Hovedsiden

Liten annonse
  Leknessund tett på de beste igjen - falt én plass i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:17.30)
  med godt over 5000 høydemetere var fredagens etappe i giro d`italia en av de hardeste etappene i årets giro. før etappen lå andreas leknessund på en åttendeplass og nordmannenn hang med favorittene inn i den siste bakken, opp mot tre cime di lavaredo. der hadde de siste tre kilometerne 12,7 prosent i gjennomsnittlig stigning, og med snaut to kilometer igjen måtte leknessund slippe favorittgruppa. nordmannen kjempet imponerende inn mot målstreken, men måtte se at han falt til niendeplass i sammendraget. – han kjører fantastisk. han har ikke trent for å være en sammenlagtrytter på lik linje som topprytterne. hvis dette er det han virkelig vil gjøre de neste ti årene, så tror jeg han har mye moro i vente, sier discoverys ekspertkommentator andreas staune-mittet. etappen ble vunnet av santiago buitrago fra bruddet, mens geraint thomas forsvarte den rosa ledertrøya. thomas leder nå 26 sekunder foran primoz roglic. rittet fortsetter med en bakketempo lørdag, hvor rytterne skal opp stupbratte monte lussari. den siste etappen er en flat etappe med målgang i milano, slik at sammendraget etter alle solemerker vil avgjøres på lørdagens etappe. tidligere er en niendeplass det beste norske sammenlagtresultatet i giro d`italia. den var det tobias foss som sto for i 2021. carl fredrik hagen har det beste norske sammenlagtresultatet i ett av de tre store treukersrittene med en åttendeplass fra vuelta a españa i 2019. de to resultatene og dag erik pedersens tiendeplass i giro d`italia i 1984 er de eneste gangene en norsk rytter har endt topp ti sammenlagt i de store treukersrittene.

  Rivalens krasj ødela for Hauger i Monaco: – Et håpløst utgangspunkt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:16.09)
  dennis hauger har et dårlig utgangspunkt før helgens formel 2-runde i monaco. i fredagens kvalifisering ble han nummer ni i b-gruppa og totalt nummer 17. – det er dessverre helt katastrofe. det er nesten umulig og et håpløst utgangspunkt, sier viaplays ekspertkommentator henning isdal. hauger var på vei til å forbedre rundetiden sin, men idet han svingte inn på oppløpet kom det røde flagget etter at clement novalak hadde krasjet ute på banen. dermed ble kvalifiseringen stanset, uten at hauger fikk en siste sjanse til å komme seg høyere opp på lista. hauger vant sprintløpet i monaco i fjor, men må nå trolig se langt etter en reprise av det. det er sprintløp lørdag og så hovedløp på søndag.


  Smell for Marcus og Martinus – Glimt overlegne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:20.51)
  mens det rant mer enn to dråper regn over kippermoen gress torsdag, var det akkurat to mål bodø/glimt hadde rukket å score før pause. for med marcus gunnarsen, i popduen marcus og martinus fra start, fikk mosjøen det tøft i cupens første runde. – veldig proft gjennomført av glimt, mente tv 2s ekspertkommentator jesper mathisen. han skrøt også av hjemmelaget: – jeg synes mosjøen kommer godt ut av dette. de har vært godt organisert og vært nære scoring minst én gang. hjemmelaget hang lenge med, men rett før pause rakk dommeren å signalisere, eller plystre i fløyta – hvis vi legger godviljen til – to ganger. nino zugelj satt inn 3-0-målet for eliteserielederen og bidro til at glimt avanserer til cupens andre runde. zugelj satte også oppgjørets første mål, mens albert grønbæk doblet ledelsen like etterpå. like før slutt ble det et brødrebytte da marcus ble byttet ut for martinus gunnarson. sistnevnte rakk raskt å markere seg med et gult kort.

  Smell for Marcus og Martinus - Glimt overlegne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:20.51)
  mens det rant mer enn to dråper regn over kippermoen gress torsdag, var det akkurat to mål bodø/glimt hadde rukket å score før pause. for med marcus gunnarsen, i popduen marcus og martinus fra start, fikk mosjøen det tøft i cupens første runde. – veldig proft gjennomført av glimt, mente tv 2s ekspertkommentator jesper mathisen. han skrøt igsp av hjemmelaget: – jeg synes mosjøen kommer godt ut av dette. de har vært godt organisert og vært nære scoring minst én gang. hjemmelaget hang lenge med, men rett før pause rakk dommeren å signalisere, eller plystre i fløyta – hvis vi legger godvilja til – to ganger. nino zugelj satt inn 3-0-målet for eliterserielederen og bidro til at glimt avanserer til cupens andre runde. zugelj satte også oppgjørets første mål, mens albert grønbæk doblet ledelsen like etterpå. like før slutt ble det et brødrebytte da marcus ble byttet ut for martinus gunnarson. sistnevnte rakk raskt å markere seg med et gult kort.

  Heltemodig Leknessund forsvarte åttendeplassen i Giroen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:17.05)
  andreas leknessund har fått sitt store gjennombrudd i årets giro d`italia og nordmannen imponerte nok en gang på den 18. etappen i rittet. da primoz roglic angrep i den bratte delen av stigningen opp coi, etappens nest siste stigning, var leknessund blant de som tok opp jakten like bak i gruppe to blant favorittene. der satt han med sammenlagttoer joão almeida, men med én kilometer igjen til toppen måtte han slippe. like etter ble han også frakjørt av nederlenderen thymen arensman, som er blant de som kjemper mot leknessund i sammendraget. – det er kanskje litt leknessund sin stil i sammendraget. han prøver å bite seg med så lenge han klarer og når det først ryker, så ryker det litt ordentlig, sa discovery-kommentator theis magelssen. etappen ble vunnet av den italienske mesteren filippo zana fra bruddet, etter en tett spurt mot thibaut pinot. blant sammenlagtfavorittene var roglic og geraint thomas best. de to kom inn 20 sekunder foran almeida. leknessund var ett minutt og 17 sekunder bak roglic og thomas i mål og ble nummer 16 på etappen. han beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. den beste norske plasseringen i giro d`italia tidligere er niendeplassen til tobias foss fra 2019. rittet avsluttes søndag.

  Heltemodig Leknessund forsvarte åttendeplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:17.05)
  andreas leknessund har fått sitt store gjennombrudd i årets giro d`italia og nordmannen imponerte nok en gang på den 18. etappen i rittet. da primoz roglic angrep i den bratte delen av stigningen opp coi, etappens nest siste stigning, var leknessund blant de som tok opp jakten like bak i gruppe to blant favorittene. der satt han med sammenlagttoer joão almeida, men med én kilometer igjen til toppen måtte han slippe. like etter ble han også frakjørt av nederlenderen thymen arensman, som er blant de som kjemper mot leknessund i sammendraget. – det er kanskje litt leknessund sin stil i sammendraget. han prøver å bite seg med så lenge han klarer og når det først ryker, så ryker det litt ordentlig, sa discovery-kommentator theis magelssen. etappen ble vunnet av den italienske mesteren filippo zana fra bruddet, etter en tett spurt mot thibaut pinot. blant sammenlagtfavorittene var roglic og geraint thomas best. de to kom inn 20 sekunder foran almeida. leknessund var i overkant av minuttet bak roglic og thomas i mål og ble nummer 16 på etappen. han beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. den beste norske plasseringen i giro d`italia tidligere er niendeplassen til tobias foss fra 2019. rittet avsluttes søndag.

  Offensiv Leknessund satte fyr på Giro-etappe med overraskende angrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:14.02)
  andreas leknessund angrep storkanonene i første stigning på torsdagens etappe i giro d`italia. rivalene våget ikke å la tromsøværingen få gå. den 18. etappen er 161 kilometer lang og av den tøffe typen. leknessund og konkurrentene skal over flere tøffe stigninger på veien fra oderzo til målgangen i val di zoldo. etter kun noen få mil i flatt terreng gikk feltet inn i det første tøffe fjellet. der ble det satt høy fart, og plutselig gikk leknessund til i et høyst uventet angrep. tromsøværingen forsøkte å kjøre seg opp til et femmannsbrudd i tet, men sammenlagtfavorittene og deres lag reagerte resolutt da dsm-rytteren satte opp farten. luken til leknessund ble aldri spesielt stor, men relativt raskt tettet, et klart signal på at ingen av storkanonene ønsket å ha nordmannen med i bruddet. – det der må jeg si var herlig og litt uventet. jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne der han plutselig forserte opp på siden av feltet og raste av gårde, sa eurosport-kommentator andreas staune-mittet. – det er mildt sagt litt utradisjonell grand tour-sykling, men det liker jeg veldig godt. leknessund er en offensiv type, sa kollega theis magelssen. leknessund er nummer åtte i sammendraget i giroen foran torsdagens etappe. han har tre og et halvt minutt opp til ledende geraint thomas. den avstanden mener åpenbart de største stjernene at er for liten til at det er aktuelt å la leknessund få sjansen i et brudd. (ntb)

  Gunnar Grimstad er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.40)
  den tidligere nrk-profilen gunnar grimstad er død etter en tids sykdom. han ble 82 år gammel. grimstads familie har gitt nrk godkjenning til å omtale hans bortgang. grimstad startet sin nrk-karriere i ungdomssatsingen falkeklubben, men var utdannet lærer. han ble en del av nrk-sporten fra 1970 og har et stort antall mesterskap bak seg som kommentator. han har dekket 13 olympiske leker som journalist. grimstad kommenterte både langrenn, roing og padling, men det var likevel håndballen han kanskje huskes best fra. i 1992 under ol i barcelona lot han seg rive med i kommentatorboksen da siri eftedal scoret seiersmålet mot sovjetunionen og sikret norsk finalebillett.  Ny beskjed: - Ekstremt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:07.45)
  united.no-journalist eivind b. holth og viaplay-kommentator kasper wikestad er enige: ole gunnar solskjærs (50) managerperiode i manchester united får for lite anerkjennelse.


  Tilbake

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:14.33)
  frida karlsson (23) er tilbake på det svenske landslaget. svensk langrennskommentator peker på kristine stavås skistad (24) og tiril udnes weng (26) som sterke bidragsytere til at skiyndlingen er tilbake.


  Sandefjord frustrerte Brann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:20.56)
  brann var kjempefavoritter på hjemmebane foran sesongens sjette seriekamp, men oppgaven skulle vise seg å bli alt annet enn enkel for de rødkledde. sandefjord forsvarte seg nemlig meget godt og gjorde livet surt for vertenes offensive spillere gjennom 90 minutter. belønningen ble ett uhyre sterkt poeng på en vanskelig bortebane. – det er en masterclass i forsvarsspill fra sandefjord, sa tv2s kommentator underveis i andre omgang. jesper taaje og sander moen foss som ryddet unna i 90 minutter, er svært fornøyde med dagens poeng. – forsvarspillet vårt i dag forteller at vi er bedre enn folk tror. folk mener jo at vi er det dårligste laget. i dag får vi vist karakter, sier moen foss til tv2 etter kampen. (ntb/nrk)

  Matthews spurtet til seier i Giroen – kjempesterk Bystrøm nummer seks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:17.22)
  michael matthews hadde størst fart på de siste meterne og vant den 3. etappen av giro d`italia mandag. sven erik bystrøm viste superform. den 216 kilometer lange etappen fra vasto til melfi var relativt flat, men to tøffe stigninger sørget for at de fleste spurterne havnet i store vanskeligheter i god tid før seierskampen skulle avgjøres. på de siste hundre meterne med slak motbakke var danske mads pedersen og australske matthews ikke uventet de to sterkeste. sistnevnte tok seieren. sven erik bystrøm satt fint plassert i fronten inn mot mål. til slutt spurtet han inn til en sterk sjetteplass. – det er kanongodt. sjetteplass i en spurtavslutning som dette er noe av det bedre vi har sett av bystrøm i en grand tour på en stund, sa eurosport-kommentator theis magelssen. (ntb)

  Maktdemonstrasjon av Verstappen i Miami – vant duell mot lagkompis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:23.10)
  max verstappen startet som nummer ni, men kjørte seg mesterlig opp gjennom feltet og vant vm-runden i formel 1 i miami. dermed økte han i vm-sammendraget. verstappen startet helt nede i niende startspor i søndagens hovedløp, men nederlenderen brukte ikke lang tid på å forbedre posisjonen sin kraftig. i god tid før halve løpet var kjørt overtok han ledelsen i løpet da red bull-lagkompis sergio perez var inne i depotet. da hadde verstappen allerede jaktet på perez i flere runder. – på et tidspunkt var det seks sekunder mellom dem. det sier litt om hvor høyt tempo han klarer å holde på disse harde dekkene, sa viaplay-ekspert henning isdal om nederlenderens fart. – det er så imponerende, supplerte kommentator atle gulbrandsen. for lewis hamilton endte miami grand prix i en ny nedtur. mercedes-briten mislyktes i kvalifiseringen lørdag og røk ut allerede i kvalifiseringsomgang nummer to. det ga kun 13. beste startspor søndag. fra det utgangspunktet kjørte han seg opp til en habil sjetteplass, men avstanden opp til teten var til slutt voldsomt stor. (ntb)
  Klar beskjed: - Nei

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:15.18)
  den engelske aviskommentatoren john cross tror ikke ole gunnar solskjær (50) kommer tilbake til premier league: - det endte ganske dårlig i manchester united, sier han.

  Sterke reaksjoner i natt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:04.09)
  england måper etter erling braut haalands rekord: - forsvarsspillere er sjanseløse. det er som 12-åringer som spiller mot en mann. til tider er det flaut og latterlig, sier aviskommentator til dagbladet.
  Bomba: - Kan skje

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:10.02)
  kommentator i the times, henry winter, sier erling braut haaland blir årets fotballspiller i england. men kan han slå den «umulige rekorden» på 63 scoringer for en sesong? ekspertene utelukker ingenting.

  Hansen reddet Rosenborg: – Er det mulig?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:21.07)
  det endte målløst mellom odd og rosenborg søndag kveld. det kan rosenborg blant annet takket andré hansen for. rosenborg-keeperen viste seg virkelig som en reddende engel like før slutt, da han sto i veien for filip rønningen jørgensens heading fem minutter før slutt. – hvilken redning! hvilken redning, utbrøt tv 2s kommentator endre olav osnes. jørgensen headet ballen mot mål fra to-tre meters hold, men hansen fikk kastet seg inn foran situasjonen og fikk ballen ut til et hjørnespark. – er det mulig, spurte ekspertkommentator simen stamsø møller. og svaret var ja: hansen reddet ett poeng mot tidligere lagkamerater og sørget for at det endte 0-0.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »