Hovedsiden

Liten annonse  Ingvaldsen åpner opp om sykdomstrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:11.25)
  håvard bentdal ingvaldsen sprang inn til ny personlig årsbeste på bislett games (45.41), men tiden kunne vært enda bedre hadde det ikke vært for sykdom, ifølge han selv. – jeg var veldig redd da jeg våknet med tett nese og det kun var noen dager til bislett, sier ingvaldsen. em-håpet, som løper forsøk på 400 meter lørdag klokken 11:45, mener forkjølelsen satte han tilbake under stevnet på norsk jord. nå åpner han også opp om flere trøblete sykdomsperioder i sesongoppkjøringen. – jeg har vært uheldig på treningsleirene. jeg har vært på tre treningsleirer, men har blitt syk alle gangene og mer enn det, sier ingvaldsen. 21-åringen forteller at han har slitt med bihulebetennelse og forkjølelse flere ganger gjennom vinteren. – hvordan har det påvirket treningen? – jeg har måtte ta noen uker rolig, men det har aldri vært mer enn én til to uker. jeg går glipp av litt trening da og blir satt litt tilbake av det også, sier ingvaldsen. det norske håpet prøver samtidig å berolige før em. han håper nå at sykdommen skal være ute av kroppen og med det også kan være med å kjempe om edelt metall. – etter fjorårets sesong så har jeg veldig høye forhåpninger her. hvis alt klaffer og formen er enda bedre (enn i 2023) så håper jeg å kjempe om medalje, sier ingvaldsen.

  Ingvaldsen åpner opp om sykdomsperiodene før EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:11.25)
  håvard bentdal ingvaldsen sprang inn til ny personlig årsbeste på bislett games (45.41), men tiden kunne vært enda bedre hadde det ikke vært for sykdom, ifølge han selv. – jeg var veldig redd da jeg våknet med tett nese og det kun var noen dager til bislett, sier ingvaldsen. em-håpet, som løper forsøk på 400 meter lørdag klokken 11:45, mener forkjølelsen satte han noe tilbake under stevnet på norsk jord. nå åpner han også opp om flere trøblete sykdomsperioder i sesongoppkjøringen. – jeg har vært uheldig på treningsleirene. jeg har vært på tre treningsleirer, men har blitt syk alle gangene og mer enn det, sier ingvaldsen. 21-åringen forteller at han har slitt med bihulebetennelse og forkjølelse flere ganger gjennom vinteren. – hvordan har det påvirket treningen? – jeg har måtte ta noen uker rolig, men det har aldri vært mer enn én til to uker. jeg går glipp av litt da og blir satt litt tilbake av det også. det norske håpet prøver samtidig å berolige før em. han håper nå at sykdommen skal være ute av kroppen og med det også kan være med å kjempe om edelt metall. – etter fjorårets sesong så har jeg veldig høye forhåpninger her. hvis alt klaffer og formen er enda bedre (enn i 2023) så håper jeg å kjempe om medalje, sier ingvaldsen.


  Ingebrigtsen punger ut for egen pressesjef i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:16.14)
  jakob og henrik ingebrigtsen tar med en egen mediemann til em i roma. norges friidrettsforbund drar til italia med to pressekontakter, men verken morten olsen eller øystein jarlsbo skal følge opp ingebrigtsen-brødrene i mesterskapet. de har med seg espen skoland for å bidra når de møter pressen fredag, samt etter løpene. han har samarbeidet med brødrene siden i fjor høst. prislappen for den ekstra akkrediteringen er 430 euro, like i underkant av 5000 kroner. regningen tar norges friidrettsforbund. – ja, den ligger i vårt system, så dekker de reise og oppholdet hans selv, sier sportssjef erlend slokvik i norges friidrettsforbund. – var det diskusjoner rundt å innvilge en ekstra akkreditering? – nei, det er ganske uproblematisk. vi er ganske mange her nede, så det er en avlastning for oss. norges tropp til roma teller 51 utøvere. slokvik opplyser at de ønsker ekstra støtte fordi det er et enormt stort trykk på dem, spesielt jakob ingebrigtsen, som alle vil ha en bit av om dagen. – jeg forstår at jakob vil komme billigst mulig gjennom et em i en ol-sesong. det innebærer nok minimal medieinvolvering, sier nrk-ekspert vebjørn rodal. brødrenes em starter med 5000 meter lørdag, klokken 22.28. jakob ingebrigtsen skal også i aksjon på 1500 meter mandag og onsdag (finale). han er regjerende mester på begge distansene. ps! alt fra em i friidrett får du på nrk. mesterskapet varer fra fredag 7. juni til onsdag 12. juni.


  Nordmenn tok ellevill verdensrekord – spilte tidenes lengste sjakkspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:22.01)
  de norske sjakkspillerne askild bryn og odin blikra vea spilte lynsjakk i over 60 timer. det betyr at de har slått tunde onakoyas tidligere rekord, som var på 58 timer. det var lynsjakk som ble spilt i stavanger, og det var de norske sjakkspillerne askild bryn og odin blikra vea som møttes i det historiske sjakkspillet. nordmennene startet klokken 9 søndag morgen, og har med det altså holdt på i over to og et halvt døgn. bryn og vea er kjente som både sjakkeksperter og verter for podkasten «sjakksnakk». rekorden ble tatt under et siste sjakkparti, og ble møtt av full jubel fra oppmøtte tilskuere da partiet var ferdig.

  Holger Rune ute etter tennisthriller i Paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:07.35)
  etter fem sett røk danske holger rune for alexander zverev og misset kvartfinalen i årets roland-garros-turnering i tennis. først klokken 01:40 var maratonkampen i paris over. zverev vant med sifrene 4-6, 6-1, 5-7, 7-6 (7-2), 6-2. spillet på hovedbanen philippe-chatrier varte i fire timer og elleve minutter. 21-åringen holdt et høyt nivå gjennom store deler av kampen. det samme gjorde zverev, og tyskeren har nå vunnet alle sine ti siste kamper. i fjerde sett hadde rune muligheten til å avgjøre duellen i tiebreak, men der var zverev hakket for sterk. han hadde også mer krefter i siste sett. zverev skal opp mot australske alex de minaur i kvartfinalen. vinneren møter enten casper ruud eller regjerende mester novak djokovic til kamp om finalebillett. (©ntb)

  AFP: Tottenham-stjerne angrepet med tåregass – frastjålet millionklokke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:17.46)
  tottenham-spilleren yves bissouma ble angrepet med tåregass og frastjålet en klokke utenfor et hotell i cannes mandag, opplyser en politikilde til afp. klokken tyvene tok fra 27 år gamle bissouma skal ha hatt en verdi på 300.000 euro, mer enn tre millioner norske kroner. premier league-profilen rapporteres å ha vært på vei tilbake til hotellet sitt i cannes ved 04-tiden natt til mandag da ranerne slo til. han skal da ha vært i følge med kjæresten sin. bissouma skal ha stanset bilen foran hotellet da to maskerte menn løp mot kjøretøyet. fotballstjernen forsøkte angivelig å søke tilflukt innendørs, men ble ifølge politikilden angrepet med tåregass. ranerne tok så klokken og stakk av. bissoumas advokat bastien caire har ikke ønsket å kommentere den pågående politietterforskningen overfor afp.

  Djokovic kritisk til Roland-Garros-arrangøren: – Helt på grensen fysisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:07.53)
  verdensener novak djokovic måtte gjennom en kraftanstrengelse av de sjeldne da han tok seg videre til 4. runde i roland-garros. det fikk serberen til å stusse. først klokken 22.45 norsk tid lørdag kom 3.-rundekampen mot italienske lorenzo musetti i gang. oppgjøret, som ble avgjort over fem sett, var ikke ferdigspilt før like etter klokken 3 natt til søndag. – jeg ønsker ikke å ta del i debatten, men jeg mener at visse ting kunne vært håndtert annerledes. det har en viss sjarm å vinne en kamp klokken tre på natta, dersom det var den siste i turneringen. det var det ikke, sa djokovic ifølge nyhetsbyrået afp. flere av de store kanonene, deriblant djokovic, alexander zverev og daniil medvedev, måtte grave dypt i sine kamper i 3. runde. verdenssekser andrej rublev forsvant ut. – fysisk var jeg helt på grensen. når du er involvert i ballvekslinger på mer enn 20 slag klokken to om natten … hvem spiller kamp da? vi spiller mange kamper på det tidspunktet gjennom livet. forholdene var meget tunge, og det var veldig kaldt, fortsatte verdenseneren. serberen tok seg til slutt forbi musetti med settsifrene 7-5, 6-7 (6-8), 2-6, 6-3, 6-0. i 4. runde skal djokovic opp mot argentineren francisco cerundolo. skulle han ta seg til kvartfinale, kan casper ruud være motstander. (ntb)
  Norske stjerner på benken mot Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 31. mai 2024 KL:16.55)
  både ada hegerberg, frida maanum og kaptein maren mjelde starter på benken i em-kvalifiseringskampen mot italia i kveld. norge stiller ellers med følgende lag: cecilie fiskerstrand i mål. tuva hansen, guro bergsvand, thea bjelde og mathilde harviken utgjør forsvaret. ingrid syrstad engen, vilde bøe risa og guro reiten starter på midtbanen, mens caroline graham hansen, celin bizet og sophie roman haug starter i angrep. ada hegerberg har hatt skadeutfordringer de siste månedene og har kun spilt 24 minutter siden mars. 14 av de minuttene var i mesterligafinalen, der barcelona vant 2-0 mot hegerbergs lyon. norge har tre poeng etter to kamper i sin em-kvalifiseringsgruppe. de norske kvinnene vant 4-0 i første kamp mot finland. i andre kamp mot nederland tapte landslaget 1-0. kveldens kamp mot italia er derfor viktig for å henge med i kampen om å komme seg til europamesterskapet i sveits i 2025. kampen kan du se på nrk fra klokken 17:45, eller følge live på nrk.no.


  Ruuds kamp i Paris flyttet innendørs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:18.07)
  casper ruuds kamp i 2. runde av roland-garros er flyttet til arenaen suzanne-lenglen som har tak. kampstart er klokken 18.45. det opplyser far og trener christian ruud til ntb. motstander for ruud er spanske alejandro davidovich-fokina. oppgjøret skulle i utgangspunktet bli spilt på simone mathieu-arenaen utendørs. regn har preget innledningen av grand slam-turneringen i den franske hovedstaden. flere kamper er flyttet på, og også torsdag har kamper blitt utsatt.


  Jæger påmeldt på både 200 og 400 meter i EM - tar avgjørelse etter Bislett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:16.37)
  henriette jæger har hatt en glimrende start på sesongen, med et rekordras på alt fra 200 til 400 meter så langt i år. torsdag løper hun 400 meter individuelt for første gang denne utendørssesongen. 400 meter blir det etter alle solemerker også i ol, men i em er hun foreløpig usikker på hva hun vil fokusere på. sprintkometen er påmeldt på både 200 og 400 meter i mesterskapet som starter 7. juni. påmeldingsfristen går ut klokken 14.00 torsdag, og jæger vil først ta en avgjørelse etter 400-meteren på bislett games torsdag kveld. – det jeg går for da, det går jeg for. skal jeg gå for 200 meter, så er det en litt annen oppkjøring inn mot em enn om jeg går for 400 meter. vi bestemmer oss i morgen, sier jæger til nrk, og beskriver det som en 50-50-avgjørelse. – hva skal til for at du skal løpe 400 i em etter løpet i morgen? – det er at jeg perser mye, da. at jeg ser at det er muligheter for finaleplass i em, om ikke medalje, for det ser jeg at det kan være muligheter for på 200 meter. jeg må veie resultatene opp mot hverandre og se hva som er best i forhold til de andre i europa. jæger har en personlig rekord på 400 meter på 51,03 og satser på en tid ned på 50-tallet på torsdag.  Utskrevet fra sykehus etter å ha blitt fraktet bort i ambulanse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:20.15)
  hamkam-forsvareren john olav norheim (29) ble kjørt bort i ambulanse etter 0-3-tapet mot viking. rett etter klokken 23 opplyser klubben at norheim er utskrevet fra sykehus. – undersøkelser viste at det var en kombinasjon av dehydrering og magevirus som plaget vår solide forsvarsspiller, skriver hamkam. i en pressemelding tidligere søndag skrev klubben at 29-åringen hadde hatt magesmerter etter kampslutt. mens han mottok behandling rett ved innbytterbenken, holdt røde kors opp tepper for å hindre innsyn. – norheim er våken og bevisst og videre utredning vil avgjøre hvor lenge john olav blir på sykehuset, skriver klubben. norheim fikk også hjelp av det medisinske teamet til viking. spilleren gikk av banen etter en times spill. – han var ved bevissthet og kontaktbar. man kunne snakke med ham. han kunne ikke fortsette turen med lagkameratene, men legen har beordret ambulanse og lagt ham inn på sykehus, sier medisinsk koordinator i viking, halvard øen grova til hamar arbeiderblad. hamkam-treneren jakob michelsen sto i intervjusonen da norheim ble fraktet bort i ambulansen. – jeg vet veldig lite akkurat nå. han ligger på bakken. han ba selv om å bli byttet ut fordi han hadde vondt i magen, sier michelsen. 29-åringen har tidligere spilt for kfum oslo, jerv, start og strømmen.

  Filip Ingebrigtsens EM-håp knust - brøt i siste løp før uttaket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:17.10)
  filip ingebrigtsen (31) løp 1500 meter under et stevne i brussel i belgia søndag ettermiddag. målet: å komme seg under 3.36 på distansen og dermed klare em-kravet. slik gikk det ikke. ingebrigtsen brøt cirka midtveis i løpet og dermed er alt håp om em i roma i juni ute. løpet ble utsatt på grunn av regn, og selv om solen etter hvert tittet frem, var dekke fremdeles fuktig da løpet startet. den mellomste av løpebrødrene ingebrigtsen la seg langt bak i feltet fra start, før han til slutt jogget rolig ut av banen. tidligere denne sesongen har han løpt 1500 meter på 3.38,91 i spania og 3.44,03 i tyskland. forrige sesong ble hans beste resultat på distansen 3.39,18. kvalifiseringsfristen til em går ut ved midnatt i dag 26. mai. siste frist for å bekrefte endelig påmelding er 30. mai klokken 14.00.

  Kashafali med seier – slo tilbake etter VM-bronsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:21.49)
  salum kashafali sprang inn til seier på 100-meteren i eugene, usa. han tilbakela distansen på tiden 10,80. dette er et lite stykke bak hans personlige rekord som er på 10,37, satt under bislett games i 2023. med det slo han også tilbake etter vm-nedturen da han sprang inn til bronse under para-vm i japan. italienske maxcel amo manu ble nummer to, kun to hundredeler bak nordmannen. sherman isidro guity guity sprang inn til tredjeplass, syv hundredeler bak. norske vegard dragsund sverd sprang også 100-meterfinalen, han løp inn til tiden 11,21 og tok med det sjetteplassen. ps! jakob ingebrigtsen springer én engelsk mil i diamond league-stevnet fra eugene klokken 23:52 norsk tid.

  Kashafali sesongåpnet med seier – slo tilbake etter VM-bronse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:21.49)
  salum kashafali sprang fra alt og alle da han sesongåpnet på 100 meter i eugene, usa. han tilbakela distansen på tiden 10,80. dette er et lite stykke bak hans personlige rekord som er på 10,37, satt under bislett games i 2023. med det slo han også tilbake etter vm-nedturen da han sprang inn til bronse under vm i japan. italienske maxcel amo manu ble nummer to, kun to hundredeler bak nordmannen. sherman isidro guity guity sprang inn til tredjeplass, syv hundredeler bak. norske vegard dragsund sverd sprang også 100-meterfinalen, han løp inn til tiden 11,21 og tok med det sjetteplassen. ps! jakob ingebrigtsen springer én engelsk mil i diamond league-stevnet fra eugene klokken 23:52 norsk tid.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »