Hovedsiden

Liten annonse
  Allegri ferdig på dagen i Juventus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:17.42)
  massimiliano allegri får ikke lenger sitte i managerstolen i den italienske fotballstorheten juventus. sparkingen kommer dager etter at klubben vant cupen. klubben opplyser om grepet i sine mediekanaler fredag. allegri har vært i en utsatt posisjon i lengre tid etter at torino-klubben har tatt bare 15 poeng på sine siste 15 seriekamper. det har fått juventus-ledelsen til å bytte ham ut til tross for at laget vant cupfinalen 1-0 over atalanta på onsdag. da ble allegri også utvist etter å ha kjeftet på dommeren. det er første juventus-tittel på tre år, og allegri ble samtidig den første trener som har vunnet coppa italia fem ganger. det gjenstår to serierunder denne sesongen og for øyeblikket ligger juventus på fjerdeplass à poeng med bologna på plassen foran. det skiller fire poeng ned til atalanta på 5.-plass. (©ntb)

  Andre runde av PGA-mesterskapet utsatt etter dødsulykke – Scheffler pågrepet av politiet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:13.22)
  viktor hovland og resten av golfeliten må vente med å gå i gang med annen runde av pga-mesterskapet i louisville etter en fatal ulykke i nærheten av anlegget. det opplyser arrangøren i egne mediekanaler. trioen rich beem, sebastian söderberg og kazuma kobori skulle etter planen innlede runden klokken 13.15. sky sports skriver at utsettelsen skyldes en kollisjon som involverte en fotgjenger og en buss. fotgjengeren ble erklært død på stedet, ifølge en uttalelse fra det lokale politiet. ifølge flere medier, blant andre sky sports og expressen, skal amerikanske scottie scheffler ha blitt anholdt av politiet etter angivelig å ha forsøkt å unngå åstedet da han ble stanset av politiet. han skal senere ha blitt løslatt. en ny oppdatering om starttidspunktene skulle etter planen komme klokken 13, men det lar foreløpig vente på seg tidligste start på runden er én time etter ny oppdatering. norske hovland skulle etter planen slå ut klokken 19.51. det tidspunktet blir etter alt å dømme flyttet på. hovland innledet turneringen med tre slag under par torsdag, da han blant annet leverte fem birdier. 26-åringen har hatt en tøff start på sesongen etter at han i fjor vant pga-sluttspillet. han har blant annet stått over flere turneringer. (©ntb)

  Giro-arrangøren bøyer av for rasfare – snøfall tvinger fram sen endring i løypa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:16.01)
  arrangøren av giro d’italia må gjøre endringer på den 16. etappen som følge av snøskredfare. det anses for farlig å sende rytterne over stelvio-passet. den aktuelle etappen skal gjennomføres 21. mai. giro-arrangøren skriver i sine kanaler at den siste tidens snøfall, kombinert med at temperaturen nå har steget, gjør skredfaren stor. det har vært jobbet iherdig med å rydde veien for snø, men lederen for den lokale snøskredkommisjonen sa nylig til det italienske nyhetsbyrået ansa at han mener stelvio ikke kan brukes av rittet. nå har arrangøren kommet til samme konklusjon. den 16. etappen går fra livigno til val gardena. det skal den fortsatt gjøre. i stedet for stelvio-passet skal imidlertid rytterne nå klatre over umbrail-stigningen i samme område. det skjer tidlig på etappen. lengden på etappen med omleggingen blir på 206 kilometer. bildet i denne meldingen er fra stelvio-passet i forbindelse med giro d`italia i 2020. (ntb)
  Johansen beroliger Sarpsborg-fansen etter skadefrykt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:12.31)
  sarpsborg-fansen holdt pusten da stefan johansen måtte gå av mot molde med skade. nå kommer det en beroligende oppdatering fra hovedpersonen. sarpsborg skriver fredag i sine mediekanaler at johansen er klar for spill mot sandefjord borte. – alt er bra! det var egentlig bare litt stivhet som gjorde at det der og da var bedre å få på litt freshe bein etter vi gikk ned til ti mann. jeg har fått mange spørsmål om ingenting. er kneet bra? jeg trente i dag, så alt er bra, sier stefan johansen. (ntb)

  VIF-talent (19) må trolig legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:12.08)
  en alvorlig kneskade tvinger trolig vålerenga-spiller jacob dicko eng (19) til å avslutte fotbalkarrieren langt tidligere enn han hadde tenkt. oslo-klubben opplyser om den kjedelige situasjonen i sine kanaler torsdag. i oktober i fjor pådro eng seg en alvorlig kneskade mot fram larvik i 2. divisjon. legene ga beskjed om at det var 50 prosent sjanse for at han ville komme tilbake som fotballspiller. til tross for operasjon og iherdig opptrening ble det etter undersøkelser denne uka klart at jacob fortsatt har en veldig lang vei å gå. sjansene for comeback er små, melder vålerenga. (ntb)

  Bekreftet: Trener Eirik Horneland forlenget kontrakten med Brann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:15.08)
  fotballklubben brann er enig med trener eirik horneland og resten av hans team om nye avtaler. klubben melder selv om signeringene i sine mediekanaler. – vi er veldig glade for at vi har fått med hele trenerteamet på nye og lengre kontrakter. det er et unikt fellesskap i trenergruppen, og de fungerer veldig godt sammen, sier sportslig leder i brann, per-ove ludvigsen. – de har komplementære ferdigheter og samarbeider godt både på det menneskelige og det faglige. det er en ambisiøs gruppe som vi er veldig fornøyd med å ha med oss i de kommende årene, legger han til. hassan el fakiri (toppspillerutvikler), helge haugen (fysisk trener), dan riisnes (keepertrener) og daniel nordheim pedersen (analyse) har i likhet med horneland forlenget avtalen ut 2026. – det er en voldsom trivsel, og det er utrolig kjekt å jobbe med alle som er i brann. spillere, støtteapparatet, administrasjonen og styret. i tillegg er det en enorm entusiasme rundt klubben med folk som er lidenskapelig interessert. den entusiasmen betyr mye, og det er utrolig kjekt å jobbe med her når klubben betyr så mye for så mange, sier horneland. han har vært i brann siden 2020, først som assistenttrener for kåre ingebrigtsen. deretter fikk horneland selv jobben som sjef. – det er dyktige folk i støtteapparatet, og vi har vokst nært hverandre. det er flinke folk, og vi utfyller hverandre, så det er en fantastisk gjeng å jobbe med, sier horneland. 49-åringen har tidligere ledet rosenborg og haugesund samt norges g18-landslag. (©ntb)

  Træen måtte bryte Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:14.06)
  den norske sykkelproffen torstein træen måtte tirsdag stå av giro d`italia som følge av krasjen på åpningsetappen. træen skadet kneet stygt og måtte sy flere sting i lørdagens velt. likevel kom han seg til mål og fullførte også etappene søndag og mandag. tirsdag startet han også den fjerde etappenfra acqui terme til andora, men underveis ble det stopp. det melder giro d`italia i sine kanaler. 28-åringen byttet lag fra uno-x til bahrain-victorious før årets sesong. træen var én av tre norske ryttere i årets giro-felt. de to andre er vegard stake laengen (uae) og tobias foss (ineos). (ntb)

  Ny skadesmell for kriserammede LSK – midtbanespiller operert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:10.07)
  lsk kvinner må klare seg uten finske emma peuhkurinen i flere måneder som følge av en kneskade. det opplyser klubben selv i egne kanaler. peuhkurinen pådro seg kneskaden på trening i forrige uke. hun er ikke aktuell for spill før etter sommeren. – emma skadet dessverre kneet sitt under en trening på slutten av forrige uke. etter undersøkelser, ble det bekreftet en meniskskade, som ble operert mandag denne uken. emma blir først å se tilbake på fotballbanen på høstparten av sesongen 2024, sier medisinsk ansvarlig simen gilje bergan i en uttalelse. nylig mistet lsk kvinner også den svenske angriperen amanda johnsson haahr til skade. hun ble skadd i toppserieoppgjøret mot lyn. undersøkelser i etterkant viste at 28-åringen står foran en lengre periode på sidelinjen. lsk opplyste nylig at klubben er i økonomisk krise og gjør umiddelbare tiltak. alle ansatte som ikke er spillere, er delvis permittert. lsk har uttalt at «det handler om klubbens videre eksistens». (ntb)

  Warholm-rival klar for Bislett-duell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:10.26)
  norges hekkeløpsfenomen karsten warholm skal opp mot 2022-verdensmester alison dos santos under bislett games i oslo 30. mai. det bekrefter arrangøren i sine mediekanaler. dos santos ble verdensmester på 400 meter hekk i eugene i 2022. i forkant av mesterskapet hadde warholm trøblet med en skade, og nordmannen var dermed ikke i nærheten av å utfordre brasilianeren. i fjor slo warholm tilbake med gull i budapest. da ble dos santos nummer fem. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »