Hovedsiden

Liten annonse
  Slapp med skrekken etter takling fra egen sikkerhetsvakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:14.48)
  under årets fotball-em i tyskland har tv-titterne bevitnet alt fra regnende plastglass, til skokasting og x antall banestormere. men også sikkerhetsvakter har kommet i veien for spillerne. senest etter semifinalen mellom spania og frankrike i går, ble det et skår i gleden for finaleklare spanjoler da den spanske kapteinen álvaro morata ble felt av det som tilsynelatende er landets egen sikkerhetsvakt. morata fikk tydelig vondt, og den spanske treneren kunne ikke utelukke at 31-åringen ble skadet. – vi må vente og se til i morgen. vi tror ikke det er noe, men han har vondt i beinet. vi tror han kommer til å bli ok, sa luis de la fuente på pressekonferansen etter kampen. heldigvis kom morata med en oppløftende beskjed onsdag: – jeg føler meg veldig bra. på spørsmål om hvilke konsekvenser hendelsen bør få for sikkerhetsvakten, svarte spanias kaptein fleipete: – gult kort, og det er det. jørgen aass, daglig leder og partner i s plan, som har spesialisert seg på arrangementssikkerhet og publikumslogikk, er ikke imponert over all banestormingen i mesterskapet. – det er veldig uheldig. det er både trist og noe som helt åpenbart ikke skal skje. det er som om det har gått sport i det, som om det er en eller annen form for utfordring i enkelt grupper, sier han til nrk. aass tror det får følger for senere mesterskap: – jeg vil tro at vi kommer til å se endringer i de neste mesterskapene. det kan godt være det blir en justering av hvor nærme publikum får sitte. større avstand, så man rekker å reagere. hvem spania møter i em-finalen avgjøres i kveld. nederland – england kan du høre på nrk radio eller se på tv 2 21.00. (nrk/ntb)  Kasper Sagen er slått ut i spydkvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.39)
  kasper sagen kastet kun 72,89 meter i sitt siste spydkast og blir dermed stående med 74,5 meter som tellende resultat. det holder ikke til å gå videre til spydfinalen. – jeg er fryktelig langt unna og jeg er skuffet over dagens kasting, sier sagen. han følte at teknikken ikke satt slik den skulle. – nivået ble dessverre litt for høyt, sier christina vukicevic demidov. oslo-utøverens første em er dermed over.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »