Hovedsiden

Liten annonse


  Live: Fellesstart kvinner

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:09.22)
  følg fellesstarten på 20 kilometer for kvinner i ruka live her. før rennet er flere løpere kritisk til at det arrangeres fellesstart i den finske løypa. les om det lenger ned i saken.
  Ekspert med tirade etter kvalik-avlysning: – Orker ikke mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.34)
  kvalikkampen mellom start og bryne er utsatt på grunn av dårlige baneforhold i kristiansand. dommeren konkluderte med at det var for stor risiko å spille på det harde underlaget. sportssjef magni fannberg magnússon i start legger seg flat overfor fædrelandsvennen. start hadde nemlig ikke skrudd på varmekablene på hjemmearenaen før den viktige kampen. – dommeren bestemte at banen var farlig for spillerne. vi har folk som er ansvarlige for banen. vi får bare legge oss flate. det er klart det handler om økonomi. det er noen 10.000 det koster. det er problematisk, sier magnússon til fædrelandsvennen, ifølge ntb. tv 2-ekspert og tidligere start-spiller, jesper mathisen, er sterkt kritisk til start på x. «hva i all verden er det som skjer? start-bryne avlyst fordi baneforholdene er for dårlige. start har altså glemt/droppet å sette på undervarmen. knallhard bane. når man ikke trodde det kunne bli verre og enda mer komisk så klarer man faktisk det. flaut, pinlig og uvirkelig», skriver han og fortsetter: «over 500 supportere fra bryne har tatt turen i dag. fullstendig kok i byen de siste timene med en hel haug av supportere. folk på vei til kamp får beskjed en halvtime før kampstart at det blir ingen kamp. surrealistisk. aldri opplevd noe lignende. været var meldt. orker ikke mer!». i et intervju med nrk beskriver bryne-spiller christian landu landu situasjonen som «utrolig trist». – banen var ikke bra – det var ganske hardt og glatt. jeg skjønner at de velger å gjøre det (avlyser), men det er bly for oss med tanke på at vi har fyrt oss opp og gledet oss lenge til kampen. jeg vet ikke hva som skjer, men det er frustrerende, sier han til nrk. nrk har forsøkt å få en kommentar fra nils fisketjønn, konkurransedirektør i norges fotballforbund, men foreløpig uten hell. kampen skulle hatt avspark klokken 19.00. vinneren av oppgjøret skal etter planen fortsette opprykkskvalifiseringen mot kristiansund førstkommende onsdag.

  Ekspert med tirade mot Start etter avlysning: – Orker ikke mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.34)
  kvalikkampen mellom start og bryne er utsatt på grunn av dårlige baneforhold i kristiansand. – vi har konkludert med at det er for stor risiko å spille. vi har samkjørt oss med ansvarlig leder på stadion, som sier at det er stor risiko for skade. det kan vi ikke stå inne for, sier dommer marius hansen grøtta til fædrelandsvennen. til samme avis legger magni fannberg magnússon seg flat. start hadde nemlig ikke skrudd på varmekablene på hjemmearenaen før den viktige kampen. – dommeren bestemte at banen var farlig for spillerne. vi har folk som er ansvarlige for banen. vi får bare legge oss flate. det er klart det handler om økonomi. det er noen 10.000 det koster. det er problematisk, sier magnússon til fædrelandsvennen. tv 2-ekspert og tidligere start-spiller jesper mathisen er sterkt kritisk til start på x. «hva i all verden er det som skjer? start-bryne avlyst fordi baneforholdene er for dårlige. start har altså glemt/droppet å sette på undervarmen. knallhard bane. når man ikke trodde det kunne bli verre og enda mer komisk så klarer man faktisk det. flaut, pinlig og uvirkelig», skriver han og fortsetter: «over 500 supportere fra bryne har tatt turen i dag. fullstendig kok i byen de siste timene med en hel haug av supportere. folk på vei til kamp får beskjed en halvtime før kampstart at det blir ingen kamp. surrealistisk. aldri opplevd noe lignende. været var meldt. orker ikke mer!». bryne-spiller christian landu landu beskriver situasjonen som «utrolig trist». – banen var ikke bra – det var ganske hardt og glatt. jeg skjønner at de velger å gjøre det (avlyser), men det er bly for oss med tanke på at vi har fyrt oss opp og gledet oss lenge til kampen. jeg vet ikke hva som skjer, men det er frustrerende, sier han til nrk.  fifa etter qatar-kritiske utspill fra klaveness: – ubestridelig at store framskritt har funnet sted

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:11.37)
  Fotballpresident Lise Klaveness mer enn antyder at Fifa ikke har levert på sine løfter etter fotball-VM i Qatar. De internasjonale fotballtoppene er uenige. Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) har fått med seg utspillene fra Klaveness. I en uttalelse til NTB skriver forbundet at det er viktig å «ikke miste oversikten over det større bildet». «Det er ubestridelig at betydelige framskritt har funnet sted, og det er like klart at håndhevelsen av slike reformer tar tid, og at det er behov for intensivert innsats for å sikre at reformene kommer alle arbeidere i landet til gode», skriver Fifa. Etter det NTB kjenner til har Fifas komité for menneskerettigheter og samfunnsansvar fått et eksternt revisjonsfirma med uavhengige eksperter til å lage en rapport om temaene som ble brakt på banen på kongressen i mars. (NTB)

  Melder om framgang

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:07.58)
  det ukrainske forsvaret hevder å ha greid å presse russiske soldater mellom tre og åtte kilometer vekk fra elva dnipro, ved frontlinja sørøst i landet. - et kritisk område for russerne, sier norsk ekspert.  Nå er Julia alene i krigen

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:09.15)
  familien nassar flyktet til sør-gaza fordi israelerne sa de skulle være trygge der. men huset deres ble bombet og seks familiemedlemmer ble drept. bare julia på fire år og farmor overlevde, sistnevnte på sykehus i kritisk tilstand.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »