Hovedsiden

Liten annonse


  Dårlig veier medvirker til 30 dødsulykker i året

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:07.00)
  riksrevisjonen med knusende dom over veistandarden, og gir både statens vegvesen og samferdselsdepartementet skarp kritikk. riksrevisjonen har undersøkt de 56.000 kilometerne med riks- og fylkesveier, og bakgrunnen er å se hva veisektoren får igjen for alle midlene som pøses inn. målet er å få mest mulig vei for pengene, og vegvesenet har en lang vei […] innlegget dårlig veier medvirker til 30 dødsulykker i året dukket først opp på bil24.no.  PSG-treneren bekrefter: Messi forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:13.35)
  psg-trener christophe galtier bekrefter torsdag ettermiddag at lionel messi forlater psg når sesongen er over. det er en bekreftelse på det som har vært en dårlig bevart hemmelighet. det har allerede i flere uker blitt rapportert fra flere holdt at messi forlater den franske hovedstaden etter sesongen. – jeg har hatt privilegiet av å trene den beste spilleren i fotballens historie. men kampen mot clermont på parc des princes blir hans siste, sier galtier. messi forlater klubben gratis ettersom kontrakten hans utløper 30. juni. nøyaktig hvor messi ender opp er foreløpig ikke kjent. en overgang til david beckham-eide inter miami har blitt nevnt og det samme har en retur til barcelona, men det er angivelig en overgang til saudiarabiske a-hiilal som er mest aktuelt. messi har fra før bånd til landet ettersom han er ambassadør for reiselivet i saudi-arabia. bare én serierunde gjenstår for psg, og kampen mot clermont spilles på lørdag. de har allerede sikret seriegullet i ligue 1 og messi har vært en viktig brikke, til tross for all kritikken han har fått. argentineren, som også vant vm i qatar i fjor, står med 21 mål og 20 målgivende pasninger for psg denne sesongen.  djokovic om kritikken: – girer meg ekstra opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.45)
  novak djokovic avfeier kritikken han har fått etter sin kommentar om konflikten i kosovo og sier at det gjør ham bedre i jakten på roland-garros-tittelen. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic i 1. runde tidligere denne uken skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. i etterkant fikk han kritikk fra blant andre frankrikes sportsminister amelie oudea-castera, som mener det «ikke bør skje igjen». etter seieren over marton fucsovics onsdag, fikk seberen spørsmål om kritikken. – det er det jeg står for. jeg ville sagt det igjen, men jeg trenger ikke siden du allerede har sitatene mine fra sist. selvfølgelig vet jeg at folk kan være uenig, men det er hva det er. det er det jeg står for, sa djokovic ifølge espn og la til: – det er aldri fritt for drama når jeg spiller grand slam-turneringer og jeg tror aldri det kan skje. det gjør nok at jeg girer meg ekstra opp. (ntb)


  Rekdal vil ikke følge Kjernens krav: – Lever i et fritt land

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:13.23)
  rosenborg-trener kjetil rekdal svarer supportergrupperingen «kjernen» etter de krevde hans avgang mandag kveld. – hva skal jeg si til det? vi lever i et fritt land der folk får si meningen sin. det er ikke opp til meg om det skal gjøres eller ikke, sier rekdal til adresseavisen. mandag kveld gikk supportergruppen kjernen ut og krevde at rekdal og hans assistent geir frigård burde bli fratatt ansvaret som trenere i rosenborg etter 3-1-tapet for brann. – forstår du kritikken? – jeg forstår noe av det, svarer rbk-treneren. – hva da? – at vi har lite poeng og kommet dårlig i gang denne sesongen. rekdal sier også at han ikke på noe tidspunkt har vurdert å trekke seg som rosenborg-trener og at han føler tillit fra spillergruppen. rosenborg har fått en tung start på sesongen med bare to seire på ni serierunder. trønderne har også tre uavgjort og har dermed kun sanket ni poeng. styreleder cecilie gotaas johnsen opplyste også mandag at de to trenerne skal delta på klubbens styremøte onsdag. hun påpekte imidlertid at det ikke lå noe drama rundt trenernes deltakelse på møtet.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »