Hovedsiden

Liten annonse
  Inter med sjokkåpning mot Milan – festet grepet om finaleplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:22.59)
  to raske veteranscoringer sikret klar inter-fordel i champions league-semifinalen. et hardkjør før pause senket milan da det ble 2-0 i onsdagens derbyoppgjør. milan ble ordentlig rystet av to kjappe inter-slag og lå under 0-2 etter elleve minutter. først fikk edin dzeko (37) kjempetreff i boksen etter en corner, mens henrikh mkhitaryan (34) kom fra dypet og avsluttet en perfekt kontring. milan så bedre ut etter hvilen, men det var ikke nok. nærmest var sandro tonali da han traff stolpen etter litt over en time. den spilles i istanbul 10. juni, og motstander blir enten manchester city eller real madrid. (ntb)

  Mourinho avviser PSG-rykter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:17.34)
  josé mourinho (60) lo bort all snakk om trenerjobben i paris saint-germain dagen før roma spiller semifinale i europaligaen. den siste tiden er særlig mourinhos navn blitt nevnt i psg-debatten. mange er sikre på at christophe galtier ikke er med videre som hovedtrener etter sesongen. – hvis de har ringt, fant de meg ikke, sa mourinho lattermildt til sky sport italia på en pressekonferanse onsdag. roma tar torsdag imot en formsterk motstand i tyske leverkusen. etter en trå start på trenerkarrieren har xabi alonso (41) fått fart på sakene, og mourinho er forberedt på to tøffe semifinalekamper i den nest gjeveste europacupen. – de er veldig farlige på kontringer. de forsvarer seg og venter på at motstanderen mister ballen, og det er vanskelig å stoppe dem når det skjer, sa han. alonso var en nøkkelmann på real madrids midtbane da mourinho trente klubben fra 2010 til 2013. i fjor ble det tittelsuksess på mourinho og roma i conferenceligaen (uefas tredje europacup). (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »