Hovedsiden

Liten annonse
  Casper Ruud med finaletap i Mexico

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 3. mars 2024 KL:07.52)
  for andre uke på rad ble casper ruud slått i en finale på mexicansk jord. natt til søndag ble det tap for alex de minaur i atp500-turneringen i acapulco. nordmannen måtte slukøret se en ny tittelsjanse glippe med settsifrene 6-4, 6-4. for australske de minaur betød seieren karrierens åttende tittel på atp-touren. ruud må på sin side skru kalenderen elleve måneder tilbake for å finne forrige turneringsseier. den kom i portugisiske estoril i begynnelsen av april i fjor. natt til lørdag norsk tid gikk ruud seirende ut av den skandinaviske storduellen mot holger rune i semifinalen i acapulco-turneringen. 25-åringen havnet under 1-0 i sett, men nordmannen slo kraftig tilbake og vant kampen 2-1. – jeg er som en kakerlakk. jeg går ingen steder, og sniker meg bare inn igjen, spøkte ruud. søndagens finale i acapulco var ruuds 20. i karrieren. sist uke tok han seg til finale i los cabos, der det ble tap for jordan thompson. den siste periodens sterke resultater på hardcourt gir ham uansett garantert selvtillit inn mot to av årets store turneringer i usa foruten grand slam-turneringene: indian wells (atp 1000) og miami open (atp 1000). i slutten av mai går ruud i gang med roland-garros, der han de siste to årene har tatt seg hele veien til finale. begge gangene endte det imidlertid med tap, først mot rafael nadal i 2022, før novak djokovic ble for sterk i 2023. i september 2022 var ruud rangert som verdens nest beste tennisspiller etter at han tok seg til finale i us open. siden har 25-åringen falt på atp-rankingen, og ved inngangen til denne ukens turnering i mexico var snarøya-mannen rangert som nummer elleve. (©ntb)  Kampsportprofil dømt til fengsel for koronasvindel – utnyttet regjeringens støtteordning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:10.23)
  en tidligere styreleder i en norsk kampsportforening er dømt til 90 dager ubetinget fengsel for å ha lurt til seg koronapenger. straffen fremgår av en fersk dom fra søndre østfold tingrett. økokrim opplyser at mannen, som også er dømt for falsk forklaring, i tillegg må betale tilbake rundt 126.000 kroner. bakteppet for saken er støtteordningene norske myndigheter opprettet for å hjelpe idretten og frivilligheten under koronapandemien. økokrim opplyser at den domfelte mannen, som var styreleder i en kampsportforening, utnyttet en av krisepakkene som ble lansert i 2020. mannen erkjente straffskyld for forholdene kort tid før saken skulle opp i søndre østfold tingrett. – domfelte utnyttet tilliten som var ment å redde frivillighets- og idrettssektoren på et spesielt tidspunkt i historien. slike handlinger kan føre til at lignende ordninger i fremtiden må være strengere, og dermed blir mindre effektive, sier politiadvokat johan løken som er avbildet, og var aktor i saken, i en uttalelse. i tilknytning til de aktuelle søknadene oppga den domfelte mannen sitt private bankkontonummer, og fikk dermed utbetalt penger til seg selv. den aktuelle dommen mot kampsportlederen er ikke rettskraftig.
  Skiskyting: VM-gull til Norges juniorlag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:14.41)
  det norske juniorlaget med sivert gerhardsen, isak frey, marie sofie brännare-gran og gro randby gikk inn til vm-seier i blandet skiskytterstafett i estland. det ble en spennende avslutning etter at randby måtte ut i to strafferunder på stående skyting. tyskerne tok sølvet, slått med 13,3 sekunder, mens bronsen gikk til østerrike. tromsø-gutten gerhardsen brukte ett ekstraskudd, og til tross for to ekstraskudd på stående gikk han ut i en knapp ledelse. frey brukte også ett ekstraskudd på liggende, men bærum-talentet banket ned alle fem blinkende på stående og ga norge en luke på nesten ett minutt før jentene skulle i aksjon. bærumsjenta brännare-gran brukte ett ekstraskudd på liggende og to på stående før hun vekslet 1.24 minutter foran polen. ankerkvinnen gro randby, som kommer fra re-klubben ivrig, brukte ett ekstraskudd på liggende skyting, men på stående fikk hun problemer. avstanden til tyskland krympet kraftig, men det holdt til gull. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »