Hovedsiden

Liten annonse
  Voyah Free på Norges-turné

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:07.00)
  store deler av den sørlige delen av norge får nå besøk av voyah, et av de ferskeste bilmerkene her i norge. og det lokkes også med en stor premie. voyah er et premiummerke signert den store kinesiske produsenten dongfeng, og gruppen har globale ambisjoner. og disse skal de nå ved hjelp av norge. for første […] innlegget voyah free på norges-turné dukket først opp på bil24.no.

  Finsk millardær vil kjøpe Inter: – Definitivt interessert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:06.36)
  den finske milliardæren thomas zilliacus var interessert i å kjøpe manchester united, men trakk seg fra budrunden. nå har han siktet seg inn på mesterliga-finalist inter. – jeg er definitivt interessert i inter, sier zilliacus til den finske avisen ilta-sanomat, gjengitt av aftonbladet. lørdag spiller inter mesterliga-finalen mot manchester city. kinesiske suning holdings group eier inter i dag, men klubben har slitt økonomisk i en årrekke og nå skal steven zhang, eiergruppens frontfigur, være åpen for å selge. – jeg har noen ideer rundt dette, men det gagner egentlig ingen av partene at jeg prater om det offentlig. men jeg er så absolutt interessert, sier zilliacus. han var med i budrunden om manchester united, men trakk seg før den tredje runden. han slaktet klubbens nåværende eiere, glazer-familien, og kalte hele prosessen «en farse».


  Ruud kan få sin revansj mot chilener i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:15.25)
  casper ruud møter chilenske nicolas jarry i den andre kampen på philippe-chatrier-banen i roland-garros mandag. nordmannen tok seg forbi kinesiske zhang zhizhen i tredje runde lørdag. mandag står jarry, som nylig slo ruud i atp-turneringen i genève, på motsatt side. det blir andre kampen til ruud på philippe-chatrier-banen denne turneringen. trolig går ruud på banen mellom 13.30 og 14.00. skulle han ta seg videre til kvartfinalen står enten danske holger rune eller argentinske francisco cerundolo på motsatt side. ruud slo rune i kvartfinalen sist utgave av grand slam-turneringen på rødgrusen i den franske hovedstaden. (©ntb)  Taekwondo: Nilsen til semifinale i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:15.18)
  mari romundset nilsen er klar for semifinale i taekwondo-vm i ol-klassen 67 kilo. semifinalen avvikles senere i dag. nilsen slo natalia d`angelo fra italia 2-1 i kvartfinalen. i semifinalen skal den norske jenta opp mot julyana al-sadeq fra jordan, som er rangert som nummer to i verden. i kvartfinalen slo al-sadeq kinesiske zhang mengyu med 2-0. zhang er rangert som nummer elleve i verden. romundset nilsen er selv rangert som nummer 30 i verden.  Dommersjef i europeisk håndball suspendert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:14.05)
  makedoneren dragan nachevski er inntill videre fjernet fra stillingen som dommersjef i det europeiske håndballforbundet (ehf). det melder ehf selv i en pressemelding fredag. de skriver at årsaken er informasjon de fikk fra dansk tv 2. det danske mediehuset skal ifølge ehf ha fått informasjon om et møte mellom nachevski og en mann som utga seg for å være en næringslivsmann, som skulle foreslå å få med et kinesisk lag i seha-ligaen, en regional håndballiga for lag fra sørøst-europa. i møtet skal nachevski ha sagt nei til et forslag om kampfiksing flere ganger, men ifølge sitatene som tv 2 har sendt til ehf, skal han ikke ha distansert seg helt fra kampfiksing. ehf skriver at han derfor sendte «feil signaler». i tillegg skriver ehf at tv-kanalen skal ha lagt sitater fra en anonym dommer, hvor nachevski gjennom en mellomann skal ha spurt om muligheten for å manipulere en håndballkamp. nachevski tar selv avstand fra det og skriver i en uttalelse til ehf at han aldri har vært involvert i noen form for kampfiksing. selv om ehf selv skriver at de ikke har kunnet kontrollere informasjonen, har de for å beskytte idrettens integritet valgt å fristille nachevski fra hans arbeidsoppgaver i forbundet inntil videre. ehf opplyser også at informasjonen er, som de også har gjort i tidligere saker, er delt med det østerrikske politiet. dansk tv 2 skriver i en sak publisert fredag at deres potensielle avsløringer er en del av en dokumentar som skal sendes til sommeren.

  Dommersjef i europeisk håndball fjernet fra jobben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:14.05)
  makedoneren dragan nachevski er inntill videre fjernet fra stillingen som dommersjef i det europeiske håndballforbundet (ehf). det melder ehf selv i en pressemelding fredag. de skriver at årsaken er informasjon de fikk fra dansk tv2. det danske mediehuset skal ifølge ehf ha fått informasjon om et møte mellom nachevski og en næringslivsmann, som skulle foreslå å få med et kinesisk lag i seha-ligaen, en regional håndballiga for lag fra sørøst-europa. i møtet skal nachevski ha sagt nei til et forslag om kampfiksing flere ganger, men ifølge sitatene som tv2 har sendt til ehf, skal han ikke ha distansert seg helt fra kampfiksing. ehf skriver at han derfor sendte «feil signaler». i tillegg skriver ehf at tv-kanalen skal ha lagt sitater fra en anonym dommer, hvor nachevski gjennom en mellomann skal ha spurt om muligheten for å manipulere en håndballkamp. nachevski tar selv avstand fra det og skriver i en uttalelse til ehf at han aldri har vært involvert i noen form for kampfiksing. selv om ehf selv skriver at de ikke har kunnet kontrollere informasjonen, har de for å beskytte idrettens integritet valgt å fristille nachevski fra hans arbeidsoppgaver i forbundet inntil videre. ehf opplyser også at informasjonen er, som de også har gjort i tidligere saker, er delt med det østerrikske politiet.

  Lekre MG Cyberster vist fram for publikum

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:19.33)
  den feiende flotte helelektriske roadsteren til mg er vist fram offentlig for aller første gang. neste år runder mg 100 år, men for bare noen år siden var det lite som tydet på at noen utenfor storbritannia skulle få det med seg. men med inntoget av elbiler har det kinesiskeide britiske merket gjort et av […] innlegget lekre mg cyberster vist fram for publikum dukket først opp på bil24.no.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »