Hovedsiden

Liten annonse
  Svensk medaljehåp sendt til sykehus etter dette

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 21. juni 2024 KL:22.08)
  emilia nilsson garip fikk et ublidt møte med stupebrettet under tremetersfinalen i em. svensken slo føttene kraftig i sammenstøtet og ble tvunget til å avbryte konkurransen. det skriver svt. – det var skummelt og jeg var litt i sjokk, sier garip til kanalen. stuperen lå på medaljeplass da ulykken skjedde. hun ble kort tid etter sendt til sykehus i beograd. garip forteller at hun er ved godt mot. – jeg slo meg bare litt. jeg fikk noen riper og vonde føtter, men det er det. jeg kan snart kunne hoppe igjen, sier garip. det gikk langt bedre for vår egen helle tuxen. hun gråt gledestårer etter å ha tatt sølvmedalje under em fredag.

  Formel 1-topp raser mot sabotasje-e-post fra «galning»: – Få dere en psykolog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 21. juni 2024 KL:18.00)
  mercedes-teamsjef toto wolff bekreftet fredag at politiet etterforsker en e-post med påstander om at laget hans har sabotert bilen til ferrari-klare lewis hamilton. en synlig sint wolff brukte sterke ord da han snakket med journalister i barcelona om den oppsiktsvekkende saken. østerrikeren avviser blankt innholdet i den aktuelle e-posten og at den skal ha blitt sendt fra et medlem av mercedes-teamet. sentrale figurer i formel 1-miljøet samt det internasjonale bilsportforbundet (fia) skal ha mottatt korrespondansen. – den kom ikke fra et medlem av teamet. e-posten er opprørende, det er noen som snakker om døden. vi har anmodet alle mulige krefter om å se nærmere på dette, alt fra politiet til å undersøke ip-adressen, sa mercedes-sjefen. deretter fortsatte wolff den svært kraftige ordbruken. – disse galningene, alle de gale menneskene der ute – få dere en psykolog, sa østerrikeren. (ntb)


  Nedgang på Oslo Børs

  Kilde: E24 | Publisert: Igår. - (fredag 21. juni 2024 KL:09.01)
  silisiumprodusenten rec silicon faller kraftig etter melding om utsettelse av første levering fra fabrikken i moses lake.

  Oslo Børs åpner ned

  Kilde: E24 | Publisert: Igår. - (fredag 21. juni 2024 KL:09.01)
  silisiumprodusenten rec silicon faller kraftig etter melding om utsettelse av første levering fra fabrikken i moses lake.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »