Hovedsiden

Liten annonse

  Scoret mot Real!

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:21.17)
  leo skiri østigård står foran en av karrierens største utfordringer i kveld. han svarte med en fantastisk scoring - før det nå butter i mot.

  Mahomes ble raskeste quarterback til 200 touchdown

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:11.52)
  patrick mahomes (28) ble søndag den raskeste til å nå 200 touchdownpasninger i nfl-historien. mahomes har satt en rekke rekorder for kansas city chiefs og ført laget til to superbowltitler. quarterbackstjernen bidro på en ellers middels dag med én touchdownpasning da det ble borteseier 23-20 over new york jets natt til mandag norsk tid. det var karrierens touchdown nummer 200, og det klarte han på 84 kamper. ingen har brukt færre kamper enn mahomes på å nå 200-barrieren. dan marino hadde den tidligere rekorden. han brukte 89 kamper på den samme bragden. skadde aaron roberts er nummer tre på listen. han trengte 99 kamper. kun tre spillere har klart det på færre enn 100 kamper. legender som peyton manning og brett favre er lenger ned på listen med 106 og 107 kamper.


  Djokovic peker på Alcaraz som arvtaker: – Fremtiden ser lys ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:07.17)
  når novak djokovic (36) legger racketen på hylla, er carlos alcaraz (20) den beste til å lede tenniseliten inn i en ny epoke, mener den serbiske verdenseneren. djokovic vant tre av fire grand slam-finaler i 2023. alcaraz snøt ham for den fjerde i wimbledon-finalen. selv om djokovic nå har tangert margaret courts rekord på 24 gs-titler, vil han ikke stoppe karrieren ennå. 36-åringen er likevel klar på at når det en gang skjer, vil alcaraz lede verdenseliten inn i den neste epoken. – tennisfremtiden ser veldig lys ut med carlos som den sterkeste spilleren, sa djokovic til sky sports i roma onsdag. der var serberen på plass for å spille en oppvisningsturnering i golf. djokovic og alcaraz har hatt flere jevne kamper seg mellom og står med to seirer hver på fire oppgjør. – vi har hatt noen spennende kamper, spesielt i år med kampene i wimbledon, roland-garros og cincinnati, sa den serbiske verdenseneren. djokovic hadde i flere år roger federer, rafael nadal og andy murray som sine argeste rivaler. nå har federer lagt opp, mens tiden til murray (36) og nadal (37) på toppnivå nærmer seg slutten. (ntb)


  Mannsverk med langtidsskade i Ajax

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:11.30)
  dårlige nyheter for både sivert mannsverk, ajax og det norske u21-landslaget: den norske midtbanespilleren har pådratt seg en skade som setter ham ut av spill i lang tid. – ajax kan ikke bruke sivert mannsverk i den kommende perioden. nordmannen har en skade i foten, og undersøkelser på sykehuset viser at han vil bli på sidelinjen i minst seks uker. god bedring, sivert, skriver ajax i en pressemelding onsdag. sivert mannsverk har dermed ikke fått den starten på ajax-karrieren han hadde håpet på. midtbanespilleren, som ble kjøpt fra molde for over 70 millioner i august, har bare fått én kamp for den nederlandske storklubben siden overgangen. da ble han byttet ut til pause.

  Fotballegende blir rådgiver for Zelenskyj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:10.44)
  den ukrainske fotballegenden andrej sjevtsjenko er ansatt som rådgiver for ukrainas president volodymyr zelenskyj. kyiv independent skriver at ansettelsen ble bekreftet fra presidentens kontor tirsdag. det er ikke klart hva slags rolle sjevtsjenko får. sjevtsjenko er en av ukrainas største fotballspillere gjennom tidende og vant champions league med milan i 2003. året etter fikk han gullballen som verdens beste spiller. han har knyttet seg tett til ukrainas myndigheter etter den russiske fullskala-invasjonen i 2022 og har blant annet fått en æresutmerkelse for sin innsats for landet. sjevtsjenko var etter spillerkarrieren trener for ukrainas landslag. han var også trener for genoa i serie a fram til 2022. (ntb)

  Sjevtsjenko blir rådgiver for Zelenskyj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:10.44)
  fotballegenden andrej sjevtsjenko er ansatt som rådgiver for ukrainas president volodymyr zelenskyj. kyiv independent skriver at ansettelsen ble bekreftet fra presidentens kontor tirsdag. det er ikke klart hva slags rolle sjevtsjenko får. sjevtsjenko er en av ukrainas største fotballspillere gjennom tidende og vant champions league med milan i 2003. året etter fikk han gullballen som verdens beste spiller. han har knyttet seg tett til ukrainas myndigheter etter den russiske fullskala-invasjonen i 2022 og har blant annet fått en æresutmerkelse for sin innsats for landet. sjevtsjenko var etter spillerkarrieren trener for ukrainas landslag. han var også trener for genoa i serie a fram til 2022. (ntb)

  Tennisspiller knuste racketen etter sjokktap i Asialekene – legger seg flat i brev

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:15.33)
  den sørkoreanske tennisspilleren kwon soon-woo la seg tirsdag flat i brevs form etter å på spektakulært vis ha mistet hodet etter et sjokktap i asialekene langt lavere rangerte kasidit samrej fra thailand slo kwon 6-3, 5-7, 6-4 i andre runde av tennisturneringen i hangzhou. det førte til et raseriutbrudd fra den 25 år gamle sørkoreaneren. bilder av kwon som slår racketen sin i bakken ni ganger mot slutten av kampen har gått viralt, og kwon nektet også å ta motstanderen i hånden. sørkoreaneren, som er rangert som nummer 112 i verden, var blant de klare medaljekandidatene under asialekene. oppførselen hans skapte store overskrifter og fordømmelse i hjemlandet. i etterkant av kampen oppsøkte kwon leiren til det thailandske laget og beklaget episoden, melder nyhetsbyrået yonhap. unnskyldningen skal angivelig ha blitt akseptert. det koreanske idrettsforbundet har også utstedt et håndskrevet unnskyldningsbrev fra kwon. sørkoreaneren har tatt to atp-titler i karrieren. i brevet skriver kwon at han angrer på det som omtales som «en uforsiktig handling». «jeg beklager oppriktig til det koreanske folk som støtter landslaget og til fansen på arenaen. jeg beklager,» skriver han. «jeg ber nok en gang om unnskyldning til samrej, som ble fornærmet av min uhøflige oppførsel. jeg angrer oppriktig på det, og reflekterer over mine handlinger etter kampen.», fortsetter han. (ntb)


  Karriereslutt for østerriksk hopplegende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:10.10)
  hopp-pioneren daniela iraschko-stolz (39) legger opp på grunn av vedvarende skadetrøbbel. veteranen fra østerrike var utvilsomt en av dem som var med og dro lasset da hoppsporten for kvinner var i startgropen. hun har medaljer i åtte verdensmesterskap og ble verdensmester i 2011. i 2014 tok hun sølv da kvinner for første gang fikk delta i ol. det skjedde i sotsji i russland. iraschko-stolz vant også verdenscupen i 2015, som den første kvinnen fra østerrike. i over to tiår var hun aktiv, og hun var også den første som i 2003 fikk notert et uoffisielt hopp over 200 meter. – tiden er kommet for å avslutte karrieren. de som kjenner meg, vet at jeg har lyst til å fortsette, men det er også slik at jeg ikke har grunn til å klage ettersom jeg har kunnet drive sporten min i lang tid. det har vært en fin tid, sier stolz. (ntb)

  Verstappen vant igjen - nærmer seg VM-tittelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:09.06)
  max verstappen tok sin seier nummer 13 av 16 mulige i årets formel 1-sesong da han lekte seg med konkurrentene i japan søndag. red bulls verstappen vant foran mclarens lando norris. sistnevnte hadde rundt 20 sekunder opp til vinneren. oscar piastri ble nummer tre og havnet på pallen for første gang i karrieren. den regjerende verdensmesteren fra nederland startet i beste startspor og ledet løpet fra start til mål. verstappens triumf gjorde også at red bull sikret seg kontruktørmesterskapet med seks runder igjen av sesongen. verstappen kan selv allerede bli verdensmester i neste vm-runde. (©ntb)

  Kane med hattrick

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:18.53)
  harry kane scoret sitt første hattrick i bayern münchen da laget rundspilte bochum og vant 7-0 på hjemmebane i bundesliga lørdag. dermed fortsetter de tyske mesterne på toppen av tabellen med fire seire og én uavgjort etter fem serierunder. stuttgart, leipzig og hoffenheim følger ett poeng bak. kane scoret vertenes andre, femte og sjuende mål, men la også opp til leroy sané på 4-0-målet og mathys tel da han sendte bayern opp i 6-0. eric maxim choupo-moting og matthijs de ligt scoret også for bayern. kane har fått en drømmestart på bayern-karrieren med sju mål på fem seriekamper, men han er likevel ikke toppscorer i bundesliga. stuttgarts serhou guirassy topper den listen med ti nettkjenninger. (ntb)


  Martin Ødegaard signerte ny kontrakt med Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:10.02)
  martin ødegaard blir værende i arsenal. han har undertegnet en ny avtale med premier league-klubben. det er arsenal som bekrefter den norske landslagskapteinens nye kontrakt fredag. ødegaard ble hentet til arsenal på permanent basis i 2021, etter å ha vært på lån i klubben fra real madrid samme år. siden har han blitt en av manager mikel artetas aller mest betrodde menn. denne sesongen er han kaptein. ødegaard begynte seniorkarrieren i strømsgodset, før han ble hentet til real madrid på en høyprofilert overgang i 2015. deretter ble det utlån til heerenveen, vitesse og real sociedad. midtbanestjernen står bokført med 53 landskamper og tre mål for norge. tidligere denne uken var 24-åringen toneangivende da arsenal rundspilte psv eindhoven med 4-0 i mesterligaen. ødegaard scoret det siste målet. han ble i etterkant nominert i kåringen av rundens spiller i champions league av det europeiske fotballforbundet (uefa). (©ntb)


  VM-bronse til Bullen - klar for OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:19.41)
  grace bullen tok vm-bronse torsdag kveld. hun slo bulgarske bilyana zhivkova dudova i bronsefinalen. dermed er hun også klar for ol i paris neste år. de fem beste fra 62-kilosklassen fra vm fikk billett til lekene. bryteren fra fredrikstad opptrådte kontrollert og tok to poeng mot motstanderen tidlig i kampen. i andre omgang doblet hun først ledelsen mot dudova. men bulgareren utfordret dommerens avgjørelse, og protesten førte frem. bullens ledelse ble redusert til 3-0, men det betydde så lite. hun hadde full kontroll i bronsekampen og skal nå til sitt første senior-ol i karrieren. etter seieren brøt hun ut i høylytt jubel i arenaen. etter hvert kom også tårene. bullen har vm-sølv, to em-gull og to em-sølv fra tidligere i karrieren.

  Overfallsdom mot tysk fotballstjerne opphevet – saken blir gjenåpnet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:12.29)
  en tysk domstol har opphevet voldsdommen mot den tyske verdensmesteren i fotball jerome boateng. dermed må saken gjenåpnes og behandles på nytt. en rekke tyske medier, blant dem welt og bild, omtaler torsdag beslutningen om å sette til side dommen mot boateng. begge parter i saken har vunnet frem med sine anker. den tidligere tyske landslagsstjernen ble i første rettsinstans dømt for overfall på sin ekskjæreste av en domstol i münchen. boateng, som vant vm med tyskland i 2014, måtte således betale ekspartneren drøyt 18 millioner kroner i september 2021. i oktober i fjor var ankesaken oppe, og også der ble boateng dømt for å ha utøvd vold mot sin daværende kjæreste på en ferie i karibia i 2018. fotballspilleren har hele tiden nektet straffskyld. påtalemyndigheten la i retten ned påstand om en betinget fengselsdom på halvannet år samt en bot på 1,5 millioner euro for grov kroppsskade og fornærmelse for boateng. fotballspillerens advokater krevde på sin side frifinnelse og anklaget ekssamboeren hans for å ha forklart seg falskt. nå har en nasjonal domstol i tyskland kommet til at saken må behandles på nytt. den sendes i så måte i retur til den regionale rettsinstansen i münchen. boatengs advokat leonard walischewski har tidligere bedt om at dommen fra oktober i fjor skulle oppheves. – prosessen var sjokkerende urettferdig. den tiltalte boateng var forhåndsdømt allerede før ankeprosessen i det hele tatt startet, sa han. videre hevdet walischewski at boatengs «rett til en rettferdig rettergang ble krenket». også statsadvokatembetet anket dommen fra oktober i fjor som følge av at det ville ha boateng straffet for grov kroppsskade. dersom retten hadde samtykket i det, ville fotballspilleren fått en enda strengere straff. boateng spilte store deler av karrieren i bayern münchen. i 2021 gikk han til franske lyon, men forsvarsspilleren står nå uten klubb. (ntb)

  Onana legger seg flat etter brøler: – En av mine verste kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:22.55)
  andré onana kostet manchester united 580 millioner kroner da han kom fra inter i sommer, men starten på united-karrieren har vært tøff. på de fem første premier league-kampene er det blitt ti baklengs. onsdagens mesterligadebut for klubben ble ingen opptur. – en av mine verste kamper, sier han til tnt sport etter 4-3-tap mot bayern münchen på allianz arena. 28 minutter ut i kampen gikk det helt galt. det så nesten ut som uniteds burvokter hadde såpe på hanskene da leroy sane sendte av gårde et skudd som så ut til å være keepermat. – en brøler fra onana, fastslo stephen warnock på bbc radio 5 live. – han har all skyld. det var en enkel redning. det er et vanskelig skudd å ikke klare, sa den tidligere united-kjempen rio ferdinand, ifølge bbc. – jeg har mye å bevise. starten min i manchester united har ikke vært så god, ikke som jeg ønsket, sier onana selv. fem minutter etter det første målet sviktet det meste i uniteds forsvarsspill da serge gnabry satter inn 2-0 for bayern münchen. fire minutter ut i andre omgang ga danske rasmus højlund nytt håp for de røde djevlene, da han scoret i sin mesterligadebut. men håpet levde ikke lenge. for etter 51 minutter ut i kampen traff en ball armen til den andre united-dansken, christian eriksen, inne i 16-meteren. og etter en var-sjekk kunne harry kane legge ballen på straffemerket. den tidligere tottenham-kjempen gjorde ingen feil, og prikket inn sitt første mesterligamål for bayern münchen. utover omgangen så det ut til at hjemmelaget hadde god kontroll, og onana sto flere ganger i veien for flere mål. men to minutter før full tid pirket casemiro inn en ny redusering for manchester united, og med det tente han et lite poenghåp. to minutter på overtid svarte mathys tel for bayern münchen, og dermed så det ut til å ende 4-2. det ble det ikke, for fem minutter på andre omgang satte casemiro inn sitt andre for kvelden. dermed endte det med målfest og 4-3.

  Brøler av Onana da United tapte målfest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:22.55)
  andré onana kostet manchester united 580 millioner kroner da han kom fra inter i sommer, men starten på united-karrieren har vært tøff. på de fem første premier league-kampene er det blitt ti baklengs, og før kveldens mesterligadebut for united sa han følgende til tv 2: – vi er sammen om dette. vi vinner sammen. vi taper sammen. det er hele laget som holder nullen. når vi slipper inn må, er andre onana den ansvarlige. lagkameratene mine jobber hardt. og hvis de må peke på noen, så må de peke på meg, for jeg er keeperen. 28 minutter ut i kampen mot bayern münchen på allianz arena, måtte han legge seg flat igjen. det så nesten ut som uniteds burvokter hadde såpe på hanskene da leroy sane sendte av gårde et skudd som så ut til å være keepermat. – en brøler fra onana, fastslo stephen warnock på bbc radio 5 live. fem minutter senere sviktet det meste i uniteds forsvarsspill da serge gnabry satter inn 2-0 for bayern münchen. fire minutter ut i andre omgang ga danske rasmus højlund nytt håp for de røde djevlene, da han scoret i sin mesterligadebut. men håpet levde ikke lenge. for etter 51 minutter ut i kampen traff en ball armen til den andre united-dansken, christian eriksen, inne i 16-meteren. og etter en var-sjekk kunne harry kane legge ballen på straffemerket. den tidligere tottenham-kjempen gjorde ingen feil, og prikket inn sitt første mesterligamål for bayern münchen. utover omgangen så det ut til at hjemmelaget hadde god kontroll, og onana sto flere ganger i veien for flere mål. men to minutter før full tid pirket casemiro inn en ny redusering for manchester united, og med det tente han et lite poenghåp. to minutter på overtid svarte mathys tel for bayern münchen, og dermed så det ut til å ende 4-2. det ble det ikke,for fem minutter på andre omgang satte casemiro inn sitt andre for kvelden. dermed endte det med målfest og 4-3.


  Toppsyklist må legge opp med hjertefeil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:17.09)
  jumbo-visma-rytteren nathan van hooydonck (27) må sette sluttstrek for karrieren etter å ha fått et illebefinnende i trafikken nylig. det opplyser laget hans i en pressemelding. belgieren havnet i en trafikkulykke etter å ha fått et illebefinnende mens han kjørte bil for en drøy uke siden. onsdag ble han utskrevet fra sykehuset i antwerpen. van hooydonck har det etter forholdene bra, men legene har påvist en hjertefeil som gjør at han ikke kan fortsette sin profesjonelle karriere. (ntb)

  Piastri forlenger med McLaren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.47)
  det australske motorsporttalentet oscar piastri (22) har skrevet under på en ny kontrakt med mclaren. den nye avtalen strekker seg til 2026. det bekrefter laget i egne mediekanaler. – jeg ønsker å kjempe helt i toppen med dette laget, og jeg liker visjonene og grunnlaget som blir lagt for at vi som lag skal kunne klare det, sier australieren. piastri signerte for mclaren i forkant av årets formel 1-sesong, og 22-åringen ligger på en foreløpig 11.-plass sammenlagt i førermesterskapet. tidligere i karrieren har australieren vunnet både formel 3- og formel 2-vm. (ntb)

  Mickelson ute av gambling-helvetet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:06.38)
  phil mickelson åpner opp om et liv som storgambler ved siden av toppgolfen. det har blitt hevdet at golfproffen har spilt bort 1,1 milliarder kroner, men mickelson kommenterer ikke dete tallet. – det var aldri snakk om at pengene tok slutt. vår økonomiske sikkerhet har aldri vært truet. men jeg var så distrahert at jeg ikke var til stede hos mine nære og kjære. og jeg skuffet dem. fortsatt har jeg mye å rydde opp i med tanke på dem. jeg gikk fra moderasjon til avhengighet. det er ikke morsomt i det hele tatt, skriver mickelson på x/twitter. han takker kona amy for støtten, og for å ha hjulpet ham ut av de mørkeste stundene. forbes har anslått at mickelson i karrieren har spilt inn over 1 milliard i premiepenger, men de største inntektene kommer fra sponsoravtaler. dette skal ha generert cirka 400 millioner kroner per sesong i en årrekke og totalt nær 10 milliarder kroner. (ntb)

  Svenske langrennsstjerner slår ring om Diggins

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:07.44)
  den amerikanske langrennsprofilen jessie diggins (32) får varm støtte fra sine svenske skikolleger etter at hun åpnet opp om spiseforstyrrelser. diggins har tidligere vært åpen om at hun også slet med spiseforstyrrelser tidlig i karrieren. i et innlegg på instagram meddelte diggins mandag at hun har fått et tilbakefall. – først og fremst synes jeg det er sterkt av å henne å åpne seg opp. veien til toppen er ikke lett. alle kjemper sine kamper, enten det er mot skader eller spiseforstyrrelser, som i hennes tilfelle, sier frida karlsson til expressen. – det er selvsagt trist å se at hun sliter igjen, men det er samtidig utrolig modig av henne. det er ikke lett, supplerer jonna sundling. (ntb)

  Verdenscupseier Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.56)
  skytteren jeanette hegg duestad var i en egen klasse da hun mandag vant matchøvelsen under verdenscupen i skyting i rio de janeiro. etter fjerdeplass både på 10 meter individuelt og blandet lag under verdenscupstevnet i brasil, traff hegg duestad for alvor blink mandag. den norske skytterprofilen var suveren i matchfinalen og vant foran indiske nischal nischal og danske stephanie grundsøe. etter koronapandemien har hegg duestad vært på pallen i verdenscupen på 50 meter match i alle sine seks konkurranser. mandagens seier var hennes tredje i karrieren på ol-øvelsen. 14 ganger har hun vært på seierspallen i verdenscupen. tidligere i år gjorde hun rent bord i em og vant tre gull på 10 meter luftrifle. hegg duestad vant også vm-gull for lag på 300 meter og flere andre medaljer. hun er nå topprangert på 50 meter i verden med god margin. (ntb)

  verstappens rekordrekke stoppet – sainz tok karrierens andre seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:15.55)
  Ferraris Carlos Sainz sikret sin andre Formel 1-seier da han gikk til topps i søndagens Grand Prix-løp i Singapore. Spanjolens første triumf kom 3. juli i fjor da han vant Storbritannias Grand Prix foran Red Bulls Sergio Pérez og Mercedes` Lewis Hamilton. George Russell (Mercedes) lå an til å ta tredjeplassen, men kjørte rett i veggen like før mål, og fullførte ikke løpet. Dermed rykket Hamilton opp til tredjeplass. Før søndagens løp hadde Max Verstappen vunnet de ti siste Grand Prix-løpene, og det er den lengste seiersrekken i Formel 1-historien. Sainz satte imidlertid en stopper for nederlenderen da han vant i Singapore. Verstappen har slitt med noen nye oppgraderinger på bilen og hadde en forferdelig kvalifisering. Det førte til at han måtte starte som nummer elleve. Red Bull-føreren tok mange plasser i starten av løpet, og var på et tidspunkt helt oppe på 2.-plass, men bilen fungerte dårlig på banen i Singapore. Han endte til slutt på femteplass. Nederlenderen øker likevel i VM-sammendraget ned til lagkompis Perez, som endte på 8.-plass søndag. (NRK/NTB)  Kuss beholdt Vuelta-grepet – Poels vant etappen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:17.25)
  amerikaneren sepp kuss forsvarte ledelsen i sykkelrittet vuelta a españa lørdag. alt tyder på at han vinner sammenlagt. rytterne syklet 208 kilometer med en rekke innlagte kategori 3-stigninger. den ble vunnet av nederlenderen wout poels (bahrain victorious). sammenlagttoppene kom trygt i mål omtrent ti minutter etter utbryterfeltet og beholdt sine posisjoner før morgendagens avslutningsetappe. jumbo-vismas kuss er dermed svært nær karrierens største triumf. rittet avsluttes i madrid med en flat etappe på bare vel ti mil. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »