Hovedsiden

Liten annonse


  San Antonio Spurs vant trekningen – kan velge fransk stjerneskudd i NBA-draften

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:10.21)
  san antonio spurs er sikret førstevalget i nba-draften og kan dermed slå kloa i den ettertraktede franske juvelen victor wembanyama. trekningen som avgjorde rekkefølgen i draften ble gjennomført natt til onsdag norsk tid. for san antonio spurs ble utfallet en kjærkommen opptur etter en sesong med mange tunge dager. i alt 60 tap ble fasiten, og spurs var dermed langt unna å sikre seg plass i sluttspillet. det har vært knyttet stor spenning til hvem som ville få muligheten til å signere 19-åringen victor wembanyama. franskmannen er ansett for å være et supertalent og er således svært ettertraktet. nå tyder alt på at han blir san antonio-spiller. draften finner sted i new york 22. juni. wembanyama måler to meter og 21 centimeter på strømpelesten. han sies å være den mest ettertraktede spilleren siden lebron james i 2003. (ntb)

  Ishockeyforbundet vedtok støtte til Al-Samarai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:10.45)
  norges ishockeyforbund stiller seg som ventet bak innstillingen av zaineb al-samarai som ny idrettspresident. det kommer fram i en pressemelding. nihf var en av flere som foreslo al-samarai som presidentkandidat, og nylig ble hun innstilt av flertallet i valgkomiteen i norges idrettsforbund. tre av ti komitémedlemmer ønsket å ha med berit kjøll videre som idrettens øverste sjef. ishockeyen mener tiden er inne for et skifte. – jeg har behov for å si at berit kjøll har fremstått tydelig, og har fått viktige gjennomslag, på vegne av norsk idrett gjennom både pandemien og strømkrisen, sier ishockeypresident tage pettersen og fortsetter: – norsk idrett har på den andre siden de siste årene hatt utfordringer knyttet til manglende åpenhet og flere saker som er blitt håndtert på en måte som har utfordret omdømmet til idrettsorganisasjonen. vi tror, som valgkomiteens flertall, at al-samarai nå vil være den rette til å samle norsk idrett og stake ut kursen videre. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »