Hovedsiden

Liten annonse  Styrelederen i LSK Kvinner trekker seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:13.22)
  det opplyser fotballklubben i en pressemelding mandag. øien uttaler følgende om avgangen til lokalavisen romerikes blad : – jeg har trukket meg frivillig etter en ryddig diskusjon i styret. håpet er å frigjøre ny energi hos dem som arbeider med finansieringen av klubben i perioden framover. han erstattes midlertidig av lotte lundby kristiansen, mens en permanent styreleder skal velges på et ekstraordinært årsmøte. «lsk kvinner fk er har stor tro på at lotte vil føre stafettpinnen videre med bravur, og vi sikter fremover mot nye og positive tider for lsk kvinner fk», skriver klubben. samtidig går vegard gjerde inn som ordinært styremedlem. lsk kvinner opplyste i forrige måned at klubben er i en kritisk økonomisk situasjon som truer klubbens videre eksistens. ifølge tv 2 trenger klubben å få inn rundt fem millioner kroner i løpet av året. (ntb)  selvkritisk carlsen tapte terreng i polen – så avanserte han i champions chess tour

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:21.47)
  Magnus Carlsen er fortsatt med i kampen om seieren i Grand Chess Tour Polen. Og digitalt er han videre i Champions Chess Tour. Etter lørdagens lynsjakkpartier står Carlsen med 18 poeng totalt i Grand Chess Tour i Warszawa. Wei hentet 7,5 av 8 poeng og står med 20,5. Senere logget han seg på Champions Chess Tour og slo Denis Lazavik 2-1 etter to ganger remis før en seier. På lynsjakkrankingen falt nordmannen ned fra 1.-plass. Den toppes nå av amerikanske Hikaru Nakamura. (NTB)
  gjert ingebrigtsens forsvarer sterkt kritisk til politiets etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:16.39)
  Gjert Ingebrigtsens forsvarer Heidi Reisvang kritiserer politiets arbeid og sier at etterforskningsskritt forsvarerne har bedt om, ikke er gjennomført. Mediene får også kritikk for håndteringen av saken. Heidi Reisvang i Elden Advokatfirma er forsvareren til Ingebrigtsen sammen med John Christian Elden. Hun sier friidrettsprofilen er dypt ulykkelig over den situasjonen familien hans befinner seg i, inkludert den fornærmede i saken. Samtidig sier Reisvang til NTB: – Selv om det er en enorm belastning for både Gjert Ingebrigtsen og familien å stå i denne situasjonen, er han forberedt på å forsvare sin uskyld i retten når den dagen kommer, sier Reisvang og fortsetter: – Avhørene som er gjort i saken, kommer i all vesentlighet fra en lukket krets og fremstår som delvis å være avgitt i et ekkokammer. Gjert Ingebrigtsen selv benekter enhver form for straffskyld i denne saken, sier Reisvang, som legger til at Ingebrigtsen ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene som ligger til grunn for tiltalen. NTB har forelagt Reisvangs kritikk for politiinspektør Terese Braut Våge i Sør-Rogaland politidistrikt. – I en sak som dette vil det selvsagt være en omfattende personkrets som kan si noe om familien opp gjennom årenes løp. Det er derfor helt nødvendig å prioritere hvilke vitner vi mener er formålstjenlig å avhøre. Ved utvelgelse av vitner har vi foretatt en helhetlig vurdering av hva vi mener det er behov for å belyse ytterligere i saken, sier hun. Tidligere denne uken ble det tatt ut tiltale mot friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen. Han er anklaget for mishandling i nære relasjoner. Tiltalen omfatter forhold knyttet til ett av friidrettsprofilens barn. Han erkjenner ikke straffskyld. (NTB)
  Nytt angrep på Wada i kinesisk dopingsak: – Hvor lenge må vi se dem danse rundt sannheten?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:07.28)
  det har stormet rundt verdens antidopingbyrå (wada) siden det for snart tre uker siden ble kjent at 23 svømmere fra kina hadde spor av hjertemedisinen trimetazidin i tester avgitt før tokyo-ol i 2021. saken stoppet dem ikke fra å konkurrere. spesielt usas antidopingbyrå (usada) har vært kritiske til wada. onsdag gikk de til nok et angrep. – det er dypt urovekkende at wada står fast ved halvsannheter og oppfatninger som passer dem etter å ha mislyktes med å følge sine egne regler. alle som verdsetter rettferdig konkurranse, er fortsatt utilfredse med svarene wada har gitt, skriver det amerikanske antidopingbyrået i en uttalelse på hele 16 sider. – hvor lenge må vi se dem (wada) danse rundt sannheten og unngå ansvar? står det videre. kinesiske antidopingmyndigheter frikjente svømmerne fordi de mente testene var utsatt for såkalt kontaminering. forklaringen er at de fikk i seg det forbudte stoffet i mat under et stevne. wada godkjente kinas vurdering og gikk aldri ut offentlig med saken. usada-sjefen travis tygart har anklaget byrået for å dekke over for kineserne. i et forsøk på å belyse fakta i saken har wada lagt ut et såkalt faq-dokument (svar på ofte stilte spørsmål). innholdet blir hardt kritisert av usada. en talsperson fra wada sier at antidopingbyrået står fast ved at «alle forskrifter er blitt fulgt i undersøkelsen av saken». (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »