Hovedsiden

Liten annonse
  Alcaraz slapp med skrekken – videre i Wimbledon etter femsettsthriller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:18.35)
  det spanske tennisesset carlos alcaraz var på vei ut av wimbledon allerede i 3. runde, men så snudde tittelforsvareren til seier over frances tiafoe. alcaraz tok seg til åttedelsfinalen med sifrene 5-7, 6-2, 4-6, 7-6 (7-2), 6-2. spanjolen er regjerende mester i wimbledon etter at han slo novak djokovic i fjorårets finale. 21-åringen fikk en tøff start på fredagens oppgjør da han ble brutt to ganger og tapte det første settet. den tidligere verdenseneren slo hardt tilbake i andre sett og brøt tiafoe to ganger. sett tre endte i en klassisk 6-4-seier til amerikaneren etter at han brøt alcaraz` tredje servegame, før det virkelig ble spennende i det fjerde settet. der fulgte spillerne hverandre hele veien til tiebreak, hvor tiafoe hadde muligheten til å avgjøre kampen og ta en skikkelig skalp. dessverre for ham viste alcaraz hvor god han er på sitt beste og vant settet med 7-2 i tiebreak. i det femte og avgjørende setter fortsatte alcaraz storspillet og brøt amerikanerens to første servegame. han kunne dermed til slutt serve inn både settet og seieren til 6-2. (ntb)

  Steinkjer får verdenscup i paralangrenn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:10.16)
  paralangrennsløperne skal lade opp til ski-vm neste sesong med verdenscup i steinkjer 1. og 2. mars. det opplyser norges skiforbund i en pressemelding onsdag. parautøverne skal for første gang delta i et ordinært ski-vm i trondheim neste år, og de siste konkurransene før mesterskapet avvikles også på trøndersk snø. – det blir utrolig kult å få flere internasjonale parakonkurranser i langrenn i norge i vm-sesongen. jeg er takknemlig for det steinkjer og norges skiforbund får til. norge går foran igjen og tar ansvar. det blir utrolig bra med en solid oppvarming til vm i trondheim med en verdenscuphelg i steinkjer, sier vilde nilsen, som vant verdenscupen sammenlagt sist sesong. i steinkjer skal det konkurreres i 10 kilometer fri teknikk og 5 kilometer klassisk for både stående, sittende og synshemmede utøvere. i vm skal paraløperne gå sprint i klassisk stil. (ntb)


  New York får VM i lyn- og hurtigsjakk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 17. juni 2024 KL:19.14)
  nå er det klart at verdensmesteren i lyn- og hurtigsjakk skal kåres i usa og new york denne romjulen. det bekrefter det internasjonale sjakkforbundet (fide) i en pressemelding mandag. magnus carlsen har tidligere stor suksess med å spille verdensmesterskap i «the big apple». i 2016 feide han russiske sergej karjakin av brettet i samme by under vm i klassisk sjakk. det nrk-sendte mesterskapet spilles mellom 26. og 30. desember, og som følge av tidsforskjellen vil trolig partiene sendes i beste sendetid her i norge: på kveldstid. magnus carlsen er regjerende verdensmester i både lyn- og hurtigsjakk.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »