Hovedsiden

Liten annonse

  Golf-sjef: – Forstår om folk kaller meg en hykler

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:07.15)
  pga tour-sjefen jay monahan skjønner at han blir kalt en hykler etter den kontroversielle avtalen om å slå golfturneringen sammen med liv-touren. det sier han i et intervju med den engelske avisen the independent. monahan forteller om et møte med flere av pga-spillerne som han betegner som «intenst og opphetet». – hver gang jeg har sagt noe, har jeg sagt det med den informasjonen jeg hadde på det tidspunktet. jeg sa det som en som prøvde på å konkurrere på vegne av pga-touren og våre spillere, sier monahan til avisen. golforganisasjonene pga og liv golf offentliggjorde tirsdag til alles overraskelse at de har begravd stridsøksen. de har i stedet stiftet et felles selskap der de skal pleie felles kommersielle interesser og «forene golfen på global basis». lukrative og omdiskuterte liv er anklaget for å være et forsøk på sportsvasking fra saudiarabisk side, og nå blir pga-touren anklaget for å ta imot skitne penger. (ntb)  Flere av kvinnenes mesterligakamper bak betalingsmur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.15)
  fra og med neste sesong havner 42 av 61 kamper i mesterligaen for kvinner i fotball bak betalingsmur. finalen er blant kampene som fortsatt vil vises gratis. dazn, som eier rettighetene til å vise mesterligaen for kvinner, har til nå strømmet alle kampene i gruppespillet og sluttspillet gratis på sin youtube-kanal, som har over 600.000 abonnementer. men fra neste sesong vil bare 19 kamper vises gratis der – inkludert finalen, alle kvartfinalene, semifinalene og tolv kamper fra gruppespillet, skriver the guardian. resten vil strømmes på dazns abonnementstjeneste, som koster 149 kroner i måneden. ifølge markedssjef i dazn, veronica diquattro, er dette et avgjørende skritt for å sørge for økonomisk levedyktighet i kvinnefotballen. – vi har økt synligheten til mesterligaen for kvinner takket være vårt samarbeid med youtube. men nå er tiden inne for å gjøre synligheten om til levedyktighet og verdi, slik at rettighetene forblir bærekraftige på sikt. å drive den kommersielle verdien opp sikrer framtidige investeringer, og det er også i klubbenes og uefas interesse, sier hun. (ntb)

  Flere 16. mai-kamper utsolgt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:11.14)
  eliteserien-klubbene ligger an til 100 000 solgte billetter. tallet har ikke vært så høyt på en 16. mai-runde siden 2009. blant annet er hjemmekampene til tromsø, viking og brann utsolgt. – vi merker at det er stor etterspørsel etter billetter inn mot 16 mai-runden, og tromsø, viking og brann vil spille for fulle tribuner, sier pål breen, kommersiell leder i norsk toppfotball. ti kamper har vært utsolgt siden seriestarten, og billettsalget er opp med rundt 28,5 prosent sammenlignet med fjoråret.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »