Hovedsiden

Liten annonse
  Deila hardt presset i Belgia: – Jeg snakker ikke ofte med styret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:10.21)
  ronny deila måtte forsvare jobben sin etter cupnederlaget for union saint-gilloise onsdag. det spekuleres i at neste kamp kan bli avgjørende for om han får sparken. overtidstapet gjør at cupen er ute av bildet. i serien er brugge på 3.-plass, 20 poeng bak ligaleder union saint-gilloise. – vi må snu dette raskt. genk venter på søndag, sa deila etter onsdagens kamp ifølge het nieuwsblad. «krisen er komplett nå som cupen ikke lenger kan vinnes», skriver avisen het laatste nieuws. brugge står med kun én seier på de fem siste kampene i serien. den ene trepoengeren kom mot bunnlaget eupen. «man skal aldri si aldri, men i utgangspunktet leder deila laget mot genk i en kamp som trolig vil avgjøre fremtiden hans som trener», skriver avisen videre. nå handler alt om å nå sluttspillet og ende blant de tre beste for å spille i europa kommende sesong. i mars venter også åttedelsfinale i conferenceligaen mot molde. deila ble onsdag kveld spurt om han har støtte fra klubbens styre. – jeg snakker ikke så ofte med styret, sa nordmannen. deila fortalte også at han har erfaring med lignende situasjoner før i klubber han har trent tidligere. – hvis du leggeer listen latterlig høyt, er alt dritt. vi bør ikke peke på hverandre nå, sa deila onsdag og manet til ro. han la til at blikket rettes mot genk-kampen søndag. deila tok over jobben i brugge i fjor etter en sesong som standard liege-sjef. (ntb)  Girona gjenopptok Real Madrid-jakten etter tung rekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:23.04)
  brasilianske savio scoret to ganger på overtid da girona fant tilbake til vinnersporet i spansk fotball med 3-0 over rayo vallecano mandag. girona har vært den store overraskelsen i la liga denne sesongen. lenge holdt askeladden følge med real madrid i gullkampen. men på de siste tre kampene stod imidlertid girona med én uavgjort og to tap. seieren mandag betyr at tabelltoer girona nå er seks poeng bak ligaleder real madrid. ned til barcelona på plassen bak skiller det to poeng.

  Ajers Brentford knust av West Ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:23.02)
  kristoffer ajers brentford tapte 2-4 borte mot west ham i premier league mandag. ajer var med fra start, men slet med jarrod bowen som herjet og scoret tre mål for hjemmelaget west ham. neal maupay og yoane wissa scoret målene for bortelaget, mens emerson scoret det fjerde målet for west ham. brentford står nå med åtte tap og to seire på de siste ti kampene i premier league. det er fem poeng ned til luton på nedrykk, som har én kamp mindre spilt.

  Norges håndballherrer møter Danmark i firenasjonersturnering i Oslo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:12.24)
  em-sølvvinner danmark, kroatia og argentina kommer i mai til norge for å spille håndballturnering i jordal amfi i oslo. – det er en fin sammensetning av lag, sier landslagssjef jonas wille. danmark tapte i januar em-finalen for frankrike, men wille ser på nikolaj jacobsens lag som verdens beste. – det er lenge siden vi har spilt mot kroatia, så det blir fint. danmark er det alltid bra å møte. selv om de ikke tok gull i em i januar, er de verdens beste lag. i tillegg er det morsomt å teste seg mot et lag som argentina. de møter vi ikke så ofte, og de er blitt bedre og bedre med årene, sier wille. kampene spilles 9.-12. mai i hallen der ishockeylaget vålerenga avvikler sine hjemmekamper. norge, danmark og kroatia skal sammen arrangere vm i januar 2025. (ntb)

  Casper Ruud tapte finalen i Mexico

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:08.52)
  casper ruud måtte se seg slått av jordan thompson i finalen av los cabos-turneringen i mexico. mer enn ti måneder er gått siden nordmannens forrige tittel. australieren plukket sin første atp-tittel med settsifrene 6-3, 7-6. thompson er rangert som verdens 40. beste tennisspiller. ruuds forrige atp-finale var helt tilbake til 23. juli i fjor. den endte imidlertid i tap for andrej rublev. hans siste turneringsseier kom i estoril 9. april. før nattens oppgjør hadde ruud og thompson møttes tre ganger. nordmannen vant de to første kampene, før thompson danket ruud ut i 1. runde av prestisjetunge wimbledon i 2021. i september 2022 var 25 år gamle ruud rangert som verdens nest beste tennisspiller etter at han tok seg til finale i us open. siden har han falt på atp-rankingen, og ved inngangen til denne ukens turnering i mexico var snarøya-mannen rangert som nummer tolv. allerede til uken går ruud i gang med atp500-turneringen i acapulco, også det på mexicansk jord.

  Ten Hag gir fansen håp før City-derby: – Det er en liten skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:13.50)
  manchester united opplyste først at dansken ville være ute i «to til tre uker». senere fortalte manager erik ten hag på en pressekonferanse at dansken må vente mellom én til tre uker. – det er en liten skade. det er sånt som skjer og risiko man tar når man spiller med høy intensitet, sa manageren. det er ni dager til derbyet mot byrival manchester city. 21-åringen har scoret sju mål på de siste seks kampene for rødtrøyene, og er den yngste spilleren i premier league-historien til å score i seks kamper på rad. manchester united møter fulham i premier league lørdag.

  Manchester United-spiss Rasmus Højlund ute med skade i flere uker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:13.50)
  den danske spissen mister kampene de neste to-tre ukene på grunn av en muskelskade. det bekrefter manchester united på sine egne nettsider. 21-åringen har scoret sju mål på de siste seks kampene for rødtrøyene, og er den yngste spilleren i premier league-historien til å score i seks kamper på rad. manchester united møter fulham i premier league lørdag.


  Håndballgutta får tøff start på OL-kvaliken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:12.41)
  norges håndballherrer åpner jakten på ol-billett mot portugal 14. mars. tapet i em nylig viste at det ikke trenger å bli enkelt. for en drøy måned siden scoret portugiserne flittig og vant 37-32. nederlaget knuste i praksis siste rest av det norske semifinalehåpet og bidro til at jonas willes lag endte på 9.-plass. om tre uker får sander sagosen og co. en tidlig revansjmulighet. rekkefølgen i kampene i ol-kvalifiseringen ble sluppet denne uken. norge møter småvriene ungarn i kamp to (16/3), mens tunisia (17/3) venter i den siste. de to beste i puljen tar seg til sommerlekene i paris. oppgjørene spilles i ungarske tatabánya. slik er de øvrige gruppene: * granollers (spania): spania, slovenia, bahrain, brasil * hannover (tyskland): tyskland, kroatia, algerie, østerrike. norges kvinnelandslag er allerede ol-kvalifisert. (ntb)

  Kolstad i trøbbel etter å ha fått bank i Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.19)
  kolstad tok imot kroatiske rk zagreb til gruppespillskamp i mesterligaen i trondheim spektrum onsdag kveld. det endte med tap 35-24 for kolstad. bortelaget tok tidlig overtaket og ledet hele 11-5 bare 17. minutter ut i kampen. kolstad slet med å få en rytme i spillet. i tillegg var de ineffektiv, og slet med å hindre rk zagrebs avslutninger fra å gå i mål. lars eggen rismark kom inn i målet de siste minuttene av omgangen og rakk tre redninger på seks skudd. det var like mange som torbjørn bergerud hadde på 17 skudd. tapet kan vise seg å være kostbart for trønderne, da rk zagreb nå ligger på den viktige 6. plass, som er den siste av åtte plasser som sikrer kvalifisering til cupspillet. kolstad må ta seg til cupspillet for at norge skal være garantert en mesterligaplass neste sesong, ellers må man igjen håpe på et wildcard slik klubben ble tildelt denne sesongen. kolstad befinner seg på 7. plass, med tre poeng opp til rk zagreb med to kamper igjen å spille. kolstad må dermed vinne begge sine gjenstående kamper i gruppespillet for å ha en sjanse til å avansere i håndballens gjeveste klubbturnering. samtidig må rk zagreb tape sine kamper. ks vive kelce på bortebane og rk pelister på hjemmebane er de to kampene som står igjen av dette gruppespillet for kolstad.

  NRK: Maren Mjelde usikker på klubbframtiden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:18.41)
  norge-kaptein og chelsea-spiller maren mjelde er på landslagssamling og klar for to playoff kamper mot kroatia. hun sier til nrk at hun ser fram til de to viktige kampene for å holde seg på øverste nivå i nasjons ligaen. – vi vil gjerne være i gruppe a i nations league. det er veldig viktig for oss inn mot en em-kvalik. klubbframtiden i chelsea er derimot usikker for 34-åringen. i et intervju med nrk tirsdag sier hun at hun ikke er fornøyd. – selvfølgelig synes jeg det er kjedelig å ikke spille mer kamper, men jeg må bare jobbe på og gjøre det jeg kan for å prøve å få spille mer. kontrakten hennes går ut i juni, og skjer det ikke en endring skal hun se på andre alternativer. – jeg er ikke fornøyd med ikke å spille. jeg ønsker å spille og jobbe hardt for det. kontrakten min går ut til sommeren så det selvfølgelig noe man har i bakhodet, sier mjelde.

  Gattuso fikk sparken i Marseille – franskmann tar over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.17)
  talienske gennaro gattuso (46) er ferdig som manager i den franske storklubben marseille. jean-louis gasset tar over roret. klubben opplyser om avskjeden på sine nettsider og har presentert den nye treneren på x/twitter. – det er en stor ære for meg å bli en del av denne legendariske klubben, sier gasset, som har fortid som trener i montpellier, caen, istres, saint-étienne og bordeaux. gasset var også nylig hovedtrener for elfenbenskystens landslag, men fikk sparken underveis i afrikamesterskapet tidligere i år. gattuso tok over jobben i slutten av september, men den tidligere midtbanehelten har slitt i sjefsstolen. marseille står uten seier på de sju siste kampene. etter at han la opp som spiller, har gattuso vært i valencia, napoli og milan, pisa og palermo. som spiller vant han serie a og champions league flere ganger med milan, og i 2006 ble det vm-gull med italia. (ntb)

  Gattuso fikk sparken i Marseille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.17)
  italienske gennaro gattuso (46) er ferdig som manager i den franske storklubben marseille. klubben opplyser om avskjeden på sine nettsider. gattuso tok over jobben i slutten av september, men den tidligere midtbanehelten har slitt i sjefsstolen. marseille står uten seier på de sju siste kampene. etter at han la opp som spiller, har gattuso vært i valencia, napoli og milan, pisa og palermo. som spiller vant han serie a og champions league flere ganger med milan, og i 2006 ble det vm-gull med italia. (ntb)

  Hodgson ferdig i Crystal Palace

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:16.43)
  roy hodgson gir seg som manager i crystal palace etter svake resultater over tid. london-klubben bekrefter beslutningen i sine mediekanaler mandag. den kommer etter dager med spekulasjoner i mediene om at hodgson ville få sparken. torsdag opplyste palace at 76 år gamle hodgson ble syk på trening og måtte sendes til sykehus. grepet med å erstatte hodgson som manager kommer i samtidig som nedrykksstreken i premier league rykker stadig nærmere for palace. hodgson hadde opprinnelig kontrakt ut inneværende sesong. ringreven gjorde i fjor vår comeback som palace-sjef og styrte laget ut av trøbbel, men de siste månedene har det lugget veldig. tre seirer på de siste 17 ligakampene gjør at klubben kun er fem poeng foran everton på nedrykksplass.

  Talentet Signe Gaupset inn i landslaget i Graingers første tropp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:10.11)
  to playoffkamper mot kroatia venter for de norske jentene. bortekampen spilles 23. februar, mens returoppgjør er på sr-bank arena i stavanger 27. februar. brann-talentet signe gaupset fikk plass i gemma graingers første tropp som sjef for kvinnelandslaget i fotball. gaupset har storspilt for et brann som har gjort det godt i mesterligaen. hun har ikke spilt landslagsfotball over j19-nivå tidligere. – hun er en bra spiller. signe (gaupset) er her mye på grunn av hennes prestasjoner i mesterligaen. for henne gjorde det ingenting å møte et lag som lyon, sier grainger om uttaket av gaupset. det var ingen store overraskelser i graingers tropp. det største frafallet er roma-proffen emilie haavi, men hun har ikke vært med i en landslagstropp siden fjorårets vm i australia og new zealand. – det er en veldig konkurransedyktig tropp. vi har mange spillere som er skadefrie og tilgjengelig. det er viktig og troppen er så god som den kan bli, sier landslagssjef grainger om troppen. graingers mannskap må gå seirende ut av duellen mot kroatia for å unngå nedrykk til nivå b. – vi bør vinne disse to kampene. vi bør være på a-nivået i nasjonsligaen, sier landslagssjefen.

  Dette er troppen til kvinnelandslaget kommende kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:10.10)
  gemma grainger tok ut følgende 23 spillere til playoff-kampene mot kroatia for å holde seg på nivå a i nasjonsligaen: keepere: aurora mikalsen, guro pettersen og cecilie fiskerstrand. forsvar: tuva hansen, guro bergsvand, maren mjelde, thea bjelde, marit bratberg lund, mathilde harviken og maria thorisdottir. midtbane: ingrid syrstad engen, vilde bøe risa, karina sævik, lisa naalsund, frida maanum, justine kielland og guro reiten. angrep: elisabeth terland, caroline graham hansen, signe gaupset, sophie román haug, celin bizet ildhusøy og ada stolsmo hegerberg.


  Palace avlyste pressekonferanse med syk Hodgson – meldes ferdig som manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:14.16)
  crystal palace avlyste på kort varsel en planlagt pressekonferanse med roy hodgson torsdag. flere medier hevder veteranen vil få sparken. en rekke britiske medier, blant dem bbc , melder at hodgson er ferdig i london-klubben. klubbledelsen tar grep som følge av at nedrykksstreken i premier league kommer stadig nærmere. eintracht frankfurt-sjef oliver glasner skal være favoritt til å ta over. palace skriver i egne kanaler torsdag at den bebudede pressekonferansen med hodgson er avlyst som følge av at manageren har blitt syk. hodgson har kontrakt ut sesongen. 76-åringen gjorde i fjor vår comeback som palace-sjef og styrte laget ut av trøbbel, men de siste månedene har det lugget veldig. tre seirer på de siste 17 ligakampene gjør at klubben kun er fem poeng foran everton på nedrykksplass. hodgson er med god margin tidenes eldste premier league-manager. (ntb)

  Hestestevne skaper mesterliga-trøbbel for Blonz` lag: – Frustrert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:10.15)
  den danske håndballklubben gog henvises til kolding når den skal spille hjemmekamp mot barcelona i mesterligaen. det gjør klubbdirektøren svært irritert. normalt spiller gog hjemmekamper i gudme, mens kampene i europa er lagt til odense, som også ligger i hjemlige trakter på fyn. til storkampen i kveld er imidlertid hallen i odense opptatt på grunn av et hestestevne, og dermed må alexander blonz, henrik jakobsen og de andre gog-spillerne i aksjon i kolding. – jeg er svært frustrert over at vi ikke kan spille en slik kamp på fyn. det er vår største kamp i gruppespillet, sier gog-direktør kasper jørgensen til fyens stiftstidende og utdyper: – frustrasjonen går ut på at vi da ikke er nær våre vanlige fans, sesongkortholdere og sponsorer, som alle må reise bort fra fyn for å oppleve gog-produktet. han sier videre at han gleder seg til 1. januar neste år. da skal gogs nye arena i svendborg stå klar med plass til 3500 tilskuere. det er 500 færre enn kravet til europacupkamper, men gog-ledelsen håper at kravet fra det europeiske håndballforbundet (ehf) ikke er hogget i stein. gog er dansk seriemester de to siste sesongene. foran neste sesong får de ytterligere en nordmann, playmakeren tobias grøndahl fra elverum, inn i stallen. (©ntb)

  Veronica Kristiansen tilbake for håndballandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:20.09)
  veronica kristiansen og marit røsberg jacobsen er begge tilbake i den norske håndballtroppen når de skal møte østerrike 28. februar og 3. mars. det kommer fram av en pressemelding fra håndballforbundet. – dette er første gang laget samles siden vm i desember. troppen består av vm-laget, og ytterligere to spillere: veronica kristiansen og marit røsberg jacobsen, sier landslagssjef thorir hergeirsson. kristiansen fødte ditt første barn i juli i fjor og har siden vært utelatt fra det norske håndballandslaget. kampene mot østerrike er en del av ehf euro cup, som spilles samtidig som de andre nasjonene spiller kvalifisering til em 2024. norge, ungarn, sveits og østerrike deltar i turneringen. norges tropp: målvakter: marie davidsen (csm bucuresti), silje solberg-østhassel (györ), olivia lykke nygaard (storhamar), katrine lunde (våg håndball elite). bakspillere: veronica kristiansen (györ), stine ruscetta skogrand (ikast), nora mørk (team esbjerg), stine bredal oftedal (györ), kristine breistøl (team esbjerg), ingvild bakkerud (ikast), kristina sirum novak (sola), henny ella reistad (team esbjerg), maja furu sæteren (larvik), thale rushfeldt deila (odense). kantspillere: marit røsberg jacobsen (team esbjerg), camilla herrem (sola), sanna solberg-isaksen (team esbjerg), emilie margrethe hovden (györ). linjespillere: maren aardahl (odense), kari brattset dale (györ), vilde mortensen ingstad (csm bucuresti).


  UTS-arrangøren vil ha mer tennisshow i Norge: – Ekstremt begeistret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:13.21)
  etter meldinger om bedre stemning i norge enn i frankfurt, london og los angeles har arrangørene av tenniskonseptet uts lyst til å komme tilbake til fornebu. – de har lyst til å komme tilbake. vi kommer til å diskutere det raskt, sier bjørn takle friis til ntb. friis er daglig leder i scandsports, som har lagt til rette for arrangementet i norge. ultimate tennis showdown (uts) er et nytt konsept der tempoet fra ordinære tenniskamper er dratt betydelig opp. kampene går på tid og avgjøres mye raskere, spillerne har bare én serve, og det er mer lyd på arenaen enn under en tradisjonell tenniskamp. arrangementet var sesongens første i uts-sammenheng. det er ikke gitt at casper ruud skal delta i flere denne sesongen. – gjør man det bra i turneringen, får man kanskje en invitasjon til sluttspillet i london som jeg spilte i desember i fjor. vi får se hva det blir til, sa ruud til ntb i helgen. nå skal ruud tilbake i aksjon på atp-touren. turneringer i mexico og usa står for tur de kommende ukene. (ntb)

  Argentina klare for OL i Paris - slo regjerende mester Brasil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:06.59)
  argentina slo brasil 1-0, og dermed er det argentina som skal til paris-ol og ikke brasil. argentinas u23-lag trenes av javier mascherano, og 1-0-scoringen kom ved luciano gondou i det 77. minutt. argentina ble ol-mestere i 2004 og 2008, og denne gangen vant de kvalifiseringen i sør-amerika med fem poeng. paraguay slår også følge til paris i sommer. dit skal ikke brasil. de maktet kun å slå venezuela i de avgjørende kampene og endte opp med tre poeng. dermed får de ikke sjansen til å gjenta bedriften da de tok gull i ol i tokyo i 2021. brasil går glipp av ol-turneringen i fotball for første gang siden 2004. (ntb)

  Argentina klare for OL i Paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:06.59)
  argentina slo brasil 1-0, og dermed er det argentina som skal til paris-ol og ikke brasil. argentinas u23-lag trenes av javier mascherano, og 1-0-scoringen kom ved luciano gondou i det 77. minutt. argentina ble ol-mestere i 2004 og 2008, og denne gangen vant de kvalifiseringen i sør-amerika med fem poeng. paraguay slår også følge til paris i sommer. dit skal ikke brasil. de maktet kun å slå venezuela i de avgjørende kampene og endte opp med tre poeng. dermed får de ikke sjansen til å gjenta bedriften da de tok gull i ol i tokyo i 2021. brasil går glipp av ol-turneringen i fotball for første gang siden 2004. (ntb)

  Lillebergs Lightning slo tilbake – vant over Blue Jackets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:08.57)
  etter to strake tap sørget blant andre brandon hagel for at tampa bay lightning slo columbus blue jackets 4–2 i nhl lørdag. emil lilleberg spilte sin 13. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. sarpsborg-gutten ble hentet opp til nhl da laget slet stort med skader. 23-åringen spilte litt over 13 minutter i lørdagens bortekamp i columbus. der ble hagel avgjørende med ett mål og to assists, mens også nicholas paul, anthony cirelli og kaptein steven stamkos scoret. for hjemmelaget sto boone jenner for begge nettkjenninger. lightning hadde tapt de to foregående kampene mot henholdsvis new york rangers og new york islanders. med lørdagens seier er lightning plassert som nummer tre i sin divisjon. opp til florida panthers og sikker sluttspillplass skiller det ni poeng. det gjenstår om lag 30 kamper i årets grunnsesong i nhl. nylig skadet backstjernen mikhail sergachev seg igjen stygt, noe som kan bety mer spilletid for lilleberg utover i sesongen. neste kamp for lilleberg og co. er borte mot topplaget boston bruins tirsdag. (©ntb)

  Bodø/Glimt-spiss mister seriestarten med skade: – Trenger en god periode

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.09)
  runar espejord må belage seg på en lengre pause fra fotballen grunnet en skade, opplyser bodø/glimt fredag. espejord skadet seg i låret i treningskampen mot malmö torsdag ettermiddag. fredag har klubblegene gått gjennom mr-bildene, der de har konkludert med at spissen trenger en lengre pause fra fotballen. han mister både de kommende kampene mot ajax i serieligaen og seriestarten mot fredrikstad tidlig i april. skaden er et hardt slag for glimt som i januar solgte spiss faris pemi moumbagna til marseille i fransk fotball. fredag ble angrepsstjernen amahl pellegrino klar for mls-spill. nyervervelsen kasper høgh er ikke inkludert i europa-troppen. dermed er det tynt med rene spisser i glimts tropp til dobbeltoppgjøret senere i februar. (©ntb)

  Hockeygutta med tomålstap mot Danmark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:18.51)
  det norske herrelandslaget i ishockey måtte se seg slått 4-6 av danmark i den første kampen i landslagsturneringen i frankrike. i kampen om tredjeplassen møter norge taperen av oppgjøret mellom frankrike og østerrike. de møtes senere fredag kveld. norge fikk en fryktelig start på kampen da matias lassen sendte danskene i ledelsen etter bare fire minutter, før patrick russell doblet ledelsen 12 minutter senere. fire minutter før full tid sikret mathias from dansk seier da han satte inn vinnermålet. på tampen fastsatte blichfeld resultatet med sin andre scoring for kvelden. norge måtte klare seg uten tobias normann, mattias nørstebø, mathis olimb, thomas berg paulsen og mathias trettenes, som alle meldte forfall til kampene i frankrike. (©ntb)

  Hauge scoret i Glimt-comebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:16.16)
  jens petter hauge slo til med mål ti minutter ut i bodø/glimt-returen da svenske malmö ble knust 4-0 i marbella torsdag. det var knyttet stor spenning til comebacket til de to tidligere glimt-heltene hauge og håkon evjen. førstnevnte brukte kort tid på å vise seg fram da han satt ballen kontant i mål etter et godt glimt-angrep. sekunder senere bidro hauge igjen i nordlendingenes offensiv. 24-åringen var årvåken, snappet opp en svak malmö-pasning og slo inn til ulrik saltnes. etter mye om og men ble ballen kranglet inn i mål. glimts seier kom med en bismak. runar espejord har lenge slitt med skader, og har ikke spilt en tellende kamp siden september. etter å ha blitt byttet inn måtte han kaste inn håndkleet bare åtte minutter senere. han holdt seg til baksiden av låret. kjetil knutsen og glimt har dermed et spissproblem før kampene mot ajax i conferenceligaen. erik botheim debuterte for malmö mot sine gamle lagkamerater, men fikk ikke vist målform. han ble byttet ut etter 71 minutter. bodø/glimt har vært på den spanske kysten i flere uker for å lade opp til dobbeltoppgjøret mot ajax. neste uke tar laget turen til amsterdam for første oppgjør i turneringens første utslagsfase. (ntb)

  Spissproblemer for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:16.14)
  jens petter hauge slo til med mål ti minutter ut i bodø/glimt-returen da svenske malmö ble knust 4-0 i marbella torsdag. glimts seier kom med en bismak. runar espejord har lenge slitt med skader, og har ikke spilt en tellende kamp siden september. etter å ha blitt byttet inn måtte han kaste inn håndkleet bare åtte minutter senere. han holdt seg til baksiden av låret. kjetil knutsen og glimt har dermed et spissproblem før kampene mot ajax i conferenceligaen. håkon evjen startet som spiss i torsdagens treningskamp. bodø/glimt har vært på den spanske kysten i flere uker for å lade opp til dobbeltoppgjøret mot ajax. neste uke tar laget turen til amsterdam for første oppgjør i turneringens første utslagsfase. (©ntb)

  Norge møter Portugal i Davis Cup – får hjemmefordel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:14.23)
  norge fikk portugal i davis cup-trekningen i tennis. møtet spilles på norsk jord i september. en ny sammenlagtseier vil ta norge videre oppover davis cup-pyramiden. da vil man kun være et siste hinder unna sluttspillet i 2025. casper ruud og viktor durasovic slo latvia enkelt sist helg. duellen var avgjort etter to singlekamper og ett doubleoppgjør i gjøvik fjellhall. høyst trolig spiller begge mot portugal til høsten. det er ikke klart hvor i norge kampene skal legges. (ntb)

  Tunge forfall for ishockeylandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:12.17)
  ishockeylandslagets sjef tobias johansson har fått fire forfall til landslagsturneringen i frankrike denne uken. tobias normann, mattias nørstebø, mathis olimb og thomas berg paulsen har alle meldt forfall til kampene i frankrike. de blir erstattet av markus stensrud, sander vold engebråten, anders tangen henriksen og henrik lilleberg knold. norge møter danmark fredag og vinneren eller taperen av oppgjøret mellom frankrike og østerrike lørdag. (©ntb)

  Messi etter Hongkong-bråket: – Ønsker alltid å spille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:07.06)
  lionel messi føler seg bedre, men vil ikke love at han spiller inter miamis treningskamp mot japanske vissel kobe. han fikk tøff behandling i hongkong i helgen. søndag ble den argentinske superstjernen sittende på benken med skade da inter miami spilte mot et lag bestående av lokale spillere i hongkong. om lag 40.000 tilskuere hadde skaffet seg dyre billetter i håp om å se en av verdens største fotballprofiler. i løpet av kampen økte misnøyen blant supporterne som buet mot inter miami og messi. også hongkongs idrettsminister var kritisk til at argentineren ikke kom på banen. foran denne ukens kamp mot vissel kobe håper messi å være på banen. – jeg vet ikke om jeg kan spille, men jeg føler meg bedre og jeg vil virkelig spille, sa messi på en pressekonferanse tirsdag. hongkongs regjering har bedt om en forklaring fra kamparrangørene om hvorfor messi ikke kunne spille. – det var uheldig at jeg ikke kunne spille. det kan skje i hvilken som helst kamp. jeg ønsker alltid å spille, spesielt i disse kampene vi reiser så langt for. jeg håper vi kan komme tilbake til hongkong og spille en kamp, sa messi videre. inter miami skal også spille en showkamp mot messis barndomsklubb, newell`s old boys, i florida 16. februar. sesongåpningen i mls spilles seks dager senere. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »