Hovedsiden

Liten annonse

  bayern henter japansk midtstopper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:17.40)
  bayern münchen har forsterket stallen med den japanske midtstopperen hiroki ito (25). han kommer fra bundesligarival stuttgart. ito ble klar for bayern torsdag ettermiddag og har undertegnet en femårskontrakt med sin nye klubb. – det er en stor ære for meg å kunne spille for en av verdens største klubber. jeg ønsker å bidra til at fc bayern vinner mange titler, sier ito. (ntb)

  Budkov Kjær vant dobbelturneringen for junior i Paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:16.40)
  nicolai budkov kjær (17) og hans makker joel schwärtzler gikk helt til topps i doubleturneringen for juniorer i roland-garros. kjær og østerrikske schwärtzler vant med settsifrene 6-4, 7-6 mot italienske federico cina og japanske rei sakamoto. etter at kjær hadde servet inn seieren i det første settet, fikk motstanderne en strålende start på det andre settet som de ledet 5-0. så våknet den norsk-østerrikske duoen. de kjempet seg på sterkt vis tilbake til 5-5, og da det sto 6-6 måtte settet avgjøres i tiebreak. der vant kjær og schwärtzeler 7-3 og sikret turneringsseieren. lørdagens finale var mellom de to topprangerte lagene i dobbelturneringen, der kjær og schwärtzler var førsteseedet. (ntb)

  Ulrikke Eikeri til semifinale i mixed double i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:18.14)
  ulrike eikeri og argentinske maximo gonzalez vendte til seier og er klare for semifinale i mixed double i roland-garros. de møtte japanske miyu kato og tyske tim pütz og fikk hard medfart i første sett, men kom tilbake og avgjorde kampen i supertiebreak. sifrene ble 1-6, 7-5, 10-8. kampen på simonne-mathieu-banen varte en time og 17 minutter.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »