Hovedsiden

Liten annonse  Etterlengtet Mudryk-scoring i Chelsea-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:22.59)
  chelsea utnyttet svakt forsvarsspill, scoret to ganger på 82 sekunder og tok sesongens andre seier da fulham ble slått 2-0 i premier league mandag. london-klubben og manager mauricio pochettino hadde ikke vunnet på tre kamper før derbyet mot fulham. der kom det tre svært kjærkomne poeng. scoringene som avgjorde kampen kom på rappen litt før halvspilt første omgang. først scoret ukraineren mykhajlo mudryk sitt første mål for chelsea etter å ha blitt presist og vakkert framspilt av lagkamerat levi colwill. deretter ga fulham-veteranen tim ream bort ballen i eget forsvar og fulgte opp med å skyte den via chelsea-spiss armando broja og i mål da han skulle forsøke å rydde opp i egen bommert. skåret i gleden for pochettinos menn var at målscorer broja måtte forlate banen midtveis i annen omgang med en skade. angriperen er akkurat tilbake i spill etter en alvorlig kneskade. nå kan et nytt avbrekk være på trappene. (ntb)

  Værproblemer for Ødegaards Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:20.32)
  martin ødegaard og arsenal fikk en mer trøblete reise enn planlagt til tirsdagens mesterligamøte med franske lens. flyet med london-klubbens spillere skulle etter planen sette kursen mot nord-frankrike mandag ettermiddag, men dårlig vær skapte utfordringer, melder tv 2. manager mikel arteta hadde bebudet pressekonferanse på fransk jord mandag kveld, men den seansen måtte skyves. det måtte også et planlagt intervju med nettopp tv 2. årsaken var at arsenal-flyet fortsatt ikke hadde kommet seg avgårde. ifølge britiske medier skal det være dårlig vær ved flyplassen i luton, der arsenal skal fly fra, som er grunnen til problemene og utsettelsene. ved 20-tiden var det ikke avgjort om arsenal-spillerne ville komme seg avgårde mandag. (ntb)

  BBC: Liverpool vil ha utlevert VAR-lydopptak

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:18.06)
  liverpool har levert inn en formell søknad om å få tilgang til lydopptakene av var-dommernes diskusjoner rundt lørdagens feilaktige annullering, melder bbc. videodømmingen havnet i fokus da liverpool-spiller luis diaz ble fratatt en scoring etter en drøy halvtime i premier league-oppgjøret borte mot tottenham lørdag kveld. tottenham vant til slutt 2-1. i etterkant opplyste dommerforeningen pgmol at annulleringen var feil, og at målet burde blitt stående. tabben ble omtalt som en «betydelig menneskelig feil». nå har liverpool formelt bedt om å få utlevert lyden av var-dommernes samtaler i forbindelse med det som endte opp med å bli en tabbe. det er ikke kjent om forespørselen vil bli etterkommet. søndag kom liverpool med en uttalelse der klubben kritiserte feilen i harde ordelag. «vi aksepterer presset som dommerne jobber under, men det er meningen at var skal minske dette presset. det er derfor utilfredsstillende at det ikke ble brukt god nok tid til å sikre at rett avgjørelse ble tatt», het det i meldingen. «at tabben allerede er kategorisert som en «betydelig menneskelig feil», er uakseptabelt. alt skal gjennomgås for å finne ut hva som skjedde. dette er svært viktig for vars framtid, i og med at det berører alle klubber. all læring skal brukes til å sikre at slike feil aldri skjer igjen», skrev klubben videre. samtidig varslet liverpool at ytterligere skritt ville bli tatt i saken. (ntb)

  United-stjerne må opereres igjen – ute i lang tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:14.21)
  manchester uniteds viktige midtstopper lisandro martínez må gjennom et nytt inngrep i foten. klubben vet ikke hvor lenge han blir ute av spill. allerede før helgen varslet premier league-klubben at martinez blir ute i lengre tid, og nå er det konkludert med at han må under kniven igjen på grunn av en fotskade han pådro seg i april. martinez ble operert da og ble spilleklar til sesongstart, men nå har han slått skaden opp igjen. –ja, jeg kan bekrefte at «licha» martinez må opereres. det er virkelig triste, skuffende nyheter. han må gjennom den samme prosessen, og jeg er virkelig lei meg på hans vegne, sier united-manager erik ten hag. (ntb)

  Kasper Høgh blir Glimt-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:12.08)
  den danske spissen kasper høgh blir bodø/glimt-spiller fra 1. januar 2024. det bekrefter klubben på sine nettsider. høgh spiller for tiden på stabæk, men har den siste tiden slitt med skader. også bærumsklubben melder på sine nettsider at de er enige med glimt om en overgang. de skriver i en pressemelding at han skal fortsette å behandle skaden før han igjen slutter seg til troppen. dansken kom til stabæk før inneværende sesong og står med fem mål på 14 kamper.


  Liverpool hardt ut mot VAR-tabbe: – Uakseptabelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:21.44)
  liverpool er ikke fornøyd med at var-missen som kostet dem et mål mot tottenham, omtales som en menneskelig feil. de vil ta ytterligere skritt. videodømmingen havnet i fokus da liverpool-spiller luis diaz ble fratatt et ledermål etter en drøy halvtime i oppgjøret borte mot tottenham lørdag kveld. tottenham vant til slutt 2-1. i etterkant opplyste dommerforeningen pgmol at avgjørelsen var feil og at målet burde blitt stående. tabben ble omtalt som en «betydelig menneskelig feil». liverpool kom med en uttalelse søndag der klubben kritiserer feilen. «vi aksepterer presset som dommerne jobber under, men det er meningen at var skal minske dette presset. det er derfor utilfredsstillende at det ikke ble tatt god nok tid til å sikre at rett avgjørelse ble tatt», heter det i meldingen. klubben mener samtidig at situasjonen må gjennomgås for å finne ut hva som skjedde og hindre at det skjer igjen. «at tabben allerede er kategorisert som en «betydelig menneskelig feil», er uakseptabelt. alt skal gjennomgås for å finne ut hva som skjedde. dette er svært viktig for framtiden med var siden det berører alle klubber. all læring skal brukes til å sikre at slike feil aldri skjer igjen», heter det videre. samtidig skriver liverpool at klubben vil ta ytterligere skritt. «i mellomtiden vil vi undersøke mulighetene vi har ettersom situasjonen krever det». (ntb)


  Skeid rykket ned fra 1. divisjon
  klubben: – beklager for at jeg feiret | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: gulliksen scoret mot gamleklubben: – beklager for at jeg feiret | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:16.58)
  skeid gikk på sitt tiende strake tap i 1. divisjon etter 0-2 borte mot mjøndalen lørdag. klubben må ta turen ned til nivå tre i norsk fotball. etter lørdagens kamp ligger skeid 16 poeng bak åsane på kvalifiseringsplassen når fem runder gjenstår. de har dermed ingen mulighet til å redde plassen i 1. divisjon. vi må helt tilbake til 4. juni for å finne oslo-lagets siste seier. da ble det 2-0 hjemme over bryne, og siden den tid er det blitt 13 tap på 14 kamper. skeid fikk en fryktelig start på kampen da mathias bringaker stusset mjøndalen i ledelsen etter 23 minutter. to minutter etter pause satte bringaker inn sitt andre mål for dagen og fastsatte både resultater og skeid-nedrykket. i august trakk gard holme seg som skeid-trener og ble erstattet av arne erlandsen, som fikk i oppdrag å berge plassen på det nest øverste nivået av norsk fotball. så langt har det endt med seks tap på seks kamper for 63-åringen. skeid rykket opp til 1. divisjon foran forrige sesong og berget i fjor plassen med et nødskrik etter de måtte ut i playoffkamper mot arendal. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »