Hovedsiden

Liten annonse
  Her ankommer RBK-styrelederen krisemøtet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:16.36)
  styreleder i rosenborg, cecilie gotaas johnsen, holdt kortene tett til brystet da hun ankom brakka for et styremøte der kjetil rekdals fremtid som rosenborg-trener er tema. johnsen tok seg tid til å prate med media før hun gikk inn dørene, men de mange fremmøtte journalistene fikk ikke mye info fra styrelederen. – er kjetil rekdal og geir frigård rosenborg-trenere i morgen? – vi skal inn å snakke nå, så får vi ta det derfra, svarer johnsen til et samlet pressekorps, og understreker: – tålmodighet er fortsatt nøkkelen. kort tid etter ankom kjetil rekdal. den hardt pressede rosenborg-treneren hadde ikke noe stort behov for å prate med det fremmøtte pressekorpset, men vitset og sa: – nå er jeg nummer én på kjendistoppen i norge.


  Finansavisen: Haaland kjøpte leilighet i Oslo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.37)
  erling braut haaland har kjøpt milliardærleilighet i oslos nye kjendisbygg, skriver finansavisen fredag ettermiddag. i artikkelen står det at jærbuen har kjøpt investoren runar vatne sin leilighet på sommerro i oslo. vatne la leiligheten ut for salg i vår, med en prislapp på 35 millioner kroner. videre skriver avisen at milliardæren skal ha forsøkt å selge leiligheten off market først. da nådde ikke budene opp til prisen vatne ønsket seg. leiligheten ligger i åttende etasje av totalt ti, og ifølge finansavisen skal leiligheten romme 154 kvadratmeter, med tre soverom og tre balkonger.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »