Hovedsiden

Liten annonse
  Nye utslippskrav kan føre til mye dyrere biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:07.03)
  på jakt etter å kutte utslippene fra bilparken ytterligere har eu-kommisjonen kommet med euro 7-forslag med svært strenge utslippskrav, men møter motbør. i påvente av at alle nye biler har lokalt nullutslipp fra 2035, er eu-politikerne svært hissige på å ta ned utslippene for alle nye bensin- og dieselbiler, varebiler, lastebiler og busser. det har […] innlegget nye utslippskrav kan føre til mye dyrere biler dukket først opp på bil24.no.


  Forbyr «superserve» etter bekymringsmeldinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:08.33)
  styret i det internasjonale badmintonforbundet har lagt ned et midlertidig forbud mot en mye omtalt «superserve». som nrk skrev forrige uke, fryktet noen spillere at serven ville ødelegge sporten fordi den var så effektiv og vanskelig å returnere. forbudet varer i første omgang fra til 29. mai. – vi har mottatt flere tilbakemeldinger fra badmintonmiljøet, inkludert fra utøverkommisjonen, med bekymring om at spinnserven kan påvirke sporten negativt, skriver forbundet i en pressemelding. superservens fremtid skal opp til nye diskusjoner i slutte av måneden. – det er noe av det sykeste jeg har sett, beskrev badmintonspiller vegard rikheim om serven forrige uke.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »