Hovedsiden

Liten annonse
  Hovland i tetstriden i Texas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:22.25)
  viktor hovland kjemper i teten på den siste runden av pga-turneringen i fort worth i texas. få slag skiller helt opp til toppen. nordmannen ligger på sju slag under par med seks hull igjen å spille. opp til leder harry hall fra england skiller det bare tre slag. hall er noen hull bak hovland på sin siste runde. hovland fikk en god start med birdie allerede på det første hullet. i etterkant hadde han flere gode muligheter for birdie, men ballen falt ikke i koppen. på hull ti kunne han notere en ny birdie, mens det har blitt par på hullene deretter. hovland ligger på 6.-plass på verdensrankingen. sist helg ble han nummer to i pga-mesterskapet. det er hovlands beste plassering i en majorturnering noensinne og sikret ham over 16 millioner kroner i premiepenger. amerikaneren scottie scheffler er likt med hovland på sju slag under par. han fikk hole-in-one på hull åtte på søndagens avslutningsrunde. (ntb)  Heltemodig Leknessund forsvarte åttendeplassen i Giroen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:17.05)
  andreas leknessund har fått sitt store gjennombrudd i årets giro d`italia og nordmannen imponerte nok en gang på den 18. etappen i rittet. da primoz roglic angrep i den bratte delen av stigningen opp coi, etappens nest siste stigning, var leknessund blant de som tok opp jakten like bak i gruppe to blant favorittene. der satt han med sammenlagttoer joão almeida, men med én kilometer igjen til toppen måtte han slippe. like etter ble han også frakjørt av nederlenderen thymen arensman, som er blant de som kjemper mot leknessund i sammendraget. – det er kanskje litt leknessund sin stil i sammendraget. han prøver å bite seg med så lenge han klarer og når det først ryker, så ryker det litt ordentlig, sa discovery-kommentator theis magelssen. etappen ble vunnet av den italienske mesteren filippo zana fra bruddet, etter en tett spurt mot thibaut pinot. blant sammenlagtfavorittene var roglic og geraint thomas best. de to kom inn 20 sekunder foran almeida. leknessund var ett minutt og 17 sekunder bak roglic og thomas i mål og ble nummer 16 på etappen. han beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. den beste norske plasseringen i giro d`italia tidligere er niendeplassen til tobias foss fra 2019. rittet avsluttes søndag.

  Heltemodig Leknessund forsvarte åttendeplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:17.05)
  andreas leknessund har fått sitt store gjennombrudd i årets giro d`italia og nordmannen imponerte nok en gang på den 18. etappen i rittet. da primoz roglic angrep i den bratte delen av stigningen opp coi, etappens nest siste stigning, var leknessund blant de som tok opp jakten like bak i gruppe to blant favorittene. der satt han med sammenlagttoer joão almeida, men med én kilometer igjen til toppen måtte han slippe. like etter ble han også frakjørt av nederlenderen thymen arensman, som er blant de som kjemper mot leknessund i sammendraget. – det er kanskje litt leknessund sin stil i sammendraget. han prøver å bite seg med så lenge han klarer og når det først ryker, så ryker det litt ordentlig, sa discovery-kommentator theis magelssen. etappen ble vunnet av den italienske mesteren filippo zana fra bruddet, etter en tett spurt mot thibaut pinot. blant sammenlagtfavorittene var roglic og geraint thomas best. de to kom inn 20 sekunder foran almeida. leknessund var i overkant av minuttet bak roglic og thomas i mål og ble nummer 16 på etappen. han beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. den beste norske plasseringen i giro d`italia tidligere er niendeplassen til tobias foss fra 2019. rittet avsluttes søndag.

  Norge avsluttet ishockey-VM med 1-4-tap for Slovakia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norge kom seg raskt ned på jorda igjen etter seieren over canada i ishockey-vm. slovakia ble for sterke og vant 3-1 i den siste kampen tirsdag. slovakia hadde på sin side mye å spille om. de kjemper om mulig kvartfinaleplass, og kun seier etter 60 minutter mot norge var godt nok til å ta seg forbi latvia. norge kunne på sin side blitt nummer ti eller elleve med seier. nå blir det 12.-plass i mesterskapet. tirsdgens kamp startet bra med et norsk lag fullt av selvtillit, men raskt ble de hardt straffet av effektive slovaker. marek hrivik fikk litt for enkelt sette 1-0 på lagets første skikkelige mulighet etter snaue fire minutter. henrik haukeland, som hadde tatt over for jonas arntzen i målet, reddet så mesterlig da cehlarik kom alene noen minutter senere, men cehlarik satte likevel 2-0 i neste angrep. – en svak periode. spillerne gikk dårlig på skøyter, og vi var ikke gode nok fysisk, forklarte landslagssjef johansson den svake perioden overfor viaplay. markus vikingstad tente et nytt håp da han reduserte til 1-3 i midtperioden på pasning fra thomas berg-paulsen. til tross for at kampen jevnet seg mer ut de siste 40 minuttene kom det et nytt slovakisk mål mot slutten. (©ntb)
  Newcastle jublet for viktig seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:22.31)
  newcastle kunne langt steg mot neste sesongs mesterliga med seier mot brighton torsdag kveld, og det åpnet særdeles bra. etter 23 minutter tok de fortjent ledelsen etter massivt press, selv om det var en uheldig deniz undav som headet ballen i eget mål. på overtid i første omgang la dan burn på til 2-0 for newcastle etter et frispark. men brighton – som også kjemper om en plass i europa neste sesong – ga seg ikke, og kom på banen med et helt annet trykk etter hvilen. seks minutter ut i andre omgang brakte undav balanse i sin egen målprotokoll da han scoret for sitt eget lag og reduserte til 2-1. det skulle imidlertid bli newcastles kveld. etter 89 minutter satte callum wilson inn 3-1 etter et strålende bakromsløp, der han akkurat holdt seg på rett side av offsidegrensa. mindre enn to minutter senere var wilson nest sist på ballen da bruno guimarães la på til 4-1. med seieren befestet newcastle tredjeplassen på tabellen, men mesterligaplassen er likevel ikke helt trygg. fire lag kvalifiserer seg for mesterligaen, og newcastle kan fortsatt bli tatt igjen av manchester united og liverpool. liverpool er i så fall avhengig av å vinne sine to siste kamper. seier i siste serierunde vil uansett være nok for newcastle.

  hovland kjemper i toppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:21.38)
  Viktor Hovland fikk en svak start i PGA-mesterskapet på Oak Hill-banen i New York torsdag. Han åpnet nemlig med en bogey, og etter tre spilte hull, lå han to slag over par. Så fikk han sving på spillet med tre birider på rappen. Etter ytterligere to birdier, var nordmannen plutselig i ledelsen i majorturneringen. En ny bogey på det fjerde siste hullet betyr at Hovland ligger to slag under par etter den første runden. Det er i øyeblikket bare ett slag bak ledelse.

  Suspensjon og millionbot for Jürgen Klopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.10)
  liverpool-manager jürgen klopp er suspendert i to kamper på grunn av sitt utbrudd etter 4–3-seieren mot tottenham. det betyr at han ikke får ledet laget sitt fra benken i søndagens kamp mot aston villa. den andre kampen blir «hvilende» fram til slutten av 2023/24-sesongen på betingelse at han ikke begår lignende lovbrudd, melder ntb. ifølge liverpool echo er klopp også ilagt en bot på 75.000 pund, noe som i øyeblikket tilsvarer en drøy million norske kroner. liverpool-sjefen var lite imponert over kampleder paul tierney etter en dramatisk overtidsseier på anfield. han sa blant annet at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». klopp fortalte videre at liverpool og tierney har en forhistorie med avgjørelser i tidligere kamper, men avviste at han mente å rokke ved dommerstandens integritet. fa melder at klopp har innrømmet at hans kommentarer etter kamp var upassende oppførsel. liverpool ligger øyeblikket på femteplass i premier league, og kjemper en intens kamp for å ta igjen enten manchester united eller newscastle i jakten på mesterligadeltakelse neste sesong. (nrk/ntb)


  Grep: - Til Barcelona

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:23.30)
  seks kamper - kanskje sju - gjenstår for pep guardiola (52) og erling braut haaland (22). laget kjemper om tre titler, og presset øker for hver dag. da dro guardiola til barcelona.

  Leeds slo tilbake etter straffebonanza – uavgjort mot Newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:15.46)
  leeds kastet bort ledelsen ved å gi bort to straffespark, men kom sterkt tilbake og fikk 2-2 mot newcastle i premier league. håpet om videre spill i ligaen lever. med poenget har leeds ett poeng opp til everton på trygg plass, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. uansett vil kampen om å unngå nedrykk leve videre etter inneværende runde. newcastle kjemper om mesterligaspill neste sesong, og med lørdagens uavgjortresultat har de fire poeng ned til liverpool på femteplass med tre kamper igjen å spille. callum wilson scoret begge målene for newcastle på straffespark etter at luke ayling hadde sendt leeds i ledelsen. wilson har scoret 17 mål i ligaen denne sesongen. det er bare fire spillere som har flere. med ti minutter igjen utlignet rasmus kristensen til ellevill jubel på elland road. på tampen ble junior firpo utvist (to gule kort), men newcastle greide ikke å utnytte det. (ntb)


  hovland nær teten etter kjemperunde i charlotte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:20.13)
  Viktor Hovland gikk tredje runde på fem slag under par i PGA-turneringen i Charlotte, North Carolina. Dermed er han foreløpig bare to slag bak lederen. Hovland er i alt sju slag under par før avslutningsrunden søndag. Han gikk åpningsrunden på par, mens han kom seg gjennom de 18 hullene på to slag under par fredag. Lørdag var det en mer finjustert nordmann som gikk løs på den vanskelige Quail Hollow-banen. Etter å ha gått de tre første hullene på par, radet han opp fire birdier med en bogey imellom. Hovland fikk en ny birdie på hull 10 og en bogey på hull 12. Han avsluttet sterkt med birdier på 15. og 16. hull og endte dagen på fem slag under par. 25-åringen ligger på delt 9.-plass i turneringen i skrivende stund. Amerikaneren Wyndham Clark leder med ni slag under par, mens sju spillere ligger på -8. (NTB)

  Vipers knuste Larvik – har grep om finaleplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:21.08)
  vipers kristiansand utspilte larvik og vant 43-18 i den første semifinalekampen i håndballsluttspillet. vipers trenger en seier til for å avansere til finalen. ragnhild valle dahl ble kampens toppscorer med sine ti mål, mens anna vjakhireva scoret åtte i nedsablingen av larvik på hjemmebane. veteranen heidi løke scoret fem mål for gjestene fra larvik i oppgjøret. valle dahl scoret seks av målene i den første omgangen, som vipers vant 20-8. den andre kampen mot larvik spilles neste torsdag. det er best av tre kamper som gjelder i semifinalen av sluttspillet. kristiansand-laget er regjerende mester i sluttspillet og kjemper på flere fronter mot slutten av sesongen. vipers skal lørdag kvittere ut billetten til mesterligaens finalehelg i budapest i juni. laget har 31-25-ledelse fra bortekampen mot rumenske rapid bucuresti. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »