Hovedsiden

Liten annonse


  Zuccarellos trener får sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:05.43)
  nhl-laget minnesota wilds hovedtrener dean evason og lagets assistenttrener bob woods har fått sparken, bekrefter mats zuccarellos klubb. sju tap på rad og en 5-10-4-start på sesongen gjorde at klubbens ledelse fikk nok. minnesota wild-sjef bill guerin bekrefter at evason og woods har fått sparken. – dean gjorde en utmerket innsats med minnesota wild, spesielt som hovedtrener for laget vårt. jeg er svært takknemlig for hans harde arbeid og engasjement for organisasjonen vår. jeg ønsker også å takke bob for hans harde arbeid som assistenttrener for wild. jeg ønsker dean, bob og familiene deres alt vel for framtiden, sier guerin i en pressemelding på nhls nettsted. minnesota wild opplyste natt til tirsdag norsk tid at john hynes overtar som ny hovedtrener. hynes har åtte sesonger bak seg som hovedtrener for new jersey devils fra 2015 til 2019 og for nashville predators fra 2020 til mai i år, da han fikk sparken fra predators. i en melding på x opplyser klubben at guerin og hynes skal holde pressekonferanse tirsdag klokken 15 norsk tid. kunngjøringen om evason og woods` oppsigelser kom et døgn før laget skal spille mot st. louis blues. (©ntb)

  Kombinert: Riiber på skuddhold til ny seier i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:09.37)
  kombinertstjernen jarl magnus riiber var nest raskest i langrennet og ligger godt an til å ta sin andre strake verdenscupseier i ruka. nordmannen endte bare 0,3 sekunder bak den tyske lederen, vinzenz geiger. hoppdelen av kombinertkonkurransen starter klokken 13.35. jens lurås oftebro er også med i seierskampen etter at han gikk i mål som nummer fem, 1,3 sekunder bak tyskeren, skriver ntb.

  Ekspert med tirade etter kvalik-avlysning: – Orker ikke mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.34)
  kvalikkampen mellom start og bryne er utsatt på grunn av dårlige baneforhold i kristiansand. dommeren konkluderte med at det var for stor risiko å spille på det harde underlaget. sportssjef magni fannberg magnússon i start legger seg flat overfor fædrelandsvennen. start hadde nemlig ikke skrudd på varmekablene på hjemmearenaen før den viktige kampen. – dommeren bestemte at banen var farlig for spillerne. vi har folk som er ansvarlige for banen. vi får bare legge oss flate. det er klart det handler om økonomi. det er noen 10.000 det koster. det er problematisk, sier magnússon til fædrelandsvennen, ifølge ntb. tv 2-ekspert og tidligere start-spiller, jesper mathisen, er sterkt kritisk til start på x. «hva i all verden er det som skjer? start-bryne avlyst fordi baneforholdene er for dårlige. start har altså glemt/droppet å sette på undervarmen. knallhard bane. når man ikke trodde det kunne bli verre og enda mer komisk så klarer man faktisk det. flaut, pinlig og uvirkelig», skriver han og fortsetter: «over 500 supportere fra bryne har tatt turen i dag. fullstendig kok i byen de siste timene med en hel haug av supportere. folk på vei til kamp får beskjed en halvtime før kampstart at det blir ingen kamp. surrealistisk. aldri opplevd noe lignende. været var meldt. orker ikke mer!». i et intervju med nrk beskriver bryne-spiller christian landu landu situasjonen som «utrolig trist». – banen var ikke bra – det var ganske hardt og glatt. jeg skjønner at de velger å gjøre det (avlyser), men det er bly for oss med tanke på at vi har fyrt oss opp og gledet oss lenge til kampen. jeg vet ikke hva som skjer, men det er frustrerende, sier han til nrk. nrk har forsøkt å få en kommentar fra nils fisketjønn, konkurransedirektør i norges fotballforbund, men foreløpig uten hell. kampen skulle hatt avspark klokken 19.00. vinneren av oppgjøret skal etter planen fortsette opprykkskvalifiseringen mot kristiansund førstkommende onsdag.

  Norsk skuffelse i storslalåm – newzealender leder i Killington

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:17.02)
  ragnhild mowinckel er så langt beste norske alpinist, men ligger langt bak teten etter 1. omgang av lørdagens storslalåmrenn i amerikanske killington. fire norske har hittil vært ute i traseen i vermont, og ingen har fått det til å stemme. mowinckel er 1,51 sekunder bak på en foreløpig 10.-plass, mens thea stjernesund (1,69) og mina fürst holtmann (1,90) tapte mer til lederen alice robinson fra new zealand. 21-åringen, som står med én verdenscupseier fra 2021, har 6/100 sekund ned til svenske sara hector før finaleomgangen. fire alpinister er innenfor 23 hundredeler. maria therese tviberg hektet midtveis og røk ut. bergenseren holdt seg til kneet i etterkant, men skadegrad er ikke kjent enn så lenge. hun har tidligere slitt stort med kneskader. kristin lysdahl skal i aksjon som en av de siste i 1. omgang. finaleomgangen starter klokken 19. søndag skal det kjøres slalåm i vermont. (ntb)


  Haaland klar etter skadeusikkerhet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:12.32)
  erling braut haaland starter for mancester city i lørdagens kamp mot liverpool, etter en liten leggskade han pådro seg i kampen mot færøyene for norge. storoppgjøret i premier league har kampstart klokken 13.30. kampen kan du følge her. hvis haaland scorer i lørdagens kamp vil han ha nådd 50 premiere league-mål på 48 kamper. det vil være det raskeste noen har oppnådd det antallet i den engelske toppdivisjonen.

  Riiber best i stor bakke – går ut 32 sekunder foran Lamparter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:10.00)
  kombinertherrene startet andre dag i ruka med stil i stor bakke. senere venter 10 kilometer i løypa. østerrikske johannes lamparter klinket til med 143.5 meter. men like etterpå hoppet jarl magnus riiber like langt undre vanskeligere forhold. riiber går med det først ut i langrennsdelen, 32 sekunder foran lamparter. gårsdagens vinner jens lurås oftebro fikk ingen fulltreffer i bakken, og går ut som nummer 24 i løypa. jørgen graabak ble nummer fire i bakken, mens espen dahlhaug bjørnstad ble nummer 10. espen andersen er 19. mann ut i løypa, etterfulgt av simen tiller, som ikke var imponert over egen prestasjon i hoppbakken i dag. – det er jo fantastisk dårlig skihopping. talentløst egentlig, sa tiller til tv3 etter sitt hopp. andreas skoglund er siste nordmann ut i skisporet som nummer 35. i gårsdagens verdenscupåpning ble det trippel norsk med oftebro på topp foran riiber og graabak. klokken 14.15 i dag skal kombinertløperne ut i sporet og vi får svaret på om suksessen gjentas.

  Riiber best i stor bakke – går ut 22 sekunder foran Lamparter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:10.00)
  kombinertherrene startet andre dag i ruka med stil i stor bakke. senere venter 10 kilometer i løypa. østerrikske johannes lamparter klinket til med 143.5 meter. men like etterpå hoppet jarl magnus riiber like langt undre vanskeligere forhold. riiber går med det først ut i langrennsdelen, 22 sekunder foran lamparter. gårsdagens vinner jens lurås oftebro fikk ingen fulltreffer i bakken, og går ut som nummer 24 i løypa. jørgen graabak ble nummer fire i bakken, mens espen dahlhaug bjørnstad ble nummer 10. espen andersen er 19. mann ut i løypa, etterfulgt av simen tiller, som ikke var imponert over egen prestasjon i hoppbakken i dag. – det er jo fantastisk dårlig skihopping. talentløst egentlig, sa tiller til tv3 etter sitt hopp. andreas skoglund er siste nordmann ut i skisporet som nummer 35. i gårsdagens verdenscupåpning ble det trippel norsk med oftebro på topp foran riiber og graabak. klokken 14.15 i dag skal kombinertløperne ut i sporet og vi får svaret på om suksessen gjentas.

  Guardiola om Haaland foran gigantmøte: – Forhåpentlig er han med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland er i trening, og manager pep guardiola har håp om at nordmannen kan spille lørdagens storkamp mot liverpool i premier league. manchester citys stjernespiss kom småskadd tilbake fra landslagssamling med norge sist helg. haaland har hatt et problem i ankelen, men kunne trene med lagkameratene både torsdag og fredag. – han trente i går med litt ubehag, og vi trener i dag også. forhåpentlig kan han være en del av den (treningen), sa city-manager pep guardiola på pressekonferansen foran lørdagens kamp. serieleder city spiller hjemmekamp mot tabelltoer liverpool. ett poeng skiller dem etter tolv serierunder. det er spørsmålstegn rundt flere city-spillere inn mot kampen. foruten haaland er keeper ederson, nathan aké, sergio gómez aktuelle for kampen etter skade. – vi har noen få problemer, akkurat som andre klubber. vi får se på treningen, og vi får se i morgen. klokken seks i kveld vet jeg sikkert hvem jeg har tilgjengelig til i morgen, sa guardiola. haaland er toppscorer i premier league med 13 fulltreffere så langt. (ntb)

  Riiber med drømmehopp i prøveomgangen tross skadebekymring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:10.37)
  norges kombinertess jarl magnus riiber landet på 142,5 meter i prøveomgangen foran verdenscupkonkurransen i finske ruka fredag. han var i egen klasse. østerrikeren johannes lamparter var 10,8 poeng bak riiber etter 138 meter. nordmannen ble klarert for start fredag morgen etter å ha fått skulderen ut av ledd under den provisoriske omgangen i ruka torsdag. skulderen smatt ut av ledd da han landet på 145 meter i storbakken i ruka. – jeg er deppa, selvfølgelig. jeg har ofret en del for å komme meg i form den siste måneden. det å snuble på målstreken føles tungt. akkurat dette er det verste scenarioet for meg, verre enn det som skjedde i ol da jeg fikk korona, sa riiber til tv 2 etterpå. nå viser det seg at skaden ikke er verre enn at han kan gjennomføre fredagens konkurranse. riiber fikk mye av fjorårssesongen spolert av sykdom og ble bare nummer fire i verdenscupen. han avsluttet imidlertid sesongen knallsterkt og ble vm-konge i planica med fire gull. hopprennet i den store bakken i ruka starter klokken 11 norsk tid, mens langrennet over 7,5 kilometer går klokken 15. (©ntb)

  Jarl Magnus Riiber fikk skulderen ut av ledd - klar for konkurranse i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:08.29)
  norges kombineress jarl magnus riiber stiller til start i fredagens kombinertkonkurranse i finske ruka tross skaden han pådro seg torsdag. det melder norges skiforbund fredag. – i utgangspunktet er vi innstilt på at han forsøker seg i dag. det vi er opptatt av er at han er nødt til å ha tro på at det funker. hvis vi havner i en posisjon hvor han gjør som han ikke pleier i hoppbakken, så er ikke det noe vi ønsker. han må ha armen i en avslappet posisjon når han lander. han havner ikke i de posisjonene under skigåing, sier landslagslege anders heen til nrk. han sier det nå blir en prøvehelg for å se hvordan det fungerer med stabiliserende teiping. – jarl er innstilt på å prøve i dag og det har vi landet på. men vi må gjøre en vurdering underveis på hvordan det fungerer, både med skulderen og teipen. han har sovet godt i natt og har ikke vondt. det sier litt om hvor løs den skulderen er. det er ikke gunstig, men heller ikke farlig sånn som det er nå, sier heen. det norske kombinertesset fikk skulderen ut av ledd under den provisoriske omgangen i ruka torsdag. skulderen smatt ut av ledd da han landet på 145 meter i storbakken i ruka. riiber har ved en rekke anledninger fått skulderen ut av ledd de siste årene, både i og utenfor konkurranse. hopprennet starter klokken 11, mens langrennet starter 15.00. (ntb)

  Tribunebråk i kampen mellom Brasil og Argentina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:02.22)
  fotballkampen mellom brasil og argentina ble utsatt med nesten en halvtime etter at det brøt ut bråk og slåsskamper på tribunene. vm-kvalifiseringskampen skulle ha startet klokken 01.30 norsk tid natt til onsdag, men ble først sparket i gang 28 minutter senere da det oppsto slåsskamper mellom de to lagenes supportere på tribunen. spillere fra begge land nærmet seg tribunene for å prøve å stagge gemyttene, uten at dette hjalp. tv-bildene fra kampen viser at kaptein lionel messi tok sine spillere tilbake inn i garderoben, mens politi og sikkerhetsvakter prøvde å få kontroll over situasjonen. da de argentinske spillerne kom tilbake på banen oppsto det i tillegg munnhoggeri mellom spillerne før kampen kunne blåses i gang. kampen ble spilt på på maracanã stadion i rio de janeiro, og argentina vant til slutt 0-1.


  Qatar: Nærmer seg en våpenhvile

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:04.23)
  ifølge qatars utenriksdepartement er forhandlingene om en midlertidig våpenhvile mellom israel og hamas i sluttfasen. israels regjering skal møtes klokken 20 i kveld for å diskutere avtalen.


  Kvinnenes utforrenn er avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:11.46)
  kvinnenes utforrenn i zermatt-cervina er avlyst grunnet sterk vind. mye vind gjør at alpineliten må vente med å kaste seg ut i utforløypa i zermatt. rennet ble først utsatt til 12.30.det opplyser arrangøren i en melding søndag formiddag. ragnhild mowinckel, kajsa vickhoff lie og inni holm wembstad er norske deltakere i rennet. vickhoff lie imponerte med en sterk tid på torsdagens trening. rennet skulle ha start 11.45. arrangøren skriver at en ny avgjørelse er ventet klokken 11.30 og at rennet uansett ikke starter før 12.30. lørdagens utforrenn ble også avlyst som følge av sterk vind i anlegget. det førte til at heisene ikke kunne gå. sist helg ble begge herrerennene avlyst som følge av mye snø og vind. arrangøren har slitt stort med å gjennomføre treningspassene. (ntb/nrk)


  Kalvå forkjølet – står over langrennsåpningen på Beitostølen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:10.09)
  anne kjersti kalvå er blitt syk over natten og dropper helgens nasjonale langrennspremiere på beitostølen. det forteller landslagslege ove feragen i en pressemelding fra norges skiforbund. – anne kjersti kalvå våknet dessverre med forkjølelse i dag tidlig. hun starter dermed ikke helgens skirenn og er på vei hjemover til trondheim, sier han. nrk sender sprintkonkurransene fra beitostølen fra klokken 11.42 fredag.

  Kumlokk-skandale i Formel 1 – trening utsatt i to timer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:07.34)
  formel 1-treningen i las vegas måtte avbrytes etter at rammen til et kumlokk traff bilen til ferrari-fører carlos sainz. trening nummer to forsinkes kraftig. den første treningen ble stanset etter bare 21 minutter sent torsdag kveld lokal tid. sainz` bil ga fra seg store gnisninger etter å ha truffet kumlokket. ferrari-sjef frederic vasseur var svært misfornøyd. – det er mange deler som er ødelagt på bilen. det er uakseptabelt. det har kostet oss en formue, sa han i etterkant av episoden. formel 1-løpet i las vegas er allerede møtt med en solid dose kritikk. den stilner neppe etter torsdagens avbrudd. arrangørene inspiserte i etterkant alle løse kumlokk på den vel seks kilometer lange gatebanen i las vegas. den andre treningsomgangen skulle etter planen starte ved midnatt lokal tid (kl. 9 norsk tid), men er utsatt i to timer. den skal også vare i en time i stedet for 90 minutter. løpene i gamblingbyen skal kjøres sent på kvelden lokal tid. når trening nummer to starter, vil klokken ha bikket 02.00 i nevada. det er første gang at det kjøres f1-løp i las vegas siden 1982. (ntb)


  Verstappen kritiserer Las Vegas Grand Prix for å være «99 prosent show»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:08.32)
  formel 1-stjernen max verstappen mener helgens las vegas grand prix er «99 prosent show» og sier at han ikke ser fram til løpet. det melder ntb. – det er 99 prosent show og én prosent sportsbegivenhet, sa nederlenderen da han ble bedt om å kommentere formel 1-returen til las vegas etter 41 års fravær. han forteller videre at han ikke liker alt oppstyret rundt, verstappen ønsker å fokusere på prestasjonene sine. han bryr seg lite om at hanog de andre førerne skal kjøre gjennom las vegas «strip»: – ikke særlig interessant. det er ikke så mange svinger, for å være ærlig. las vegas grand prix starter lørdag klokken 13 norsk tid. førerne skal kjøre 50 runder på den 6,1 kilometer lange banen.

  Uværet fortsetter i Zermatt – kvinnenes utfortrening avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:09.52)
  alpinist ragnhild mowinckel og resten av fartsjentene får ikke gjennomført onsdagens utfortrening i zermatt-cervinia. – grunnet sterk vind og snøfall over natten har juryen valgt å avlyse dagens program, skriver arrangøren i en melding. etter planen skulle utfortreningen startet klokken 11.45. etter planen skal fartsjentene gjennomføre en treningsøkt torsdag og fredag, før det skal kjøres utforrenn på både lørdag og søndag. det er sesongens første fartsrenn i verdenscupen. (ntb)

  Uværet fortsetter i Zermatt – kvinnenes utfortrening utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:07.02)
  ragnhild mowinckel og resten av fartsjentene får trolig en lang dag etter at fis har utsatt onsdagens utfortrening i zermatt-cervinia på ubestemt tid. – grunnet sterk vind og snøfall over natten har juryen valgt å utsette dagens program. mer info kommer klokken 10.00, skriver arrangøren i en melding. etter planen skulle utfortreningen startet klokken 11.45. forrige helt ble også store deler at herrenes fartshelg i zermatt-cervinia avlyst grunnet dårlig vær. herrene fikk bare gjennomført den første treningsøkta på onsdag, før både resten av treningsøktene og begge utforrennene ble avlyst. (ntb)

  Malmö bygger om bortefeltet etter skandalescener: – Er skuffet og frustrert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:17.01)
  malmö er slett ikke fornøyd med egne supporteres oppførsel i søndagens gullkamp i allsvenskan. bortetribunene skal nå renoveres for å forbedre sikkerheten. malmö ble seriemester med 1-0-seieren over elfsborg på hjemmebane søndag. titteltriumfen kom imidlertid ikke uten kontroverser. blant annet forsøkte en av elfsborg-supporterne å fjerne sikkerhetsnettet mot banen ved å tenne på det med et bluss. da kampen skulle i gang igjen, utløste blussene blant hjemmesupporterne brannalarmen på stadion. flere forlot tribunene, og tv-bildene viste brannbiler som kom fram til arenaen. alarmen ble etter hvert skrudd av, og kampen gikk i gang igjen klokken 17.05. da var det over én time siden førsteomgangen var ferdigspilt. «det er med skuffelse og frustrasjon vi må konstatere at søndagens gullkamp mot elfsborg ble tvunget til et lengre avbrudd som følge av ulike hendelser på tribunen», skriver malmö i en uttalelse mandag. klubben skriver videre at de jobber med å kartlegge hendelsesforløpet for å forbedre sikkerheten. foran neste sesong kommer det til å gjennomføres en større ombyggingsprosess på bortetribunen, skriver nyhetsbyrået tt. (©ntb)

  Liverpool med full kontroll mot Brentford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:17.00)
  mohammed salah og diogo jota sørget for tre kontrollerte poeng for liverpool. brentford ble feid til side på anfield og kampen endte 3-0. salah scoret to av målene, mens jota scoret det tredje og siste. allerede før salah scoret hadde darwin nuñez satt ballen i mål to ganger, men begge ble avvinket for offside. det ble uansett en komfortabel ettermiddag for liverpool, som nå står med like mange poeng som manchester city. erling braut haaland & co. skal i aksjon mot chelsea klokken 17.30. kristoffer ajer spilte for øvrig hele kampen for brentford. øvrige premier league-resultater søndag: west ham slo nottingham forest 3-2, mens aston villa slo fulham 3-1.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »