Hovedsiden

Liten annonse
  Iniesta (39) ferdig i Vissel Kobe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.34)
  den spanske fotballegenden andrés iniesta har avslørt at han forlater japanske vissel kobe, men at han likevel ikke legger skoene på hylla helt enda. spanjolen har spilt for vissel kobe siden 2018, og måtte ta til tårene da han annonserte at han er ferdig i klubben. i avskjedstalen indikerte han også at han har planer om å fortsette å spille fotball. han kunne imidlertid ikke si noe om hvor det blir. – jeg må si sannheten, og det er at jeg ikke vet. jeg vil fortsette å spille fotball. jeg føler at jeg fortsatt er i stand til å spille, men når dette kapittelet avsluttes, får vi se hva som er mulig. jeg vil avslutte karrieren min på banen, og det er dette jeg ønsker å gjøre, sa iniesta. spanojolen fylte nettopp 39 år og kom med kunngjøringen på en pressekonferanse etter 1-0-seieren over nagoya natt til torsdag. (ntb)


  Rybakina vant WTA 1000-turneringen i Roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.12)
  jelena rybakina sikret seg finaletrofeet i wta1000-turneringen i roma. den ukrainske motstanderen anhelina kalinina trakk seg i andre settet på grunn av skade. moskva-fødte rybakina fra kasakhstan sikret seg italian open-tittelen i finalen med settsifrene 6-4, 1–0. rybakina fikk en nervøs start i kampen, som var forsinket på grunn av regn lørdag kveld, da hun droppet åpningsspillet. deretter utlignet wimbledon-mesteren til 3–3 i det første settet før hun til slutt klarte å gå seirende ut over kalinina. sett nummer to gikk heller ikke i kalininas favør. det var andre gangen i karrieren at 26-åringen hadde tatt seg til en wta-finale. hun tapte åpningsspillet i andre settet, tilkalte treneren, og avbrøt deretter kampen i tårer. angivelig var det en skade i det venstre beinet som gjorde at ukraineren måtte trekke seg. (ntb)

  Idrettslegenden Jim Brown er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:12.34)
  jim brown, en av usas mest ikoniske idrettshelter, er død 87 år gammel. han banet vei for svarte utøvere på mange ulike arenaer. – vi mistet en helt i dag. jeg håper at alle svarte utøvere setter av tid til å opplyse seg om denne utrolige mannen og hva han gjorde for å endre våre liv, skrev basketballstjernen lebron james på instagram. – vi står alle på dine skuldre, jim brown. brown er allment anerkjent som den beste løperback noensinne i amerikansk fotball, og flere mener at han er sportens aller største. han spilte bare ni sesonger i nfl, fra 1957 til 1965, men dominerte ligaen og ble tre ganger kåret til årets spiller. han sto aldri over en kamp og er den eneste løperback med over 100 yards i snitt per kamp over hele karrieren.


  Strømsgodset endte marerittrekken: – Helt nydelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.38)
  sondre fosnæss hanssen sikret strømsgodset-seier da han headet inn 1-0-målet hjemme mot sandefjord i eliteserien tirsdag kveld. dermed sikret godset sin første seier siden 1-0 over aalesund i lagenes utsatte seriestart. drammenserne fikk også revansjert det forsmedelige 0-5-tapet fra hjemmekampen mot sandefjord på marienlyst forrige sesong. – vi burde scoret flere i dag, men det var en fin festdag på marienlyst. dette er bare starten på litt poengsanking for vår del etter et par tøffe bortekamper, sa godset-trener jørgen isnes til tv 2. 43-åringen kom til godset i sommer, men har fått en tøff start på trenerkarrieren på det høyeste nivået i norge. – det har vært noen tøffe uker, men jeg er fra groruddalen og er tøff i hodet. jeg tåler både press og trøkk, og det regnet jeg med at det skulle være. jeg regnet også med at det ville komme noen tøffe perioder, men jeg nyter stundene på marienlyst, sa den tidligere kfum-treneren. fortjent seier det var heller ikke på noen måte ufortjent at det var vertene som fikk de tre poengene. en knapp halvtime inn i kampen banket herman stengel en kanonkule i tverrliggeren, før jonatan braut brunes fikk stang-ut. det var derfor ekstra godt for godset-unionen å kunne slippe jubelen løs etter at sondre fosnæss hanssen headet godset i ledelsen med sitt første eliteseriemål. scoringen kom etter et nydelig innlegg fra lars-christopher vilsvik mot bakre stolpe. – det er en helt syk følelse å score, men jobben er ikke over ennå, sa hanssen til tv 2 i pausen. – helt nydelig  Mourinho avviser PSG-rykter
  karrieren | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: vardy om nedrykkstrusselen: – vil være den største prestasjonen i karrieren | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:17.34)
  josé mourinho (60) lo bort all snakk om trenerjobben i paris saint-germain dagen før roma spiller semifinale i europaligaen. den siste tiden er særlig mourinhos navn blitt nevnt i psg-debatten. mange er sikre på at christophe galtier ikke er med videre som hovedtrener etter sesongen. – hvis de har ringt, fant de meg ikke, sa mourinho lattermildt til sky sport italia på en pressekonferanse onsdag. roma tar torsdag imot en formsterk motstand i tyske leverkusen. etter en trå start på trenerkarrieren har xabi alonso (41) fått fart på sakene, og mourinho er forberedt på to tøffe semifinalekamper i den nest gjeveste europacupen. – de er veldig farlige på kontringer. de forsvarer seg og venter på at motstanderen mister ballen, og det er vanskelig å stoppe dem når det skjer, sa han. alonso var en nøkkelmann på real madrids midtbane da mourinho trente klubben fra 2010 til 2013. i fjor ble det tittelsuksess på mourinho og roma i conferenceligaen (uefas tredje europacup). (ntb)
  Gigantsøksmålet påvirker Carlsen-granskning: – Alvorlige bekymringer
  karrieren | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: vardy om nedrykkstrusselen: – vil være den største prestasjonen i karrieren | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:06.55)
  fide varslet en avgjørelse i granskningen av magnus carlsen og hans niemann i april. men som nrk tidligere har skrevet, ble offentliggjøringen av rapporten utsatt. «minst til oktober» sier dana reizniece-ozola i fide til new york times om hvor lenge folk må vente på en avgjørelse. hun forklarer utsettelsen med «mulige utviklinger i søksmålet mellom partene». niemann har som kjent saksøkt carlsen, chess.com og andre aktører for 100 million dollar. den amerikanske sjakkspilleren mener at jukseanklagene fra carlsen har ødelagt sjakkarrieren hans. – at fide plutselig nekter å avsløre resultatene av deres granskning, styrker vår tro på at resultatene av den granskningen taler sterkt til fordel for niemann, skriver advokatselskapet oved til new york times. de peker samtidig på at fide har økonomiske avtaler med selskaper knyttet til carlsen, chessable og chess24. – det skaper alvorlige bekymringer om at denne skandalen går enda dypere enn først ansatt, hevder advokatene. overfor new york times svarer ikke fide på hvorfor søksmålet påvirker deres egen etterforskning. den handler om hvorvidt niemann har jukset og om carlsen hadde rett i å anklage ham for det.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »