Hovedsiden

Liten annonse

  ler av brorens forklaring etter suveren seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:12.48)
  Etter et skuffende resultat i Östersund forrige helg skyldte Johannes Thingnes Bø på svak overkropp. Brødrene Bø spøker om at lillebror sin seieren i Hochfilzen skyldtes x-antall pushups. – Ja, det kan hende han har tatt noe «hotellromtrening» i baris der med boksershortsen på snei, og litt pushups vegg i vegg, svarer Tarjei Bø. Selv sier Thingnes Bø at det har blitt en del pushups siden Östersund. – Pluss minus hundre, så kanskje noe sånt, sier han. Fra ellevteplass i Østerrike, og et vanskelig utgangspunkt gikk alt veien for Thingnes Bø. Han kunne igjen ta øverst på pallen i verdenscupen. – Det hadde vel ingen forventa, så det var vel en overraskelse for oss alle, sier han. Bak han kjempet storebror Tarjei Bø, Johannes Dale-Skjevdal og Sturla Holm Lægreid om resten av pallplassene. Til slutt ble Dale-Skjevdal nummer to, storebror Bø nummer tre og Holm Lægreid to fjerdeplassen etter at han fikk det tungt mot slutten. Dermed ble seierspallen i Hochfilzen tapetsert i de norske fargene. Tarjei Bø tok over ledelsen i verdenscupen med lørdagens tredjeplass. Ni poeng foran Sebastian Samuelsson som til slutt endte på en femteplass.


  Særforbund ber IOC slippe til russere i Paris-OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:17.48)
  russland-spørsmålet er fortsatt ikke avklart foran neste års sommer-ol. nå ber internasjonale særforbund om at det blir gjort så raskt som mulig. det kom fra under et toppmøte i hovedkvarteret til den internasjonale olympiske komité (ioc) i sveitsiske lausanne tirsdag. representanter fra en rekke særforbund for sommeridretter deltok. på agendaen var blant annet russisk og belarusisk deltakelse i paris-lekene. fra flere av særforbundene ble ioc bedt om å tillate enkeltutøvere fra russland og belarus å kunne stille under nøytralt flagg. samtidig ble ioc-president thomas bach oppfordret til å komme med en avklaring «så fort som mulig». bach ledet tirsdagens møte. tidligere i år anbefalte ioc at russiske og belarusiske utøvere kan hentes inn i varmen igjen under strenge nøytralitetsprinsipper. de lot det være opp til hvert enkelt særforbund å ta avgjørelsen i idretten de styrer internasjonalt. i september besluttet den internasjonale paralympiske komité (ipc) at russiske og belarusiske utøvere kan delta som nøytrale i neste års paralympics. russland og belarus har allerede mistet flere kvalifiseringsmuligheter på grunn av sanksjonene for krigføringen i ukraina. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »