Hovedsiden

Liten annonse
  Leicester rotet bort seieren hjemme mot Brentford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 7. august 2022 KL:17.01)
  brendan rodgers og leicester ledet 2-0 hjemme mot brentford i premier league søndag, men de blåkledde kastet bort seieren etter et sent utligningsmål. like etter at timen var unnagjort reduserte ivan toney for bortelaget, og med få minutter igjen å spille utlignet josh dasilva med en vakker avslutning. dermed endte det 2-2 mellom leicester og brentford. norske kristoffer ajer var som ventet ikke med i brentford-troppen søndag. midtstopperen ble operert for en hamstringskade etter forrige sesong, men han er likevel ventet tilbake innen kort tid. leicesters neste kamp er borte mot arsenal førstkommende lørdag. thomas frank og brentford skal på sin side ta imot manchester united.

  Arteta forklarer Ødegaard-valget: – Respektert av alle i garderoben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. august 2022 KL:13.34)
  arsenal-manager mikel arteta forklarer hvorfor martin ødegaard ble klubbens kaptein og sier han nyter ansvaret. – denne sesongen hadde vi muligheten til å gjøre det på den måten vi mente kan fungere. vi valgte martin som har vært med oss i 18 måneder og representerer klubbens verdier på en perfekt måte, sa arteta på torsdagens pressekonferanse. – han er respektert av alle i garderoben og godt likt av støtteapparatet. jeg er glad for å ha en som ham. han nyter ansvaret, og han kommer til å trenge støtte, forklarte han videre. ødegaard ble i sommer utnevnt til kaptein for arsenal kommende sesong. 23-åringen leder et lag som kommer inn i sesongstarten i medvind. sommerens fem kamper har alle endt med seirer, og det har blitt scoret mange mål. blant annet mot everton (2-0) og chelsea (4–0). kampstart fredag mot crystal palace er klokken 21.

  Regntunge dager venter Norway Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:15.07)
  deltakere på fotballfesten på ekebergsletta i oslo får seg en dusj de kommende dagene. fredag og lørdag meldes finværet å komme tilbake. verdens største fotballturnering for barn og ungdom har hatt godt vær i innledningen. fra tirsdag ettermiddag og fram til fredag vil det derimot komme en del nedbør. «i oslo-området er det snakk om 10-20 millimeter nedbør, så ikke nok til «gjørmebad» på ekebergsletta. tilskuere kan imidlertid vurdere paraply», skriver meteorologisk institutt på twitter. onsdag spilles den årlige «verdikampen» med diverse norske kjendiser. jonas gahr støre er blant deltakerne, og statsministeren og de andre spillerne må forberede seg på våte forhold. onsdag ventes regne å tilta rundt kampstart klokken 12. fredag er finværet tilbake i hovedstaden. det vil holde seg til lørdag når turneringen avsluttes. i år er det 50 år siden norway cup ble avholdt for første gang. (ntb)

  Fisker Ocean fortsatt i rute

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:14.40)
  den kommende elbilen skal nå vises fram under et amerikansk concours-arrangement, og holder enn så lenge tidsskjemaet. danskfødte henrik fisker vet bedre enn de fleste at det tar tid å lage en ny bil, for dette er en mann som blant annet står bak biler som bmw z8, aston martin db9 og v8 vantage. og […] innlegget fisker ocean fortsatt i rute dukket først opp på bil24.no.  Karlsson dropper verdenscuprenn: – VM pirrer mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:08.19)
  den svenske langrennsstjernen frida karlsson kommer til å hoppe over flere verdenscuprenn den kommende sesongen. hun vil heller satse alt mot vm i planica. kommende sesong gjelder et nytt poengsystem i verdenscupkonkurranser. fremover skal de 50 beste få poeng, kontra 30 i årene før. dermed er det ekstra viktig å delta om man skal ha håp om å vinne verdenscupen sammenlagt. det er karlsson en av de største favorittene til å gjøre etter at hennes sterkeste rival therese johaug la opp etter sist sesong. likevel vil ikke den svenske stjernen ofre alt for å vinne. i februar venter vm i slovenske planica. – jeg har ærlig talt ikke helt kontroll på de nye reglene, for det er ikke mitt mål i vinter. jeg kommer til å velge bort renn. hadde verdenscupen vært viktig hadde jeg ikke valgt den bort, og jeg kommer til å se på verdenscupkonkurranser som et steg mot vm, sier karlsson. (ntb)
  VG: Warholm dropper Diamond League før EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. juli 2022 KL:18.14)
  kommende helg går diamond league-stevnet i polen av stabelen. det blir uten karsten warholm, som ikke kommer til å delta i konkurranser før em. det får vg opplyst av warholms manger, kristine haddal. em i munchen foregår fra 15. til 21. august. vm i eugene ble ikke slik nordmannen hadde sett før seg. i forkant var han preget av en skade, som gikk utover prestasjonene i usa. warholm kom på 7. plass på tiden 48,42 i vm.

  Ronaldo starter Uniteds siste testkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. juli 2022 KL:15.51)
  cristiano ronaldo har stått over manchester uniteds sesongoppkjøring, men tar del i klubbens generalprøve mot spanske rayo vallecano på old trafford. portugiseren har ikke spilt for united siden 7. mai. lagets fem første kamper under erik ten hag har gått uten ronaldo i troppen. ifølge klubben har fraværet skyldtes personlige årsaker. det er likevel blitt tett koblet til spekulasjonene om at 37-åringen vil bort fra united på grunn av manglende champions league-spill. før helgen antydet ronaldo på instagram at han kom til å ikle seg united-drakta mot rayo vallecano. det gjorde han med kommentaren «søndag spiller kongen». ten hag bekreftet lørdag at stjernespissen var aktuell til lagets siste testkamp. – ronaldo er en del av troppen i morgen, men i likhet med alle andre trenger han flere minutter i beina. han er ikke i form ennå, sa united-manageren til viaplay etter 0-1-tapet for atlético madrid på ullevaal stadion. manchester united starter den nye premier league-sesongen hjemme mot brighton førstkommende lørdag. (©ntb)

  Holse herjet i ny RBK-seier – snudde etter marerittstart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:19.55)
  etter en fryktelig start borte mot odd i eliteserien i fotball lørdag, spilte carlo holse hovedrollen da rosenborg snudde til 3-2 i en underholdende kamp. den danske kantspilleren utlignet først til 1-1 med en flott avslutning drøye ti minutter etter hvilen. halvveis ut i 2. omgang serverte han erlend dahl reitan, som enkelt kunne sette rosenborgs andre mål. trønderen scoret dermed i sin andre kamp på rad. da hjalp det lite at odd kom best i gang hjemme i skien. allerede etter ti minutter rullet vertene opp et angrep til høyre i banen. foran mål skled midtbanemann filip jørgensen inn 1-0 til hjemmelaget. et kvarter før slutt hamret ole sæter inn rbks 3-1-ledelse med sitt sjuende mål for sesongen, og seieren så ut til å være sementert. odds abel stensrud ville det imidlertid annerledes og hamret inn reduseringen med ti minutter igjen å spille. tross et intenst odd-press de siste minuttene, der det likevel var holse som var nærmest mål med et stolpetreff, klarte rosenborg å holde unna og vinne 3-2 i skien. seieren bringer trønderne opp på en foreløpig 4.-plass med 28 poeng. opp til molde på tabelltopp er avstanden åtte poeng. neste kamp for odd er borte mot regjerende eliteseriemester bodø/glimt førstkommende lørdag. rosenborg tar imot kjetil rekdals tidligere arbeidsgiver hamkam på lerkendal samme dag. (ntb)  Arsenal og Jesus herjet i siste testkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:15.41)
  arsenal fikk en fantastisk avslutning på sesongoppkjøringen med 6-0-seier over sevilla lørdag. om en snau uke spiller laget åpningskampen i premier league. martin ødegaard ble bekreftet som fast arsenal-kaptein i timene før avspark. han gjorde en svært god figur i nedsablingen av gjestene fra spania. allerede etter ni minutter pekte dommeren på straffemerket da bukayo saka ble lagt i bakken. samme mann styrte ballen i mål. deretter tok det kun noen minutter før nyervervelsen gabriel jesus doblet ledelsen. brasilianeren scoret på en retur fra sevilla-keeper yassine bounou, og like etter skled han inn 3-0 på et innlegg fra landsmann og navnebror gabriel martinelli. etter 20 minutter spilte yassine bounou en feilpasning til saka, som kontant satte inn arsenals fjerde nettkjenning. et kvarter før slutt fullførte jesus hattricket på hjørnespark etter en retur fra keeper, mens eddie nketiah gjorde 6-0 i sluttminuttene. arsenal åpner premier league-sesongen på hjemmebane mot crystal palace førstkommende fredag.

  Bekreftet: Ødegaard ny Arsenal-kaptein

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:12.03)
  arsenal bekrefter på twitter at martin ødegaard blir klubbens nye kaptein den kommende sesongen. pierre-emerick aubameyang var kaptein for arsenal på starten av sist sesong, men mistet kapteinsbindet 14. desember etter at han kom på kant med manager mikel arteta. alexandre lacazette ble utnevnt som kaptein ut 2021/22-sesongen, men ødegaard var kaptein for arsenal de gangene den franske spissen ikke var på banen. etter at aubameyang og lacazette forlot klubben, har ødegaard sett ut som deres naturlige etterfølger. arsenal har hatt relativt hyppige kapteinsskifter de siste årene. aubameyang tok over for granit xhaka i november 2019, etter at sveitseren hadde vært kaptein i bare et par måneder. før det var laurent koscielny kaptein i én sesong, mens per mertesacker, arteta og thomas vermaelen hadde kapteinsbindet to sesonger hver før det. ødegaard ble utnevnt til kaptein for norges landslag i mars i fjor, og nå er han klar for å bære det samme ansvaret i klubblaget. ødegaard har i tidligere intervjuer uttalt seg positivt om kapteinsrollen skulle han bli spurt. (nrk/ntb)  Tysk nøkkelspiller koronasmittet – mister semifinalen mot Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:16.24)
  den tyske landslagsprofilen klara bühl har testet positivt på koronaviruset. bayern münchen-spilleren går glipp av onsdagens em-semifinale mot frankrike. det bekrefter det tyske landslaget på twitter. kantspilleren har startet samtlige av lagets kamper i mesterskapet, og noterte seg også på scoringslisten i 2-0-seieren mot spania i gruppespillet. tyskland jakter en finale på wembley førstkommende søndag. de har vunnet em hele åtte ganger tidligere.

  Slagsmål i fotballturnering – Norway Cup er godt forberedt: – Har hatt situasjoner som ligner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:13.02)
  under fotballturneringen gothia cup i sverige oppsto det voldshendelser, som rammet både spillere og voksne. arrangørene av norway cup mener de er godt forberedt før turneringen settes i gang på ekebergsletta til helgen. – testosteron og fotballspill har en tendens til å ta litt av, og vi har hatt situasjoner som ligner litt på det som skjedde i gothia, der lag eller tilskuere barker sammen, sier pål trælvik, generalsekretær i norway cup til nrk. etter kvartfinalen i gutteklassen under gothia cup, angrep et fransk lag sine amerikanske motstandere. det resulterte i et masseslagsmål. dramatikken utviklet seg til flere angrep med sparking, kvelertak og slag. hendelsen har vært en påminner for arrangørene i norge, som har erfaring med slike situasjoner også på ekeberg. – vi løser dette med god hjelp av politiet, som har ansvaret for sikkerhet i en sånn sammenheng. vi har mye politi til stede for å ta høyde for alle mulige eventualiteter, men det er kun unntaksvis at det skjer, sier trælvik. i tillegg har de ekstra bemanning, i form av sivile observatører, som er til stede ved mistanke om at uønskede hendelser kan oppstå. norway cup starter førstkommende lørdag.

  Ronaldo tilbake i Manchester – skal diskutere framtiden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:12.53)
  cristiano ronaldo og hans agent ble tirsdag avbildet kjørende inn på manchester uniteds treningsanlegg. nå venter viktige samtaler med united-sjef erik ten hag. det har i sommer vært mye snakk om ronaldos framtid. portugiseren har fortsatt ikke gått i gang med uniteds sesongoppkjøring, men tirsdag var han på plass på carrington. bilder viser at han kom inn sammen med sin agent jorge mendes. uniteds managerlegende sir alex ferguson ble også sett kjørende inn portene, skriver sky sports. ronaldo skulle etter planen vært tilbake på trening i starten av juli, men fikk ifølge united fravær av familiære årsaker. det førte til at han uteble fra klubbens oppkjøringsturné i thailand og australia. tross sterke rykter om at portugiseren ønsker seg vekk fra klubben, har united-manager ten hag flere ganger avvist at 37-åringen er til salgs. – vi planlegger for å ha ronaldo denne kommende sesongen, og det er alt. jeg ser fram til å jobbe med ham, sa ten hag på en pressekonferanse i bangkok for drøye to uker siden. ronaldo har ett år igjen på kontrakten med united. i fjor sommer gjorde han comeback for klubben over et tiår etter at han forlot den til fordel for real madrid. (ntb)
  Spøkte med skatteregler etter sin niende ATP-tittel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:14.13)
  casper ruud møtte matteo berrettini i atp 250-finalen i sveitsiske gstaad, og sikret sin niende atp-tittel. også i fjor vant han finalen i gstaad. etter seieren kom han med et humoristisk stikk i retning norge. – alt om sveits minner meg litt om norge, bortsett fra at dere betaler mindre skatt her. dere har en fin skatteordning. jeg håper at norske politikere følger med nå og kan redusere skatten litt, sa ruud til arrangørene. han vant kampen med sifrene 4-6, 7-6 (7-4), 6-2. i nordmannens tredje servegame møtte han på problemer og ble brutt etter at berrettini skaffet seg to breakballer. ruud viste tydelig misnøye underveis. i det neste gamet brøt egentlig ruud italieneren etter at nordmannens slag ikke ble dømt utenfor og berrettini spilte videre. likevel gikk dommeren tilbake på det og ga berrettini poenget og en ny sjanse til å redde gamet, noe han klarte. ruud diskuterte lenge med dommeren i etterkant. – dette er en skandale, dette er rett og slett et elending stykke dommerarbeid, sa eurosports kommentator sverre sundbø. berrettini servet deretter inn settet. i sett nummer to fikk berrettini to breakballer i ruuds andre servegame, men nordmannen reddet seg inn. ruud slet med å sette berrettini på de store prøvene i italienerens servegame. til slutt måtte settet avgjøres i tiebreak, der ruud var klart best og vant 7-4. – jeg endret spillet mitt litt i det tredje settet, det hjalp. gamene og poengene går fort forbi her, man kan bli brutt fort, sa ruud til arrangøren, og samtidig skrøt av sveitserne, til stor jubel fra publikum. det neste for ruud er atp 250-turneringen i kitzbühel kommende uke. der stiller nordmannen igjen som tittelforsvarer.

  Ruud forsvarte tittelen i Gstaad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:14.13)
  casper ruud møtte matteo berrettini i atp 250-finalen i sveitsiske gstaad, og sikret sin niende atp-tittel. også i fjor vant han finalen i gstaad. – det har vært en glimrende forestilling av vår mann, sier eurosports kommentator sverre sundbø idét ruud kastet tennisballen opp til publikum. ruud ga ikke fra seg ett eneste sett i de tre kampene før finalen, men han tapte det første søndag. likevel kjempet han seg mesterlig tilbake og vant kampen med sifrene 4-6, 7-6 (7-4), 6-2. i nordmannens tredje servegame møtte han på problemer og ble brutt etter at berrettini skaffet seg to breakballer. ruud viste tydelig misnøye underveis. i det neste gamet brøt egentlig ruud italieneren etter at nordmannens slag ikke ble dømt utenfor og berrettini spilte videre. likevel gikk dommeren tilbake på det og ga berrettini poenget og en ny sjanse til å redde gamet, noe han klarte. ruud diskuterte lenge med dommeren i etterkant. – dette er skandale, dette er rett og slett et elendig stykke dommerarbeid, sa sundbø på sending. berrettini servet deretter inn settet. i sett nummer to fikk berrettini to breakballer i ruuds andre servegame, men nordmannen reddet seg inn. ruud slet med å sette berrettini på de store prøvene i italienerens servegame. de to kamphanene spilte jevnt, der de begge til tider hadde god kontroll på sine egne servegame, men det var berrettini som var nærmest servebrudd. til slutt måtte settet avgjøres i tiebreak, der ruud var klart best og vant 7-4. ruud står nå med tre seirer mot berrettini, mens han har tapt ved to anledninger. det neste for ruud er atp 250-turneringen i kitzbühel kommende uke. der stiller nordmannen igjen som tittelforsvarer.
  Ødegaard imponert over Arsenals storkjøp: – Min jobb er å mate ham med baller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:11.47)
  martin ødegaard har store forventninger til hva nyervervelsen gabriel jesus kan få til i arsenal-drakta kommende sesong. tidligere i sommervinduet ble jesus solgt fra regjerende premier league-mester manchester city. i arsenal er han blitt lagkamerat med blant andre ødegaard. på kort tid har nordmannen lagt merke til kvalitetene hos brasilianeren. – jeg har bare trent med ham i noen dager, men det tar ikke lang tid å se at han har mange kvaliteter. jeg tror han vil bidra mye til laget, sier ødegaard til espn. han og resten av arsenal-troppen har for tiden sesongoppkjøring i orlando i florida. jesus scoret 95 mål på 236 kamper i manchester city. ødegaard håper at han kan bidra til at spissen fortsetter å bøtte inn mål. – min jobb er å mate ham med baller og prøve å få ham til å score. det er det jeg ønsker å få til, sier drammenseren og fortsetter: – jeg er veldig forhåpningsfull og ser fram til å spille med ham. jeg tror at det kommer til å bli kult. (ntb)

  Berges Malmö tapte for Zalgiris i mesterligakvaliken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. juli 2022 KL:20.09)
  malmö tapte 0-1 for zalgiris i litauen og har kommet bakpå i kampen om avansement i mesterligakvalifiseringen. vinneren sammenlagt kan møte bodø/glimt. fabien ouregas nettkjenning like etter hvilen holdt for hjemmelaget, som med det tar med seg en vinnende fordel til returkampen i sverige neste uke. malmö spilte mesterligafotball sist sesong, der det ble exit i gruppespillet i en gruppe bestående av storklubbene chelsea, juventus og zenit. i returkampen på hjemmebane må de opp noen hakk for at håpet om mesterligaspill kommende sesong skal leve videre. skulle de ta seg videre kan den regjerende norske mesteren bodø/glimt vente i tredje kvalifiseringsrunde. de møter nordirske linfield i andre kvalifiseringsrunde. jo inge berget spilte hele kampen for gjestene, men verken han eller lagkameratene fikk ballen i mål.

  Liverpool-stjerne utpeker City som favoritter etter Haaland-signeringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. juli 2022 KL:08.07)
  liverpools midtbanegeneral fabinho mener manchester city er favoritter til premier league-tittelen og peker blant annet på signeringen av erling braut haaland. de lyseblå fra manchester vant ligaen med ett fattig poeng foran liverpool sist sesong, og etter å ha styrket seg med den norske målmaskinen haaland i sommer, tror fabinho det vil bli svært vanskelig å vippe dem av tronen kommende sesong. – de er åpenbart favoritter og det blir tøft å kjempe mot dem om premier league-tittelen, sier han til the athletic. – de bringer stadig inn nye spillere og styrker hele tiden laget sitt. denne sommeren er intet unntak med haaland. det vil virkelig bli en god kamp mot dem, fortsetter brasilianeren. (ntb)

  Fotografen sto i veien for VM-feltet: – Det er håpløst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. juli 2022 KL:07.01)
  det ble dramatikk allerede på førsterunden under nattens vm-finale på 3000 meter hinder i eugene. da feltet kom ut på langsida, sto det nemlig en fotograf midt i løpebanen. løperne måtte spre seg på hver side av ham. – det er håpløst. vi ser jo noen som opererer kamera som ikke har vært veldig ofte på stevner og sliter litt med å henge med på det som skjer. det har skjedd ved flere anledninger, men dette kunne potensielt blitt dramatisk, sier vebjørn rodal. – det påvirker heldigvis ikke noe i løpet, så det må vi bare være glad for. vedkommende har nok fått beskjed om ikke å gjøre det igjen. det er en arrangørtabbe, men en tabbe som ikke får noen konsekvenser for resultatet, påpeker nrks ekspertkommentator. soufiane el bakkali tok gullet på 8.25,12, foran lamecha girma og conseslus kipruto

  Andersen mister Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. juli 2022 KL:18.43)
  uno-x-rytter susanne andersen blir ikke å se i kvinnenes tour de france den kommende måneden. et svakt kragebein er grunnen. andersen brakk kragebeinet for tre uker siden, og i samråd med støtteapparatet i uno-x har hun bestemt seg for at hun må stå over, opplyser hun overfor tv 2. – vi bestemte dessverre at kragebeinet ikke er sterkt nok. touren kommer en uke for tidlig til at det er forsvarlig og gir mening for meg å kjøre, sier andersen. – helt siden jeg brakk det har sjansene vært veldig små. vi hadde et lite håp, fortsetter hun.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »