Hovedsiden

Liten annonse
  Sverige utslått i kampen om vinter-OL i 2030

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:18.42)
  den internasjonale olympiske komité (ioc) vraket sverige som arrangør av vinter-ol i 2030 og bekrefter at 2030-kandidaten blir de franske alper. – det svenske prosjektet la fram en imponerende visjon om å arrangere de mest bærekraftige lekene i historien. prosjektet var teknisk utmerket, men kommisjonen føler det må jobbes mer med å få større støtte fra både myndighetene og næringslivet. kommisjonen har også sine tvil om deres foreslåtte finansieringsstrategi, sa lederen for iocs kommisjon for framtidige olympiske leker karl stoss på en pressekonferanse onsdag. i frankrike planlegges det for ol i alpene, mens det er salt lake city som søker på vegne av usa i 2034. hvem som skal arrangere ol i 2030 og 2034 blir først endelig bestemt neste sommer. salt lake city var eneste søker for vinter-ol i 2034. (ntb)


  Ishockey: Vålerenga banket serieleder Storhamar 4-1 – Stavanger Oilers tapte for Comet Halden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. november 2023 KL:18.30)
  vålerenga slo storhamar 4-1 i et nærmest fullsatt jordal amfi, men seieren holdt ikke til å overta tabelltoppen. samtidig røk stavanger oilers 1-2 for comet. med seieren kneppet derimot vålerenga inn på storhamar og avstanden mellom de to er nå på to poeng. vålerenga avgjorde kampen med en veldig solid midtperiode som de vant 2-1. storhamar-kaptein patrick thoresen dukket opp på isen uten sitt etter hvert kraftige skjegg, men han greide ikke lede laget til seier. det var også store forventninger til andrew nielsen som gjorde sin annen kamp for vålerenga. hjemmelaget tok ledelsen da kaptein martin røymark satte pucken i mål ved å slå den i luften. dommerne brukte noen minutter på å finne ut om det var høy kølle. jakob berglund utlignet til 1-1 for storhamar etter å ha ridd av et undertallsspill tre mot fem, men kort etter satte pontus finstad inn 2-1-målet. vålerengas toppscorer mika partanen økte til 3-1 da han plukket opp en løs puck. et par vålerenga profiler fra forrige sesong, villiam strøm og stefan espeland var tilbake i jordal amfi, denne gangen i gult og blått. finstad kunne sette sitt annet mål for kvelden da han satte 4-1 i åpent mål. den store smellen i runden kom i halden. der klarte tabelljumbo comet å slå serietreer stavanger med 2-1- hjemmelaget var frekke nok til å ta ledelsen 1-0 ved hermann kopperud. axel lindström økte til 2-0 i midtperioden. stavanger reduserte til 1-2 ved sondre bjerke etter å ha tatt ut målvakten mot slutten av kampen, men nærmere kom de ikke. frisk asker tok en etterlengtet seier med å slå sparta 3-2 etter at mats frøshaug ble matchvinner i ekstraomgang. asker-laget har hatt en tung start på sesongen. michael haga scoret først for frisk før marcus fagerudd utlignet for sparta. tobias lindström sendte frisk i ny ledelse før leo j. halmrast utlignet nok en gang for gjestene.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »