Hovedsiden

Liten annonse
  Priskutt for VM-håndball ga «stor interesse» – NHF slipper ikke salgstallene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:14.17)
  norges håndballforbunds billettgrep for å fylle vm-hallen i trondheim ser ut til å gi uttelling, men nhf oppgir ikke hvor mange adgangstegn som er solgt. det var i forrige uke at billetter til første mellomrundekveld (med norge i én av tre kamper), ble lagt ut kraftig rabattert etter tregt salg. – det har vært en veldig stor interesse for billetter til onsdag etter at vi lanserte adventstilbudet. vi ser også at det hver eneste dag forsvinner seter fra salkartene på de tre andre kampdagene (ikke inkludert i priskuttet) i trondheim, sier prosjektleder kia haftorn otnes til ntb. – vi oppgir ikke eksakte tall før det er fullt eller ferdigspilt, og det er det ikke ennå, men som salkartene viser, er flere av feltene på tribunen nå fylt opp alle fire dager. tilskuerkapasiteten i trondheim spektrum er vel 8000. (©ntb)

  Mørk om mange ledige VM-seter: – Det var litt synd og rart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:11.33)
  nora mørk kommer med en sterk vm-oppfordring for å fylle hallen i stavanger fredag og søndag. første norge-kamp gikk med mange tomme tilskuerplasser. norge startet mesterskapet onsdag mot grønland (43-11-seier). det var den første em- og vm-kampen for kvinner på norsk jord siden 2010. tross det var det ganske mange ledige seter i hallen i stavanger. der er kapasiteten cirka 4200. mørk satt på tribunen selv sammen med marie davidsen og katrine lunde. – det var litt synd og rart. det var mange med sponsorbilletter som ikke var til stede. jeg håper det kommer flere fredag (norge møter østerrike) og søndag, sier mørk til ntb. – jeg er villig til å gi stavanger to sjanser til. hvis noen har lyst til å komme, så sjekk det ut. jeg håper at sponsorene gjensidige og posten eventuelt kan gi bort billetter for å fylle hallen, sier mørk. (ntb)

  Sandefjord bytter til kunstgress

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:06.33)
  sandefjord fotball bytter ut naturgress med kunstgress etter årets sesong. dagens gressmatte har ligget der siden stadion ble bygget, og tatt i bruk i 2007. nå byttes den ut med kunstgress. – årsaken er et totalbehov i klubben, sier daglig leder, espen bugge pettersen, til sandefjords blad. – som klubb har vi en utfordring på gamle stadion med tanke på banekapasiteten der. den er heller ikke godkjent for spill i 3. divisjon neste sesong, og da må vi ha en annen arena til andrelaget. det eneste anlegget i sandefjord som innfrir kravene til nff, er jotun arena. for 20 år siden hadde klubben et a-lag. nå har vi vokst oss langt større, med flere lag, sier bugge pettersen. han sier totalkostnaden er estimert til rundt 15 millioner kroner. (ntb)

  Tennisstjerne trekker seg etter skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:18.55)
  greske stafanos tsitsipas trekker seg fra atp-sluttspillet i torino. verdenssekseren måtte gi seg med en ryggskade allerede etter 17 minutter i tirsdagens kamp mot danske holger rune og er dermed ferdigspilt for sesongen. – jeg er ikke typen som liker å trekke meg underveis i kamper. det dreper meg å ikke kunne fullføre denne turneringen. jeg har forberedt meg så lenge, sørget for at jeg er i form til å prestere på mitt beste og vise kapasiteten min som spiller, sier tsitsipas. polske hubert hurkacz erstatter tsitsipas i gruppe grønn.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »