Hovedsiden

Liten annonse
  Lekre MG Cyberster vist fram for publikum

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:19.33)
  den feiende flotte helelektriske roadsteren til mg er vist fram offentlig for aller første gang. neste år runder mg 100 år, men for bare noen år siden var det lite som tydet på at noen utenfor storbritannia skulle få det med seg. men med inntoget av elbiler har det kinesiskeide britiske merket gjort et av […] innlegget lekre mg cyberster vist fram for publikum dukket først opp på bil24.no.
  Ding Liren ny verdensmester i sjakk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:15.16)
  kinesiske ding liren var til slutt best i omspillet mot jan nepomnjasjtsjij og kunne juble for å være magnus carlsens arvtaker som verdensmester i langsjakk. avgjørelsen falt på det fjerde hurtigsjakkpartiet i omspillet i astana. «nepo» hadde fordelen av de hvite brikkene og skaffet seg en liten fordel etter 30 trekk. ding kjempet seg imidlertid tilbake i partiet og etter 50 trekk hadde han en svært stor fordel. den ga han ikke fra seg og vant partiet med de svarte brikkene. dermed er han også ny verdensmester i langsjakk. etter 7-7 i poeng etter 14 partier med klassisk sjakk, startet omspillet søndag med fire hurtigsjakkpartier, der den første til å få 2,5 poeng ble kåret til verdensmester. etter tre remis på rad, sikret ding seieren med triumf i det siste partiet. russiske nepomnjasjtsjij (spiller som nøytral på grunn av krigen i ukraina) har dermed tapt de to siste vm-duellene i langsjakk. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »