Hovedsiden

Liten annonse
  Bekreftet: Nottingham fikk poengtrekk-anke avslått – smell i nedrykksstriden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:12.27)
  premier league-klubben nottingham forest nådde ikke fram med sin anke knyttet til de fire minuspoengene klubben er ilagt for økonomiske regelbrudd. det opplyser premier league. velrenommerte the athletic skrev tidligere tirsdag om utfallet av ankebehandlingen. avslaget kan potensielt få store konsekvenser for nedrykkskampen i den engelske toppdivisjonen. anken skal ha blitt behandlet i kjølvannet av en høring 24. april. utfallet ble angivelig å opprettholde straffen. nottingham ble i mars ilagt fire poeng trekk av en uavhengig kommisjon. bakgrunnen var brudd på premier leagues regler for lønnsomhet og bærekraft. klubben kunne angivelig ha blitt trukket seks poeng, men endte med fire som følge av at klubben vedkjente forholdet og samarbeidet godt med kommisjonen i etterforskningen. med to kamper igjen av sesongen ligger forest på plassen over nedrykksstreken. luton under streken er tre poeng bak. (ntb)

  The Athletic: Nottingham fikk poengtrekk-anke avslått – smell i nedrykksstriden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:12.27)
  premier league-klubben nottingham forest nådde ikke fram med sin anke knyttet til de fire minuspoengene klubben er ilagt for økonomiske regelbrudd. det er velrenommerte the athletic som hevder å kjenne til utfallet av ankebehandlingen. avslaget kan potensielt få store konsekvenser for nedrykkskampen i den engelske toppdivisjonen. anken skal ha blitt behandlet i kjølvannet av en høring 24. april. utfallet ble angivelig å opprettholde straffen. nottingham ble i mars ilagt fire poeng trekk av en uavhengig kommisjon. bakgrunnen var brudd på premier leagues regler for lønnsomhet og bærekraft. klubben kunne angivelig ha blitt trukket seks poeng, men endte med fire som følge av at klubben vedkjente forholdet og samarbeidet godt med kommisjonen i etterforskningen. (ntb)


  Jönsson utestengt i to kamper - Stabæk aksepterer straffen
  konsekvenser | Skrevet av VG Rampelys musikk' title='Les mer detaljer om artikkelen: gåte fikk pengestøtte, leverte ikke rapport: – vil få konsekvenser | Skrevet av VG Rampelys musikk'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:17.46)
  stabæk-trener jan jönsson får to kampers karantene for hendelsen mot vålerenga mandag. det melder dagbladet. sportsjef kim andré pedersen i stabæk gjør det klart overfor nrk at klubben og jan jönsson aksepterer straffen. – jada, vi må forholde oss til de reglene som er. når forbundet sier det blir konsekvenser i forhold til regelverket så må vi akseptere det, sier pedersen til nrk. det var på overtid i kampen mot vålerenga at det ble kaos med jönsson i hovedrollen. kaoset startet med at karina sævik løp langs streken med ballen og en motspiller etter seg. tv-bildene viste at ballen på et tidspunkt var ute, og da skjedde det noe uvanlig. sævik løp videre, men på samme tid løp stabæk-trener jan jönsson ut på banen og stoppet vålerenga-spilleren med kroppen. da eksploderte det på benken og jönsson ble vist det røde kortet. like etter så det ut til at han forsøkte å klemme fjerdedommeren. – det var på overtid og jeg forsøker å få tak i ballen for å få tatt et kjapt innkast. ballen hadde vært klart ute og jeg gikk en meter ut på banen for å ta den. jeg ville få spillet i gang. det var på overtid og vålerenga sparket bort ballen for at tiden skulle gå ut, sa jönsson til nrk etter kampen. nå er stabæk-treneren straffet for episoden. pedersen sier klubben hadde en god prat med jönsson etter kampen og senere i etterkant av det, for å reflekere over episoden. de er klare på at de bare må akseptere reglene og ser at jönssons inngripen ble overivrig. jönsson blir fullt delaktig i treningsuken og de strategiske valgene frem mot neste kamp, før han deretter ikke kan lede laget sitt i kamp. jönsson får ikke lede stabæk i kampene mot brann og lyn. ifølge dagbladet er begrunnelsen for straffen fra disiplinærutvalget slik: «disiplinærutvalget har ved sin beslutning lagt til grunn at jönsson, ved sin inntreden på spillebanen, forstyrrer spillet og motstanderlagets spiller. i henhold til forbundsstyrets retningslinjer for sanksjoner tilsier dette en karantene på to kamper. disiplinærutvalget har på den bakgrunn kommet til at en karantene på to kamper er en passende reaksjon på den aktuelle overtredelsen.i henhold til reaksjonsreglementet § 4-15 skal karantenen sones i de to neste seriekampene for samme lag treneren ble utvist for» nrk oppdaterer saken.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »