Hovedsiden

Liten annonse

  Midtjylland med siste nytt om Kristoffer Olsson: – Fortsatt ikke ved bevissthet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:18.38)
  den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson (28) viser små forbedringer etter at han ble akutt syk, men tilstanden anses fortsatt som alvorlig. det kommer fram i en oppdatering fra midtjylland fredag kveld. – siste nytt er at kristoffers vitale organer fungerer, og legene ser små forbedringer, men situasjonen er fortsatt alvorlig. han har fortsatt ikke vært ved bevissthet, sier den danske klubbens administrerende direktør claus steinlein. tirsdag gikk midtjylland ut med nyheten om at olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. han lå da i respirator, og det ble opplyst at den akutte sykdommen var relatert til hjernen. – alle i fc midtjylland er naturligvis dypt påvirket av situasjonen, hvor en lagkamerat og nær venn kjemper slik som kristoffer gjør nå, sier steinlein. (ntb)

  forfang med solid svev i tyskland – kjemper om pallplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:16.52)
  Johann André Forfang er igjen med i kampen om en topplassering i skiflygingsrennet i Oberstdorf. Tromsø-hopperen landet på 220 meter i 1. omgang og er nummer sju foran finaleomgangen. Det skiller 15,7 poeng opp til leder Ryoyu Kobayashi, mens han har 4,9 poeng opp til tredjeplassen. Marius Lindvik fikk også til et godt hopp søndag med 219 meter. Halvor Egner Granerud landet på 208 meter. Kristoffer Eriksen Sundal hoppet 202,5 meter og er trygt med videre til finalen. Robin Pedersen hoppet 192,5 meter og kom seg akkurat med i finaleomgangen. Sindre Ulven Jørgensen røk ut i 1. omgang med et svev på 187 meter. Slovenske Timi Zajc vant lørdagens renn foran landsmann Peter Prevc. Sistnevnte uttalte tidligere i februar at årets sesong blir hans siste som aktiv skihopper. (NTB)


  Kolstad-spiller undertegnet historisk kontrakt
  kjemper for å overleve | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: kjemper for å overleve | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:15.56)
  kolstad-kaptein sigvaldi gudjonsson skrev under på en historisk lang kontrakt med klubben fram til 2030. det skriver kolstad på sin nettside. – at det skulle bli helt til 2030, den lengste jeg noen gang har skrevet, det så jeg egentlig ikke for meg, sier gudjónsson til klubben. han har lenge fortalt at han har ønsket å fortsette å være en del av satsingen i klubben, så lenge han selv og klubben blir enige om de sportslige og økonomiske betingelsene. i 2030 er den rutinerte høyrekanten 36 år. – fortsatt ung, sier islendingen til adressa med et smil. – jeg trives bra her. jeg har tro på prosjektet, og jeg vil at det skal lykkes, fortsetter han. kolstad kjemper for tiden om å ta seg videre fra mesterligagruppespillet. på onsdag kommer zagreb på besøk i trondheim spektrum. med seier vil kolstad klatre til sjetteplass på tabellen når tre kamper gjenstår. de to beste lagene i puljen går direkte til kvartfinale. de fire neste spiller åttedelsfinale. (ntb)

  Værpreget slalåmkonkurranse avlyst
  kjemper for å overleve | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: kjemper for å overleve | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:10.15)
  timon haugan og henrik kristoffersen dro god nytte av tidlige startnumre i slalåmen i bulgaria i dag. for det ble dårligere og dårligere sikt i et nedbørstynget bansko, søndag. nå er rennet kansellert. haugan og kristoffersen lå på en andre- og tredjeplass. 0.27 og 0.38 bak franske noël clément, som hadde startnummer to. franskmannen så ut til å hekte i en port, men ble ikke disket. – det var en stor, stor fordel å starte først. jeg følte ikke jeg hadde et kjemperun og jeg var litt på den sikre siden, sa haugan til viaplay. – i dag var det fordel å være nummer én og nummer to. jeg er den eneste som har klart å henge med, så jeg tror jeg kjørte bra, sa kristoffersen til viaplay, som var fjerdemann ut fra startporten. men det som kunne blitt en norsk seiers-duell, ble ingenting av. før første omgang var ferdigkjørt, ble slalåmkonkurransen nemlig avlyst grunnet dårlige værforhold. alexander steen olsen og atle lie mcgrath var blant dem som fikk tøffere forhold. de la seg henholdsvis 1.50 og 2.24 sekunder bak teten. mcgrath falt i gårsdagens finaleomgang og holdt seg til armen etter at han kom seg på beina. det så dårlig ut med tanke på dagens slalåmkonkurranse, men heldigvis var det ingen brudd. – de siste 12 timene har vært så latterlig vonde. jeg har brannsår og har spytta blod, sa han til viaplay før første omgang. sebastian foss solevåg lå på en foreløpig 25.-plass.

  Odermatt overlegen i Bansko – Steen Olsen på pallen
  kjemper for å overleve | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: kjemper for å overleve | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:13.26)
  marco odermatt fornektet seg ikke, og tok en overlegen seier i storslalåmen i bulgarske bansko. alexander steen olsen klinket til med et kjemperenn i den første omgangen – og hadde et utgangspunkt bare 35 hundredeler bak marco odermatt. det holdt til en svært imponerende andreplass for 22-åringen, etter en solid andreomgang. – det er deilig å få revansj, sier steen olsen til viaplay. kjelsås-gutten sikret dermed sin første pallplass i storslalåm. han står tidligere med én verdenscupseier. den kom i slalåm i februar i fjor. det klaffet ikke for atle lie mcgrath, som falt rett i nettingen under den andreomgangen. heldigvis kom han seg raskt på beina igjen. – det har vært et vanvittig år med veldig mange skader på profilerte løpere, sa viaplays alpinekspert kjetil andré aamodt. etter fallet så 23-åringen ut til å holde seg til venstrearmen sin i smerter. skadeomfanget er foreløpig ukjent. henrik kristoffersen kjørte en god finaleomgang og endte på 6.-plass. han var nummer ti etter 1. omgang og hadde 1,35 sekunder opp til odermatt. rasmus windingstad ble nummer elleve. timon haugan leverte en god 2. omgang og endte på 14.-plass.


  Steen Olsen puster Odermatt i nakken
  kjemper for å overleve | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: kjemper for å overleve | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:10.23)
  22-årige alexander steen olsen klinket til med et kjemperenn i første omgang av storslalåmen i bulgarske bansko, lørdag. steen olsen beholdt roen, og i mål var han nummer to, kun 0,35 sekunder bak verdenscupleder marco odermatt. – det er en kjempegod tid. det er dette vi har ventet på fra stortalentet, sa en fornøyd kjetil andré aamodt på viaplay. steen olsen har aldri vært på pallen i storslalåm, men i dag ligger alt til rette for at det kan skje. – jeg kjente fra start at det var godt feste i snøen, da kunne jeg gi skikkelig på. jeg var litt konservativ ned henget, men gasset på igjen etterpå, sa en analytisk og fornøyd 22-åring til viaplay. ingen kunne gjøre noe med den nærmest uslåelige odermatt. sveitseren har vunnet åtte verdenscuprenn på rad, og i dag kan han ta sin niende. han så til og med ut til å holde litt igjen i første omgang. før start uttrykte henrik kristoffersen at han ikke var fornøyd med at fis hadde vannet snøen under henget. – de fra fis bør kanskje finne seg en ny jobb for etter henget er det isglatt, før det blir tørt igjen, sa kristoffersen til viaplay. kanskje var det frykten for henget som gjorde at kristoffersen ikke fikk de til å stemme i førsteomgang. for nordmannen havnet hele 1,35 sekunder bak odermatt og ligger på en tiendeplass. – det ville ikke flyte på toppen, jeg vet ikke hva som skjedde, sa kristoffersen etter omgangen. rasmus windingstad og atle lie mcgrath fikk det heller ikke til å stemme, og ligger på henholdsvis 13.- og 17.-plass. timon haugan fikk det også vanskelig og er foreløpig nummer 18. fredrik møller klarte ikke å kvalifisere seg til andre omgang. omgangen pågår fortsatt, men de antatt beste har kjørt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »