk beskjed allerede i februar om at tiden hans i bayern münchen var over, ett år før kontrakten hans går ut i 2025. de høye herrer i den tyske klubben kunne ikke akseptere at de var helt kjørt av lasset i kampen mot årets tyske seriemesterskap. tuchel sier at den avgjørelsen er endelig, selv om utfallet skulle bli at bayern slår real madrid i semifinalen og tar seg til finale mot borussia dortmund i champions league. – det er veldig usannsynlig at jeg fortsetter i bayern münchen. vi er enige om en avtale, og initiativet om at jeg skulle slutte kom fra klubben, sier tuchel. (©ntb)

  Merlier spurtet til seier i Giroen etter sylfrekk Pogacar-manøver

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:17.39)
  tadej pogacar var nær ved å snyte spurterne for konfekten, men til slutt var tim merlier sterkest på den 3. etappen av sykkelrittet giro d`italia mandag. de fleste ekspertene var på forhånd sikre på at den 166 kilometer lange etappen fra novara til fossano skulle ende med en massespurt. det gjorde den også, men det var på hengende håret at ikke superstjernen tadej pogacar lurte alle. i den siste stigningen med noen få kilometer til mål satte sloveneren fart og fikk følge av sammenlagtrival geraint thomas. de to kom sammen inn på den siste kilometeren og hadde luke til det jaktende feltet. – kan dette gå, da? det hadde vært helt sykt. alle snakket om spurterne før start, sa discovery-ekspert august jensen i innspurten. med noen få hundre meter igjen var pogacar-manøveren nøytralisert, og på streken var belgiske tim merlier først. soudal quick-step-rytteren tok sesongens niende seier. – dette var min hardeste seier noen gang. det ble en tøff finale. lagkameratene mine gjorde en fantastisk jobb, sa merlier i seiersintervjuet. verken tobias foss, vegard stake laengen eller torstein træen fikk med utfallet av etappen å gjøre. det var heller ikke ventet. tadej pogacar leder fortsatt rittet sammenlagt. han har 45 sekunder tilgode på thomas. (ntb)

  Ten Hag begraver Fernandes-ryktene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:11.08)
  manchester united-manager erik ten hag forventer at midtbanemann bruno fernandes blir værende i klubben. det var i et intervju med dazn sist uke at fernandes uttalte at han ville vurdere framtiden etter sommerens em. – dette ble tatt ut av kontekst, sier ten hag om fernandes` utspill. – jeg tror han er veldig glad for å være her, legger ten hag til. nederlenderen framhever viktigheten av fernandes i laget for de andre lagkameratene. – å ta ansvar er en av de største egenskapene toppspillere har nå til dags, og bruno er et veldig godt eksempel for mange andre spillere, sier ten hag. fernandes har kontrakt med united i to år til. (ntb)  Sjokktap for Molde mot Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:18.58)
  sandefjord snudde til 3-1-seier mot molde i eliteserien. sandefjord lå under til pause, men scoret tre mål i andre omgang. molde taper dermed terreng til serieleder bodø/glimt på oppsiktsvekkende vis. sandefjord lå på direkte nedrykksplass i eliteserien før kampen. bodø/glimt er nå tre poeng foran molde med en kamp mindre spilt enn sine blåhvite tittelutfordrere. allerede i pausen slaktet molde-kaptein magnus wolff eikrem spillerne sine i intervju med tv 2. – det er langt unna. vi er skikkelig dårlige. vi må skjerpe oss, sa eikrem til tv 2 i pauseintervjuet. – vi klarer ikke å holde i ballen. de har for mye ball og vi klarer aldri å ha lange angrep. da blir det vanskelig uansett hvem vi møter. vi ser ut som et obosliga-lag i denne førsteomgangen. men vi leder. vi har mange ting å bli bedre på, sa eikrem. men molde ble ikke bedre, og gikk til slutt på sitt andre tap på sju kamper i serien denne sesongen.

  Reiten mister enda en lagvenninne i Chelsea: – En utrolig reise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:12.34)
  guro reitens chelsea mister også storscorer fran kirby, som har besluttet å gi seg i klubben etter ni år. den annonserte chelsea i et videointervju med en gråtkvalt kirby. – det har vært en utrolig reise med alle dere. takk for at dere har tatt dere av meg siden dag én, gjennom både tunge og fantastiske tider. jeg kommer aldri til å glemme hvordan det føles å spille foran dere, sier hun i videoen. kirby er tidenes toppscorer for chelseas kvinnelag med 115 mål på 205 kamper. på sine ni år i klubben har hun også hjulpet chelsea til å vinne 15 trofeer. – å forlate klubben med trofeene jeg har vunnet, med lagkameratene jeg har spilt med, noen av verdens beste spillere, det har vært et av de største privilegiene i livet mitt, sa kirby. fredag ble det også klart at maren mjelde er ferdig i chelsea etter sesongen. det er ikke kjent hva som blir neste stoppested for verken mjelde eller kirby. (ntb)

  Ingebrigtsen-rival om ordkrigen: – Lar ikke noen bagatellisere karrieren min

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:08.53)
  det har vært mye frem og tilbake mellom josh kerr og jakob ingebrigtsen etter at kerr spurtslo ingebrigtsen i vm-finalen på 1500 meter i fjor. ingebrigtsens kommentar om at kerr bare var «den neste fyren» førte til en rekke kommentarer frem og tilbake i høst. i vinter sa ingebrigtsen at han hadde slått kerr med bind for øynene etter at kerr løp inn til bestenotering i verden på to engelske mil innendørs. kerr har på sin side blant annet sagt at ingebrigtsen mangler manerer og oppfører seg respektløst. i en podkast utgitt torsdag trakk ingebrigtsen frem at han mente han ville vinne enkelt i ol, så fremt han ikke ble syk eller skadet. i samme podkast uttalte han også at noen av konkurrentene var «drittsekker og idioter». i et intervju publisert i the times fredag, er kerr tydelig på hvorfor han har tatt til motmæle mot ingebrigtsen. – jeg kommer alltid til å si det jeg tenker og jeg lar ikke noen bagatellisere karrieren min med kommentarene deres. jeg vil kjempe tilbake med mine egne kommentarer. jeg vil kjempe tilbake med resultater, sier kerr. briten trekker det frem som en grunn til at han velger å stille i eugene 25. mai, hvor han møter ingebrigtsen over én engelsk mil. – jeg har respekt for konkurrentene mine, men jeg er ikke ute etter å få venner. det virker til å irritere folk, men det er greit. det er den jeg er, sier kerr.

  Griner om fangenskapet i Russland: – Ville ta mitt eget liv

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:10.57)
  selvmordstanker preget brittney griners første uker som fengslet i russland. det forteller basketballspilleren i et tv-intervju. amerikaneren gir for første gang et dypere innblikk i hvordan det var å sitte i varetekt gjennom mange måneder i 2022. først på tampen av året ble 33-åringen løslatt i en fangeutveksling. – jeg ville ta mitt eget liv mer enn én gang de første ukene. jeg følte veldig for å komme meg bort derifra, sier griner i et timelangt intervju på abc. av blant annet frykt for at russiske myndigheter ikke kom til å utlevere liket hennes til familien, bestemte griner seg for å holde seg i live. marerittet i russland startet da hun ble pågrepet på flyplassen i moskva med cannabisolje for e-sigaretter i bagasjen. før løslatelsen ble griner dømt til ni års fengsel for narkotikasmugling. hun ble arrestert samme måned som da den russiske invasjonen av ukraina startet. krigen førte til økt spenning mellom russland og usa, og det gjorde ikke griners situasjon lettere. griner forteller at hun måtte skrive til russlands president vladimir putin for å bli satt fri. – de tvang meg til å skrive brevet. det var på russisk, og jeg måtte be om tilgivelse og takke deres såkalte store leder. jeg ville det ikke, men samtidig ville jeg hjem. i mai i fjor gjorde griner comeback som basketballspiller. hun spiller til daglig for phoenix mercury. (ntb)

  TV-gigant fortsetter å presse på – ønsker å flytte Premier League-kamper til USA

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:06.32)
  ideen om å spille premier league-oppgjør på amerikanske arenaer har blusset opp igjen. tv-selskapet nbc jobber for at det blir en realitet. det sier nbc-toppen jon miller i et intervju med the athletic. – vi har hatt samtaler med premier league. de har vært veldig åpne og mottakelige for å høre på meg. miller er øverste ansvarlig for rettighetskjøp i nbc sports. den amerikanske tv-giganten har sendt engelsk toppfotball siden 2013 og skal fortsette å gjøre det i minst fire år til. – en gang i framtiden ville jeg elsket å se premier league starte sesongen her med noen kamper. dette er noe vi vil fortsette å presse på for å få til. her er det et amerikansk publikum som gjerne vil se tellende kamper, sier miller. så sent som i forrige uke sa premier league-direktør richard masters at «døra er på gløtt» når det kommer til å flytte seriekamper til utlandet, men understrekte at det for tiden ikke er noen planer om å gjøre det. (ntb)  Brasil-legende Marta varsler landslagsstopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:12.55)
  marta avslutter landslagskarrieren i fotball etter årets kamper. hun er brasils mestscorende spiller uansett kjønn. brasil-avgangen kommer fram i et intervju marta har gitt til cnn. i sommer kan hun få sin sjette ol-deltakelse. – hvis jeg er med til ol, skal jeg nyte hvert øyeblikk. for uansett om jeg drar dit eller ikke, er dette mitt siste år på landslaget. det vil ikke være mer marta som landslagsspiller i 2025, sier 38-åringen. hun var med på å ta ol-sølv i 2004 og 2008. brasil tapte begge finalene for usa. i vm har hun også et sølv etter finaletapet mot tyskland i 2007. marta har scoret 116 mål på 175 landskamper siden debuten i 2002. på herresiden er neymar mestscorende for brasil med 79 nettkjenninger. i vm topper marta også lista som tidenes toppscorer uansett kjønn. fasiten stoppet på 17 mål fra 23 kamper etter fjorårets exit i gruppespillet. (ntb)  4.-divisjonslag sjokkerte Viking – reddet av Salvesen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:19.53)
  me e for go for viking. me ska ta dette, det er eg sikker på! meldingen satt løst da torvastad-forsanger håvard førre ble intervjuet rundt timen ut i kampen, like etter at roy miljeteig snudde kampen for vertene. stillingen viste 3–2 til den vesle klubben fra karmøy. for selv om viking tok komfortabelt ledelsen 2–0 mot 4.divisjonslaget som sendte haugesund ut av cupens første runde, var det ikke over: * 45+1 minutter: georg grønningen reduserer til 1–2 * 48 minutter: fredrik lippestad utligner til 2–2 * 53 minutter: miljeteig snur kampen til 3–2 – hva er det viking driver med? nrk-ekspert carl-erik torp satt rystet i studio. – det er veldig vanskelig å forstå. de hadde full kontroll. jeg klarte ikke å se at de var over midten de første 40 minuttene, sa torp på direkten. viking forsøkte å påvirke stillingen med et firerbytte etter drøyt timen spilt. kort tid etter kunne de puste ut. utligningen til 3–3 kom fra simen kvia-egeskog. på tampen satte lars-jørgen salvesen 4–3 på straffespark. målet berget han stavanger-klubben fra en real flause.


  sportssjef joacim jonsson irettesatt av vålerenga etter intervju

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:13.22)
  Vålerengas sportsdirektør Joacim Jonsson vekket oppsikt da han gikk hardt ut mot klubbens egen spiss, Mees Rijks, i pausen under kampen mellom Lyn og Vålerenga lørdag. Rijks ble utvist etter å ha pådratt seg to gule kort. – Det er fullstendig utilgivelig av Mees Rijks. Det finnes ingen unnskyldninger. Du setter lagkameratene i en helvetes situasjon, sa Jonsson til TV 2 lørdag. Svensken beklaget uttalelsene sine overfor Vålerenga-spillerne i garderoben etter kampen. Mandag forteller daglig leder i Vålerenga, Svein Graff, at han og Jonsson har hatt et møte. – Tid, sted og formen for offentlig kritikk av egen spiller på den måten er feil og dårlig håndtert. «Jocke» har beklaget overfor spillergruppa og i media. Det er bra og nødvendig. Jeg har hatt møte med Jokke og han har fått en irettesettelse, sier Graff til VG. Graff opplyser at saken ikke vil få ytterligere konsekvenser for Jonsson.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »