Hovedsiden

Liten annonse
  Etzaz Hussain klar for Odd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:09.57)
  etzaz hussain er tilbake i eliteserieklubben odd. han spilte sist for kypriotiske apollon limassol. der var 31-åringen ferdig tidlig i januar. hussain spilte for odd på lån fra molde i 2017. på x opplyser klubben at kantspilleren er tilbake i skien. – jeg er veldig glad for å være her, sier hussain. hussain har spilt for en rekke klubber i sin karriere. i utlandet har han vært i limassol, tyrkiske sivasspor og kroatiske nk rudes. i norge har han vært innom vålerenga og fredrikstad i tillegg til molde. (ntb)

  Kolstad i trøbbel etter å ha fått bank i Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.19)
  kolstad tok imot kroatiske rk zagreb til gruppespillskamp i mesterligaen i trondheim spektrum onsdag kveld. det endte med tap 35-24 for kolstad. bortelaget tok tidlig overtaket og ledet hele 11-5 bare 17. minutter ut i kampen. kolstad slet med å få en rytme i spillet. i tillegg var de ineffektiv, og slet med å hindre rk zagrebs avslutninger fra å gå i mål. lars eggen rismark kom inn i målet de siste minuttene av omgangen og rakk tre redninger på seks skudd. det var like mange som torbjørn bergerud hadde på 17 skudd. tapet kan vise seg å være kostbart for trønderne, da rk zagreb nå ligger på den viktige 6. plass, som er den siste av åtte plasser som sikrer kvalifisering til cupspillet. kolstad må ta seg til cupspillet for at norge skal være garantert en mesterligaplass neste sesong, ellers må man igjen håpe på et wildcard slik klubben ble tildelt denne sesongen. kolstad befinner seg på 7. plass, med tre poeng opp til rk zagreb med to kamper igjen å spille. kolstad må dermed vinne begge sine gjenstående kamper i gruppespillet for å ha en sjanse til å avansere i håndballens gjeveste klubbturnering. samtidig må rk zagreb tape sine kamper. ks vive kelce på bortebane og rk pelister på hjemmebane er de to kampene som står igjen av dette gruppespillet for kolstad.

  Svenske best på en skuffende norsk dag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:14.25)
  mina fürst holtmann var den eneste norske kvinnen i finaleomgangen av slalåmrennet i andorra. hun lå som nummer 15 og hadde 1,59 sekund opp til svenske anna swenn-larsson som ledet før finaleomgangen. holtmann startet bra i finaleomgangen, men gjorde flere feil mot slutten og evnet ikke å kjøre seg inn i tetkampen. swenn-larsson beholdt ledelsen og vant med 35 hundredeler ned til kroatiske zrinka ljutic. amerikanske paula moltzan tok 3.-plassen. seieren er svenskens andre i verdenscupen totalt i karrieren. ingen av de andre norske klarte å kvalifisere seg til finaleomgangen. stjernesund var 2,85 sekund bak den svenske lederen anna swenn-larsson på 33.-plass. andrine mårstøl ble nummer 35, mens kristin lysdahl kjørte ut i 1. omgang.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »