Hovedsiden

Liten annonse
  Zlatan Ibrahimovic legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:23.30)
  det svenske fotballikonet zlatan ibrahimovic (41) legger skoene på hylla etter en lang og innholdsrik karriere. det bekreftet han etter ac milans siste seriekamp for sesongen. – det er trist, for dette har vært hele livet mitt, fortsetter han. svenskens kontrakt med ac milan går ut etter sesongen. nå beskriver han seg selv som «en fri mann». – det er på tide å ta farvel med fotballen, men ikke med dere, sa han til klubbens fans. – så mange følelser og minner på denne arenaen. første gangen jeg kom til milan, ga dere meg lykke, den andre gangen ga dere meg kjærlighet. dere har tatt meg imot med åpne armer og fått meg til å føle meg som hjemme. jeg kommer til å være milan-supporter livet ut, sa zlatan videre. på en pressekonferanse etter kampen fortalte svensken at ikke engang hans nærmeste familie visste om avgjørelsen. han ville at alle skulle finne ut samtidig. — for tre måneder siden fikk jeg panikk da journalister spurte meg om jeg skulle legge opp. men i dag har jeg akseptert det. i dag er jeg klar. 41-åringen har spilt for flere av europas aller største klubber og vunnet en lang rekke titler. (ntb/nrk)

  Djokovic lett videre i Roland-Garros – får kritikk for politisk budskap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:22.44)
  novak djokovic tok seg enkelt videre til 2. runde i roland-garros, men etterpå handlet det meste om det politiske budskapet han skrev på en kameralinse. etter å ha vunnet 6-3, 6-2, 7-6 (7-1) over amerikanske aleksandar kovacevic skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. nato-soldater fra de fredsbevarende styrkene er blant de sårede i opptøyene. djokovic snakket etter kampen i paris med serbiske journalister om det han skrev på kameralinsen. – jeg er ikke politiker, og jeg akter ikke å involvere meg i politisk debatt, men som serber får jeg vondt av det som skjer i kosovo. våre folk blir skjøvet ut. dette er det minste jeg kunne gjøre. som offentlig person føler jeg et ansvar for å støtte våre folk og hele serbia, sa han ifølge medieoppslag i serbia. – jeg hører at jeg får mye kritikk i sosiale medier. jeg vet ikke om noen vil straffe meg, men jeg ville gjort det igjen. jeg er mot krig og konflikt av alle slag. (ntb)
  Vi har sjekket ut Skoda Vision 7S

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:10.32)
  skoda har vist frem den nye vision 7s for journalister, og i tillegg har de hintet om flere nyheter og et nytt designspråk for framtiden. duken ble dratt av og skoda viser fram sitt nyeste tilskudd til skoda familien, nemlig vision 7s. dette er en helelektrisk 7-seter suv, som vi dessverre ikke har så mye […] innlegget vi har sjekket ut skoda vision 7s dukket først opp på bil24.no.

  Hvem er de?

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:17.48)
  erling braut haaland fikk 82 prosent av stemmene da englands fotballjournalister stemte på årets spiller: - jeg vil like å vite hvem de 18 prosentene som ikke stemte på ham er, sier daily mail-reporter jack gaughan.

  Haaland vant prestisjepris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:11.02)
  erling braut haaland er kåret til årets spiller i england av britiske fotballjournalister i football writers` association. det bekreftes fredag. manchester city gratulerer nordmannen i en melding på twitter. den 22-årige nordmannen har hatt en enorm sesong så langt og er toppscorer i premier league med utrolige 35 mål på 32 kamper. arsenals bukayo saka tok andreplassen, mens arsenal- og norge-kaptein martin ødegaard havnet på tredjeplass i samme kåring. haaland vinner prisen med 72 prosent av stemmene. det er tidenes største seiersmargin siden premier league ble opprettet. city og haaland leder premier league når fire kamper gjenstår for de lyseblå. chelsea-spissen sam kerr vant prisen på kvinnesiden.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »